O kadar beklediğine değdi kolay doğum oldu yani, çok sevindim :)Hepinizin mesajını okuyamadım
Eve gidince tek tek bakıcam
Allah hepinizden razı olsun
Hepinize benim gibi kolay bir doğum nasip etsin
Sancılarımız gelince bağırarak sesinizi ve kendinizi yormayın
Bol bol derin nefes alın
Pilates topunda oturarak tam açıklığım oldu benim
O sırada sırtıma masaj yaptı eşim
Ve kimse inanamıyordu sancılara verdiğim tepkilere
Ilk doğum ve böylesine kolay atlatmak mümkün değil diyorlardı
Doktorum bi saat hastaneden ayrıldı
Gelince epidural vericekti
Geldiğinde tam açıklığım olmuştu zaten
Gerek kalmadı
Bir tane Dikiş atıldı
Benim vajina yakınımda varis vardı , yırtılırsa durduramamaktan korktuğu için kontrol Amaçlı attı
Ama hiç bişe hissetmedim
Hala da sıkıntım yok
Bebeğim güzel Emiyor
Ayrıca bosuna o kadar kalmamış içerde
Saçları bi uzatmış bi uzatmış sormayın gitsin :)
Ben cuma günü oldum çatı muayenesini. Eşime gitmeden söylemiştim çatı muayenesi yapacak sen daha sonra ultrasona bakarken gir içeri diye o da öyle yaptı. Adamın sinirini bozmak istemedim valla .ya ben bugün arkadaşla bunuda konuştum
normalde benim doktor muayeneye eşide alıyor
oda benim doktorda doğum yapmıştı
vajinal muayene yapacağı zaman eşide içerideymiş
irkildim canım yandı diyor
eşine acıdığını söylemiş
eşide acır tabi yumruğunu soktu içeri demiş
gözüm korktu yaa
yumruk nasıl girecek oraya
bide doktor bağırmış irkilince
ben çokmu meraklıyım bakmaya demiş
ben kocama diyeceğim ultrasonla baktıktan sonra sen çık dışarı diye yoksa doktorun elini soktuğunu görünce dalar kafa göz
Benim doktorum özellikle uyarmıştı hazırlık sancıları özellikle gece olur diye. Bende de gece oluyor, gündüz olaydı iyiydi uyurduk rahat rahat geceleriYine sancılarım başladı nedense hergün gece yarısından sonra başlıyor benim gibi sadece gece sancı çeken var mı
Plasentanın yaşlandığını nasıl anladı canım? Bu doktorun seni daha öncede açılman var diye panikletmişti başka doktorda açılman olmadığını öğrenmiştin sanki. Acaba yine başka bi doktora görünsen mi??Canım bende dün kontrole gittim plasenta yaşlanmaya başlamış perşembeye kadar gelmezse suni sancıyla başlatmak zorundayız ddi.
Gunaydin anneler.
Doguran dogurmayan herkesin gunu guzel gecsin.
Benim daha cantam hazir degilcok rahatim yaaw
Günaydın hanımlar. Rabbim izin verirse yarın bu saatlerde ameliyathanedeyim:) çok heyecanlı:) artık hayırlısıyla doğsun bebişlerimiz. Bu gece uyku haram bana:)
Hadi yaw. Bak telaslandim :)canım hazırla artık,senle şerefnazla günümüz aynı ya,rüyamda sizlerle uğraştım durdum,sen doğuruyormuşsun rüyamda :)
Canim ancak masaj biraz rahatlatir. Baska bir fikrim yok.Biri yardım etsin lütfen
ben de dun cati muayenesi oldm. Cok gerideymis rahim agzi. Daha niyeti yokmus. Bakalim ne zaman gelecek bizim bebekler.Kızlar
Çatı muayenem iyi geçti, normal doğuma müsaitmişim. Şekerimde düzensizlikler vardı insülini arttırdı endokrinci.
Bekleme moduna geçtik artık, hayırlısı.
Hadi hayirlisi bakalim. Guzel gecer ins sezeryanin, sonrasi kolay olurGünaydın hanımlar. Rabbim izin verirse yarın bu saatlerde ameliyathanedeyim:) çok heyecanlı:) artık hayırlısıyla doğsun bebişlerimiz. Bu gece uyku haram bana:)
Bana o konuda yorum yapmadı da her gittiğimde az da olsa sancı çıkıyordu. Bu sefer sıfır sıfır sıfırCanim ancak masaj biraz rahatlatir. Baska bir fikrim yok.
ben de dun cati muayenesi oldm. Cok gerideymis rahim agzi. Daha niyeti yokmus. Bakalim ne zaman gelecek bizim bebekler.
Ya daha iki hafta var tami tamina. Bebegim durmak isterse dursun yani. Hic telaslanmayalim. Rahat olalim.Bana o konuda yorum yapmadı da her gittiğimde az da olsa sancı çıkıyordu. Bu sefer sıfır sıfır sıfır
Etrafımdakilerde germeye başladı beni yok hastaneye nasıl yetişecekmişim 1 saatlik yolmuş yolda bişey olsa nolacakmış.
Ben rahatım millet zorla geriyor beni yaa
Ben de şöyle akşamları sinema filmi izliyim diyom netten acik son son keyif yapim diyom ama oturamiyom ki hemen belim sırtım agriyor.bi de acayip uykum geliyor.ama kasilmalardan uykunun da tadı çıkmıyor.38 e girince bi enerji bekliyorum.inşallah gelirYa daha iki hafta var tami tamina. Bebegim durmak isterse dursun yani. Hic telaslanmayalim. Rahat olalim.
Dr o kendi gelecegi zamani bilir dedi. Bir yandan da kilosu 3500 u gecmis dogsun artik dedi. Kafasi normalmis ben takmiyorum kilosunu.
Millet bana da soruyor daha iki hafta var diyorum. Keyif yapiyorum evde oglumla, tek cocuklu son gunlerim. Sizin de cocuksuz tek gunleriniz. Dizi fln izliyorsan otur bitir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?