Patlatıyolr herkesinkini ama. Öyle yazdı herkes. Kendi suyuyla da gelebilir :)
Aynı hayalleri bende kuruyorumOldu-bittiye gelsede normal doğursam. Hastaneye gittiğimde 8 cm açıklık olsa hemen suyumu patlatıp doğurtsalar yarım saatte. Hayallerim bunlar şimdilik.
Iyi geceler kızlar, en son salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yazmıştım sabaha karşı 4.30 da hastaneye gittim felaket sancıyla 5.5 cm açılmam olmuş Meğerse hemen doğuma girdim 2 saat'te 10 cm oldu 2.5 saatte ıkınmayka geçti çok zor bi doğumdu kendi sancımla Çarşamba sabahı 8:39'da 3730 gr 51 cm boyunda kuzumu zorda olsa aldım kucağıma Allah'a çok şükür darısı size inşallah bugun 3 günlüğüz :))
ahhh ahh inşallah öyle olurOldu-bittiye gelsede normal doğursam. Hastaneye gittiğimde 8 cm açıklık olsa hemen suyumu patlatıp doğurtsalar yarım saatte. Hayallerim bunlar şimdilik.
Benimde pazartesiye kadar beklemem lazım. Doğumum pazartesi inşaAllah
Canım kilo konusunda dilek hanım bizde bizi baya yanılttı dedi alttan baktığında usgde 4 e yakın demişti 3700 demişti bebiş 3500 doğdu hastaneden çıkışta 3300 olarak çıktık hastaneden. Boyu 50 cm. Ayrıca ilgisi fln iyi ama bizi kilosu çok olacak die riskli görüp sezo yaptı ya eşim kadına sinir oldu :) O gün çatı muanesinde bnm cidden çok canım yandı başka 2 kadın dr.da geldi onlar daha hoyratça baktılar snra sezodan snra kanamam içerde pıhtılaşmıştı biraz hemşirede soktu elini alttan çok canım yandı bnm çatı kemiği cidden içeri basık orayı alanı daraltıyor ki ellerinde bile canım yanıyordu. Sırf bu çatı kontrolu için bir daha bebiş yapmayı düşünmüyorum diyorum eşimeCok sevindim canim.Hayirli olsun.Allah anali babali saglikla büyütmeyi nasip etsin canim.dilek hanimda dogum yaptin degil mi?usg ile ölcümü ayni mi?
Canım bnde öle diyordum ama cidden herkesin dediği gibi doğumu başltan sancı gelince anlıyorsun belden vuruyor çok aşırı şiddetli ortadan ikiye ayrılır gibi oluyorsun.Doğuranların yazılarına bakıyorum ama ben kesin biley anlamıyom Sancı hala ne bilmiyom kaç saat kıvrandık bazen ama gitmedim hastaneye su geliyomu onu bile bilmiyom bebek dönüp duruyo yeterNişan gelmedikçe gitmicez
Çok yakınız :) 13 martta ilk ilişkiye girdim 11 mayıs son regl tarihim. Korkma çatı muayenesinden. 2 defa alttan muayene oldum geçen hafta kendimi kasmazsam acımadı. Rahat olmaya çalış ebe elini tutsun başka bişey düşün mümkünse lafa tut ebeyi doktoru. Hamilelikte devam ettin mi ilişkiye ?
