gunaydinlar hanimlar
geçmisi okudum bugun ilk defa sayfa sayisi azolunca kolay oluyor :))
doguran eden yok herhalde nazarmi ettik noldu size :)
kesinlikle, öyle doğsalar bile onlarında yaşamaya hakkı var Allah onlara da can vermiş en güzel şekilde yetiştirmeyi amaç edinmememiz gerekir :) sen benden önce doğum yapacaksın haberlerini bekliyorm :)yok canım üzülme
mart annelerine sordum, birisinin bi akrabasına da demişler çocukta bişey yokmuş şimdi doğduktan sonra ,
Rabbim herşeyin hayırlısını versin
dediğin gibi son dönemece girdik artık , bundan sonraki herşey boşa stresten başka bişey olmaz
kesinlikle, öyle doğsalar bile onlarında yaşamaya hakkı var Allah onlara da can vermiş en güzel şekilde yetiştirmeyi amaç edinmememiz gerekir :) sen benden önce doğum yapacaksın haberlerini bekliyorm :)
aa evet farkettim yanlış okumuşum neden olmasın Allah söyletti galibakız yok benimki 25 şubat görünüyor senin ki 20
Allah mı söyletti acep
heyecanlandım
Aman ne bileyimolsun yine de gelmesin kp : )))
ne bileyim erkek sonuçta , bide doğum sonrası meme açık sürekli bi emzirme telaşı , dikişler falan doğum nasıl olursa olsun onun rahatsızlığı olur
evde kp olması seni hep yatak odasına tıkacak misal , neyse belki mardini gezesi gelir çıkar evden
hiç değilse 15 gün sonra geleydi
ben ne zaman cam silsem yağmur yağıyorcamlarımda pek kirli
Hadi gözün aydınGünaydın arkadaşlar,kontrolden geldim,kızım dönmüş çok şükür ,çatı muayenemi de oldum çok rahat bi şekilde ,çatım da gayet uygunmuş normal doğum için.. Salı günü tekrar gitcem,psikolojim düzeldi vallahi
yok sana dogurmak kizzzdoğuranlar arttıkça
sayfalar azalıyor tabi herkes bebeğiyle ilgileniyor
doğurasım var benimde artık nedense : ))
beşiği kurduk ondan mı ki
Gunaydiiiin,
Dun kafa dagitmak icin Bana Masal Anlatma ya gittik bayagi iyi geldi. Absurt komedi sevenlere tavsiye ederim :) Gununuz guzel olsun efenim
Yapmak istemis ama arkadasim musade etmemiş allahtan:))
Günaydın arkadaşlar,kontrolden geldim,kızım dönmüş çok şükür ,çatı muayenemi de oldum çok rahat bi şekilde ,çatım da gayet uygunmuş normal doğum için.. Salı günü tekrar gitcem,psikolojim düzeldi vallahi
burada havalar düzelecek diyorlar nerdesin ki senben ne zaman cam silsem yağmur yağıyor
silmiyorum artık
doğurunca 2 dklık işi var silinir hemen
zaten kar yağacak diyorlar
Ben içten sildim sirkeli suyla bide havalandırmak için açtığım kanatların dışını sildim açınca pislik gelmesin diye. Gerisiyle de uğraşamam valla zaten memlekette paso çamur yağıyor.ben ne zaman cam silsem yağmur yağıyor
silmiyorum artık
Aman ne bileyim
Yanlarına gitmem için çok ısrar etmişlerdi yok dedim, bi de bunu çıkarırsam olay olur.
Kp dayanamaz en fazla bir hafta kalır zaten.
ben ne zaman cam silsem yağmur yağıyor
silmiyorum artık
yok sana dogurmak kizzz
ne bu acele yaws, napican parmak kadar çocugu eline alip
dursun içerde, çikinca dersiniz sen hakliymisin diye
bak doguranlar hamileyklen daha iyiydi diyor :)))))
2 makine çamaşırım var ütülenecek
1 makine kıyafetler var dün doktora giderken attım makineye gelene kadar makine anca durar diyerek ama işlerim uzayınca makinede durmaktan iyice buruşmuşlar normalde hemen çıkarırdım çok buruşuk çamaşırları açmak zor oluyor
1 makinede çarşaf nevresim takımları var
daha beyazlar yıkanacak
vay başıma gelenler
2 makine çamaşırım var ütülenecek
1 makine kıyafetler var dün doktora giderken attım makineye gelene kadar makine anca durar diyerek ama işlerim uzayınca makinede durmaktan iyice buruşmuşlar normalde hemen çıkarırdım çok buruşuk çamaşırları açmak zor oluyor
1 makinede çarşaf nevresim takımları var
daha beyazlar yıkanacak
vay başıma gelenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?