2015 Şubat Anneleri

Kıcağına yavrusunu alanlar hastane çantasının olmazsa olmazlarını yazabilirmi ?

Ben diğer şeylere ek olarak hani hep usuruz diye ekstra hırka filan koyduk ya,bi tane de sıcak olur diye t-shirt koyun kızlar hastaneler aşırı sıcak oluyor ben askili atletle durmak zorunda kaldım sicakla Bisey anlamadım ertesi gün her tarafim tutulmus olarak kalktm.kızımda da aşırı terlemistim nisan ayiydi o zaman da o kadar sıcak değildi havaalr bunda akil edemedim kisin terlemem diye düşündüm ama tam tersi oldu

Arkadaslar aralıkta oglumu kucagıma aldım tavsıyelerımı yazıyım yasadıgım rezıllıklerı yasamayın ıstedımkesınlıkle normal ısteyın dogum anına kadar lanet edıyosunuz ama ıylesmenız hızlı oluyo bebek doğunca sancı anında kesılıyo benım gunum dolmustu sancım yoktu zorlandım ama tavsıyem sancınız gelınce hemen hastaneye kosmayın hemen dogmuyo ve en kotusude sutum gelmıstı goğüs ucum yoktu hemsıreler ılla emzır dıyo cocuk tutamıyo sut sagma makınesını vermedıler neymıs yara olurmus ınanmayın gogsumde toplandı sut lohusa halımle gıttım e bebekten sut sagma makınesı aldım rahatladım oda zamanla ucunu cıkardı oglum cok sukur emıyo mılletın lafına bakıp sutunuz gelmez ve ememezse mama vermemezlıl yapmayın cocugun kan sekerı dusuyo ben yaptım o hatayı herkese hayrlı dogumlar

Teşekkür edriz canım :)

Kaç kilo doğdu bebişin bir de benim bebenin de boynunda kordon var ama sorun değil dedi dr 1 tane doğana kadar çıkar zaten dedi de çıkmazsa zor mu oluyor yoğunsun diye detay soramadım.Meraktayım
Bnm bi boyna bi ayak bileğine dolanmış canım kotü bi sekilde . Doktor sorun yok diyorsa yoktur bence. doğana kdr çıkar demiş ki ztn . Olumsuz bi durum görürse sezaryen e alırlar ole değil mi kim riske atar ? Ama hayırlısını iste Allah tan sezaryen normal fark etmez , bebeğinle gğzelce kavuşmak nasip etsin Allah

Leke yok kırmızı kahve de yok. Ama akıntın pembe gelmiş sanki öyle bişey. 3 gündür düzensiz sancılarım var. 2 hafta önce böyle gelmişti ertesi gün sancıyla acile gittim ciğer geliştiriciyle serum verdiler. Heyecan bastı beni ya. Gece suyum gelirmi ki acaba?

Ya bu kizan icerde garip biseyler yapiyor ta en alttan durtuyor gibi bi icim tuhaf oldu. Sanki bi el malum yerden dokunup duruyor gibi bi acayip haller aralikli olarak yapiyor ayyy

Ben koydum ev elbisesi gibi kisa kollu bisey bir de tisort. Doğumhanede birini görmüştüm sanci çekerken ortam cok sicakti kadincagiz askili badiyle duruyordu bitek ki o an rahatlik muhim onu anladim koydum cantma hemen ilkinde de dogum sonrasi cok terlemis darlnmistim sicaktan zaten

Binmiyorum ki inş hayırlısı neyse o olur btnm

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim inşallah Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip eder hepinize. Doğumdan sonra çöktüm resmen sağlam bir yerim kalmamış bütün her yerim ağrıyor, kemiklerim bir birine geçmiş bide gögüsler doldu 3-4 beden büyüdüler inşallah düzelir.

Sırtım ağrıyor ve karnımın alt tarafı acıyor sanki. Yarın tedarikli gideyim en iyisi kontrole
sancı veya suyun gelmezse yarınki kontrole kadar beklersin giderken de çantann alırsınbuyuk ihtimal yatısını yaparlarhayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin kolay doğumun olsun inşallah

Sütün azalmadı ama di mi ?
yok canim benim çocuklar buyuk,kuçuk 3 yasindan buyukdu diyet yaptigimda,emzirmiyordum yani
ama karatay diyetini incele sut luk bi durum yok, aysak olan hamur isi, seker, paattes, pilav vs .. sutu yapan en bas gida su zaten biliyorsunur, et sebze sut istedigin kaadr ye iç hersey serbest , bide aksam erken yiyceksin , neyse sen hele bi dogur diyet isi kolay halledriz, hemde ermziriyorken enerji yakiyoz daha çabuk verilir normalde kilolar emzirince ve yedigimize dikkatedersek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…