2015 Şubat Anneleri

Ben önümüzdeki hafta doğsun istiyorum valla. Bizimkininde kilosu 3500ün üstünde. Bende şeker olduğu için 4000in üstüne çıkmasını istemiyor doktorum.
Benim keyfim yerinde zaten de etrafımdakilerin yorumlarından bunaldım. Ben doğuma Diyarbakır'a gidecem ya sancım tutunca nasıl gidcekmişim yok suyum gelse kanamam olsa nasıl yetişecekmişim. Sanki herkes 1 saat içinde doğuruyor allam yareppim yaa

Sağol canım benim. sezeryan arkasından ameliyat olayından mı nedir canım acayip yanıyor. Yani şöyle söyliyeyim hastanede epiduralin etkisiyle bişey hissetmiyodum ama evde çok yorgun hissediyorum yaramıyorum kalkamıyorum heryerim acıyor. En Saçma acı ağrı da omuzlarındaydı. Karın içi basıncını baskıyla değiştirdikleri için sezeryan sonrası bu ağrı görülüyormuş. Sanki pencereleri açarsın cereyanda kalırsın tutulur ta öyle bişey. Ilk zamanlar omuzlarda başladı şimdi göğsümde. Nefes bile almamı Zorlaştırıyor.
Göğsümü sıkanlar hemşireler Dr lar ama o kadar çok geldiler sıktılar ki sinir oldum. Emzirmeye Önem veriyorlarmış ee biz de veriyoruz germekten stres yapmaktan başka bir işe yaramadı yaptıkları.

canım hazırla artık,senle şerefnazla günümüz aynı ya,rüyamda sizlerle uğraştım durdum,sen doğuruyormuşsun rüyamda :)

Onun daha bekleyesi var kiz beni alaydin ruyanda öne

Normali bekleyenler olarak bol bol parise gitme zamani

ortami olmayanlar netcek bacim

kiz ben nerden nereye gitcem doKtora trafik vb olursa oo nerde bi saat op basina koy. VarcaZ biseklde ya zirt diye dogmuyolar ki neticede

Nahidemia bayadir sesin cikmiyordu demek sen de bekliyorsun rabbim hayrlarla kurtarsn cumlemizi

günaydın güzel anneler bugünde işaretim yok bu oğlan ne dirayetli çıktı ya anca kahverengi leke geliyor bir iki damla yarın kontrolüm var bakalım doktor ne kadar dayanacak beni bekletmeye

Senin de takvim gitmis bakalim nerde kirilcak inadi kuzunun hadi gelin gari minnoslar ya Yarin benm de kontrolum var

Kıyamam agrin var demek tez sifa versn rabbm inşallah bi an once gecer de ayaklanirsn. Melegin napiyor adapte oldunuz mu birbirinze canim

Ah canım ya bunları düşünüp kendini üzme yok yere bırak gitsin sen doğurursan da geldiğinde alırsın tavrını bak bir daha birşey yapabiliyor mu
Bizde de elektrik su gitti lodos öyle böyle değil ya Ocağı yakmaya Çakmak bile bulamadım yemek bile ısıtamadım hayat felç oldu resmen inşallah biter lodos yoksa bu akşamda uyku yok gibi

Canım sezeryan olacaksan neden baktırıyorsun ki?
Dr.sanci ve acilma olursa normal dogum deneyebilirsin demisti ilki sezeryan oldu ama catiyla alakali degildi bebegim 42 haftalik olmustu ve artik kakasini yapmak üzereydi. ..o yuzden sezo olmustum...

Canım geçmiş olsun, gözün aydın.
Sağlıklı, mutlu bir bebek hayırlı bir evlat olsun inşallah Selin bebemiz.
Sezeryan sonrası ablamda zor toparladı, biran önce geçer inşallah da bebeğinle rahat rahat ilgilenirsin.
Selin nasıl, akıllı duruyor mu annesi ?

kiz ben nerden nereye gitcem doKtora trafik vb olursa oo nerde bi saat op basina koy. VarcaZ biseklde ya zirt diye dogmuyolar ki neticede
Bende onu diyorum istanbulda olsam nolacakdı diye, orda şehir içinde alıyormuşsun yolu bişey olsa herhangi bir hastaneye girebilirmişsin. Ama şimdi şehirlerarası yolmuş da bilmem neymiş.
Yaw benim dışımda herkes panik sanki onlar doğuracak

Günaydın hanımlar. Rabbim izin verirse yarın bu saatlerde ameliyathanedeyim:) çok heyecanlı:) artık hayırlısıyla doğsun bebişlerimiz. Bu gece uyku haram bana:)
Rabbim yardimcin olsun kolay oksun ameliyatin kendine gelirsen yazmayi unutma bende olucam 1 hafta sonra....

Canim dogum baslayinca sekiz saate kadar zamanin oluyo demisti benim dr'um. Korkma ve takma milleti.

Israrcı olmaları canımı sıkıyor sadece. Bunca aydır bir doktor yapmış takibimi, güven duyduğum bir doktor ve hastane var. Ya oturduğum şehirde bir hastaneye gitmeliymişim ya da önceden gidip Diyarbakır'da kalmalıymışım. Ne zaman doğacağı belli değil kaç hafta kalacam arkadaşların evinde. Ben he deyip geçiyorum ama eşim panik oluyor bu sefer gel onu ikna et sil baştan H hayat1977

Son düzenleme:
Aman yaaa. Bu insanlara neyse. Niye fit sokarlar anlamam. Gecistirmeye calis.

eşinde haklı korkmakta ama insan hep en kötüsünü düşünüyor ama 1 saatte doğum yapan olmadı gördük bebeğin sana da babasına yardımcı olacaktır eminim :) bakma ben böyle konuşuyorum ama bende S serefraz85 ile gul_feri nin doktoruna gitmek istiyorum ama eşim uzak diye korkuyor

canim benim de aksam mide bulantim oldu cok fazla ve ishal olmusum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…