Canım Allah hayırlısıyla bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Günaydın hanımlar. Rabbim izin verirse yarın bu saatlerde ameliyathanedeyim:) çok heyecanlı:) artık hayırlısıyla doğsun bebişlerimiz. Bu gece uyku haram bana:)
kendin için en doğru kararı sen vereceksin kimsenin ne dediğini o kadar umursama. hem birçok kişi araba yolculuğunun sancıya ve açılmaya çok iyi geldiğini söyledi. sancın başlayınca gidersin hemen doğacak değil ya.Israrcı olmaları canımı sıkıyor sadece. Bunca aydır bir doktor yapmış takibimi, güven duyduğum bir doktor ve hastane var. Ya oturduğum şehirde bir hastaneye gitmeliymişim ya da önceden gidip Diyarbakır'da kalmalıymışım. Ne zaman doğacağı belli değil kaç hafta kalacam arkadaşların evinde. Ben he deyip geçiyorum ama eşim panik oluyor bu sefer gel onu ikna et sil baştan@hayat1977
Çatın açılmış mı oluyormus bense 2 gündür ayni durumdaym önce sen dogur:))Evet canım başı gelik çatı açık diyeymiş
ben de ayniyim hareket edemiyorum ama tadini cikarmaya calisiyorum.iste kendi capimda :)Ben de şöyle akşamları sinema filmi izliyim diyom netten acik son son keyif yapim diyom ama oturamiyom ki hemen belim sırtım agriyor.bi de acayip uykum geliyor.ama kasilmalardan uykunun da tadı çıkmıyor.38 e girince bi enerji bekliyorum.inşallah gelir
ben de subatin ilk haftasi gelse diyorum ama nasip artik. Hayirlisi. Hic bakma millete yetisirsin her turluBen önümüzdeki hafta doğsun istiyorum valla. Bizimkininde kilosu 3500ün üstünde. Bende şeker olduğu için 4000in üstüne çıkmasını istemiyor doktorum.
Benim keyfim yerinde zaten de etrafımdakilerin yorumlarından bunaldım. Ben doğuma Diyarbakır'a gidecem ya sancım tutunca nasıl gidcekmişim yok suyum gelse kanamam olsa nasıl yetişecekmişim. Sanki herkes 1 saat içinde doğuruyor allam yareppim yaa
ne kadar hareketli olirsan iyi agrilar icin. Ama hareket de zor diyorsun. Bir an once gecer ins.Sağol canım benim. sezeryan arkasından ameliyat olayından mı nedir canım acayip yanıyor. Yani şöyle söyliyeyim hastanede epiduralin etkisiyle bişey hissetmiyodum ama evde çok yorgun hissediyorum yaramıyorum kalkamıyorum heryerim acıyor. En Saçma acı ağrı da omuzlarındaydı. Karın içi basıncını baskıyla değiştirdikleri için sezeryan sonrası bu ağrı görülüyormuş. Sanki pencereleri açarsın cereyanda kalırsın tutulur ta öyle bişey. Ilk zamanlar omuzlarda başladı şimdi göğsümde. Nefes bile almamı Zorlaştırıyor.
Göğsümü sıkanlar hemşireler Dr lar ama o kadar çok geldiler sıktılar ki sinir oldum. Emzirmeye Önem veriyorlarmış ee biz de veriyoruz germekten stres yapmaktan başka bir işe yaramadı yaptıkları.
artik bulun bir ortamOnun daha bekleyesi var kiz beni alaydin ruyanda öne
ortami olmayanlar netcek bacim
kiz ben nerden nereye gitcem doKtora trafik vb olursa oo nerde bi saat op basina koy. VarcaZ biseklde ya zirt diye dogmuyolar ki neticede
@Nahidemia bayadir sesin cikmiyordu demek sen de bekliyorsun rabbim hayrlarla kurtarsn cumlemizi
Senin de takvim gitmis bakalim nerde kirilcak inadi kuzunun hadi gelin gari minnoslar yaYarin benm de kontrolum var
Sende istanbuldaydın di mi canım? Ne kadar ki mesafe?eşinde haklı korkmakta ama insan hep en kötüsünü düşünüyor ama 1 saatte doğum yapan olmadı gördük bebeğin sana da babasına yardımcı olacaktır eminim :) bakma ben böyle konuşuyorum ama bende @serefraz85 ile @gul_feri nin doktoruna gitmek istiyorum ama eşim uzak diye korkuyor
Bende öyle düşünüyorum. Hatta doktorumda söyledi doğum öyle Türk filmlerindeki gibi bir anda olmuyor paniklemeyin dedikendin için en doğru kararı sen vereceksin kimsenin ne dediğini o kadar umursama. hem birçok kişi araba yolculuğunun sancıya ve açılmaya çok iyi geldiğini söyledi. sancın başlayınca gidersin hemen doğacak değil ya.
Bi mama bi sutumden veriyorum canm , çekmiyor makine ile sagiyorum. Evolvia markasıbebişe mamamı veriyorsun canım,kaç cc markası ne?
