benim o hamilleiigmde gobegim senin simdikinin iki katiydi o zaman : )Göbeğim çok büyük değil haftama göre. İç karnım genişmiş benim çoğunluk içerde.
Eşim korkuyo ya. Yoksa ben onuda düşündüm. Sıkıştırırım belkim köşeye
Gozunuznaydin cnm anali babali saglikla buyutun kuzunuzuCanım telefonumda internet olmadığı için Wi-Fi kullanabileceğim bir makine götürmüştüm o da çantada kalmış yazamadım birtürlü. Aklım hep sizdeydi. Beraber Yürüdük biz bu yollarda. Sonunda bebişe kavuşmak çok güzel Allahım hepinizin yardımcısı olsun inşallah.
kız aklıma ne geldi
vaji sonrası bunları diyebilmek ne güzel de mi : )))
naısl olcak diye korkarken bu muymuş diyor ya insan
Anneler sütüm yetmiyor. Sağıyorum çoğalsın diye bir saat çabalıyorum.şu büyük enjektörü ancak dolduruyor.
Dün gece sabahladık. Doymuyor kızım. Doymazsa mama ver dedi dr.ama mamayı biberonla vermek yasak
Enjektörle de aşırı zor.
Yardım.edin!!!
Okuyamıyorum pek çünkü sürekli yedir altını değiştir pışpışla uyusun modundayım.henüz popomun üstüne oturmadım.
Aynen canım ya. O beni kovalıyordu ben korkuyordum sıra bende şimdi :)kız aklıma ne geldi
vaji sonrası bunları diyebilmek ne güzel de mi : )))
naısl olcak diye korkarken bu muymuş diyor ya insan
Büyük göbek çok daha zordur canım ya. Allah yardım etsin. Her türlü doğumu tetikleyen önerilere açığım. Kendi sancımla doğurmak istiyorum.benim o hamilleiigmde gobegim senin simdikinin iki katiydi o zaman : )
gorenler ikiz saniyordu kimse inanmiyodu tek olduguna çocugun : ) suyum fazlaydi bebek iriydi dusun halim :)
gobek kuçukse sansin yuksek o zaman
pkass denedi ise yaramadi ama onun bi arakdasinda ise yaarmis
bende ebe ye sordugumda onermisti bana spermleri bilimsel gerçek ama test edip onaylayamdim :))
Gerçekten çok işe yarıyor.deme kizz oyle ise yariyormuuu
bendemi stok yapsam incirleriii : )
Götür canım götürebiliyorsan. İncirler haşlandıktan sonra pek yenecek hali kalmıyor. Suyunu içsende yeter canım:)suyunu içiyoruz incirler kalıyor mu?
kaynatıp hastaneye götürsek olur mu? hemen gelsin sütümüz
Aynen canım ya. O beni kovalıyordu ben korkuyordum sıra bende şimdi :)
İlk 3 ay bizede yasaktı ama sonra izin çıktı. Son 3 haftaya kadar çok sık olamamak kaydıyla devam ettik. Ama son 3 haftadır pek cesaret edemiyo eşim. Bebeğe zarar vermekten korkuyo. Zaten karnım büyüdü banada zor oluyo. Ama bu istisnai bi durumama biz hamile kalalı bıraktık o işleri hepten
ilk başlarda bişey olur düşer diye korktuk sonrada korku devam etti hep
Hayirlisi olsun cnm tarihlerimiz ayni belki dogumda ayningun olur bende persembe sezo oluyorim:)Biz bugün kontrolümüze gittik. Plasentam yaşlanmaya başlamış perşembeye kadar geldi geldi. Gelmezse suni sancıyla doğumu başlatıcaz ddi. En korktuğum şey suni sancı. Umarım bebeğim perşembeden önce kendi gelir. Başı tam yerleşmemiş daha. Alttan muayeneyle baktı emin olmak için. Küçücük bi değişiklikte olsa arayıp haber vereceksin ddi. Hakkımızda hayırlısı olsun dua edin lütfen. Yürüyüş ve hurmaya ağırlık vercem. Benim gibi plasentasında kireçlenme olan varsa bana yazarsa sevinirim. Nasıl bi süreç riski varmı bilmiyorum . Sağlıkla gelsin inşaAllah. Sanırım haftaya bugüne kadar 3 kişilik bi aile olacağız.
