- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
biberon niye yasak
Birde onu deneyelim bakalım da yarında eczane kapalı çok.sabırsızım. Bugün ısırgan çayı,komposto,helva,Malt içeceği denedim. Henüz bir ilerleme yok.
Hadi doğurun sağlıcakla bunları konuşalım
Şu an kaç Kilo ki ben pazartesi gittiğimde 3 kiloydubenim içimden 3200 geçiyor hep : ))
sipariş gibi
Alışırsa memeyi çekmiyormuşbiberon niye yasak
oy kiz kirildinmi yoksaafedersin canim
ben once dogurcam merak etme senn, ahanda tekmeliyor ha biree çikacak sankii
istersen yarisirizda : ))
valla bilmemki canimDuyduklarıma göre çok zormuş suni sancı. Kendi sancın daha kolaymış. Başıda yerleşmemiş gelirmi hiiiiç bilmiyorum. Bide işe yaramazsa suni sancı mecbur sezeryana alcak. Boşuna sancı çekip ameliyat olmuş olcam. Kafam allak bullak. Perşembeye kadar doğuma hazır etmek için uğraşcam kendimi. Kolay doğum için neler yapılıyo rahmin açılması için ? Onların hepsini yapabilirim öyle bi hırslandım yani normal doğum için. Olmazsada canımız sağolsun ne yapayım.. Hayırlısı neyse o olsun.
çok rahatmis senin kocada, gerçi erkekler durumun muhimmiyetini anlamiyolar kafalari dank etmiyor herhaldeekocam dışarda arkadaşlarıyla takılıyor bu akşam
mesaj attım alkol alma diye
neden dedi
sancım var hastaneye gitmemiz gerekebilir dedim
benim hastane diğer ilçede
adamı stres aldı
rahat ol panik yapma benide stres bastı bak şimdi dedi
asıl sen rahat ol bide seninle uğraşmayalım dedim
bana ne dese beğenirsin
yarın dağa çıkacağız güzergahı belirliyoruz lütfen yarın doğurma
bu gece doğmazsa senin atv keyfin için sıkarım içimde bir gün daha dedim
Duyduklarıma göre çok zormuş suni sancı. Kendi sancın daha kolaymış. Başıda yerleşmemiş gelirmi hiiiiç bilmiyorum. Bide işe yaramazsa suni sancı mecbur sezeryana alcak. Boşuna sancı çekip ameliyat olmuş olcam. Kafam allak bullak. Perşembeye kadar doğuma hazır etmek için uğraşcam kendimi. Kolay doğum için neler yapılıyo rahmin açılması için ? Onların hepsini yapabilirim öyle bi hırslandım yani normal doğum için. Olmazsada canımız sağolsun ne yapayım.. Hayırlısı neyse o olsun.
deme kizz oyle ise yariyormuuuCanım inciri kaynat suyunu iç. Sonucuna sen bile inanamıyacaksın Allahın izniyle:) benim incirler hazır:)
Canım inciri kaynat suyunu iç. Sonucuna sen bile inanamıyacaksın Allahın izniyle:) benim incirler hazır:)
Hadi gozun aydin canim kurtuldun gule gule buyut kizini darisi bize:)Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
Epidurale gerek kalmadan açılmam oldu
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Allah hepinize nasip etsin
suyunu içiyoruz incirler kalıyor mu?
kaynatıp hastaneye götürsek olur mu? hemen gelsin sütümüz
bu humana yı eşime de bi arkadaşı söylemiş eşine almış onlar da
e bebekte satılıyor
netten bakmıştık biz
çok rahatmis senin kocada, gerçi erkekler durumun muhimmiyetini anlamiyolar kafalari dank etmiyor herhaldee
Sağol canım. Teekkür ederim inş.olur gönlüme göre..benim bi arkadaşımda suni sancı ile doğurmuş zor oldu diyor
günü gelmemişti daha , yüksek tansiyon çıkınca mecbur kaldı
ama yine olsa yine normal doğururdum diyor.
hurmayı artır bakalım yürü hep , inşallah gönlündeki gibi olur
suni çekip sezo olmak zorunda kalmazsın
Eşim korkuyo ya. Yoksa ben onuda düşündüm. Sıkıştırırım belkim köşeyevalla bilmemki canim
yuruyus iyi gelir, bide spermler dogumu baslatiyor diyoalr bende doktorlarin yalancisiyim valla :))
hahahahh hiç gulecegim yokdu, koseden kaçmasin SIKI TUT :)))Eşim korkuyo ya. Yoksa ben onuda düşündüm. Sıkıştırırım belkim köşeye
Göbeğim çok büyük değil haftama göre. İç karnım genişmiş benim çoğunluk içerde.hahahahh hiç gulecegim yokdu, koseden kaçmasin SIKI TUT :)))
benimkini ikna edememistim valla ben sen bi $ansini dene, 40 haftalikdik tabi biz senin gobek daha kuçukdur muhtemlen benim o halimden :)
Anneler sütüm yetmiyor. Sağıyorum çoğalsın diye bir saat çabalıyorum.şu büyük enjektörü ancak dolduruyor.
Dün gece sabahladık. Doymuyor kızım. Doymazsa mama ver dedi dr.ama mamayı biberonla vermek yasak
Enjektörle de aşırı zor.
Yardım.edin!!!
@Litchi ne yaptı.
Okuyamıyorum pek çünkü sürekli yedir altını değiştir pışpışla uyusun modundayım.henüz popomun üstüne oturmadım.
Hepinizin mesajını okuyamadım
Eve gidince tek tek bakıcam
Allah hepinizden razı olsun
Hepinize benim gibi kolay bir doğum nasip etsin
Sancılarımız gelince bağırarak sesinizi ve kendinizi yormayın
Bol bol derin nefes alın
Pilates topunda oturarak tam açıklığım oldu benim
O sırada sırtıma masaj yaptı eşim
Ve kimse inanamıyordu sancılara verdiğim tepkilere
Ilk doğum ve böylesine kolay atlatmak mümkün değil diyorlardı
Doktorum bi saat hastaneden ayrıldı
Gelince epidural vericekti
Geldiğinde tam açıklığım olmuştu zaten
Gerek kalmadı
Bir tane Dikiş atıldı
Benim vajina yakınımda varis vardı , yırtılırsa durduramamaktan korktuğu için kontrol Amaçlı attı
Ama hiç bişe hissetmedim
Hala da sıkıntım yok
Bebeğim güzel Emiyor
Ayrıca bosuna o kadar kalmamış içerde
Saçları bi uzatmış bi uzatmış sormayın gitsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?