2015 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar iyi geceler :)
birşey sormak istiyorum benim 2. hamileliğim pazartesi kontrolüm var 38+5 olucaz inşallah
acaba doktor açılma var mı diye muayene yapar mı sizce?

Canim ya cok sukur iyi haberini aldik cok mErak ettik seni Bebeginle sen iyi olun da gerisi muhim degil...

Ben
merhaba arkadaşlar iyi geceler :)
birşey sormak istiyorum benim 2. hamileliğim pazartesi kontrolüm var 38+5 olucaz inşallah
acaba doktor açılma var mı diye muayene yapar mı sizce?
Bende merakla bekliyorum pzrtesi benimde kontrolum var yapar mi 38 hafta oluyorum acaba sezeryan olucam 9 subatta ilkgebeligimde nst sonucunda sanci cikarsa bakiyordu.... benim 40. Haftada bakmisti...

Biz hamileliğin başından beri ilişkiyi hiç kesmedik. Hatta doktorum 7inci aydayken prezarvarif kullanın dedi. Biz yine kullanmadan devam ettik. Fakat ilişkiden sonra hiç vakit kaybetmeden wc ye çıkıyordum. Dün gece yine ilişkiye girdik. Fakat bu sefer uyudum hiç lavobaya çıkmadım. Demek yani :)))

Yine sancılarım başladı nedense hergün gece yarısından sonra başlıyor benim gibi sadece gece sancı çeken var mı

Sonrada doğum süper taktik

Bugun kontrol vardi bebis 3100 olmus ama henuz kanala girmemis plesanta yaslanmaya baslamis haftaya yine gidicez o zaman catiya bakacakmis bu arada tum kil tuy islerimi hallettim cok canim acidi cok kastim kendimi umarim doguma kadar cok cikmaz hergun epilasyonla ustten geçeyimde uzamasinlar bari, supurme silme islerimide halledersem benden mutlusu olmicak ondan sonra bebisim ne zaman isterse gelebilir...

Hayirli olsun bebisin sonuc sezeryan bile olsa denedin sonuna kadar dogum surecini yasadin bebegin dogum yolculugunu yasadi bunlar cok iyi avantajlar iyi.olmnza sevindim. Nerdeydin sen yurtdsnda mi canim ?
Evt canim iicimde kalmadi,sonuna kadar dayandim..boylesi hayirliymis..Londradayinm..

Ben

Bende merakla bekliyorum pzrtesi benimde kontrolum var yapar mi 38 hafta oluyorum acaba sezeryan olucam 9 subatta ilkgebeligimde nst sonucunda sanci cikarsa bakiyordu.... benim 40. Haftada bakmisti...
Canım sezeryan olacaksan neden baktırıyorsun ki?

kizlar pilates topuyla nasil hareketler yapiliyor bide simdiden baslasak olur mu illa sanci gelince mi olmasi gerekiyor....

Ayy canim benim gozun aydin. Saglikli uzun mutlu huzurlu yillari olsun bebisinin

Kizlar nisan gelmesi nasi olur?
Tuvalete ciktim pecetede bisey
Yoktu ama klozette 3 kucuk parca pembe etimsi biseyler vardi. Emin de
Olamiorum onlar benden mi cikti diye. Bundan oncesinden halen devam eden vajina kemigime bi baski ve zonklama tarzi vajina kemigimde
Agri oluyor.
Acaba nisanim gelmis olabilir mi?

Hayirli ugurlu olsun canim Anali babali buyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…