2015 Şubat Anneleri

Anneler sütüm yetmiyor. Sağıyorum çoğalsın diye bir saat çabalıyorum.şu büyük enjektörü ancak dolduruyor.
Dün gece sabahladık. Doymuyor kızım. Doymazsa mama ver dedi dr.ama mamayı biberonla vermek yasak
Enjektörle de aşırı zor.
Yardım.edin!!!
Litchi ne yaptı.
Okuyamıyorum pek çünkü sürekli yedir altını değiştir pışpışla uyusun modundayım.henüz popomun üstüne oturmadım.

sorma bide hediye istiyolarrr babalarina
evde çikolota paketi vardi onu paketleyip vericez : ))))))))))) alem valla bu çocuklarr
kizim diyo hep resim yapiyoz bu seferde hediye alalim diyor, alalimda ben diari çikamuiyorumki ayazdan soguldan hastalikdan
telefon almistik daha gelmedi ona hediye deyim bende
herkesin kocasi karisina alir telefon hediyeyi bizde tersi oluyoir :)

Aramızda bir hafta var desene bakalım kim gidecek önce :)

Bir haftada kuzuma yarım kilo aldırmışım artık doğurana kadar 250 gr daha alması Lazım

mamayi kasikla vermeyi denedinmi canim ?
o uyyunca sende hemen uyu, uyyunca goguslerin dolacakdir
boll su iç,bulgur pailvi ye
ama i$in ozu su,gunde 3 lt yi bulmaya çalis en az ..
sagmakla emmesi bir olmaz, emince daha fazlasini çekiyodur o ,emdikçe emzirdikçe sutun çogalicak
arz talep meselesi birazda emzirmek
bebek emecek , emdikçe sut uretilecek, ne kadar çok emersede o kadar çok sut gelicek, mamayi emzirdikden sonr aver, ögün haline getirirsen bi sefer az gormus olur memeyi .. oda sutun çogalmasina yaramaz

canım hurma yedinmi bolca
onu bir dene
birde daha bugün arkadaşımla konuştum hiçbirşeyden fayda görmedim HUMANA STEEL TEA en garantisiydi dedi
içince yarım saat içinde sütüm gelmeye başladı dedi banada tavsiye etti
birde onu dene bakalım

Allah yardımcın olsun canım ya süt bebek emdikçe gelir öyle ilk günlerde şakır şakır gelen yoktur herhalde :) sütü artıracak gıdalar tüket sık sık sakın üşütme soğukta etki ediyor inşallah gelir sütün de mamaya gerek kalmaz çünkü mamaya alıştı mı süt emmiyorlar

Valla sağol çok ipucu vermişsin. Kaşıkla daha zor olur dediler ondan enjektörü denedik. Biberonla çok Güzel yiyor işte ama korkudan yediremiyorum.

canım senden haber bekliyorduk hepimiz , yazmayınca meraklandık iyice , bilirsin fazlasıyla meraklıyızdır : ))
hayırlı olsun
Selin hanım hoşgelmiş,
boll sütlü lohusalıklar dilerim : ))

Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
Epidurale gerek kalmadan açılmam oldu
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Allah hepinize nasip etsin

benimde aklımdaydın doğurdu mu acaba diye : ))
sonunda geldi Asya hanım
hadi gözünüz aydın
hayırlı olsun

Gözün aydın. Hayırlı olsun canım. Sağlıkla sıhhatle büyüt selin bebeği. Güzel günleriniz çok olsun. Darısı başımıza

Sagmayi olcmeyi birak bence. Bebek sık sık emiyor zqten. Emmede sorun yoksa bebek sutu cekiyorsa sagmak sutu artirmiyor. Az cikti diye moral bozuyor ancak. Doymadigini nasil anladin. Kaka ve cis yapiyorsa doyiyordur. Aglamasi illa doymadigi anlamina gelmez.
Bol su ic, hurma ye. Her firsatta uyu. Sutum yetecek diye dusun, olumsuz dusunmek yasak. Milletin lafina bakma.
Litchi yazdi bugun iyilermis

pkasss doğurdun mu canım nihayet çok sevindim Allah analı babalı büyütsün hayrlı ömürler versin Rabbim darısı başımıza artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…