Meşk et bakalımFacede mutlu gebelerdi sayfası ordan bakablrsn canim
pazartesi iyidir iyi haftasonu az gezeyim mesk edeyim adamcagizimla
Anladım canım bakalım ne zaman anlıcamCanım kilo konusunda dilek hanım bizde bizi baya yanılttı dedi alttan baktığında usgde 4 e yakın demişti 3700 demişti bebiş 3500 doğdu hastaneden çıkışta 3300 olarak çıktık hastaneden. Boyu 50 cm. Ayrıca ilgisi fln iyi ama bizi kilosu çok olacak die riskli görüp sezo yaptı ya eşim kadına sinir oldu :) O gün çatı muanesinde bnm cidden çok canım yandı başka 2 kadın dr.da geldi onlar daha hoyratça baktılar snra sezodan snra kanamam içerde pıhtılaşmıştı biraz hemşirede soktu elini alttan çok canım yandı bnm çatı kemiği cidden içeri basık orayı alanı daraltıyor ki ellerinde bile canım yanıyordu. Sırf bu çatı kontrolu için bir daha bebiş yapmayı düşünmüyorum diyorum eşimeçok bağırdım ben kontrol yapılırken ki öle canı tatlı bir kişilikte değilimdir.
Canım bnde öle diyordum ama cidden herkesin dediği gibi doğumu başltan sancı gelince anlıyorsun belden vuruyor çok aşırı şiddetli ortadan ikiye ayrılır gibi oluyorsun.
Canım bn alttan kontrolden çok canım yandı yani hamişlikte hiç bakılmamıştı ama doğum başlynca 3 dr. ayrı sezo snrasıda 2 hemşire ayrı soktu cidden ellerini sokuyorlar ya öle 2 parmk fln değil bnm kemikte içe basık olduğu için sanırım çok yandı canım bağırdım yaninormal doğum kadar elletmiş oldum hemen hemen.
Neye güvenicez bilmiyorum valla. Doktorlara emanetiz işte..o da rutin müdahalelerden biri olmus iste normali o saniliyor. Gerci 8 cme geldiysen patltnca bi sıkıntı yaratmyblir belki de suyunu patlattiklari icin olagan akışı duran çok dogum öyküsü var
Olabilir canım bi doğuranlar cevap versin bakalım birinin daha pembesi sanırımŞimdi baktımda çok açık pambe gelmiş akıntım. Nişan değildir dimi bu ?
Esim yolda şükür sagsalim gelir inşallah cok özledim onu rabbim kimseyi ayri koymasin sevdiceginden
Ben de senin gibi dusunuyorum...Açıkçası ben normal doğumdan çok korkmuyorum sezaryan daha korkutucu geliyor sonuçta ameliyat oluyorsun.
Koy canm , bnm baya canım yanıyor . Göğüs ucunu değil o kshrevenhi kısmı alabildiği kdr almasını sağlaGöğüs kalkanını hastane çantasına koymalımıyım bide ?
Yarın kontrolüm var o zamana kadar beklesem bişey olmaz dimi ?Olabilir canım bi doğuranlar cevap versin bakalım birinin daha pembesi sanırım
Sağol canım. Yeni anneler azıcık bize bilgi verseniz çok mutlu oluruz valla. @gamze2006 yazmıştı ya onun gibiKoy canm , bnm baya canım yanıyor . Göğüs ucunu değil o kshrevenhi kısmı alabildiği kdr almasını sağla
Koy canm , bnm baya canım yanıyor . Göğüs ucunu değil o kshrevenhi kısmı alabildiği kdr almasını sağla
Bnm de pembe geldi canm sanah ayağa kalktığımda , Devamında su da geldi kesik kesik , pedi 10 dakikada dolduracak kdr diyebilirim . Ama herkeste farklı tbi . Bir de pembe akıntıdan önce kırmızı ip gbi lekeler vardı acık renk akıntımdaOlabilir canım bi doğuranlar cevap versin bakalım birinin daha pembesi sanırım
Hemse nasıl sıkıyorum canım bi görsen :) resmen bacaklarım bitişik yürüyorum:)Sol kendini artık bu kadar bekledin
Kesinlikle tarih belli olunca zaman hiç geçmiyormuşAynen başımıza neler gelecek,benim bide ilk bebişim tırsmaya başladım,annem,kayınvalidem falan olacak başımda ama bakamıycakmıyım bebişe,sütüm gelmezse ne yapıcam diye korkar oldum,bir de tarih alınca zaman geçmiyor gibi geliyor bana ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?