Canim ya cok sukur iyi haberini aldik cok mErak ettik seni Bebeginle sen iyi olun da gerisi muhim degil...Canlarım Kavuştuk yavrumuza. Perşembe sabah 7:00 da ameliyata girdim epidural sezeryanla bebişin doğumunu izledim sonra bebişle babası dışarı çıktı üZerine miyom operasyonu geçirdim. Önümde perde vardı ne yaptıklarını görmedim ama dumanlar havaya yükseliyordu: biryerleri yaktılar içimde. Anestezi uzmanına barbekü sos espirisi dalan yaptım: çıktıktan sonra epiduralin etkisiyle acı falan yoktu. Dr çok kan kaybettiğimi söyledikten sonra tansiyonum düştü habire bayılır gibi oldum söylemeseydi iyiydi sanırım psikolojik olarak da kendimizi etkiliyoruz. Cuma günü öğlene kadar serumlarla falan dor ayağa kalktım tansiyonum çok düşüktü. Sonra hastane ziyaretleri başladı. iPhone çantadaydı ulaşamadım birtürlü size yazamadım. Selin koyduk bebişin adını. Her gelen göğsümü sıkıp baktı sinir oldum.,beni de gerdiler süt konusunda. Hastanede ilgi konusunu abartmışlar kapıyı çslan dalıyor içeriye bazen çalmıyorlar. Ivır zıvır birsürü kontrol niyetine gelip durdular. Gaz konusunda strese grerken gazı atlattım ama donda çıktıktan !yedi sekiz saat sonra hala sıvı tuvalet yapamadığımı söylediler tekrar sonda takıcaklardı korkumdan tuvalette oturdum su falan açtım çıkardım ama kalmamıyordum ayaklarım falan şişti hissedemedim birsüre. Neyse hu kısmı geçelim sonuç olarak sezeryan olucaklar epidural sezeryan gerçekten konforlu oluyor bebişin ilk doğumunu falan Görüyorsunuz. Çıkınca hemen emzirme işlemine başlayabiliyorsunuz. Bir de ağrı oldukça kendinize ilaç verebiliyorsunuz. Ayrıntı yazmaya çalıştım umarım olmuştur. Dua eden bizi merak eden herkese çok teşekkür ediyorum Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah.
Hadi gozun aydin sonunda kavustun kuzuna Allah babali buyutsun tatlim darisi basimiza....Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
Epidurale gerek kalmadan açılmam oldu
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Allah hepinize nasip etsin
Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Bende merakla bekliyorum pzrtesi benimde kontrolum var yapar mi 38 hafta oluyorum acaba sezeryan olucam 9 subatta ilkgebeligimde nst sonucunda sanci cikarsa bakiyordu.... benim 40. Haftada bakmisti...merhaba arkadaşlar iyi geceler :)
birşey sormak istiyorum benim 2. hamileliğim pazartesi kontrolüm var 38+5 olucaz inşallah
acaba doktor açılma var mı diye muayene yapar mı sizce?
M
nasıl ya ?
Uyudunuz mu kızlar valla ben sıkıldım ya kimsecikler yok
Beeeeen!!!Yine sancılarım başladı nedense hergün gece yarısından sonra başlıyor benim gibi sadece gece sancı çeken var mı
Sonrada doğumBiz hamileliğin başından beri ilişkiyi hiç kesmedik. Hatta doktorum 7inci aydayken prezarvarif kullanın dedi. Biz yine kullanmadan devam ettik. Fakat ilişkiden sonra hiç vakit kaybetmeden wc ye çıkıyordum. Dün gece yine ilişkiye girdik. Fakat bu sefer uyudum hiç lavobaya çıkmadım. Demek yani :)))
Evt canim iicimde kalmadi,sonuna kadar dayandim..boylesi hayirliymis..Londradayinm..Hayirli olsun bebisin sonuc sezeryan bile olsa denedin sonuna kadar dogum surecini yasadin bebegin dogum yolculugunu yasadi bunlar cok iyi avantajlar iyi.olmnza sevindim. Nerdeydin sen yurtdsnda mi canim ?
Acaba gündüz hep hareket ediyorum ondan mı fazla hissetmiyorum diye düşünüyorum.Beeeeen!!!
Aksamdan basliyo cogu kasilmalarim.
Canım sezeryan olacaksan neden baktırıyorsun ki?Ben
Bende merakla bekliyorum pzrtesi benimde kontrolum var yapar mi 38 hafta oluyorum acaba sezeryan olucam 9 subatta ilkgebeligimde nst sonucunda sanci cikarsa bakiyordu.... benim 40. Haftada bakmisti...
