- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Allah yardımcımız olsun ben ilk hamilelikten de 14 kilo kalmıştı başladım ikinciye bende aranıza katılırım inşallah :)geçmis olsun canim, tam mevsimi iste bu hastaliklar, benim kiz da basladi oksurmeye, bi ben kaldim saglam gorunurde
ama içimize baksalar en guçsuzu yardima ihtiyaci olan benim ama gikimda çikmiyor kime ne diycemm ..
kilon varmis baya ama azim edersen verirsin canim, dogumdan sonra kizalrla karatay diyeti yapicaz sende gel , sutu mutude etkilemez hep beraber fit anneler oluruz : )) bende aldim bi 15 kg .. ama $i$lik onemli , tansiyon problemin yok demi ? benim idarrda protein çikdi paranoya oldum surekli bi yerlerimi kontrol ediyorum $i$lik varmi diye, hastaneden hemen gel dediler $i$lik faalan olursa ..
valla ben uçuncu makineyi çalistirdim , çikaanlari nereye asacam onuda bilmiyorum ama sepeti bosalticam koydum kafaya : )))
ben dogursamda farketmez hastanden gelince yine ben yikatip hallederim sepeti en iyisi bugun isini yarina birakmayim demii :)
evet bol dua görecez yakında neler olacak az kaldi zatensuni sanciyla ilgili hiç tecrubem yok canim,bilemiycem nasil oluyor
bi dua var ben çok severimm
"Allah’ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle " diye
sende boyle dua et istersen aslinda hepimiz boyle dua edelim demiiii :) hamilenin duasi kabul olurmus kendimizede dua edebiliriz herhaldee :))
malesef bu sezerjan işi türkiyenin gerçeği umarim meşbur kalmadiğim sürede ben olmam tabi hayırlısıEski tadi kalmadi mi ne buranin.. Niye boyle oldu ki.. Bide hemen herkes sezo oldu .. Normal doğuran ne kadar az kişi var.. Neye nasip neye kismet dedikleri bu olsa gerek
Bende kimse yazmayınca bakıp çıkıyom valla yazcak bişey bulamıyom :-(çogu kisi dogum yapti
yapmayanlar son gunlerin vedigi agirlikla ugrasiyor
subat sonu olanlarda daha izine çikmadi
seninde ailen geldi mesela o,yuzden galiba giremiyorsun eskisi gibi
serefraz oyle
baska kim kaldiki :)
bend eburalarda atkiliyorum ama sayfa ilerlemeyince kendi kendim ayzamiyorum tabiki :)
hakkımızda hayırlısı... mecburen herkes doktor ne derse onu yapıyor doktorlarda ne kadar doğru yönlendirip doğru uygulama yapıyor bilmiyoruz malesefEski tadi kalmadi mi ne buranin.. Niye boyle oldu ki.. Bide hemen herkes sezo oldu .. Normal doğuran ne kadar az kişi var.. Neye nasip neye kismet dedikleri bu olsa gerek
Haklisin..çogu kisi dogum yapti
yapmayanlar son gunlerin vedigi agirlikla ugrasiyor
subat sonu olanlarda daha izine çikmadi
seninde ailen geldi mesela o,yuzden galiba giremiyorsun eskisi gibi
serefraz oyle
baska kim kaldiki :)
bend eburalarda atkiliyorum ama sayfa ilerlemeyince kendi kendim ayzamiyorum tabiki :)
al benden de o kadarBen de simdi aksam yemeğini fazla kacirmisim.sanki tenim göbeğine bir beden dar geliyormuş gibi.carrtt diye yarilcakmisim gibi hissediyorum.zor nefes alıyorum.ne vardı o kadar yicek.
Benimde içerde hareket ettikçe alta baskı yapıp duruyoKarnim geriliyo dogum yaklastikca. Ittirip duruyo zilli.
Benimkinin asagi baski yaptigi yok. Gogus altinda mide hizamda soldan saga gerginlik oluyo. Gobegim kare oluyo resmen. Yanlardan cikacak yer olsa cikacak.Benimde içerde hareket ettikçe alta baskı yapıp duruyoheran doğuracakmışım gibi hissediyorum.
ya kızlar bana doktorum 2900 ila 3200 arasında doğar bu çocuk dedi
ama zaten şuan 2863
yani kilo alamayacakmı bu saatten sonra hiç
birde sizinkilere bakıyorum 3500 e yakın kilolarınız
neden benim kilo alamayacak
doğumun yakın gibi bişeyler söylemişti bu yüzdenmi
eğer 40 haftayı beklersem zaten 3 haftam var
kafama takıldı
bu saatten sonra kilo aldırmak için ne yesem acaba
halbuki yediklerim hep aynı hiç kısmıyorum bebeğe yarasın diye
Bi de ben buraya ne zaman "benim oyle olmuyo" desem o gun olmaya basliyo. Ama ptesiye kadar beklemem gerekiyo dr.um sehir disinda.Benimde içerde hareket ettikçe alta baskı yapıp duruyoheran doğuracakmışım gibi hissediyorum.
Hayırlı olsun canım.Sukurler olsun kizimi aldim kucagia ssgliklica allah bekleyenlerede nasip etsin
Daha var bizim dogumlara. Cogunluk.subat basiydi, ozellikle aktif paylasim yapanlarin. E sezeryan olunca erken oluyor zaten.
eslaa ninki gibi durdugu kar diyen dr yok piyasada.
Yine aktifiz su an. Dogum donemi gecsin toplaniriz yine. Yani benim 15 gunum var bir dogursaydim ben de demiyorum. Cok etkilenmemeye calisiyorum dogumlardan. Dogsun da kurtulalim demiyorum sonrasi da cok zor gecebiliyor onemli olan saglikli hayirli olmasi
benim kızım önceden çok hareketliydi 2-3 haftadır hareketi çok çok azdı 2 gündür hele bugün maşallah hareketler arttı :) benim için en güzel an işte bu hareketleri hissettiğim anlar :) :) :)Bi de ben buraya ne zaman "benim oyle olmuyo" desem o gun olmaya basliyo. Ama ptesiye kadar beklemem gerekiyo dr.um sehir disinda.
Iyi geceler kızlar, en son salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yazmıştım sabaha karşı 4.30 da hastaneye gittim felaket sancıyla 5.5 cm açılmam olmuş Meğerse hemen doğuma girdim 2 saat'te 10 cm oldu 2.5 saatte ıkınmayka geçti çok zor bi doğumdu kendi sancımla Çarşamba sabahı 8:39'da 3730 gr 51 cm boyunda kuzumu zorda olsa aldım kucağıma Allah'a çok şükür darısı size inşallah bugun 3 günlüğüz :))
Tedaviden ne kadar süre sonra hamile kaldın canım ?Ben daha önce vajinismus tedavisi oldum. Benim için çatala çıkmak alttan muayene olmak biraz sıkıntılı oluyor. Açıkçası korkulacak bir şey yokdu ama ben yinede kastım kendimi çığlık attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?