çok şükür kuzunu koynuna almışsın :) maşallah kilosuna boyuna Allah hayırlı ömür nasip etsinIyi geceler kızlar, en son salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yazmıştım sabaha karşı 4.30 da hastaneye gittim felaket sancıyla 5.5 cm açılmam olmuş Meğerse hemen doğuma girdim 2 saat'te 10 cm oldu 2.5 saatte ıkınmayka geçti çok zor bi doğumdu kendi sancımla Çarşamba sabahı 8:39'da 3730 gr 51 cm boyunda kuzumu zorda olsa aldım kucağıma Allah'a çok şükür darısı size inşallah bugun 3 günlüğüz :))
Benim var 3 günlük sancılrım var canım. Uykusuzluktan ölüyorum bi yandanda.Al benden de o kadar. Gerçi bakıyorumda şubatın ortasında doğuracaklarda genel olarak ağrı sızı yok gibi..Daha başlamadı herhalde kimsede.
@Litchi nin numarası felan var mı birisinde o bu kadar uzak kalmazdı diye düşünmeye başladım
Iyi geceler kızlar, en son salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yazmıştım sabaha karşı 4.30 da hastaneye gittim felaket sancıyla 5.5 cm açılmam olmuş Meğerse hemen doğuma girdim 2 saat'te 10 cm oldu 2.5 saatte ıkınmayka geçti çok zor bi doğumdu kendi sancımla Çarşamba sabahı 8:39'da 3730 gr 51 cm boyunda kuzumu zorda olsa aldım kucağıma Allah'a çok şükür darısı size inşallah bugun 3 günlüğüz :))
sezaryen olacaktı ya canım 2 gece kalacaktır büyük ihtimal; wifi de yoktur belki hastanede
özel hastane de vardır ama geç olsunda hayırlı haber olsun demi
Canım 1 ay sonra hamile kaldım. Geçen sene 26 martta ilk iliskiye girdim en son 3 Mayıs da regl oldum.Tedaviden ne kadar süre sonra hamile kaldın canım ?
Amin aminçok şükür kuzunu koynuna almışsın :) maşallah kilosuna boyuna Allah hayırlı ömür nasip etsin
Benim var 3 günlük sancılrım var canım. Uykusuzluktan ölüyorum bi yandanda.
Darısı size olsun inşallah... Amin amin :)sezaryen olacaktı ya canım 2 gece kalacaktır büyük ihtimal; wifi de yoktur belki hastanede
hayırlı olsun canım gözünüz aydınn :) maşallah kuzuna sağlıkla büyüt inşallah
Doğursam diye bakıyorum inan ki. Sancım var ama düzwnli değl. Sağlıkla bi kavuşsak bebeklerimize enkısa zamanda inş.Yaa demekki herkeste farklı oluyor bu süreç. Az kaldı sonra gelsin bebişler :)
Çok yakınız :) 13 martta ilk ilişkiye girdim 11 mayıs son regl tarihim. Korkma çatı muayenesinden. 2 defa alttan muayene oldum geçen hafta kendimi kasmazsam acımadı. Rahat olmaya çalış ebe elini tutsun başka bişey düşün mümkünse lafa tut ebeyi doktoru. Hamilelikte devam ettin mi ilişkiye ?Canım 1 ay sonra hamile kaldım. Geçen sene 26 martta ilk iliskiye girdim en son 3 Mayıs da regl oldum.
Gözün aydın canııım. Sağlıkla büyüt inşaAllah.Iyi geceler kızlar, en son salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yazmıştım sabaha karşı 4.30 da hastaneye gittim felaket sancıyla 5.5 cm açılmam olmuş Meğerse hemen doğuma girdim 2 saat'te 10 cm oldu 2.5 saatte ıkınmayka geçti çok zor bi doğumdu kendi sancımla Çarşamba sabahı 8:39'da 3730 gr 51 cm boyunda kuzumu zorda olsa aldım kucağıma Allah'a çok şükür darısı size inşallah bugun 3 günlüğüz :))
gel işte sende...doktordaş olalımS serefraz85gul_feri şimdi face.den güneş hnm.ın sayfasını okudum ne kadar şanslısınız hikayeleri okurken kaç kere burnumun ucu sızladı gözlerim doldu :) ne güzel birşey hamile olmak doğum yapmak ayyyyyy yaaaaaa bende bu kadından istiyorummmmmm
tebrikler hayırlı olsun.bol sütlü bol uykulu günleriniz olsun..Iyi geceler kızlar, en son salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yazmıştım sabaha karşı 4.30 da hastaneye gittim felaket sancıyla 5.5 cm açılmam olmuş Meğerse hemen doğuma girdim 2 saat'te 10 cm oldu 2.5 saatte ıkınmayka geçti çok zor bi doğumdu kendi sancımla Çarşamba sabahı 8:39'da 3730 gr 51 cm boyunda kuzumu zorda olsa aldım kucağıma Allah'a çok şükür darısı size inşallah bugun 3 günlüğüz :))
Bugün ilk çatı muayenesini oldum o kadar çığlık attım aslında öyle çok can yakıcı birşey değilmiş. Ara ara ilişkiye girdim tabi dr a sordum son 1 aya kadar problem yok dedi.Çok yakınız :) 13 martta ilk ilişkiye girdim 11 mayıs son regl tarihim. Korkma çatı muayenesinden. 2 defa alttan muayene oldum geçen hafta kendimi kasmazsam acımadı. Rahat olmaya çalış ebe elini tutsun başka bişey düşün mümkünse lafa tut ebeyi doktoru. Hamilelikte devam ettin mi ilişkiye ?
