2015 Şubat Anneleri

sorarım canım pazartesiye kontrolüm var. evet hibor 3500 benimde,sen doktoruna güven yinede ama işte insan 9 ay kullanınca bırak derse içinde bir tereddüt oluşuyor haliyle. keşke doktorlar hem fikir olsa bir konuda ama hepsi farklı konuşuyor.

bu arada Litchi ne yaptı acaba hiç haberiniz yok mu? hastanedeyse girmesi zor olur gerçi,wifi filan yoktur belki.

kizlar ya hareket etsin diye siz napiyordunuz ?
bugun hareket etmedi sanki,ettiysede sabah kahvalti sirasindaydi

bebişinin sevdiği bir yiyecek yok mu yiyince tepki verdiği?
mesela benimki çikolata tatlı türü şeylere kıpırdamıyor da portakal mandalinaya fıldır fıldır oynuyor. Varsa bu tür sevdiği bir şey onu ye canım. O da olmadı ayaktayken sandalyenin sırt dayama yerine dirseklerini koyarak öne doğru bükülüp öyle biraz bekle, göbüşün yer çekimini hissetsin o zaman da oynuyor bebikler çoğunlukla

Kızlar napıyosunuz? Doğuran olmamış bugün:) çok şükür temizliğim bitti bugün. Kv diyorumki " babaannesi artık gelebilirmi torunun bak temizlikte bitti". Yokk yarında yemeklerimizi halledelim öyle gelsin diyo:) kızımın bebeklikten ufak bi beşiği vardı ohu kurduk, nevresimini fln geçirdim yatağımın yanına koyduk:) yarında son kez bi dışarı çıkcaz eşimle inşaAllah, evin ufak tefek eksiklerini almaya. Daha bişeyim kalmadı. Pazar günüde annem gelecek.

Yat hemen soluna vazgeçiyor yani em azından benimki yatınca duruyor

Normal hareketten farkli bu defa asagilarda kurcaliyor bitaraflarimi cadiiiiiiciim kiyafet icin kese buldum igde siparis verdm en erken carsmba elimde olurmus. Kuzucumla randevu talebimi pazrtesiden persmbye mi alsam acep

bu arada Litchi ne yaptı acaba hiç haberiniz yok mu? hastanedeyse girmesi zor olur gerçi,wifi filan yoktur belki.

Yazmadi ben de mmerak ediyorum vifi vardr aslında da firsati olmadi belki Iyi olduklarni umuyorum ins yarin yyazar

tu tu tuuu masallah boyle babaneye can kurban

Sıkıntidan kendimi alisverise verdim bu instagram ne illet bi dunyaymis anacim yok yok. Gec keşfettim iyi olmadi hem dayanamiom hem ya yetsmezse diye düşünüyorum. Herifim geleydi iyiydi yoksa batircam dogum öncesi son kalan paraciklari da

Poposunu bi yere dayıyor Ayakları sağ kaburgamda bi sağa bir sola gidiyor diZlerini bile hissediyorum Allah'ım ne güzel duygu isteyen herkese bunu yaşatsın Rabbim
Bana doktor eli kolu surda demese hic anlamiycam neyi nerde:)

Artık geceleri bile pek sessiz burasi yahu
Evet cnm baya sessizlesti dogum yapanlar bebekleriyle ugrasiyodur bizim gibi kalanlarda son eksikleri hallediyodur benim persembe dogum temizlikdi alisveridi bide kiz var tabi yemekdi ivir zivir derken okuyorum ama pek yazmaya firsatim olmuyo hepimiz bi dogursaydik tekrar yogunlasir:)

Erteleyip durdun vazgeçcek çocuk

var daha gunun bekleyin bakalim, imzandaki tarihde dogarsa emme problmei vs yasamazsin insallah

saol canim gece uyyana kadar baya bi oynadi, simdide oynuyor kuuzl benim , aylardir bekluyoruz tasoyoruz , hayirulisyla sagliklica alsaydik bi kucagimiza hepimiz .

Sırt agrin var mi.benim yoktu.2gundur sırtıma çok vuruyor agri
valla agrimadik yerim yokkki :)))
seytan diyor pazar sabahi erken kalk git hastaneye gorun
bide diyorum eandevuya az kaldi sabrett
ama agrim sizim az deil, vucudum yoruldu artik : ((

anliyorum canim ama ben inaniyorum eve gidince hersey duzelicek
eski duzenini kuracaksin
buyuklerle berbaer çocuk buyutmek kaos dolu kabus gibi, sukretki uzaksiniz, ya yakin olsaniz 24 saaat goru$seler napacakdin hayat boyu : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…