Amiiin inşallah.
Benim sütüm bence yetiyor
Emdikten sonra baya uyuyor
Ben zorla uyandırıyorum
Mama hiç istemiyorum zaten
Siz nerden anlıyorsunuz yetmediğini onu merak ettim ben :)
Ayrıca teşekkür ederim :)
Aynı ağrılar bende de oluyor canım omuz sırt göğüs kafesimSağol canım benim. sezeryan arkasından ameliyat olayından mı nedir canım acayip yanıyor. Yani şöyle söyliyeyim hastanede epiduralin etkisiyle bişey hissetmiyodum ama evde çok yorgun hissediyorum yaramıyorum kalkamıyorum heryerim acıyor. En Saçma acı ağrı da omuzlarındaydı. Karın içi basıncını baskıyla değiştirdikleri için sezeryan sonrası bu ağrı görülüyormuş. Sanki pencereleri açarsın cereyanda kalırsın tutulur ta öyle bişey. Ilk zamanlar omuzlarda başladı şimdi göğsümde. Nefes bile almamı Zorlaştırıyor.
Göğsümü sıkanlar hemşireler Dr lar ama o kadar çok geldiler sıktılar ki sinir oldum. Emzirmeye Önem veriyorlarmış ee biz de veriyoruz germekten stres yapmaktan başka bir işe yaramadı yaptıkları.
Öncelikle gözün aydın canım bende açık tutuyorum dr öyle söyledi dr ne diyorsa onu yap hava alınca daha çabuk iyleşiyorSelam güzel annişler napıyorsnz.
Benden sonra kimler doğum yaptı geçmişi okuyamadım da herkes iyidir inşAllah.
Bizi merak edenler varsa biz bebişe bebiş bize alışmaya çalışıyoruz.
hastaneden çıktık cuma öğlen 13 de eve geldik. O gece oğluş bizi hiç uyutmadı hep emmek istedi memede uyudu yatırdık bebişe uyandı böyle böyle sabah ettik. Dün sabah ise annem beni yıkadı ayakta öle kısacana duş aldırdı sütümde artsın die hemde hast. şeyi gitsin üstümden die cidden çok iyi geldi kızlar ayrıca sütede çok etkili ya öle koca karı önerileri diyip geçmeyin doğum yapan herkes sezo bile olsak duşu alın bak sütü arttırıyor sütü getiriyor. Süt arttıp bebek doyunca uyuma süreleri de uzuyor. Bu gece oğluşum 1buçukta emzirdim uyudu sabah 5.30 da uyandı maşallah subhanallah snrada emzirdim alt açtım derken 7 de uyudu 8.30 da uyandı öle öle zmnları uzatıyor hem o dinlenmiş oluyor hemde ben.
Dikişlere gelince daha önceden de sezryn olanlara ve şimdide sezryn doğuranlara sormak istiyorum dikişlerinizi nasıl muhafaza ettiniz? Hastanede bana 2. gün pansumn yaptı hemşire ve su geçirmz pansumn yaptım dedi evde yıkanabilirsin dedi. Snrada dilek hoca açık tutulup dikişlerin temiz ve kuru tutulmasını öneriyor dedi. Ama açıkcası üstündeki bandajı çıkartıp batikon sürüp ölece açık bırakadark muhafaza etmek bni tedirgin ediyor hayatımda ilk kez ameliyat olmuş biriyim çokta cahilim bu onuda bana öneride bulunurmusunz?
Fb ocak annelerinde bir anneye dr.u sen böyle kapalı tut bnyo yaparbilirsin ama demiş onunkide su geçirmzmiş. Sonrada 1 hafta snra gel biz açıp pansuman yapalım demiş ilk bi hafta kapalı kalsın demiş.
Pasiflora uykuda yaptımı canım@Litchi 5 gun bahsettiğin o cereyanda kalma hissini, siddetli basagrisi esliginde yasadim. Kafami kaldiramadim. Dunyanin serumunu verdiler....ins çabuk atlatirsin. Seni bilmem ama ben oncesinde stresli oldugum icin olaylar kotu gitmiş olabilir. Drum bana bir de pasiflora verdi, sukur daha iyiyim...
