2015 Şubat Anneleri

pkasss sende benim idolumsun kiz,mersi canim puf noktaalri için , 20 subat da çoocuklar okuldan gelsin basliycam çalismalara, o zamana kadar dogmazsa bide iyilesirsem tabi :)))))

bu arada sen niye uyumadin bu saatdeee

pkasss sende benim idolumsun kiz,mersi canim puf noktaalri için , 20 subat da çoocuklar okuldan gelsin basliycam çalismalara, o zamana kadar dogmazsa bide iyilesirsem tabi :)))))

bu arada sen niye uyumadin bu saatdeee

Iyileşirsin iyileşirsin :)))
Uyudum ama uyandım
Emzirme seansımız var :) yalnız naparsam yapıyım uyanmıyor,emince çok güzel emiyor . 2 kere kaka yaptı. Fakat çok uykucu. Altını açıyorum o bile ırım kırım yaptırıyor. Tam manasında cırlamıyor

Plates topunu nasıl kullandınız canım onun mu etkisi oldu daha çok başka neler yaptın

Açılmayı hızlandırdı ve de Şiddeti hafifletti
Ilk dakikalar da ayakta yada çömelerek karşılamaya çalıştım ama avaz avaz bağırdım
Daha sonra topu getirdiler.
Yatağın yanına geçtim. Yatağa yastık koyup yükselttim ve de Kafamı oraya koydum. Pilates topunun da üstüne oturdum. Hafif yaylandım sancı aralarında. Ve eşim de arkama oturdu sürekli masaj yaptı bel tarafıma
Ama ben yönlendirdim sancılar bitince onu
Çünkü sancı esnasında dokunması gereken belli noktalar var oraya dokununca iyi geliyor onun dışında değil masaj, ses bile çokkkk fazla geliyor insana. Yani yönlendirme de çok önemli
Sancılar kesilince ayağa kalktım iki adım da olsa Yürüdüm. Son saatlerde ayağa kalkmak mümkün olmadı sancılar çok çabuk gelmeye başlamıştı .
Sancılar gelincede sürekli derin derin nefes aldım. Bağırarak kendimi yormadım. Ve kasılmalar sırasında vücudumu sıkmadım. Çok rahat bıraktım. Ayetel kürsiyi çok okudum birde.
Allah hepinizi sağ salim kavuştursun meleklerinize

@maral
Sancim yok ama bu gece hayatimin en zor en agrili acili gecesi sanki herbir hucrem ölüyor agridan ya el parmaklarım asiri sis kiviramoom cok aciyor başım catliyor duvarlra vurasim var kafami. Popom bacaklarm sirtim hepsi civilo sopayla dövülmüş gibi çürük ağrısı oturdum agliyom resmen acidan Insanin goz cukuru bile agrir mi yaa. esim masaj yapti saolsun da tik demedi heryanim isyanda. Disarda da ugultusu dakka bitmyen bi ruzgar var beynimi yedi yedii bitmedi bu gece bana yuzyil gibi allahim artik hhayırlısı ilr kurtar nolurr

pihti giboyse olablir canim

pkasss ve Litchi bebekleriniz hayırlı olsun size geçmiş olsun darısı da başımıza olsun :) cok sevindim sizin adınıza inşallah bol bol emerler bebisler :)

sen toptosunmuşsun,maşallah annendeki dirence

Masallah ya darısı başımıza...

Hayrlı sabahlar güzel anneler bütün gece fırtına yüzünden uyku uyuyamadım hala daha var fırtına yine uyuyamıyorum eşimde işe gitti gitme dedim dinletemedim illa mesai yapacağım diyor ne çalışma aşkıysa artık bu içime sinmedi ya hiç hayrlısıyla kazasız belasız gidip gelir inşallah varmı sancısı tutan doğuran cimcimesultan ne alemdesin kız

herkese günaydın hayırlı pazarlar

_Aliya_ sancılar mide bulantısı ve ishale dönüştü canım gitmedim doktora
zaten eşime sinir oldum
buradada lodos var çok şiddetli bütün gece uyuyamadım sesten ve sancıdan
birde sabah eşim kalkmış 10,30 da gideceğim diyor
atv keyfi yapacak beyefendi
hayır ben sabaha kadar sancıdan duramadım beyefendi safari yapacak
sinirde nhiçbişey demedim ben doğursam hayatta kalkıp gelemez gittiği yerden
çok moralim bozuldu
keşke göndermeseydim akşam dışarı

Dün gece kalcama cok fena agri girdi yürümekte zorlanıyorm topalliyorum adeta ne yapicam bilmiyorum magnezyumda kullanamiyoruz yardimci olur musunz

Canım bende dün kontrole gittim plasenta yaşlanmaya başlamış perşembeye kadar gelmezse suni sancıyla başlatmak zorundayız ddi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…