Gözün Aydın canım duygulandım valla Allah bizede normal doğal doğum nasip etsin inşallahUfaktan anlatayım nasıl bi doğum gecti başımdan :) son günlerim olduğundan hatta doktor Çarşamba günü doğurdun doğurmadın doğuma gün vermişti bende en ufak sancılar 2-3 saatte geliyordu. Bi rahatla perşembeyi beklemeye karar kıldık herhalde gelmeyecek diye. Ben salı Akşamı mutfak dolaplarını sildim, çamaşırları attım, kuruttum, ütüledim.. Evi süpürdüm sildim bunlar perşembeye hazırlık sabah doğum varya, neyse eşim işten geldi gece sancım var bu arada ben 1.5 gündür kabızlık yaşıyordum gece yatıyorum altta bir baskı var ayıptır söylemesi baskı geldikçe büyük tuvalete çıktım. Anlamıyorum da baskı geliyor habire eşim uyuyor bende yatıyorum sancılardan duramaz oldum kalktım sıcak süt içtim gece sancılar nasıl yolluyorsa saatten haberim yok alt tarafım çıkacak gibi artık ağlıyorum oturdum yatağa gece 4'te buçuğa kadar 5-4 dakikada bir yokluyormuş Meğerse hemen eşime vurdum acıyla :) hiç uyumadın mı dedi yok dayanamıyorum gidelim ne olacaksa dedim. Hemen baktılar 5.5 cm açılma olmuş direk doğuma girdim kendi sancımla
10 cm oldu hemen keseyi patlattılar ama iki saat ıkındım ölecem artık yok doğuramam yapamıyorum diyorum Halim yok 2 gündür aç susuz derman kalmamış( ıkındıkça başımı kaldırıyorum ebe kızıyor ters bi durum çıkartacan diyor bağıra bağıra şükür doğurdum.. Allah herkese kolay rahat doğum nasip etsin.. Çok şükür kuzumu aldım ya kucağıma dikişsiz falan atlattık.. Bu arada büyük oğlum çok seviyor :) benim kardeşim oldu canım kardeşim diyor... :)
Hayırlı olsun canım. Bebeğinle sağlıklı uzun bir ömür geçir inşallah.Ufaktan anlatayım nasıl bi doğum gecti başımdan :) son günlerim olduğundan hatta doktor Çarşamba günü doğurdun doğurmadın doğuma gün vermişti bende en ufak sancılar 2-3 saatte geliyordu. Bi rahatla perşembeyi beklemeye karar kıldık herhalde gelmeyecek diye. Ben salı Akşamı mutfak dolaplarını sildim, çamaşırları attım, kuruttum, ütüledim.. Evi süpürdüm sildim bunlar perşembeye hazırlık sabah doğum varya, neyse eşim işten geldi gece sancım var bu arada ben 1.5 gündür kabızlık yaşıyordum gece yatıyorum altta bir baskı var ayıptır söylemesi baskı geldikçe büyük tuvalete çıktım. Anlamıyorum da baskı geliyor habire eşim uyuyor bende yatıyorum sancılardan duramaz oldum kalktım sıcak süt içtim gece sancılar nasıl yolluyorsa saatten haberim yok alt tarafım çıkacak gibi artık ağlıyorum oturdum yatağa gece 4'te buçuğa kadar 5-4 dakikada bir yokluyormuş Meğerse hemen eşime vurdum acıyla :) hiç uyumadın mı dedi yok dayanamıyorum gidelim ne olacaksa dedim. Hemen baktılar 5.5 cm açılma olmuş direk doğuma girdim kendi sancımla
10 cm oldu hemen keseyi patlattılar ama iki saat ıkındım ölecem artık yok doğuramam yapamıyorum diyorum Halim yok 2 gündür aç susuz derman kalmamış( ıkındıkça başımı kaldırıyorum ebe kızıyor ters bi durum çıkartacan diyor bağıra bağıra şükür doğurdum.. Allah herkese kolay rahat doğum nasip etsin.. Çok şükür kuzumu aldım ya kucağıma dikişsiz falan atlattık.. Bu arada büyük oğlum çok seviyor :) benim kardeşim oldu canım kardeşim diyor... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?