Hadi ya :) hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucaklayalım ikimizdeHayirlisi olsun cnm tarihlerimiz ayni belki dogumda ayningun olur bende persembe sezo oluyorim:)
Ben hiç bırakmadım daha 2 hafta oldu bırakalı sonuç pozitifama biz hamile kalalı bıraktık o işleri hepten
ilk başlarda bişey olur düşer diye korktuk sonrada korku devam etti hep
Ben hiç bırakmadım daha 2 hafta oldu bırakalı sonuç pozitifinşallah normal doğum olacak
Artık bıraktırdı işte Doğumu tetikler diye çünkü artık her an gelebilir dedibiz de kese göründükten kal atışı görünene kadar yasaklamıştı dr. onun harici bırakmadık halen devam. aynen sonuç pozitif; dr çok rahat normal doğum yaparsın dedi son kontroldeinşallah öyle de olur...
3 kg civarı normal doğum yapanlar rahat oldu filan diye anlatıyor. Hem küçük bebek daha çabuk büyüyor diyorlar. artık hayırlısıyla gelsinde bebeğim onun da pek gelmeye niyeti yok sanki.senle aynı fikirdeyim
bende fazla kilolu olsun istemiyorum
vajiden dolayı zaten gerginlik var , büyük olursa daha gerilirim gibi geliyor
ah bu bilinç altım : ))
Artık bıraktırdı işte Doğumu tetikler diye çünkü artık her an gelebilir dedi
nasıl ya ?He bu arada ben ilişkiden sonra kasılmaları yaşamayı başladım
Evet daha önce ilişkiye girerdik ama ben wc ye hemen kalkardım. Bu sefer yattım :)))
Kizceler merhaba,
Oncelikle tebrik eden herkese cok tesekkur ederim ayri ayri yazmayi cok isterdim ama vakit yok soyle hizlica bir gireyim goreyim sizleri istedim :) Dogum yapanlar olmus yine , hepinizi cok cok tebrik ederim.Dogumu bekleyen anneler , sizlere de cok rahat bir avazda bir dogum temenni ediyorum arkadaslarim.Kendimden haberlere gelince, dogumum epidural spinal sezeryan ile oldu.Operasyon sonrasi yataktan kalkmaya calismak yorucuydu iki gun agrim oldu sonrasinda giderek azaldi agrilarim.Persembe hastaneden cikis yaptik bugun evdeki 3. Gunumuz.Hastanedeki yapilan ziyaretlerden cok bunaldim,korktugum kadar olmasa da ziyaretci epey oldu.Lohusalık psikolojisi de üzerine eklenince 2. Gün epey ağladım ama cok rahatladım ağlayınca.Yavruna kavuşmak dünyanın en güzel duygusuymuş, hani doğum yapanlar hep derlerdi de inanmazdım, "doğduktan hemen sonra sıcacıktı ve mis gibi kokuyordu diye" gerçekten cennet kokuyordu hemen doğduktan sonra bile.Allahım isteyen herkese ama herkese nasip etsin bu duyguyu.Doğum gerçekleşirken bile topiğimizi düşündüm, Allah hepimize güç kuvvet ve bol bol süt versin canlarım.Bir daha ne zaman girebilirim bilmiyorum, hepinizi çok seviyorum çok güzel bir hamilelik geçirebildiysem eğer buradaki muhabbetinizin yoldaşlığınızın payı azımsanamaz.Hayırlı geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?