2015 Şubat Anneleri

oglum çok oksuuryor : ((
naptiysam rahatlamdi, burnuda tikali deil uykusu var uyyamiyor yavrum
sicak banyo iyi gelir belki ama hiç halim yokkkiii
boyle giderse dr agiderken yanimda çantamida goturucem karnim belim heryerim agriyor
bi yandanda evi temiz tutmaya çalisiyorum
utumu abri yapsaydim,esim çocukalri bi yere goturuese kiyafetlerinin hazir olmasi laizm

Amin inşallah. Darısı saglıkla bizim başımıza....

Inşallah hayırlısıyla normal olarak bir doğursam kilo işi sonraki iş :) önce bebişlerin ve bizim sağlığımız inşallah sonra Çatır Çatır veririz kiloları demi ??? Beceririz biz ya

amaninnn ben bugun eskisehir olmusum litchinin memleketi
litchi den haber yok demi ?

5 gun sonra , 21 oldugunda 38 haftalikmi olacagim ben simdi
içimden hiç dogiurmak gelmiyor biz boyle iyiydik yaa

bu arada bugun hareket ettiginde hatirlmaiyorum ben bu çocugun ama hadi hayirlisi bakalimmm

kizlar ya hareket etsin diye siz napiyordunuz ?
bugun hareket etmedi sanki,ettiysede sabah kahvalti sirasindaydi

Masallah allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Niye zor gecti dogum

yani temizlikten havadan sudan konusuyrduk ama simdi dogumlar baslayinca insan yazamiyor eften puften seyleri

Bakalım yarın kontrolümüz var doktor teyZemiz ne dicek gider diyemez nst arkasından da çatı Kontrolü var
hayurlisi olsun insallah canim
valla bizim burdaki annelerin çatilarinin yarisi dar çikdi galiba : )))) bakalim sende ne var ne yokkk:)

valla bendede patlattilar suyumu 10 cm e yakinken
suda falan mi dogurucan kiz sen yoksa en dogal olani hangisi kiii :)

Yok ya ben gereksiz müdahalesiz normal dogym yapayım da yeter bana:) burda dogumun ilk evrelerind daha patlatiyolar keseyi o anlmda demek istedim gereksz müdahale

kizlar ya hareket etsin diye siz napiyordunuz ?
bugun hareket etmedi sanki,ettiysede sabah kahvalti sirasindaydi

ayagini uzat esin ayak serce parmağını iki yandan bastirarak iyice bir sıksın agri aci noktasi bulunan.bi akupunktur noktasi vaeks orda. O noktayi bulup uyarablrse bebis icerden anında tepiklio

bu saatde çikolotami yeyim yawsss
ufff
sutlu nescafe falan içsem olmazmi
ya herzamn bu saaatlerde çok aktif oluyordu : ((
Ben sırtımı yaslayıp oturuyorum sonra hafif ama çok hafif bastırarak avcumun içiyle ovuyorum karnımı biraz alttan biraz üstten yanlardan falan rahatsız oluyor hemen oynamaya Başlıyor bi dene bakalım

Gece gece geldi yine ecinnilerim evimi duzenimi özledim ben ya cigrindan cıkmıs bi cocuk herseyin battigi bir ortam surekli ajda pekkan gibi gerim gerim geriliyor olmam dogurmadan lohusa depresyonuna giricem o derece dellenmis durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…