- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
İnşallahİnşaAllah tez vakitte döner yola girer prenses
En azından epidurali sorar mısın tehlike yaratıyor mu diye cnm? Kimi epidural kimi normal tehlikeli diyor gerçi 6 saatse sorun olmaz herhaldd de. Seninde hibor 3500 dimi? Banada iğneyi veren doktorum riskli gebelik ve tüp bebek yzmanıydı ona çok güveniyordum ama jimerden ayrıldığım için bırakmak zorunda kaldım o da bi gün sonra doğum yapabilirsin demişti ama şu an doktorum kullanmamı istemiyor zıtlaşmak istemedim eski doktorumu arayıp sordum kullanabilirsin dediondan sana sorduruyorum :)
Yat hemen soluna vazgeçiyor yani em azından benimki yatınca duruyorYa ben korkmaya başladım bu cadı icerde bişeyler yapio baya baya alttan bi hareketllk var
kizlar ya hareket etsin diye siz napiyordunuz ?
bugun hareket etmedi sanki,ettiysede sabah kahvalti sirasindaydi
Yat hemen soluna vazgeçiyor yani em azından benimki yatınca duruyor
bu aradaLitchi ne yaptı acaba hiç haberiniz yok mu? hastanedeyse girmesi zor olur gerçi,wifi filan yoktur belki.
Kızlar napıyosunuz? Doğuran olmamış bugün:) çok şükür temizliğim bitti bugün. Kv diyorumki " babaannesi artık gelebilirmi torunun bak temizlikte bitti". Yokk yarında yemeklerimizi halledelim öyle gelsin diyo:) kızımın bebeklikten ufak bi beşiği vardı ohu kurduk, nevresimini fln geçirdim yatağımın yanına koyduk:) yarında son kez bi dışarı çıkcaz eşimle inşaAllah, evin ufak tefek eksiklerini almaya. Daha bişeyim kalmadı. Pazar günüde annem gelecek.
Bana doktor eli kolu surda demese hic anlamiycam neyi nerde:)Poposunu bi yere dayıyor Ayakları sağ kaburgamda bi sağa bir sola gidiyor diZlerini bile hissediyorum Allah'ım ne güzel duyguisteyen herkese bunu yaşatsın Rabbim
Evet cnm baya sessizlesti dogum yapanlar bebekleriyle ugrasiyodur bizim gibi kalanlarda son eksikleri hallediyodur benim persembe dogum temizlikdi alisveridi bide kiz var tabi yemekdi ivir zivir derken okuyorum ama pek yazmaya firsatim olmuyo hepimiz bi dogursaydik tekrar yogunlasir:)Artık geceleri bile pek sessiz burasi yahu
Erteleyip durdun vazgeçcek çocukNormal hareketten farkli bu defa asagilarda kurcaliyor bitaraflarimi cadiiiiiiciim kiyafet icin kese buldum igde siparis verdm en erken carsmba elimde olurmus. Kuzucumla randevu talebimi pazrtesiden persmbye mi alsam acep
Yazmadi ben de mmerak ediyorum vifi vardr aslında da firsati olmadi belki Iyi olduklarni umuyorum ins yarin yyazar
tu tu tuuu masallah boyle babaneye can kurban
Bende doğum yaptım bu sabah 8.30 da
var daha gunun bekleyin bakalim, imzandaki tarihde dogarsa emme problmei vs yasamazsin insallahInşallah iyi bir doğum olur canım ne diyim yani valla o Acıya rzıyım yarın gitcem şimdi yine daha doğmaz diyecek çünkü hiç belirti yok Sancı da çıkmayacak beklicem bende sıkıntı yokkocam çok sıkıldı sadece hergün doğur artık diyo ağırlaştım sanki biraz öle hissediyorum kimse doğurcak Gözüyle bakmıyo sadece Öne fırlamış bi karnım var
saol canim gece uyyana kadar baya bi oynadi, simdide oynuyor kuuzl benim , aylardir bekluyoruz tasoyoruz , hayirulisyla sagliklica alsaydik bi kucagimiza hepimiz .Uyumuş tur kız telaslanma.benimki de çok aktifti geceleri ama simdi sessiz.ama ben pisbogaz çikolata yedim simdi.uyandırmaya ydi iyiydi çikolata.aklıma gelmedi.gündüzde etmiştir hareket anlamamisindir çamaşırdı çocuktu derken
valla agrimadik yerim yokkki :)))Sırt agrin var mi.benim yoktu.2gundur sırtıma çok vuruyor agri
anliyorum canim ama ben inaniyorum eve gidince hersey duzelicekYa sinirim bozuldu uyuyamiyorum iyice söz dinlemez oldu beni hic kale almıyorhoslarina gitmeyecek şeyler yapip simardikca müdahale olcakbdiye ben gerliyorum. Ben cocuga tepki verip sinirlermi kontrol edemeyince hemen bi pohpohlma arka cikma ile geri vites yapilio hoop bu sefee sen oluyon kötü polis. Çocuk da aninda menfastine uygun u dönüşü yapıyo haliyle bu noktda anne olarak etkisiz eleman olup bakakaliyorsun bu da benim sinirlermi cok bozuyor. Hem yok yere cocugunla catsiyon hem duzen tertip iletisim sizlere ömür sayelernde. Çocuklarla buyuklerin yaninda uzun kalmaycaksn onu cok iyi anlamis durumdayim
Onumuz hafta için bekle diren mattika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?