- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
heheh kiz sen her gun buraya dogurdum dogurucam diye yazmiyonmu ne 19 gunuuu
9 unu gorursen opte basina koy :)
38 haftaikmi oluyorsun sen simdii
Sende de olabilir hiç belli olmaz bizimki yalancı sancı çıkabilir :)Heralde yani o kadar bekledkk adami dimidisardaydik tum gun yorulduk cok heryanim agriyor geberdim gezmek de zor zanaat artik
haydi bakiim sıra kimde acaba :))
sorma bide hediye istiyolarrr babalarinaeline sağlık canım :)
diğer hamur işi, tatlılar falan tamam da değilim pasta konusunda pek becerikli değilim ben de eşimi denek olarak kullanıyorum
el emeği şeyin daha mutlu edeceğini biliyor kuzuların ne güzel
Heralde yani o kadar bekledkk adami dimidisardaydik tum gun yorulduk cok heryanim agriyor geberdim gezmek de zor zanaat artik
haydi bakiim sıra kimde acaba :))
Aramızda bir hafta var desene bakalım kim gidecek önce :)evet şubatın ilk anneleri biz oluruz
ama benim daha 19 günüm var
aynen benimde öyle ama adet sancım yok
dur bakalım 1 saat daha durayım diyorum belki geçer
ay ne güzel bende uyurum onunla
sırt üstü yatmayı özledim zaten
Bir haftada kuzuma yarım kilo aldırmışım artık doğurana kadar 250 gr daha alması Lazımbende istiyorum 4 kg yuda siparisle olmuyorki : ))))))))))
kizim 3.800 , oglum 4 kg dogmustu , doktor yardimi olmadan
ama bu sefer haftasi ilerde falan diye bisey demiyolar hiç sanmiyorum 4 olacagini
3.500 a raziyim ben ama hayirlisi artik, saglikli olsunda, çabuk toparlar dogumdan sonra kendini saglikli oldukdan sonra ..
iyi o zaman 6 da 1 dusuk bi oranmi$ , hayirlisi olsun sizin için canim :)
mamayi kasikla vermeyi denedinmi canim ?Anneler sütüm yetmiyor. Sağıyorum çoğalsın diye bir saat çabalıyorum.şu büyük enjektörü ancak dolduruyor.
Dün gece sabahladık. Doymuyor kızım. Doymazsa mama ver dedi dr.ama mamayı biberonla vermek yasak
Enjektörle de aşırı zor.
Yardım.edin!!!
Litchi ne yaptı.
Okuyamıyorum pek çünkü sürekli yedir altını değiştir pışpışla uyusun modundayım.henüz popomun üstüne oturmadım.
ya arkadaslar benim bebegim gün icinde bir cok kez hckiriyor. sizdede boylemi
Anneler sütüm yetmiyor. Sağıyorum çoğalsın diye bir saat çabalıyorum.şu büyük enjektörü ancak dolduruyor.
Dün gece sabahladık. Doymuyor kızım. Doymazsa mama ver dedi dr.ama mamayı biberonla vermek yasak
Enjektörle de aşırı zor.
Yardım.edin!!!
Litchi ne yaptı.
Okuyamıyorum pek çünkü sürekli yedir altını değiştir pışpışla uyusun modundayım.henüz popomun üstüne oturmadım.
pratik nasil oluyor kiz :))))))))teoride 38 pratikte 39
Allah yardımcın olsun canım ya süt bebek emdikçe gelir öyle ilk günlerde şakır şakır gelen yoktur herhalde :) sütü artıracak gıdalar tüket sık sık sakın üşütme soğukta etki ediyor inşallah gelir sütün de mamaya gerek kalmaz çünkü mamaya alıştı mı süt emmiyorlarAnneler sütüm yetmiyor. Sağıyorum çoğalsın diye bir saat çabalıyorum.şu büyük enjektörü ancak dolduruyor.
Enjektörle de aşırı zor.
Yardım.edin!!!
Litchi ne yaptı.
Aramızda bir hafta var desene bakalım kim gidecek önce :)
pratik nasil oluyor kiz :))))))))
Valla sağol çok ipucu vermişsin. Kaşıkla daha zor olur dediler ondan enjektörü denedik. Biberonla çok Güzel yiyor işte ama korkudan yediremiyorum.mamayi kasikla vermeyi denedinmi canim ?
o uyyunca sende hemen uyu, uyyunca goguslerin dolacakdir
boll su iç,bulgur pailvi ye
ama i$in ozu su,gunde 3 lt yi bulmaya çalis en az ..
