- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Kıcağına yavrusunu alanlar hastane çantasının olmazsa olmazlarını yazabilirmi ?
Teşekkür edriz canım :)Ben diğer şeylere ek olarak hani hep usuruz diye ekstra hırka filan koyduk ya,bi tane de sıcak olur diye t-shirt koyun kızlar hastaneler aşırı sıcak oluyor ben askili atletle durmak zorunda kaldım sicakla Bisey anlamadım ertesi gün her tarafim tutulmus olarak kalktm.kızımda da aşırı terlemistim nisan ayiydi o zaman da o kadar sıcak değildi havaalr bunda akil edemedim kisin terlemem diye düşündüm ama tam tersi oldu
Şimdi baktımda çok açık pambe gelmiş akıntım. Nişan değildir dimi bu ?
Bnm bi boyna bi ayak bileğine dolanmış canım kotü bi sekilde . Doktor sorun yok diyorsa yoktur bence. doğana kdr çıkar demiş ki ztn . Olumsuz bi durum görürse sezaryen e alırlar ole değil mi kim riske atar ? Ama hayırlısını iste Allah tan sezaryen normal fark etmez , bebeğinle gğzelce kavuşmak nasip etsin AllahKaç kilo doğdu bebişin bir de benim bebenin de boynunda kordon var ama sorun değil dedi dr 1 tane doğana kadar çıkar zaten dedi de çıkmazsa zor mu oluyor yoğunsun diye detay soramadım.Meraktayım
Leke yok kırmızı kahve de yok. Ama akıntın pembe gelmiş sanki öyle bişey. 3 gündür düzensiz sancılarım var. 2 hafta önce böyle gelmişti ertesi gün sancıyla acile gittim ciğer geliştiriciyle serum verdiler. Heyecan bastı beni ya. Gece suyum gelirmi ki acaba?Bnm de pembe geldi canm sanah ayağa kalktığımda , Devamında su da geldi kesik kesik , pedi 10 dakikada dolduracak kdr diyebilirim . Ama herkeste farklı tbi . Bir de pembe akıntıdan önce kırmızı ip gbi lekeler vardı acık renk akıntımda
Ben diğer şeylere ek olarak hani hep usuruz diye ekstra hırka filan koyduk ya,bi tane de sıcak olur diye t-shirt koyun kızlar hastaneler aşırı sıcak oluyor ben askili atletle durmak zorunda kaldım sicakla Bisey anlamadım ertesi gün her tarafim tutulmus olarak kalktm.kızımda da aşırı terlemistim nisan ayiydi o zaman da o kadar sıcak değildi havaalr bunda akil edemedim kisin terlemem diye düşündüm ama tam tersi oldu
Binmiyorum ki inş hayırlısı neyse o olur btnmLeke yok kırmızı kahve de yok. Ama akıntın pembe gelmiş sanki öyle bişey. 3 gündür düzensiz sancılarım var. 2 hafta önce böyle gelmişti ertesi gün sancıyla acile gittim ciğer geliştiriciyle serum verdiler. Heyecan bastı beni ya. Gece suyum gelirmi ki acaba?
Ya bu kizan icerde garip biseyler yapiyor ta en alttan durtuyor gibi bi icim tuhaf oldu. Sanki bi el malum yerden dokunup duruyor gibi bi acayip haller aralikli olarak yapiyor ayyy
Şimdi baktımda çok açık pambe gelmiş akıntım. Nişan değildir dimi bu ?
akintiyla gelmişse nisan canımŞimdi baktımda çok açık pambe gelmiş akıntım. Nişan değildir dimi bu ?
Sırtım ağrıyor ve karnımın alt tarafı acıyor sanki. Yarın tedarikli gideyim en iyisi kontroleakintiyla gelmişse nisan canım
sancı veya suyun gelmezse yarınki kontrole kadar beklersin giderken de çantann alırsınbuyuk ihtimal yatısını yaparlarhayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin kolay doğumun olsun inşallahSırtım ağrıyor ve karnımın alt tarafı acıyor sanki. Yarın tedarikli gideyim en iyisi kontrole
içerde kalaack hali yok elbet çikacak bu velet yerinden :))Yok canım hiç zannetmem keza niyeti yok
Amin inşaAllah canımsancı veya suyun gelmezse yarınki kontrole kadar beklersin giderken de çantann alırsınbuyuk ihtimal yatısını yaparlarhayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin kolay doğumun olsun inşallah
valla bendede patlattilar suyumu 10 cm e yakinkenHayal guzel de suyunu patlatmasnlar kendi olsun bitsin hersey mudahalesiz en dogal olanindan
Patlatıyolr herkesinkini ama. Öyle yazdı herkes. Kendi suyuyla da gelebilir :)
yok canim benim çocuklar buyuk,kuçuk 3 yasindan buyukdu diyet yaptigimda,emzirmiyordum yaniSütün azalmadı ama di mi ?
amaninn niye olmasin kizzzŞimdi baktımda çok açık pambe gelmiş akıntım. Nişan değildir dimi bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?