Canlarım Kavuştuk yavrumuza. Perşembe sabah 7:00 da ameliyata girdim epidural sezeryanla bebişin doğumunu izledim sonra bebişle babası dışarı çıktı üZerine miyom operasyonu geçirdim. Önümde perde vardı ne yaptıklarını görmedim ama dumanlar havaya yükseliyordu: biryerleri yaktılar içimde. Anestezi uzmanına barbekü sos espirisi dalan yaptım: çıktıktan sonra epiduralin etkisiyle acı falan yoktu. Dr çok kan kaybettiğimi söyledikten sonra tansiyonum düştü habire bayılır gibi oldum söylemeseydi iyiydi sanırım psikolojik olarak da kendimizi etkiliyoruz. Cuma günü öğlene kadar serumlarla falan dor ayağa kalktım tansiyonum çok düşüktü. Sonra hastane ziyaretleri başladı. iPhone çantadaydı ulaşamadım birtürlü size yazamadım. Selin koyduk bebişin adını. Her gelen göğsümü sıkıp baktı sinir oldum.,beni de gerdiler süt konusunda. Hastanede ilgi konusunu abartmışlar kapıyı çslan dalıyor içeriye bazen çalmıyorlar. Ivır zıvır birsürü kontrol niyetine gelip durdular. Gaz konusunda strese grerken gazı atlattım ama donda çıktıktan !yedi sekiz saat sonra hala sıvı tuvalet yapamadığımı söylediler tekrar sonda takıcaklardı korkumdan tuvalette oturdum su falan açtım çıkardım ama kalmamıyordum ayaklarım falan şişti hissedemedim birsüre. Neyse hu kısmı geçelim sonuç olarak sezeryan olucaklar epidural sezeryan gerçekten konforlu oluyor bebişin ilk doğumunu falan Görüyorsunuz. Çıkınca hemen emzirme işlemine başlayabiliyorsunuz. Bir de ağrı oldukça kendinize ilaç verebiliyorsunuz. Ayrıntı yazmaya çalıştım umarım olmuştur. Dua eden bizi merak eden herkese çok teşekkür ediyorum Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah.
hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsunBen doğum yaptım
Çok kolaydı
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Hayirli ugurlu olsun canim Anali babali buyusunCanlarım Kavuştuk yavrumuza. Perşembe sabah 7:00 da ameliyata girdim epidural sezeryanla bebişin doğumunu izledim sonra bebişle babası dışarı çıktı üZerine miyom operasyonu geçirdim. Önümde perde vardı ne yaptıklarını görmedim ama dumanlar havaya yükseliyordu: biryerleri yaktılar içimde. Anestezi uzmanına barbekü sos espirisi dalan yaptım: çıktıktan sonra epiduralin etkisiyle acı falan yoktu. Dr çok kan kaybettiğimi söyledikten sonra tansiyonum düştü habire bayılır gibi oldum söylemeseydi iyiydi sanırım psikolojik olarak da kendimizi etkiliyoruz. Cuma günü öğlene kadar serumlarla falan dor ayağa kalktım tansiyonum çok düşüktü. Sonra hastane ziyaretleri başladı. iPhone çantadaydı ulaşamadım birtürlü size yazamadım. Selin koyduk bebişin adını. Her gelen göğsümü sıkıp baktı sinir oldum.,beni de gerdiler süt konusunda. Hastanede ilgi konusunu abartmışlar kapıyı çslan dalıyor içeriye bazen çalmıyorlar. Ivır zıvır birsürü kontrol niyetine gelip durdular. Gaz konusunda strese grerken gazı atlattım ama donda çıktıktan !yedi sekiz saat sonra hala sıvı tuvalet yapamadığımı söylediler tekrar sonda takıcaklardı korkumdan tuvalette oturdum su falan açtım çıkardım ama kalmamıyordum ayaklarım falan şişti hissedemedim birsüre. Neyse hu kısmı geçelim sonuç olarak sezeryan olucaklar epidural sezeryan gerçekten konforlu oluyor bebişin ilk doğumunu falan Görüyorsunuz. Çıkınca hemen emzirme işlemine başlayabiliyorsunuz. Bir de ağrı oldukça kendinize ilaç verebiliyorsunuz. Ayrıntı yazmaya çalıştım umarım olmuştur. Dua eden bizi merak eden herkese çok teşekkür ediyorum Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?