2015 Şubat Anneleri

Göbeğim çok büyük değil haftama göre. İç karnım genişmiş benim çoğunluk içerde.
benim o hamilleiigmde gobegim senin simdikinin iki katiydi o zaman : )
gorenler ikiz saniyordu kimse inanmiyodu tek olduguna çocugun : ) suyum fazlaydi bebek iriydi dusun halim :)

gobek kuçukse sansin yuksek o zaman

pkass denedi ise yaramadi ama onun bi arakdasinda ise yaarmis
bende ebe ye sordugumda onermisti bana spermleri bilimsel gerçek ama test edip onaylayamdim :))

Gozunuznaydin cnm anali babali saglikla buyutun kuzunuzu

kız aklıma ne geldi
vaji sonrası bunları diyebilmek ne güzel de mi : )))
naısl olcak diye korkarken bu muymuş diyor ya insan

ya ben bugün arkadaşla bunuda konuştum
normalde benim doktor muayeneye eşide alıyor
oda benim doktorda doğum yapmıştı
vajinal muayene yapacağı zaman eşide içerideymiş
irkildim canım yandı diyor
eşine acıdığını söylemiş
eşide acır tabi yumruğunu soktu içeri demiş
gözüm korktu yaa
yumruk nasıl girecek oraya
bide doktor bağırmış irkilince
ben çokmu meraklıyım bakmaya demiş

ben kocama diyeceğim ultrasonla baktıktan sonra sen çık dışarı diye yoksa doktorun elini soktuğunu görünce dalar kafa göz

canım kardeşim de doymuyordu annemin de sütü varken teyzesiyle eniştesinin vefat haberini alınca birden kesilmişti kardeşim 1 haftalıkken biberonla mamaya başladık; memeyi de bırakmadı 4.5 yaşına kadar emdi.
ben de 13 günlük olana kadar annem görmemiş bile beni sağıp yollamış hep sütünü ve biberonla verildiği halde annemin memesini gördüğüm gibi emmeye başlamışım.
şimdi biberonlarda da bebek çekmeyince gelmiyor mama...
süt olsun diye de bol su-komposto... göğüslerin dolup akmıyorsa ılık duş ve sıcak suyla ıslatılmış bezlerle göğüslerini ıslat, kanalların açılsın. bir de dinlenmeye çalış.

bir geldin sayfalar doldu :)

Büyük göbek çok daha zordur canım ya. Allah yardım etsin. Her türlü doğumu tetikleyen önerilere açığım. Kendi sancımla doğurmak istiyorum.

deme kizz oyle ise yariyormuuu
bendemi stok yapsam incirleriii : )
Gerçekten çok işe yarıyor.

suyunu içiyoruz incirler kalıyor mu?
kaynatıp hastaneye götürsek olur mu? hemen gelsin sütümüz
Götür canım götürebiliyorsan. İncirler haşlandıktan sonra pek yenecek hali kalmıyor. Suyunu içsende yeter canım:)

ama biz hamile kalalı bıraktık o işleri hepten
ilk başlarda bişey olur düşer diye korktuk sonrada korku devam etti hep
İlk 3 ay bizede yasaktı ama sonra izin çıktı. Son 3 haftaya kadar çok sık olamamak kaydıyla devam ettik. Ama son 3 haftadır pek cesaret edemiyo eşim. Bebeğe zarar vermekten korkuyo. Zaten karnım büyüdü banada zor oluyo. Ama bu istisnai bi durum

Hayirlisi olsun cnm tarihlerimiz ayni belki dogumda ayningun olur bende persembe sezo oluyorim:)

Ben hiç bırakmadım daha 2 hafta oldu bırakalı sonuç pozitif inşallah normal doğum olacak

biz de kese göründükten kal atışı görünene kadar yasaklamıştı dr. onun harici bırakmadık halen devam. aynen sonuç pozitif; dr çok rahat normal doğum yaparsın dedi son kontrolde inşallah öyle de olur...

Artık bıraktırdı işte Doğumu tetikler diye çünkü artık her an gelebilir dedi

senle aynı fikirdeyim
bende fazla kilolu olsun istemiyorum
vajiden dolayı zaten gerginlik var , büyük olursa daha gerilirim gibi geliyor
ah bu bilinç altım : ))
3 kg civarı normal doğum yapanlar rahat oldu filan diye anlatıyor. Hem küçük bebek daha çabuk büyüyor diyorlar. artık hayırlısıyla gelsinde bebeğim onun da pek gelmeye niyeti yok sanki.

He bu arada ben ilişkiden sonra kasılmaları yaşamayı başladım
Evet daha önce ilişkiye girerdik ama ben wc ye hemen kalkardım. Bu sefer yattım :)))

Yüreği güzel kendi güzel arkadaşım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…