basladi canim tekmelmeeye sukurr kendiligindenYok ya ben gereksiz müdahalesiz normal dogym yapayım da yeter bana:) burda dogumun ilk evrelerind daha patlatiyolar keseyi o anlmda demek istedim gereksz müdahale
ayagini uzat esin ayak serce parmağını iki yandan bastirarak iyice bir sıksın agri aci noktasi bulunan.bi akupunktur noktasi vaeks orda. O noktayi bulup uyarablrse bebis icerden anında tepiklio
hareket etti canim az oncede geri gitti galiba ne is goruyorsa bu gece baya mesgul beyfendi :)) bana ellemeden ne mesguliyet buldu acba içerdeeeBen sırtımı yaslayıp oturuyorum sonra hafif ama çok hafif bastırarak avcumun içiyle ovuyorum karnımı biraz alttan biraz üstten yanlardan falan rahatsız oluyor hemen oynamaya Başlıyor bi dene bakalım
Ben oldum geçen cuma çatı tamam dedi kafasını dayamış elleyebiliyorum dedi yani 3 kademesinininde Genişliği yeterli dedi çok güzel dedi hatta kolay bir doğum olacak dedi çünkü biz epiduralsiz doğal doğum istiyoruz o yüzden sancım olsada yeterli Görmüyor 60 larda çıktı en son bide rahat bi kadın sezeryana çok Karşı özel bi durum olmadıkça yapmıyor iyiki ona gitmişim memnunum yani onun rahatlığı Yüzünden ben bu kadar rahatım Sancı var ama gitmedim kaç gün doktora Nişan veya su gelmeyince doğuramazsın hiç gelip yatma burda dedi gerçektende öle oldu bak hala bekliyorum 40. Haftaya gitcemhayurlisi olsun insallah canim
valla bizim burdaki annelerin çatilarinin yarisi dar çikdi galiba : )))) bakalim sende ne var ne yokkk:)
basladi canim tekmelmeeye sukurr kendiliginden
senin dedigini denyim bi daahsina esimi bulabilirsem tabi :)))
bebek benim canim yanincami hareket ediyor ? çok acitiyorsa ugrasmayim yaad en iyisi :)
yat uyu canim yaaa , ugrasma Allahini seversenGece gece geldi yine ecinnilerim evimi duzenimi özledim ben yacigrindan cıkmıs bi cocuk herseyin battigi bir ortam surekli ajda pekkan gibi gerim gerim geriliyor olmam dogurmadan lohusa depresyonuna giricem o derece dellenmis durumdayim
Yok canim dun gece uykumdan iyandirdi ama bir taneydi sanci. Devam etse dogururdm simdiye ama gerisi yokmattika ne durumdasn bugun sanci vb yazmissin sanki tekrar oldu mu
İnşaAllah tez vakitte döner yola girer prensesHayırlı sağlıklı doğumun olur inşallah canım bana da dua et olur mu kızım dönsün üzmesin anneciğini inşallah :)
dogurursun kizz niye dogurmuycann ama sancinin dayanamayagin kadar çok olmasi lazim, ben iki dogumdada sanciyla gittim hastaneyeBen oldum geçen cuma çatı tamam dedi kafasını dayamış elleyebiliyorum dedi yani 3 kademesinininde Genişliği yeterli dedi çok güzel dedi hatta kolay bir doğum olacak dedi çünkü biz epiduralsiz doğal doğum istiyoruz o yüzden sancım olsada yeterli Görmüyor 60 larda çıktı en son bide rahat bi kadın sezeryana çok Karşı özel bi durum olmadıkça yapmıyor iyiki ona gitmişim memnunum yani onun rahatlığı Yüzünden ben bu kadar rahatım Sancı var ama gitmedim kaç gün doktora Nişan veya su gelmeyince doğuramazsın hiç gelip yatma burda dedi gerçektende öle oldu bak hala bekliyorum 40. Haftaya gitcem
yarin sabah mi canim randevunİlk canım. Tecrübesizİm fazlasıyla
