2015 Şubat Anneleri

O temizlikten banada lazım. Benim bebeğim ondan mı gelmiyo ki acaba sıhhatler olsun mu denir ne denir bilemedim ki sen hazırsın artık. Eşin gelsin sonrada bebiş inşaAllah

Cok şükür rabbime yarin ogleye kadar supriz yapmazsa inşallah söz dinlemiş olcak cidden
oy dahada varmi$ :)))))
neyse dogurcak olsan belli eder zaten kendinin fazla oyle sancin kaislman yok herhalde
bide gidene kadar dogmazmis bebisss
esin ne zaman donecek ?

Açıkçası ben normal doğumdan çok korkmuyorum sezaryan daha korkutucu geliyor sonuçta ameliyat oluyorsun.

bence gerek yok, çabuk çikiyorsun zaten ahstaneden
bebek ne yara edecek kadar emebilir nede senden oyle çok sut akar onu dolduracak kdr, baskada kullanim alani yok zzaten :)
Akacak olan süt için olmasada yara olmamsı için gerekli olabilir sanki diye düşündüm

O temizlikten banada lazım. Benim bebeğim ondan mı gelmiyo ki acaba sıhhatler olsun mu denir ne denir bilemedim ki sen hazırsın artık. Eşin gelsin sonrada bebiş inşaAllah

Ben de daha firsat bulup gidemem diye halledeyim dedim pazrtesi kontrolum var gonlumden gecen de yavruma haftabasinda kavusmak nolur.nolmaz hazir olayim dedim. Insallah once babis sonra bebis vuslati nasip olur bana da

oy dahada varmi$ :)))))
neyse dogurcak olsan belli eder zaten kendinin fazla oyle sancin kaislman yok herhalde
bide gidene kadar dogmazmis bebisss
esin ne zaman donecek ?

cok sukur su an bi sıkintim yok iyi hissediyorum. Deme oyle ay korkum o zaten. Simdilik iki haftalik izin aldi yillik izninden ama ne kadar azı harcansa dogum onü o kadar lehimize olur o yuzden cok beklmeyz diye umit ediyorum hayirlisi tabi. Bi de bir an once evime duzenime donmek istiyorum o yuzden insallah uzamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…