2015 Şubat Anneleri

Allah yardımcımız olsun ben ilk hamilelikten de 14 kilo kalmıştı başladım ikinciye bende aranıza katılırım inşallah :)

evet bol dua görecez yakında neler olacak az kaldi zaten

Eski tadi kalmadi mi ne buranin.. Niye boyle oldu ki.. Bide hemen herkes sezo oldu .. Normal doğuran ne kadar az kişi var.. Neye nasip neye kismet dedikleri bu olsa gerek
malesef bu sezerjan işi türkiyenin gerçeği umarim meşbur kalmadiğim sürede ben olmam tabi hayırlısı

Bende kimse yazmayınca bakıp çıkıyom valla yazcak bişey bulamıyom :-(

Eski tadi kalmadi mi ne buranin.. Niye boyle oldu ki.. Bide hemen herkes sezo oldu .. Normal doğuran ne kadar az kişi var.. Neye nasip neye kismet dedikleri bu olsa gerek
hakkımızda hayırlısı... mecburen herkes doktor ne derse onu yapıyor doktorlarda ne kadar doğru yönlendirip doğru uygulama yapıyor bilmiyoruz malesef doğru dua etmeye çalışıyorum doğum başladığında Allah ben ve bebeğim için en doğrusunu önerecek ve uygulayacak sağlık ekibini nasip etsin

Haklisin..
Yalniz bence sanki sununda etkisi var.. Artik konuşacak laf kalmadi sanki.. AAilem yaninda ama yazmasamda sürekli takip etmeye calisiyorum ama yazacak bisey bulamiyorum. Doğuranlar zaten aldi basini gitti.

Daha var bizim dogumlara. Cogunluk.subat basiydi, ozellikle aktif paylasim yapanlarin. E sezeryan olunca erken oluyor zaten.
eslaa ninki gibi durdugu kar diyen dr yok piyasada.
Yine aktifiz su an. Dogum donemi gecsin toplaniriz yine. Yani benim 15 gunum var bir dogursaydim ben de demiyorum. Cok etkilenmemeye calisiyorum dogumlardan. Dogsun da kurtulalim demiyorum sonrasi da cok zor gecebiliyor onemli olan saglikli hayirli olmasi

Cnm bende senle ayni durumdayim.36 haftalikkken 2900 du.37 haftalıkken 2800 cikti.Dr a sordum kilo mu verdi içimde diye :) bu haftalar tam ölçüm olmaz dedi.tekrar ölçtü 2910 cikti.
Dr bu bebek 2900 den az olmaz 3300 den çok olmaz dedi.senin turniken bu senden 3buçuk kg dan büyük bebek cikmaz dedi:)
Benim eşim gayet iri yapili biri ama ben minyonum artik doğduktan sonra buyutcez biz :)

Iyi geceler kızlar, en son salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yazmıştım sabaha karşı 4.30 da hastaneye gittim felaket sancıyla 5.5 cm açılmam olmuş Meğerse hemen doğuma girdim 2 saat'te 10 cm oldu 2.5 saatte ıkınmayka geçti çok zor bi doğumdu kendi sancımla Çarşamba sabahı 8:39'da 3730 gr 51 cm boyunda kuzumu zorda olsa aldım kucağıma Allah'a çok şükür darısı size inşallah bugun 3 günlüğüz :))

Di mi ben de böyle düşünüyorum.Gündem genelde doğum yapanlar biz de güzelce onların doğumlarına takılıyoruz.Ne zaman isterse o zaman gelsin zaten dışarda daha doğmadı mı sorucular çok en azından burdaki strese gerek yok.Güzel dilekler ve sıra beklemek oldu işimiz.
iremguzum sen bayadır keyifsizsin,her şey tatsız gelebilir.

Bi de ben buraya ne zaman "benim oyle olmuyo" desem o gun olmaya basliyo. Ama ptesiye kadar beklemem gerekiyo dr.um sehir disinda.
benim kızım önceden çok hareketliydi 2-3 haftadır hareketi çok çok azdı 2 gündür hele bugün maşallah hareketler arttı :) benim için en güzel an işte bu hareketleri hissettiğim anlar :) :) :)

Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın :)

Ben daha önce vajinismus tedavisi oldum. Benim için çatala çıkmak alttan muayene olmak biraz sıkıntılı oluyor. Açıkçası korkulacak bir şey yokdu ama ben yinede kastım kendimi çığlık attım.
Tedaviden ne kadar süre sonra hamile kaldın canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…