2015 Şubat Anneleri

Sukurler olsun kizimi aldim kucagia ssgliklica allah bekleyenlerede nasip etsin

Gozun aydın canım inşallah saglikla büyüt

Benim cantalar coktan Indi arabaya Doktora gidis geliste benle hepsi kocisim yolda yarin burda olcak nasipse insallah onumuz hafta da kuzumuz gelirse tam super olacak Sen bekle daha :))

Ay cok sevindim.mudahele olmadan kendilignden gelivermis Kuzucun darisi bizlere saglikla buyut canim

Allahim bize de oyle guzel dogumlar nasip eder insallah arzu ettigimiz gibi

Gözün Aydın canım duygulandım valla Allah bizede normal doğal doğum nasip etsin inşallah

aaaamiiiiiinnnnm insallah

Allah yardımcımız olsun ben ilk hamilelikten de 14 kilo kalmıştı başladım ikinciye bende aranıza katılırım inşallah :)
benim hamileliklerimin arasida azdi,19 ay di, iki sinden sonra toptan kilo verdim bahsettigim diyetle
verdimde noldu simdi geri aldim :)))))

Bugün ilk çatı muayenesini oldum o kadar çığlık attım aslında öyle çok can yakıcı birşey değilmiş. Ara ara ilişkiye girdim tabi dr a sordum son 1 aya kadar problem yok dedi.
Normal doğum korkun varmı beim gbi ? Oldu-bittiye gelse acilen hıphızlı doğursamkeşke diyorum içimden. Kendime itiraf edemediğim bi ses bana sezeryan olsan keşke diyo ondanda korkuyom aslında. Nasıl doğurcam ben bilmiyom ki.

Haklisin..
Yalniz bence sanki sununda etkisi var.. Artik konuşacak laf kalmadi sanki.. AAilem yaninda ama yazmasamda sürekli takip etmeye calisiyorum ama yazacak bisey bulamiyorum. Doğuranlar zaten aldi basini gitti.
neyse bizde martda geri toplaniiriz, bebekleri konusmaya
çocuklarin konusu bitmez, evlenip gitseler gelini damadi çekistirrizzzz

Hoho ben yarın kocamı götürmicem annemle gitcem yani hala ikna etmeye çalışıyom gelcek ama kandıramıyom doğurmıcam merak etme diyom ama anlamıyo inanmıyo

Ben geldimmmm bugun yazamadim hic kuaforde cok oyalandim. Hep temizligimi kendim yaparim ilk defa kuaföre gittim ya gerildim kastım cok kadin da saolsun doguma yakin agdaya gelen bi mustersni anlatti agda yaparken suyu gelmis apar topar doguma goturmusler ordan bu hikaye de tam oldu ustune yani neyse kas biyik manikur pedikur ne varsa yaptrdim aylardir insanliktan cikmis tipim biseye benzedi hem kocacigima da guzel goruneyim diymi ordan yine misafrlige gittik. Yalniz bu trafik beni uyuz etti bugun heryer felc park yeri bulamadim gittigim yerde bit kadar sokaklar dipdipe araclar. Stresten dogurcaktim bir cafeteryanin saksini devirdim bi motorun aynasina carptim kendi aracimi da bi duvara surttum derken sonunda buldum bi otopark da bitti sonunda kabir azabıaksam donusu daha muhtesemdi dur kalk iki saatte geldik eve daha da araba suremicem artik direksiyonu esim devralir yarin basti bugun beni yeterince soforluk

Allah anali baabali buyutsun canim,benim yerimede kokla melegini
kucagina alinca butun zorlugu unutmusundur zatennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…