Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
Epidurale gerek kalmadan açılmam oldu
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Allah hepinize nasip etsin
Cok sevindim canim.kolay dogumuna masallah diyelim darisi bizlere.Bebisini Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin.Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
Epidurale gerek kalmadan açılmam oldu
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Allah hepinize nasip etsin
Hayirli olsun.cok sevindim Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin canim.Canlarım Kavuştuk yavrumuza. Perşembe sabah 7:00 da ameliyata girdim epidural sezeryanla bebişin doğumunu izledim sonra bebişle babası dışarı çıktı üZerine miyom operasyonu geçirdim. Önümde perde vardı ne yaptıklarını görmedim ama dumanlar havaya yükseliyordu: biryerleri yaktılar içimde. Anestezi uzmanına barbekü sos espirisi dalan yaptım: çıktıktan sonra epiduralin etkisiyle acı falan yoktu. Dr çok kan kaybettiğimi söyledikten sonra tansiyonum düştü habire bayılır gibi oldum söylemeseydi iyiydi sanırım psikolojik olarak da kendimizi etkiliyoruz. Cuma günü öğlene kadar serumlarla falan dor ayağa kalktım tansiyonum çok düşüktü. Sonra hastane ziyaretleri başladı. iPhone çantadaydı ulaşamadım birtürlü size yazamadım. Selin koyduk bebişin adını. Her gelen göğsümü sıkıp baktı sinir oldum.,beni de gerdiler süt konusunda. Hastanede ilgi konusunu abartmışlar kapıyı çslan dalıyor içeriye bazen çalmıyorlar. Ivır zıvır birsürü kontrol niyetine gelip durdular. Gaz konusunda strese grerken gazı atlattım ama donda çıktıktan !yedi sekiz saat sonra hala sıvı tuvalet yapamadığımı söylediler tekrar sonda takıcaklardı korkumdan tuvalette oturdum su falan açtım çıkardım ama kalmamıyordum ayaklarım falan şişti hissedemedim birsüre. Neyse hu kısmı geçelim sonuç olarak sezeryan olucaklar epidural sezeryan gerçekten konforlu oluyor bebişin ilk doğumunu falan Görüyorsunuz. Çıkınca hemen emzirme işlemine başlayabiliyorsunuz. Bir de ağrı oldukça kendinize ilaç verebiliyorsunuz. Ayrıntı yazmaya çalıştım umarım olmuştur. Dua eden bizi merak eden herkese çok teşekkür ediyorum Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah.
Iyi geceler kızlar, en son salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yazmıştım sabaha karşı 4.30 da hastaneye gittim felaket sancıyla 5.5 cm açılmam olmuş Meğerse hemen doğuma girdim 2 saat'te 10 cm oldu 2.5 saatte ıkınmayka geçti çok zor bi doğumdu kendi sancımla Çarşamba sabahı 8:39'da 3730 gr 51 cm boyunda kuzumu zorda olsa aldım kucağıma Allah'a çok şükür darısı size inşallah bugun 3 günlüğüz :))
Şu saate kadar sancı çektim şimdi geçti çok şükür ama aşağı doğru baskı var Allah bilir de galiba benimki yaklaştı
Aynen bende öyleyim bilmiyorum hiç dakikasını dahi hesaplayamadım üç defa oldu bugün yarın doğuruyormuşuz ikimizde ne gülerim Hee20 dkya düştü benimkide
sağ tarafta toplandı aynı zamanda aşağıda vuruyor
sancımı değilmi bilemiyorum belime vuruyor
sanki çatlayacak gibi yemişimde şişkinlik yapmış gibi
ara ara iğne batıyor sadece
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
çok cahilim
Dr bugün bana adet Sancısı gibi Ağrı gelirse dedi ağır olur nefes alamazsın belin ayrılcak gibi olur dedi bi doktorunu ara istersen20 dkya düştü benimkide
çok cahilim