Agrilar var ama cok sukur bebise bakinca gercekten unutuyorumsağol canım
nasıl oldun ağrıların azaldımı?
Canım sıcak duş al sık sık birde rezene çayı aktardan aldır bak gör nasıl oluyor süt mutlaka sıcak duş al göğüslerine tut sıcak sıcakBirde onu deneyelim bakalım da yarında eczane kapalı çok.sabırsızım. Bugün ısırgan çayı,komposto,helva,Malt içeceği denedim. Henüz bir ilerleme yok.
Hadi doğurun sağlıcakla bunları konuşalım
Ben 5 yil once oldum sezeryanimi simdikine kismetse bir hafta var... ilk dikislerime hic bir pansuman yapilmadi dikis disardan yoktu tam estetik yapmislardi drm hastanede bandaji cikardi pamuklu terletmeyen ic camasari kullanmami onerdi kapali kalmadi yani... banyoya gelince dikkatli ce dus alabilecegimi soyledi... gercektende az terledigin zaman kasinti yapiyordu...Selam güzel annişler napıyorsnz.
Benden sonra kimler doğum yaptı geçmişi okuyamadım da herkes iyidir inşAllah.
Bizi merak edenler varsa biz bebişe bebiş bize alışmaya çalışıyoruz.
hastaneden çıktık cuma öğlen 13 de eve geldik. O gece oğluş bizi hiç uyutmadı hep emmek istedi memede uyudu yatırdık bebişe uyandı böyle böyle sabah ettik. Dün sabah ise annem beni yıkadı ayakta öle kısacana duş aldırdı sütümde artsın die hemde hast. şeyi gitsin üstümden die cidden çok iyi geldi kızlar ayrıca sütede çok etkili ya öle koca karı önerileri diyip geçmeyin doğum yapan herkes sezo bile olsak duşu alın bak sütü arttırıyor sütü getiriyor. Süt arttıp bebek doyunca uyuma süreleri de uzuyor. Bu gece oğluşum 1buçukta emzirdim uyudu sabah 5.30 da uyandı maşallah subhanallah snrada emzirdim alt açtım derken 7 de uyudu 8.30 da uyandı öle öle zmnları uzatıyor hem o dinlenmiş oluyor hemde ben.
Dikişlere gelince daha önceden de sezryn olanlara ve şimdide sezryn doğuranlara sormak istiyorum dikişlerinizi nasıl muhafaza ettiniz? Hastanede bana 2. gün pansumn yaptı hemşire ve su geçirmz pansumn yaptım dedi evde yıkanabilirsin dedi. Snrada dilek hoca açık tutulup dikişlerin temiz ve kuru tutulmasını öneriyor dedi. Ama açıkcası üstündeki bandajı çıkartıp batikon sürüp ölece açık bırakadark muhafaza etmek bni tedirgin ediyor hayatımda ilk kez ameliyat olmuş biriyim çokta cahilim bu onuda bana öneride bulunurmusunz?
Fb ocak annelerinde bir anneye dr.u sen böyle kapalı tut bnyo yaparbilirsin ama demiş onunkide su geçirmzmiş. Sonrada 1 hafta snra gel biz açıp pansuman yapalım demiş ilk bi hafta kapalı kalsın demiş.
Benim en büyük destekçimdi eşim inşallah yine normal dığum olur da yüne o olur destekçim Allah'ım ne olur dualarını kabul et ğrensesim dönsünEvimize geldik
Bu arada ben demişmiydim size eşimde doğuma girdi diye
Hiç istemiyordu aslında girmeyi
Sancılarımı çekerken nolur gitme yapamam sensiz dedim
Ve o da kaldı
Hiç pişman değil
Ve bebeğimiz Doğduğu anda hüngür hüngür ağladık eşimle
Harika bi duygu
Ve de siz neden mama veriyorsunuz ? Sütünüzün yetmediğini nerden anlıyorsunuz ?
Benim en büyük destekçimdi eşim inşallah yine normal dığum olur da yüne o olur destekçim Allah'ım ne olur dualarını kabul et ğrensesim dönsünbebeğin hayırlı olsun canım sen ağladıkça emzir hem sütün artar hem de bebeğin daha hızurlu olur sana dokununca :) mamayı tavsiye etmiyorum onun kolaylığını alan bebek çekmek istemiyo göğsü bende öyle olmuştu çünkü tekrar hayırlı olsun bebişin :)
Ben 5 y
Ben 5 yil once oldum sezeryanimi simdikine kismetse bir hafta var... ilk dikislerime hic bir pansuman yapilmadi dikis disardan yoktu tam estetik yapmislardi drm hastanede bandaji cikardi pamuklu terletmeyen ic camasari kullanmami onerdi kapali kalmadi yani... banyoya gelince dikkatli ce dus alabilecegimi soyledi... gercektende az terledigin zaman kasinti yapiyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?