Sık sık sıcak duşa gir canım sütün içinBi mama bi sutumden veriyorum canm , çekmiyor makine ile sagiyorum. Evolvia markası
Normali bekleyenler olarak bol bol parise gitme zamani
aynenBugünde doguramadim..
masallah canim oglusuna. Zorlugu atlattiniz masallah.Selam güzel annişler napıyorsnz.
hastaneden çıktık cuma öğlen 13 de eve geldik. O gece oğluş bizi hiç uyutmadı hep emmek istedi memede uyudu yatırdık bebişe uyandı böyle böyle sabah ettik. Dün sabah ise annem beni yıkadı ayakta öle kısacana duş aldırdı sütümde artsın die hemde hast. şeyi gitsin üstümden die cidden çok iyi geldi kızlar ayrıca sütede çok etkili ya öle koca karı önerileri diyip geçmeyin doğum yapan herkes sezo bile olsak duşu alın bak sütü arttırıyor sütü getiriyor. Süt arttıp bebek doyunca uyuma süreleri de uzuyor. Bu gece oğluşum 1buçukta emzirdim uyudu sabah 5.30 da uyandı maşallah subhanallah snrada emzirdim alt açtım derken 7 de uyudu 8.30 da uyandı öle öle zmnları uzatıyor hem o dinlenmiş oluyor hemde ben.
Dikişlere gelince daha önceden de sezryn olanlara ve şimdide sezryn doğuranlara sormak istiyorum dikişlerinizi nasıl muhafaza ettiniz? Hastanede bana 2. gün pansumn yaptı hemşire ve su geçirmz pansumn yaptım dedi evde yıkanabilirsin dedi. Snrada dilek hoca açık tutulup dikişlerin temiz ve kuru tutulmasını öneriyor dedi. Ama açıkcası üstündeki bandajı çıkartıp batikon sürüp ölece açık bırakadark muhafaza etmek bni tedirgin ediyor hayatımda ilk kez ameliyat olmuş biriyim çokta cahilim bu onuda bana öneride bulunurmusunz?
Fb ocak annelerinde bir anneye dr.u sen böyle kapalı tut bnyo yaparbilirsin ama demiş onunkide su geçirmzmiş. Sonrada 1 hafta snra gel biz açıp pansuman yapalım demiş ilk bi hafta kapalı kalsın demiş.
Hayırlı vakit bu değilmiş demek ki sizin icin yarına kismetBugünde doguramadim..
Canım benim arkadaşımında 1 hafta bantlı gezdi. Kontrole gittiğinde dr çıkarttı. Doktor demiş çıkartma diye. Estetik yapıştırma olduğu için açılmasın diye bence.Ayrıca şu deli gibi cereyanda kalmış üşütmüşsün hissi sanırım @Litchi ondan bahsetmiş.
Ben sezodan çıktım o gece acayıp deli gibi soğuk terler attım. İki omzumun arasından göğüslerime batan üşütme ağrısı çoktu. Ayrıca karnımda soğuk geziniyor sancılanıyordum zaten dikiş ağrısı hissetmiyorsun serum ağrı kesici iğne fln yaptıkları için. Ben ilk gece gaz attım sonra katı gıdaya gecebilirsin dediler ama büyük wc yapmamıştım bebekte hep memede durmk istediği için çokta yürüyememiştim odada bir iki yürüyordum kordiora çıkamamıştım. 2. gece çok sancılandım hemşireye söyledik parol verdi başka bişi yapmam bol bol yürümen lazım dedi sen yürümüyorsun. Snra bebeği annem oyaladı ben kocişle koridorda gezdim yürüdüm geldim wc oturdum biraz bekledim gaz atayım die öle yine yürüdüm geldim wcde oturdum ıkınmayada korkuyor insan dikiş olunca ama biraz biraz ıkındım. Artık kahvaltı geldi onuda yedim dr. vizite geldiğinde wcde idim şükür taburcu olmdn yaptım büyük wcyide karnım rahatladı. O üşütme sancılarıda geçti. Eve geldiğimizde ilk gecede büyük abdeste çıktım ama dünle bugün hala bişi yok. Ev için de de bol bol yürümeye çabalıyorum öle yatakta sürekli yatmıyorum oturuyorum fln yatalak durmuyorum ama bu iyi bişi mi bilmiyorum. K.validem telde bol bol yürü öle yatıp kalma hareket edersen daha erken iyileşir dikişlerin dedi.
