2015 Şubat Anneleri

Valla sağol çok ipucu vermişsin. Kaşıkla daha zor olur dediler ondan enjektörü denedik. Biberonla çok Güzel yiyor işte ama korkudan yediremiyorum.
dene canim kasigi , denemekle bisey kaybetmezsin, mama koyumu oluyor ondami zor oluyor enjektorle, maama tecrubem hiç yok bilmiyorum

biberon dan hizli akiyor ya o yuzden sonra memeden bi saat ugrasip çekmek islerine glmiyor bu veletlerin, alisirsa seni emmez bu sefer, o yuzden riskli biberon .. emzirme olayini bi rnadimana oturrsan gerisi gelir zaten sonra, uykusu falan duzeldikçe sende dinlenirsin uyursun

ben kizim uyyunca hemen yatrdim, iki saaat sonrasina sut biriksin diye, saaat kurmus gibi uyanirdi tam saatinde
anne sutunun hazmi daha kokay ve bebekler çabuk uyaniyor, mama yiyense sabaha kaadr uyyor tok tutuyor mama ..
gece uykusunda daha guzel emer belki, sen sutunun yetmedigini nerden bildin, tam gelmedimi kizina mi az geliyor ?

kilolu olunca bebekler birazda obur oluyor galiba : )))

Biz bugün kontrolümüze gittik. Plasentam yaşlanmaya başlamış perşembeye kadar geldi geldi. Gelmezse suni sancıyla doğumu başlatıcaz ddi. En korktuğum şey suni sancı. Umarım bebeğim perşembeden önce kendi gelir. Başı tam yerleşmemiş daha. Alttan muayeneyle baktı emin olmak için. Küçücük bi değişiklikte olsa arayıp haber vereceksin ddi. Hakkımızda hayırlısı olsun dua edin lütfen. Yürüyüş ve hurmaya ağırlık vercem. Benim gibi plasentasında kireçlenme olan varsa bana yazarsa sevinirim. Nasıl bi süreç riski varmı bilmiyorum . Sağlıkla gelsin inşaAllah. Sanırım haftaya bugüne kadar 3 kişilik bi aile olacağız.

Tam aksine çok doğum yapanlar 3.5 üstü kilonun daha rahat doğduğunu söylüyorlar

acaba bebek kendini daha mı iyi itebiliyor güçlü olunca, mantıklı
ya öyle 3500 üstü falan diyorum bende
doktorumda 2500 üstü olunca sıkıntı olmuyor ama
herhangi bir enfeksiyonda hastalıkta küçük doğan bebekler daha zor atlatıyor dedi

Canim hep duyduklarimizdan yola cikarak, uyku konusunda dikkat etmen lazim. Bi de hastanelerde sanayi tipi pompalar var onlar daha guclu cektikleri icin uretimi artiriyo. Bi arastir derim. Ve kafana takma. Alisinca gelecek sutun. Bol su incir hurma ye

hiç bilmiyorum bu konuyu
hayirliisyla sagliklica gelsin insallah bebis, dahada var senin gunune persmebeye kaadr gelirmikii

suni sancidan niye korkuyorsunki, normalinden farki varmiymis

Evet kendilerini daha iyi itiyorlarmış

Birde onu deneyelim bakalım da yarında eczane kapalı çok.sabırsızım. Bugün ısırgan çayı,komposto,helva,Malt içeceği denedim. Henüz bir ilerleme yok.
Hadi doğurun sağlıcakla bunları konuşalım

Hepinizin mesajını okuyamadım
Eve gidince tek tek bakıcam
Allah hepinizden razı olsun
Hepinize benim gibi kolay bir doğum nasip etsin
Sancılarımız gelince bağırarak sesinizi ve kendinizi yormayın
Bol bol derin nefes alın
Pilates topunda oturarak tam açıklığım oldu benim
O sırada sırtıma masaj yaptı eşim
Ve kimse inanamıyordu sancılara verdiğim tepkilere
Ilk doğum ve böylesine kolay atlatmak mümkün değil diyorlardı
Doktorum bi saat hastaneden ayrıldı
Gelince epidural vericekti
Geldiğinde tam açıklığım olmuştu zaten
Gerek kalmadı
Bir tane Dikiş atıldı
Benim vajina yakınımda varis vardı , yırtılırsa durduramamaktan korktuğu için kontrol Amaçlı attı
Ama hiç bişe hissetmedim
Hala da sıkıntım yok
Bebeğim güzel Emiyor
Ayrıca bosuna o kadar kalmamış içerde
Saçları bi uzatmış bi uzatmış sormayın gitsin :)

inşallah o günleride göreceğiz
ama o çay marketlerde var
büyük market varsa yakınlarda bakabilirsiniz bulunur inşallah

haa onu diyorsun
o sayilmaz ki, ultrason bisey demek deil, hatali olçum bil soz konusu

benim ilk ikiside hep ondeydi ama 40 hafta bitmeden dogmadilar ,

iyide ben iddia etmiyorumki illaki doğuracağım diye neden bu kanıya vardın
espiri yapıyordum sadece önemseneceğini düşünmedim

hiç bilmiyorum bu konuyu
hayirliisyla sagliklica gelsin insallah bebis, dahada var senin gunune persmebeye kaadr gelirmikii

suni sancidan niye korkuyorsunki, normalinden farki varmiymis
Duyduklarıma göre çok zormuş suni sancı. Kendi sancın daha kolaymış. Başıda yerleşmemiş gelirmi hiiiiç bilmiyorum. Bide işe yaramazsa suni sancı mecbur sezeryana alcak. Boşuna sancı çekip ameliyat olmuş olcam. Kafam allak bullak. Perşembeye kadar doğuma hazır etmek için uğraşcam kendimi. Kolay doğum için neler yapılıyo rahmin açılması için ? Onların hepsini yapabilirim öyle bi hırslandım yani normal doğum için. Olmazsada canımız sağolsun ne yapayım.. Hayırlısı neyse o olsun.

Evet uyku yok Max iki saat uyuyorum.Ağlıyor bebek aç kalınca ama gündüz hiç uyandırmasam akşama kadar uyuyor.

Plates topunu nasıl kullandınız canım onun mu etkisi oldu daha çok başka neler yaptın

canım tekrar geçmiş olsun
senin kız kokoş çıktı desene
gördüm resminizi maşallahınız var rabbim hep güldürsün yüzünüzü

Canım inciri kaynat suyunu iç. Sonucuna sen bile inanamıyacaksın Allahın izniyle:) benim incirler hazır:)

oy kiz kirildinmi yoksa afedersin canim
ben once dogurcam merak etme senn, ahanda tekmeliyor ha biree çikacak sankii
istersen yarisirizda : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…