valla bu gidisle çocuk babsiyla ayni gundogum gunu kutluycak bu pasta yuzundenoyy geçmiş olsun canım yaa grip çok fena hafifini atlattığım halde 1 hafta başımı zor kaldırmıştım bir yemek hazırlıyordum
yaa ütü var bitmiyor da
kek çırp puding dök üzerine bir de renkli şeker, hindistan cevizi... bisküvili pasta kekten zor geliyor bana nedense
maa$alllah cnaimAmin normal doğum oldu 4.100 gr doğdu
sen normal dogurcan demi kizzzzNasıl ama
hahahah gelse bile fulll uyur kiz o senin kizçe, senle oturup sohbet edecek hali yok ya :)))ohh misler gibi duşumu aldım uykum geldi şimdide
yatsam daha çok erken sabah olmak bilmez
kızçem gelmiş olsaydı keşke
valla bu gidisle çocuk babsiyla ayni gundogum gunu kutluycak bu pasta yuzunden
kolay olmadi ama ben pek becrekli deilim bu pasta konusunda onunda etkisi var tabi
neyse bitti sukur, sabahda suslemesini yapariz in$, kuzularim nasil seviniyor babamiza pasta yapiyoz diye, onlar olmasa daha kolay olcakdi tabide yardim ettiler, babalrina da biz yaptik diycekler pastayi, çocuk olmak var bu dunyada valla
niye buyudysek bizzzz : ))
Valla inşallah benimki tamamlar 4 kiloyu çok istiyorummaa$alllah cnaim
AllAH anali babali buyutsun
bakin nasil dogmus 4 kg çocuk dr aklinizi çelmese hepiniz dogurursunuz normali aslinda ( istisnalar kaideyi bozmaz, ters bebek yada ozel durumlar yani )
saol canimm .. insalllah iyilesiriz doguma kadarCanim iyi olmanza cok sevindim saglikla buyut selin hanimigüzel kuzundan da haber ver bize olur mu
Allahim o kadar mutlu oldum ki adına kendim dogum yapmis gibi sabrin meyvesini ne güzel aldin bak darisi bizlere insallah
oy kiyamam cok gecmis olsun cumleten tez iyilesin e mi
ne guzel yazmissin duygularini duygulndim okurken saglikla buyut melegini canim
Onla ilgili yazdım şimdisen normal dogurcan demi kizzzz
bak azemi dogrmus 4 kg bebei , dr seni kandirmasin uyanik ol : )))
20 dkya düştü benimkide
çok cahilim
Aynen bende öyleyim bilmiyorum hiç dakikasını dahi hesaplayamadım üç defa oldu bugün yarın doğuruyormuşuz ikimizde ne gülerim Hee
bende istiyorum 4 kg yuda siparisle olmuyorki : ))))))))))Valla inşallah benimki tamamlar 4 kiloyu çok istiyorumtabi önce sağlık olsunda doktora bağlı bide doktor yönlendirmesi çok önemli derse alalım sezoyla bişey var zannediyoruz korkudan tamam diyoruz o yüzden ben 5 tane doktora gittim ve en başından dedim eğer beni zorluyacaksan başka Dr bakayım dedim 2 yane kuzenim 6 tane arkadaşım bu kadında doğum yaptı sadece 1 tanesi sezo oda kalp atışları yavaşladığı için ben bugün dedim ne zaman doğcak diye sen eve git o gelmek istedimi gelir merak etme dedi rahatlığı benide rahatlatıyo 4 kilo değil 5 kilo çocukta normal doğar keza annem beni 5900 normal evde bi ebeyle doğurmuş demekki oluyor
Aynen bende öyleyim bilmiyorum hiç dakikasını dahi hesaplayamadım üç defa oldu bugün yarın doğuruyormuşuz ikimizde ne gülerim Hee
Dr bugün bana adet Sancısı gibi Ağrı gelirse dedi ağır olur nefes alamazsın belin ayrılcak gibi olur dedi bi doktorunu ara istersen
hahahah gelse bile fulll uyur kiz o senin kizçe, senle oturup sohbet edecek hali yok ya :)))
ilk gunler 20 saaat uyyolarmis yeni doganlar
heheh kiz sen her gun buraya dogurdum dogurucam diye yazmiyonmu ne 19 gunuuu19 şubata 19 gün kalmış oleyyyy
haydi bakiim sıra kimde acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?