bence gerek yok, çabuk çikiyorsun zaten ahstaneden
bebek ne yara edecek kadar emebilir nede senden oyle çok sut akar onu dolduracak kdr, baskada kullanim alani yok zzaten :)
O temizlikten banada lazım. Benim bebeğim ondan mı gelmiyo ki acabaBen geldimmmm bugun yazamadim hic kuaforde cok oyalandim. Hep temizligimi kendim yaparim ilk defa kuaföre gittim ya gerildim kastım cok kadin da saolsun doguma yakin agdaya gelen bi mustersni anlatti agda yaparken suyu gelmis apar topar doguma goturmusler ordanbu hikaye de tam oldu ustune yani neyse kas biyik manikur pedikur ne varsa yaptrdim aylardir insanliktan cikmis tipim biseye benzedi hem kocacigima da guzel goruneyim diymi ordan yine misafrlige gittik. Yalniz bu trafik beni uyuz etti bugun heryer felc park yeri bulamadim gittigim yerde bit kadar sokaklar dipdipe araclar. Stresten dogurcaktim bir cafeteryanin saksini devirdim bi motorun aynasina carptim kendi aracimi da bi duvara surttum derken sonunda buldum bi otopark da bitti sonunda kabir azabı aksam donusu daha muhtesemdi dur kalk iki saatte geldik eve daha da araba suremicem artik direksiyonu esim devralir yarin basti bugun beni yeterince soforluk
Benimki bir ayda 1.400kilo almisti. Muz avokado patates yumurta et ekmek peynir bol kuruyemis yedimBebişe kilo aldiran gidalar neler kızlar
oy dahada varmi$ :)))))Cok şükür rabbime yarin ogleye kadar supriz yapmazsa inşallah söz dinlemiş olcak cidden
Bende koyayım madem. Memeler kanamasın yara almasın.Koydum ben nolur nolmaz hemen gerek olmaz gerci de olsun bulunsun
En sonunda mendili alcam elime halay başı olcam
Hadi kocan geliyo doğur hafta sonuEsim yolda şükür sagsalim gelir inşallah cok özledim onu rabbim kimseyi ayri koymasin sevdiceginden
Açıkçası ben normal doğumdan çok korkmuyorum sezaryan daha korkutucu geliyor sonuçta ameliyat oluyorsun.Normal doğum korkun varmı beim gbi ? Oldu-bittiye gelse acilen hıphızlı doğursamkeşke diyorum içimden. Kendime itiraf edemediğim bi ses bana sezeryan olsan keşke diyoondanda korkuyom aslında. Nasıl doğurcam ben bilmiyom ki.
Akacak olan süt için olmasada yara olmamsı için gerekli olabilir sanki diye düşündümbence gerek yok, çabuk çikiyorsun zaten ahstaneden
bebek ne yara edecek kadar emebilir nede senden oyle çok sut akar onu dolduracak kdr, baskada kullanim alani yok zzaten :)
yarayi engellleme ozelligidemi varAkacak olan süt için olmasada yara olmamsı için gerekli olabilir sanki diye düşündüm
Hiç zannetmem keza niyeti yokal valla mendilini
dikkat et halayda kivirtirken dogurma
Yok canım hiç zannetmem keza niyeti yokal valla mendilini
dikkat et halayda kivirtirken dogurma
Oldu-bittiye gelsede normal doğursam. Hastaneye gittiğimde 8 cm açıklık olsa hemen suyumu patlatıp doğurtsalar yarım saatte. Hayallerim bunlar şimdilik.Açıkçası ben normal doğumdan çok korkmuyorum sezaryan daha korkutucu geliyor sonuçta ameliyat oluyorsun.
O temizlikten banada lazım. Benim bebeğim ondan mı gelmiyo ki acabasıhhatler olsun mu denir ne denir bilemedim ki sen hazırsın artık. Eşin gelsin sonrada bebiş inşaAllah
oy dahada varmi$ :)))))
neyse dogurcak olsan belli eder zaten kendinin fazla oyle sancin kaislman yok herhalde
bide gidene kadar dogmazmis bebisss
esin ne zaman donecek ?
Hava alıyo ya hemen yara olmaz öyle okudum sanki.yarayi engellleme ozelligidemi var
ben tedavisi için kullanmistimda koruma isini bilmiyorum
Oldu-bittiye gelsede normal doğursam. Hastaneye gittiğimde 8 cm açıklık olsa hemen suyumu patlatıp doğurtsalar yarım saatte. Hayallerim bunlar şimdilik.
dr un saoyadi ne yani syafasinin adi
merak ettim dogum hikayelrini :)
Hadi kocan geliyo doğur hafta sonu
Patlatıyolr herkesinkini ama. Öyle yazdı herkes. Kendi suyuyla da gelebilir :)Hayal guzel de suyunu patlatmasnlar kendi olsun bitsin hersey mudahalesiz en dogal olanindan
Sütün azalmadı ama di mi ?benim hamileliklerimin arasida azdi,19 ay di, iki sinden sonra toptan kilo verdim bahsettigim diyetle
verdimde noldu simdi geri aldim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?