Ayrıca bu gün yine hast. bnzer omuz aralarımda ve karnımda gaz sancısı üşütme sancısı gibi sancılama var gaz atıyorum ama yinede karnımdaki o sancı hissi bitmiyor sanrım büyük abdestimi yapabilsem yine rahtlarım ama hala tık yok bnde kayısı hurma flnda yiyiorum ara ara 2-3 adet üstüne su içiyorum.
Cidden sezo sonrası süreçle ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar çok cahilim bu konuda.
sut kiminde gelmiyor iste. Bence bebek kaka.cis yapiyorsa sut var demektir. Agliyor diye uyumuyor diye doymadigi anlami cikmaz.Evimize geldik
Bu arada ben demişmiydim size eşimde doğuma girdi diye
Hiç istemiyordu aslında girmeyi
Sancılarımı çekerken nolur gitme yapamam sensiz dedim
Ve o da kaldı
Hiç pişman değil
Ve bebeğimiz Doğduğu anda hüngür hüngür ağladık eşimle
Harika bi duygu
Ve de siz neden mama veriyorsunuz ? Sütünüzün yetmediğini nerden anlıyorsunuz ?
Amiiin inşallah.
Ben zorla uyandırıyorum
Canım benim arkadaşımında 1 hafta bantlı gezdi. Kontrole gittiğinde dr çıkarttı. Doktor demiş çıkartma diye. Estetik yapıştırma olduğu için açılmasın diye bence.
Israrcı olmaları canımı sıkıyor sadece. Bunca aydır bir doktor yapmış takibimi, güven duyduğum bir doktor ve hastane var. Ya oturduğum şehirde bir hastaneye gitmeliymişim ya da önceden gidip Diyarbakır'da kalmalıymışım. Ne zaman doğacağı belli değil kaç hafta kalacam arkadaşların evinde. Ben he deyip geçiyorum ama eşim panik oluyor bu sefer gel onu ikna et sil baştan@hayat1977
eşinde haklı korkmakta ama insan hep en kötüsünü düşünüyor ama 1 saatte doğum yapan olmadı gördük bebeğin sana da babasına yardımcı olacaktır eminim :) bakma ben böyle konuşuyorum ama bende S serefraz85 ile @gul_feri nin doktoruna gitmek istiyorum ama eşim uzak diye korkuyor
artik bulun bir ortam
Cok faydasi var hizlandirici etki
Selam güzel annişler napıyorsnz.
Evimize geldik
Bu arada ben demişmiydim size eşimde doğuma girdi diye
Hiç istemiyordu aslında girmeyi
Sancılarımı çekerken nolur gitme yapamam sensiz dedim
Ve o da kaldı
Hiç pişman değil
Ve bebeğimiz Doğduğu anda hüngür hüngür ağladık eşimle
Harika bi duygu
Ve de siz neden mama veriyorsunuz ? Sütünüzün yetmediğini nerden anlıyorsunuz ?
Bugünde doguramadim..
Irem, dün 2012de ipekyolunda doğum yapan biriyle konuştum da o da ilk açıldığında çok iyiydi dedi, hatta bir ebe varmış çok iyiymiş. Ama artık bozdular hastane çok pis sakıngitme dedi. Sen geldin aklıma. Acaba sende ilk açıldığı yıla mı denk gelmiştin?Bugünde doguramadim..
Çatın açılmış mı oluyormus bense 2 gündür ayni durumdaym önce sen dogur:))
Yaşlılara göre hiç doymaz bebekler de sen emzirdikçe stresin de azalır canım öpüldün :)Amiiin inşallah.
Ben zorla uyandırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?