Benimde pazartesiye kadar beklemem lazım. Doğumum pazartesi inşaAllahBi de ben buraya ne zaman "benim oyle olmuyo" desem o gun olmaya basliyo. Ama ptesiye kadar beklemem gerekiyo dr.um sehir disinda.
Sol kendini artık bu kadar bekledinBenimde pazartesiye kadar beklemem lazım. Doğumum pazartesi inşaAllah
Sukurler olsun kizimi aldim kucagia ssgliklica allah bekleyenlerede nasip etsin
Yarın kontrol var Heycan bastı onbin Bakım Yaptımçünkü yine alttan muayene yapılacak sabahta fön çekeyim çantalarda gel dediler arabaya koycaz giderken ama benim bütün ağrılar kesildi Sancı falan hiç bişi yok kızçenin gelmeye niyeti yok
S serefraz85 sana inat doğurmucam boşu boşuna Çanta taşıcam bak görün
Iyi geceler kızlar, en son salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yazmıştım sabaha karşı 4.30 da hastaneye gittim felaket sancıyla 5.5 cm açılmam olmuş Meğerse hemen doğuma girdim 2 saat'te 10 cm oldu 2.5 saatte ıkınmayka geçti çok zor bi doğumdu kendi sancımla Çarşamba sabahı 8:39'da 3730 gr 51 cm boyunda kuzumu zorda olsa aldım kucağıma Allah'a çok şükür darısı size inşallah bugun 3 günlüğüz :))
S serefraz85 @gul_feri şimdi face.den güneş hnm.ın sayfasını okudum ne kadar şanslısınız hikayeleri okurken kaç kere burnumun ucu sızladı gözlerim doldu :) ne güzel birşey hamile olmak doğum yapmak ayyyyyy yaaaaaa bende bu kadından istiyorummmmmm
Gözün Aydın canım duygulandım valla Allah bizede normal doğal doğum nasip etsin inşallah
benim hamileliklerimin arasida azdi,19 ay di, iki sinden sonra toptan kilo verdim bahsettigim diyetleAllah yardımcımız olsun ben ilk hamilelikten de 14 kilo kalmıştı başladım ikinciye bende aranıza katılırım inşallah :)
Normal doğum korkun varmı beim gbi ? Oldu-bittiye gelse acilen hıphızlı doğursamkeşke diyorum içimden. Kendime itiraf edemediğim bi ses bana sezeryan olsan keşke diyoBugün ilk çatı muayenesini oldum o kadar çığlık attım aslında öyle çok can yakıcı birşey değilmiş. Ara ara ilişkiye girdim tabi dr a sordum son 1 aya kadar problem yok dedi.
neyse bizde martda geri toplaniiriz, bebekleri konusmayaHaklisin..
Yalniz bence sanki sununda etkisi var.. Artik konuşacak laf kalmadi sanki.. AAilem yaninda ama yazmasamda sürekli takip etmeye calisiyorum ama yazacak bisey bulamiyorum. Doğuranlar zaten aldi basini gitti.
HohoGozun aydın canım inşallah saglikla büyüt
Benim cantalar coktan Indi arabaya Doktora gidis geliste benle hepsi kocisim yolda yarin burda olcak nasipse insallah onumuz hafta da kuzumuz gelirse tam super olacak Sen bekle daha :))
Ay cok sevindim.mudahele olmadan kendilignden gelivermis Kuzucun darisi bizlere saglikla buyut canim
Allahim bize de oyle guzel dogumlar nasip eder insallah arzu ettigimiz gibi
aaaamiiiiiinnnnm insallah
:)) napsakkiii :))Bende kimse yazmayınca bakıp çıkıyom valla yazcak bişey bulamıyom :-(
Allah anali baabali buyutsun canim,benim yerimede kokla meleginiUfaktan anlatayım nasıl bi doğum gecti başımdan :) son günlerim olduğundan hatta doktor Çarşamba günü doğurdun doğurmadın doğuma gün vermişti bende en ufak sancılar 2-3 saatte geliyordu. Bi rahatla perşembeyi beklemeye karar kıldık herhalde gelmeyecek diye. Ben salı Akşamı mutfak dolaplarını sildim, çamaşırları attım, kuruttum, ütüledim.. Evi süpürdüm sildim bunlar perşembeye hazırlık sabah doğum varya, neyse eşim işten geldi gece sancım var bu arada ben 1.5 gündür kabızlık yaşıyordum gece yatıyorum altta bir baskı var ayıptır söylemesi baskı geldikçe büyük tuvalete çıktım. Anlamıyorum da baskı geliyor habire eşim uyuyor bende yatıyorum sancılardan duramaz oldum kalktım sıcak süt içtim gece sancılar nasıl yolluyorsa saatten haberim yok alt tarafım çıkacak gibi artık ağlıyorum oturdum yatağa gece 4'te buçuğa kadar 5-4 dakikada bir yokluyormuş Meğerse hemen eşime vurdum acıyla :) hiç uyumadın mı dedi yok dayanamıyorum gidelim ne olacaksa dedim. Hemen baktılar 5.5 cm açılma olmuş direk doğuma girdim kendi sancımla
10 cm oldu hemen keseyi patlattılar ama iki saat ıkındım ölecem artık yok doğuramam yapamıyorum diyorum Halim yok 2 gündür aç susuz derman kalmamış( ıkındıkça başımı kaldırıyorum ebe kızıyor ters bi durum çıkartacan diyor bağıra bağıra şükür doğurdum.. Allah herkese kolay rahat doğum nasip etsin.. Çok şükür kuzumu aldım ya kucağıma dikişsiz falan atlattık.. Bu arada büyük oğlum çok seviyor :) benim kardeşim oldu canım kardeşim diyor... :)
bence gerek yok, çabuk çikiyorsun zaten ahstanedenGöğüs kalkanını hastane çantasına koymalımıyım bide ?
Allah kavustursun canim, bekledi bak senin minnak babasini :)))Esim yolda şükür sagsalim gelir inşallah cok özledim onu rabbim kimseyi ayri koymasin sevdiceginden
Göğüs kalkanını hastane çantasına koymalımıyım bide ?
Allah kavustursun canim, bekledi bak senin minnak babasini :)))
En sonunda mendili alcam elime halay başı olcam:)) napsakkiii :))
dr un saoyadi ne yani syafasinin adigel işte sende...doktordaş olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?