Allah tek nefeste kurtarsın inşallah. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Inşallah herşey yolunda gider açılman olur.Suyum geldi hastanede sancinin gelmesini bekliyoruz acilma da yok bekliycez dua edin lutfen
Suyum geldi hastanede sancinin gelmesini bekliyoruz acilma da yok bekliycez dua edin lutfen
Allah yardimcin olsun canimSuyum geldi hastanede sancinin gelmesini bekliyoruz acilma da yok bekliycez dua edin lutfen
pkasss sende benim idolumsun kiz,mersi canim puf noktaalri için , 20 subat da çoocuklar okuldan gelsin basliycam çalismalara, o zamana kadar dogmazsa bide iyilesirsem tabi :)))))
bu arada sen niye uyumadin bu saatdeee
Plates topunu nasıl kullandınız canım onun mu etkisi oldu daha çok başka neler yaptın
Kizlar nisan gelmesi nasi olur?
Tuvalete ciktim pecetede bisey
Yoktu ama klozette 3 kucuk parca pembe etimsi biseyler vardi. Emin de
Olamiorum onlar benden mi cikti diye. Bundan oncesinden halen devam eden vajina kemigime bi baski ve zonklama tarzi vajina kemigimde
Agri oluyor.
Acaba nisanim gelmis olabilir mi?
Suyum geldi hastanede sancinin gelmesini bekliyoruz acilma da yok bekliycez dua edin lutfen
Valla inşallah benimki tamamlar 4 kiloyu çok istiyorumtabi önce sağlık olsunda doktora bağlı bide doktor yönlendirmesi çok önemli derse alalım sezoyla bişey var zannediyoruz korkudan tamam diyoruz o yüzden ben 5 tane doktora gittim ve en başından dedim eğer beni zorluyacaksan başka Dr bakayım dedim 2 yane kuzenim 6 tane arkadaşım bu kadında doğum yaptı sadece 1 tanesi sezo oda kalp atışları yavaşladığı için ben bugün dedim ne zaman doğcak diye sen eve git o gelmek istedimi gelir merak etme dedi rahatlığı benide rahatlatıyo 4 kilo değil 5 kilo çocukta normal doğar keza annem beni 5900 normal evde bi ebeyle doğurmuş demekki oluyor
Bir avazda kurtulursunuz inşallah canımSuyum geldi hastanede sancinin gelmesini bekliyoruz acilma da yok bekliycez dua edin lutfen
Hepinizin mesajını okuyamadım
Eve gidince tek tek bakıcam
Allah hepinizden razı olsun
Hepinize benim gibi kolay bir doğum nasip etsin
Sancılarımız gelince bağırarak sesinizi ve kendinizi yormayın
Bol bol derin nefes alın
Pilates topunda oturarak tam açıklığım oldu benim
O sırada sırtıma masaj yaptı eşim
Ve kimse inanamıyordu sancılara verdiğim tepkilere
Ilk doğum ve böylesine kolay atlatmak mümkün değil diyorlardı
Doktorum bi saat hastaneden ayrıldı
Gelince epidural vericekti
Geldiğinde tam açıklığım olmuştu zaten
Gerek kalmadı
Bir tane Dikiş atıldı
Benim vajina yakınımda varis vardı , yırtılırsa durduramamaktan korktuğu için kontrol Amaçlı attı
Ama hiç bişe hissetmedim
Hala da sıkıntım yok
Bebeğim güzel Emiyor
Ayrıca bosuna o kadar kalmamış içerde
Saçları bi uzatmış bi uzatmış sormayın gitsin :)
Hayırlısıyla bir avazda doğumun olsun inşallahSuyum geldi hastanede sancinin gelmesini bekliyoruz acilma da yok bekliycez dua edin lutfen
Canım bende dün kontrole gittim plasenta yaşlanmaya başlamış perşembeye kadar gelmezse suni sancıyla başlatmak zorundayız ddi.Bugun kontrol vardi bebis 3100 olmus ama henuz kanala girmemis plesanta yaslanmaya baslamis haftaya yine gidicez o zaman catiya bakacakmis bu arada tum kil tuy islerimi hallettim cok canim acidi cok kastim kendimi umarim doguma kadar cok cikmaz hergun epilasyonla ustten geçeyimde uzamasinlar bari, supurme silme islerimide halledersem benden mutlusu olmicak ondan sonra bebisim ne zaman isterse gelebilir...
Kolay doğumun olsun inşaAllah.Suyum geldi hastanede sancinin gelmesini bekliyoruz acilma da yok bekliycez dua edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?