Inşallah iyi bir doğum olur canım ne diyim yani valla o Acıya rzıyım yarın gitcem şimdi yine daha doğmaz diyecek çünkü hiç belirti yok Sancı da çıkmayacak beklicem bende sıkıntı yokdogurursun kizz niye dogurmuycann ama sancinin dayanamayagin kadar çok olmasi lazim, ben iki dogumdada sanciyla gittim hastaneye
kizimda ebe bana bekle geliyorum dedi aldi bi odaya
gelen giden yok ben kivraniyorum sancidan,esim biseyler soyluyor duymuyorum adama kiziyorum sus diye : ))
saate bakmadim ama gunler geçmis gibi geldi belki ayrim saatdi belki 45 dk ebeyi ebkledigim, sonra geldi dogum olmus beni birakip gidince ondan geri donememis , bakdi 4 cm di açiklik
oglandada gittim ayni sanciyla, dediler 2 cm dogmaz bu çocuk hemen, istersen eve git dediler, ben yok dedim gitmiycem, bi odaya aldilar , yattim uyudum, 1 saat sonra gozumu açtim sancim taavn yapiyor, ebe geldi bakdi 4 cm dedi oylelikle ikisindede dogum baslamis oldu sanciyla , ama oyle eften puften deil sancisi, anlamamak imkansiz, duramiyorsun yerinde, nefes alamiyorsun, iki dk nefes aliyorsun sonr abi vuruyor beline sanci, al bastan bu sefer :)))))))
Sırt agrin var mi.benim yoktu.2gundur sırtıma çok vuruyor agri5 gun sonra , 21 oldugunda 38 haftalikmi olacagim ben simdi
içimden hiç dogiurmak gelmiyor biz boyle iyiydik yaa
bu arada bugun hareket ettiginde hatirlmaiyorum ben bu çocugun ama hadi hayirlisi bakalimmm
Sancım varda düzenli değil. Karnım acıyo benim bide ya. Sırtımda belimde ve karnımın alt tarafında ağrı var. Sarhoş gibiyim tansiyonumda oynuyo galiba. Yarın 17:45 randevum. Ameliyatı varmış gündüz. Yarın doğurmam inş.başka doktora gitmek istemiyorum pek. Kafam allak bullak oldu valla. Tedirgin heyecanlı bi tuhafım. Geçende böyle olunca bebek kafayı yaslamış demişlerdi. Biraz daha ittirdimi ki acaba ? Nişan deyince avuç içi kadar düşünüyorum ben. Azıcıktı bu akıntımın içinde. Beni çok zorlayan bi sancı yok henüz. Ama karnım acıyo sancı ın dışında.yarin sabah mi canim randevun
sancin yoksa bekle istersen,dr sana ne demisti bu konuda ?
İlk canım. Tecrübesizİm fazlasıyla
Uyusam ne iyi olur ama nerdeeeeeee. Sık sık kontrol ediyorum bakalım. Dua edin bana.Panik yapma gece kendini takip et akıntını kontrol et daha kırmızı gelirse eğer su gelirse hiç bekleme ama gelmeZse sabah kontrolüne git bencede sen bilirsin
yat uyu canim yaaa , ugrasma Allahini seversen
kizida ver ellerine naparlarsa aypsinlar, bu gunler geçiici, kizin kuçuk daha eve gidin ce ayni duzenini kurarsin yine
oglum senin kiz kadarken izine gittiik burnumdan getirdi $aimrtildi iyice
eve eglince oglum istedigin yapilmayinca ansil agliyordun diye sordugunda yatip yere yuvarlaniyordu tepiniyordu rol yapip gosteriyordu yani :))))) delirmememk elde deil biliyorum ama az daha sabir ..
Yok canim dun gece uykumdan iyandirdi ama bir taneydi sanci. Devam etse dogururdm simdiye ama gerisi yok
Uyumuş tur kız telaslanma.benimki de çok aktifti geceleri ama simdi sessiz.ama ben pisbogaz çikolata yedim simdi.uyandırmaya ydi iyiydi çikolata.aklıma gelmedi.gündüzde etmiştir hareket anlamamisindir çamaşırdı çocuktu derkenbu saatde çikolotami yeyim yawsss
ufff
sutlu nescafe falan içsem olmazmi
ya herzamn bu saaatlerde çok aktif oluyordu : ((
Stres yapmamaya çalış canımUyusam ne iyi olur ama nerdeeeeeee. Sık sık kontrol ediyorum bakalım. Dua edin bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?