2015 Şubat Anneleri

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) şubatın ilk günü bakalım ilk kim doğuracak? Buralar gerçekten ıssızlaştı doğuran görünmüyor bizde mi böyle olucaz acaba?

O kadar beklediğine değdi kolay doğum oldu yani, çok sevindim :)
Gözün aydın canım.sağlıklı mutlu bir bebek, hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Ben cuma günü oldum çatı muayenesini. Eşime gitmeden söylemiştim çatı muayenesi yapacak sen daha sonra ultrasona bakarken gir içeri diye o da öyle yaptı. Adamın sinirini bozmak istemedim valla .
Öyle yumruk falan sokmuyor iki parmağıyla kademeli olarak bakıyor, acı falanda yok abartılıyor bence biraz.
Kocasının yanında gerilmiştir senin arkadaş kasmıştır kendini ondan acımıştır bence.
Elinden geldiğince kasma kendini, rahat geçecek bak görürsün
Yine sancılarım başladı nedense hergün gece yarısından sonra başlıyor benim gibi sadece gece sancı çeken var mı
Benim doktorum özellikle uyarmıştı hazırlık sancıları özellikle gece olur diye. Bende de gece oluyor, gündüz olaydı iyiydi uyurduk rahat rahat geceleri

Gunaydin guzel annisler beninde dofum icin dojtor cuma gununu verdi bende sali temizlik carsamva kil tuy isi hallederim diyorum orman gibi oldu kaslarim bi taraftanda diyorumki bebis erken gelirse kalicam boyle sanki bebek bizim planlarimiza uyacak

Canım bende dün kontrole gittim plasenta yaşlanmaya başlamış perşembeye kadar gelmezse suni sancıyla başlatmak zorundayız ddi.
Plasentanın yaşlandığını nasıl anladı canım? Bu doktorun seni daha öncede açılman var diye panikletmişti başka doktorda açılman olmadığını öğrenmiştin sanki. Acaba yine başka bi doktora görünsen mi??

Gunaydin anneler.
Doguran dogurmayan herkesin gunu guzel gecsin.
Benim daha cantam hazir degil cok rahatim yaaw

canım hazırla artık,senle şerefnazla günümüz aynı ya,rüyamda sizlerle uğraştım durdum,sen doğuruyormuşsun rüyamda :)

Günaydın hanımlar. Rabbim izin verirse yarın bu saatlerde ameliyathanedeyim:) çok heyecanlı:) artık hayırlısıyla doğsun bebişlerimiz. Bu gece uyku haram bana:)

:) benim doktorda 12- 2 arası alırım dedi , bende o uykusuzluk dünden başladı ,sağlıklı gelsinler inşallah

canım hazırla artık,senle şerefnazla günümüz aynı ya,rüyamda sizlerle uğraştım durdum,sen doğuruyormuşsun rüyamda :)
Hadi yaw. Bak telaslandim :)
Kardesim geldi, ona utuleri yaptirayim bari de koyayim cantaya

Biri yardım etsin lütfen
Canim ancak masaj biraz rahatlatir. Baska bir fikrim yok.

Kızlar
Çatı muayenem iyi geçti, normal doğuma müsaitmişim. Şekerimde düzensizlikler vardı insülini arttırdı endokrinci.
Bekleme moduna geçtik artık, hayırlısı.
ben de dun cati muayenesi oldm. Cok gerideymis rahim agzi. Daha niyeti yokmus. Bakalim ne zaman gelecek bizim bebekler.

Günaydın hanımlar. Rabbim izin verirse yarın bu saatlerde ameliyathanedeyim:) çok heyecanlı:) artık hayırlısıyla doğsun bebişlerimiz. Bu gece uyku haram bana:)
Hadi hayirlisi bakalim. Guzel gecer ins sezeryanin, sonrasi kolay olur

Bn de pkasss i dusundum durdum. Pazartesi suni sanci alirim diyordu, pazartesi olmadan kendi sancinla dogurursun ins diye dua etmistim ne gzel dogurdu. Korkularimiz doguma yaklasimimiz cidden yasayacaklarimizi etkiliyor. Korkan acaba diyen biri olsaydi boyle kolay dogurur muydu acaba. Yoksa yine kaderindekini mi yasardi. Cok sorgulamaciyim ehe

Canim ancak masaj biraz rahatlatir. Baska bir fikrim yok.

ben de dun cati muayenesi oldm. Cok gerideymis rahim agzi. Daha niyeti yokmus. Bakalim ne zaman gelecek bizim bebekler.
Bana o konuda yorum yapmadı da her gittiğimde az da olsa sancı çıkıyordu. Bu sefer sıfır sıfır sıfır
Etrafımdakilerde germeye başladı beni yok hastaneye nasıl yetişecekmişim 1 saatlik yolmuş yolda bişey olsa nolacakmış.
Ben rahatım millet zorla geriyor beni yaa

Ya daha iki hafta var tami tamina. Bebegim durmak isterse dursun yani. Hic telaslanmayalim. Rahat olalim.
Dr o kendi gelecegi zamani bilir dedi. Bir yandan da kilosu 3500 u gecmis dogsun artik dedi. Kafasi normalmis ben takmiyorum kilosunu.
Millet bana da soruyor daha iki hafta var diyorum. Keyif yapiyorum evde oglumla, tek cocuklu son gunlerim. Sizin de cocuksuz tek gunleriniz. Dizi fln izliyorsan otur bitir :))

Kızlar herkese merhaba uzun zamandır yazamasamda yazılanları takip ediyorum. Forumun çoğunun doğumu olmuş doğum yapanlara hayırlı olsun bebişli hayat , darısı benim gibi bekleyenlere Daha hiçbir belirti yok ve beklemeye devam kızlar yarın yine kontrol var bakalım ne diycek dr

Ben de şöyle akşamları sinema filmi izliyim diyom netten acik son son keyif yapim diyom ama oturamiyom ki hemen belim sırtım agriyor.bi de acayip uykum geliyor.ama kasilmalardan uykunun da tadı çıkmıyor.38 e girince bi enerji bekliyorum.inşallah gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…