2015 Şubat Anneleri

Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
Epidurale gerek kalmadan açılmam oldu
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Allah hepinize nasip etsin

Gözün aydın,doğmuyor diye diye doğurdun Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım....

Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
Epidurale gerek kalmadan açılmam oldu
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Allah hepinize nasip etsin
Cok sevindim canim.kolay dogumuna masallah diyelim darisi bizlere.Bebisini Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin.

Hayirli olsun.cok sevindim Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin canim.

gözün ayın canım hayırlı olsun, bol bol sütün olsun

Şu saate kadar sancı çektim şimdi geçti çok şükür ama aşağı doğru baskı var Allah bilir de galiba benimki yaklaştı

20 dkya düştü benimkide
sağ tarafta toplandı aynı zamanda aşağıda vuruyor
sancımı değilmi bilemiyorum belime vuruyor
sanki çatlayacak gibi yemişimde şişkinlik yapmış gibi
ara ara iğne batıyor sadece
ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
çok cahilim

Aynen bende öyleyim bilmiyorum hiç dakikasını dahi hesaplayamadım üç defa oldu bugün yarın doğuruyormuşuz ikimizde ne gülerim Hee

Dr bugün bana adet Sancısı gibi Ağrı gelirse dedi ağır olur nefes alamazsın belin ayrılcak gibi olur dedi bi doktorunu ara istersen

valla bu gidisle çocuk babsiyla ayni gundogum gunu kutluycak bu pasta yuzunden
kolay olmadi ama ben pek becrekli deilim bu pasta konusunda onunda etkisi var tabi

neyse bitti sukur, sabahda suslemesini yapariz in$, kuzularim nasil seviniyor babamiza pasta yapiyoz diye, onlar olmasa daha kolay olcakdi tabide yardim ettiler, babalrina da biz yaptik diycekler pastayi, çocuk olmak var bu dunyada valla
niye buyudysek bizzzz : ))

Amin normal doğum oldu 4.100 gr doğdu
maa$alllah cnaim
AllAH anali babali buyutsun
bakin nasil dogmus 4 kg çocuk dr aklinizi çelmese hepiniz dogurursunuz normali aslinda ( istisnalar kaideyi bozmaz, ters bebek yada ozel durumlar yani )

ohh misler gibi duşumu aldım uykum geldi şimdide
yatsam daha çok erken sabah olmak bilmez
kızçem gelmiş olsaydı keşke
hahahah gelse bile fulll uyur kiz o senin kizçe, senle oturup sohbet edecek hali yok ya :)))
ilk gunler 20 saaat uyyolarmis yeni doganlar

eline sağlık canım :)
diğer hamur işi, tatlılar falan tamam da değilim pasta konusunda pek becerikli değilim ben de eşimi denek olarak kullanıyorum
el emeği şeyin daha mutlu edeceğini biliyor kuzuların ne güzel

maa$alllah cnaim
AllAH anali babali buyutsun
bakin nasil dogmus 4 kg çocuk dr aklinizi çelmese hepiniz dogurursunuz normali aslinda ( istisnalar kaideyi bozmaz, ters bebek yada ozel durumlar yani )
Valla inşallah benimki tamamlar 4 kiloyu çok istiyorum tabi önce sağlık olsunda doktora bağlı bide doktor yönlendirmesi çok önemli derse alalım sezoyla bişey var zannediyoruz korkudan tamam diyoruz o yüzden ben 5 tane doktora gittim ve en başından dedim eğer beni zorluyacaksan başka Dr bakayım dedim 2 yane kuzenim 6 tane arkadaşım bu kadında doğum yaptı sadece 1 tanesi sezo oda kalp atışları yavaşladığı için ben bugün dedim ne zaman doğcak diye sen eve git o gelmek istedimi gelir merak etme dedi rahatlığı benide rahatlatıyo 4 kilo değil 5 kilo çocukta normal doğar keza annem beni 5900 normal evde bi ebeyle doğurmuş demekki oluyor

saol canimm .. insalllah iyilesiriz doguma kadar
ev ahalisi iyilesir bi kaç gunede benim kendimden hiçç umudum yok
daha bu baslangici burnum akiyor simdiliik bide oksurusem buyrun burdan yakinnn vallaaa
digerleri oksuruyor çunku : ((

S serefraz85 nerde acaba kocam gelsin dedi dedi koca geldi bizi unuttu meşk ediyor

Heralde yani o kadar bekledkk adami dimi disardaydik tum gun yorulduk cok heryanim agriyor geberdim gezmek de zor zanaat artik

Aynen bende öyleyim bilmiyorum hiç dakikasını dahi hesaplayamadım üç defa oldu bugün yarın doğuruyormuşuz ikimizde ne gülerim Hee

haydi bakiim sıra kimde acaba :))

bende istiyorum 4 kg yuda siparisle olmuyorki : ))))))))))
kizim 3.800 , oglum 4 kg dogmustu , doktor yardimi olmadan
ama bu sefer haftasi ilerde falan diye bisey demiyolar hiç sanmiyorum 4 olacagini
3.500 a raziyim ben ama hayirlisi artik, saglikli olsunda, çabuk toparlar dogumdan sonra kendini saglikli oldukdan sonra ..

iyi o zaman 6 da 1 dusuk bi oranmi$ , hayirlisi olsun sizin için canim :)

evet şubatın ilk anneleri biz oluruz
ama benim daha 19 günüm var

Dr bugün bana adet Sancısı gibi Ağrı gelirse dedi ağır olur nefes alamazsın belin ayrılcak gibi olur dedi bi doktorunu ara istersen

aynen benimde öyle ama adet sancım yok
dur bakalım 1 saat daha durayım diyorum belki geçer

hahahah gelse bile fulll uyur kiz o senin kizçe, senle oturup sohbet edecek hali yok ya :)))
ilk gunler 20 saaat uyyolarmis yeni doganlar

ay ne güzel bende uyurum onunla
sırt üstü yatmayı özledim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…