sagmakla emmesi bir olmaz, emince daha fazlasini çekiyodur o ,emdikçe emzirdikçe sutun çogalicak
arz talep meselesi birazda emzirmek
bebek emecek , emdikçe sut uretilecek, ne kadar çok emersede o kadar çok sut gelicek, mamayi emzirdikden sonr aver, ögün haline getirirsen bi sefer az gormus olur memeyi .. oda sutun çogalmasina yaramaz
Canlarım Kavuştuk yavrumuza. Perşembe sabah 7:00 da ameliyata girdim epidural sezeryanla bebişin doğumunu izledim sonra bebişle babası dışarı çıktı üZerine miyom operasyonu geçirdim. Önümde perde vardı ne yaptıklarını görmedim ama dumanlar havaya yükseliyordu: biryerleri yaktılar içimde. Anestezi uzmanına barbekü sos espirisi dalan yaptım: çıktıktan sonra epiduralin etkisiyle acı falan yoktu. Dr çok kan kaybettiğimi söyledikten sonra tansiyonum düştü habire bayılır gibi oldum söylemeseydi iyiydi sanırım psikolojik olarak da kendimizi etkiliyoruz. Cuma günü öğlene kadar serumlarla falan dor ayağa kalktım tansiyonum çok düşüktü. Sonra hastane ziyaretleri başladı. iPhone çantadaydı ulaşamadım birtürlü size yazamadım. Selin koyduk bebişin adını. Her gelen göğsümü sıkıp baktı sinir oldum.,beni de gerdiler süt konusunda. Hastanede ilgi konusunu abartmışlar kapıyı çslan dalıyor içeriye bazen çalmıyorlar. Ivır zıvır birsürü kontrol niyetine gelip durdular. Gaz konusunda strese grerken gazı atlattım ama donda çıktıktan !yedi sekiz saat sonra hala sıvı tuvalet yapamadığımı söylediler tekrar sonda takıcaklardı korkumdan tuvalette oturdum su falan açtım çıkardım ama kalmamıyordum ayaklarım falan şişti hissedemedim birsüre. Neyse hu kısmı geçelim sonuç olarak sezeryan olucaklar epidural sezeryan gerçekten konforlu oluyor bebişin ilk doğumunu falan Görüyorsunuz. Çıkınca hemen emzirme işlemine başlayabiliyorsunuz. Bir de ağrı oldukça kendinize ilaç verebiliyorsunuz. Ayrıntı yazmaya çalıştım umarım olmuştur. Dua eden bizi merak eden herkese çok teşekkür ediyorum Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah.
Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
Epidurale gerek kalmadan açılmam oldu
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Allah hepinize nasip etsin
Gözün aydın. Hayırlı olsun canım. Sağlıkla sıhhatle büyüt selin bebeği. Güzel günleriniz çok olsun. Darısı başımızaCanlarım Kavuştuk yavrumuza. Perşembe sabah 7:00 da ameliyata girdim epidural sezeryanla bebişin doğumunu izledim sonra bebişle babası dışarı çıktı üZerine miyom operasyonu geçirdim. Önümde perde vardı ne yaptıklarını görmedim ama dumanlar havaya yükseliyordu: biryerleri yaktılar içimde. Anestezi uzmanına barbekü sos espirisi dalan yaptım: çıktıktan sonra epiduralin etkisiyle acı falan yoktu. Dr çok kan kaybettiğimi söyledikten sonra tansiyonum düştü habire bayılır gibi oldum söylemeseydi iyiydi sanırım psikolojik olarak da kendimizi etkiliyoruz. Cuma günü öğlene kadar serumlarla falan dor ayağa kalktım tansiyonum çok düşüktü. Sonra hastane ziyaretleri başladı. iPhone çantadaydı ulaşamadım birtürlü size yazamadım. Selin koyduk bebişin adını. Her gelen göğsümü sıkıp baktı sinir oldum.,beni de gerdiler süt konusunda. Hastanede ilgi konusunu abartmışlar kapıyı çslan dalıyor içeriye bazen çalmıyorlar. Ivır zıvır birsürü kontrol niyetine gelip durdular. Gaz konusunda strese grerken gazı atlattım ama donda çıktıktan !yedi sekiz saat sonra hala sıvı tuvalet yapamadığımı söylediler tekrar sonda takıcaklardı korkumdan tuvalette oturdum su falan açtım çıkardım ama kalmamıyordum ayaklarım falan şişti hissedemedim birsüre. Neyse hu kısmı geçelim sonuç olarak sezeryan olucaklar epidural sezeryan gerçekten konforlu oluyor bebişin ilk doğumunu falan Görüyorsunuz. Çıkınca hemen emzirme işlemine başlayabiliyorsunuz. Bir de ağrı oldukça kendinize ilaç verebiliyorsunuz. Ayrıntı yazmaya çalıştım umarım olmuştur. Dua eden bizi merak eden herkese çok teşekkür ediyorum Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah.
Sagmayi olcmeyi birak bence. Bebek sık sık emiyor zqten. Emmede sorun yoksa bebek sutu cekiyorsa sagmak sutu artirmiyor. Az cikti diye moral bozuyor ancak. Doymadigini nasil anladin. Kaka ve cis yapiyorsa doyiyordur. Aglamasi illa doymadigi anlamina gelmez.Anneler sütüm yetmiyor. Sağıyorum çoğalsın diye bir saat çabalıyorum.şu büyük enjektörü ancak dolduruyor.
Enjektörle de aşırı zor.
Yardım.edin!!!
Litchi ne yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?