[QUOTE=canım senin ilk bebekmi eğer 2. se bugün dr nisan gelir gelmez gel dedi çünkü 2.dogumlarda süreç çok hızlı ilerliyor dedi ben seni yanlış yonlendirmeyimAmin inşaAllah canım
Bnm bi boyna bi ayak bileğine dolanmış canım kotü bi sekilde . Doktor sorun yok diyorsa yoktur bence. doğana kdr çıkar demiş ki ztn . Olumsuz bi durum görürse sezaryen e alırlar ole değil mi kim riske atar ? Ama hayırlısını iste Allah tan sezaryen normal fark etmez , bebeğinle gğzelce kavuşmak nasip etsin Allah
Inşallah hayırlısıyla normal olarak bir doğursam kilo işi sonraki iş :) önce bebişlerin ve bizim sağlığımız inşallah sonra Çatır Çatır veririz kiloları demi ??? Beceririz biz yayok canim benim çocuklar buyuk,kuçuk 3 yasindan buyukdu diyet yaptigimda,emzirmiyordum yani
ama karatay diyetini incele sut luk bi durum yok, aysak olan hamur isi, seker, paattes, pilav vs .. sutu yapan en bas gida su zaten biliyorsunur, et sebze sut istedigin kaadr ye iç hersey serbest , bide aksam erken yiyceksin , neyse sen hele bi dogur diyet isi kolay halledriz, hemde ermziriyorken enerji yakiyoz daha çabuk verilir normalde kilolar emzirince ve yedigimize dikkatedersek ..
buldum canim sayfayi, bi tane dogum hikyaesi okudum gidip dogurasim geldi :))))))Facede mutlu gebelerdi sayfası ordan bakablrsn canim
pazartesi iyidir iyi haftasonu az gezeyim mesk edeyim adamcagizimla
Hayırlı sağlıklı doğumun olur inşallah canım bana da dua et olur mu kızım dönsün üzmesin anneciğini inşallah :)Sırtım ağrıyor ve karnımın alt tarafı acıyor sanki. Yarın tedarikli gideyim en iyisi kontrole
Bilmiyorum ki suyun gelmiyorsa olmaz heraldeYarın kontrolüm var o zamana kadar beklesem bişey olmaz dimi ?
Az daha sabırHemse nasıl sıkıyorum canım bi görsen :) resmen bacaklarım bitişik yürüyorum:)
Kesinlikle tarih belli olunca zaman hiç geçmiyormuş
Çikolata ye sola yat canımkizlar ya hareket etsin diye siz napiyordunuz ?
bugun hareket etmedi sanki,ettiysede sabah kahvalti sirasindaydi
içerde kalaack hali yok elbet çikacak bu velet yerinden :))
Masallah allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Niye zor gecti dogumIyi geceler kızlar, en son salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yazmıştım sabaha karşı 4.30 da hastaneye gittim felaket sancıyla 5.5 cm açılmam olmuş Meğerse hemen doğuma girdim 2 saat'te 10 cm oldu 2.5 saatte ıkınmayka geçti çok zor bi doğumdu kendi sancımla Çarşamba sabahı 8:39'da 3730 gr 51 cm boyunda kuzumu zorda olsa aldım kucağıma Allah'a çok şükür darısı size inşallah bugun 3 günlüğüz :))
yani temizlikten havadan sudan konusuyrduk ama simdi dogumlar baslayinca insan yazamiyor eften puften seyleriDi mi ben de böyle düşünüyorum.Gündem genelde doğum yapanlar biz de güzelce onların doğumlarına takılıyoruz.Ne zaman isterse o zaman gelsin zaten dışarda daha doğmadı mı sorucular çok en azından burdaki strese gerek yok.Güzel dilekler ve sıra beklemek oldu işimiz.
@iremguzum sen bayadır keyifsizsin,her şey tatsız gelebilir.
bu saatde çikolotami yeyim yawsssÇikolata ye sola yat canım
hayurlisi olsun insallah canimBakalım yarın kontrolümüz var doktor teyZemiz ne dicek gider diyemez nst arkasından da çatı Kontrolü var
valla bendede patlattilar suyumu 10 cm e yakinken
suda falan mi dogurucan kiz sen yoksa en dogal olani hangisi kiii :)
kizlar ya hareket etsin diye siz napiyordunuz ?
bugun hareket etmedi sanki,ettiysede sabah kahvalti sirasindaydi
Ben sırtımı yaslayıp oturuyorum sonra hafif ama çok hafif bastırarak avcumun içiyle ovuyorum karnımı biraz alttan biraz üstten yanlardan falan rahatsız oluyor hemen oynamaya Başlıyor bi dene bakalımbu saatde çikolotami yeyim yawsss
ufff
sutlu nescafe falan içsem olmazmi
ya herzamn bu saaatlerde çok aktif oluyordu : ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?