2015 Şubat Anneleri

Amiiin inşallah.
Benim sütüm bence yetiyor
Emdikten sonra baya uyuyor
Ben zorla uyandırıyorum
Mama hiç istemiyorum zaten
Siz nerden anlıyorsunuz yetmediğini onu merak ettim ben :)
Ayrıca teşekkür ederim :)

gözünaydın canım kavuşmuşsun bebişe.
bebek sık sık emmek istiyor ve uyumuyors 10- 15 dk bir uyanıp yeni emmesine rağmen ağzını açar aranırsa yada parmk uzattığında emmeye başlıyacak gibi yapıorsa doymuyor demektir bizim ilk 3 gün öleydi duş aldıktn snra göğüste birikti sütüm artık emiyor dediğin gibi çok uzun uyuyor 2-3-4 saati bile buluyor sen emmeye uyndırıyorsun bu kez de mama vermeden böyle olmasını asbırla beklemek lazım.

Aynı ağrılar bende de oluyor canım omuz sırt göğüs kafesim duş iyi geliyor hergün mutlaka giriyorum bugün 5. Günümüz bugünlere çok şükür...

Öncelikle gözün aydın canım bende açık tutuyorum dr öyle söyledi dr ne diyorsa onu yap hava alınca daha çabuk iyleşiyor

Pasiflora uykuda yaptımı canım

masallah canim oglusuna. Zorlugu atlattiniz masallah.
Ben sezeryan olmadm ama dikislerin hava almasi cabuk iyilesmesini saglar diye biliyorum.

akşama ozmn annem yemek işlerini fln yapınca uzanayım ben yatağada gelip açsın oradaki sargıyı üstünden de bir kez gazlı bezle batikon sürebilirsniz demişti dr.um ölede sürsün snra çamaşırı giyeyim.

Ayrıca sezryn olanlar bir sorum daha olacak sizin kanamanız ne durumda azar azar da olsa bnm kanama var reglimden bile daha az denebilir bzen ayağı kalktığımda geliyor birden anlıyorum ama daha hiç normal pedimi doldurmadı yani kanama az olmalı diyordular ama bu normaldir herhalde benim olan kadarı.

kendimi çocuk bakımı konusunda pinpirikli olacağım sanıyordum ama rahatım o konuda şükür, bnm pinpirik dikişlerimle ilgili kötü şeyler yaşamak ömrümde ilk kez çünkü ameliyat oldum dikişim oldu. tşk ederim önerileriniz için kızlr daha da fikirleri bekliyorum.

Canım benim arkadaşımında 1 hafta bantlı gezdi. Kontrole gittiğinde dr çıkarttı. Doktor demiş çıkartma diye. Estetik yapıştırma olduğu için açılmasın diye bence.

sut kiminde gelmiyor iste. Bence bebek kaka.cis yapiyorsa sut var demektir. Agliyor diye uyumuyor diye doymadigi anlami cikmaz.
Esim girmek ister mi ki doguma ilkte girmemisti.

Amiiin inşallah.
Ben zorla uyandırıyorum

Canım benim arkadaşımında 1 hafta bantlı gezdi. Kontrole gittiğinde dr çıkarttı. Doktor demiş çıkartma diye. Estetik yapıştırma olduğu için açılmasın diye bence.

canım bnmkide öleymiş estetikmiş. Ama bnm dr.um evde duş al sonra iyice kurulan ve aç demişti öle açık kalsın kuru olsun terlemeye fln dikkat et dedi batikonlada bir kez sürerek pansuman yapabilirsin demişti ama biz daha açmadık işte ben açmam annem yapacak bakalım bu akşama açalım açık olunca çbk iyileşir diyorlar. Bende çabucak dikiş stresini atmk istiyorum. 15 gün snra dr. kontorle çağırdı birde 40 çıkınca çağırdı kontrole bni öle 1 haftaya çağırmadı yani.

Canim şehirlerarası Daha akicidir yol ilk isareti aldin mi dussen yola varirsin bir saatlik yol ne de olsa bisey olmaz allahin izniyle

Senin oldugun semt benden de uzak miydi canim

artik bulun bir ortam
Cok faydasi var hizlandirici etki

Cok zor yavrucum Hem oda ortam musaitligi kötu hem benim bi numara bizimle
yatiyor Napsam otele mi atsam adami

Oncelikle masallah oglusuna. Benim de yapistrma dikisti ilk gun dus almistim hastanede bandaj vardi sanirim gercekten dusun sute etkisi yadsinamayacak kadar cok. Sonra oyle uxun sure bandajli kalmamisti dikislerim temiz gazli bez koyuyordum hava alcak sekilde pamuklu camasr giyiyordum bir de

Ohh super insallah hersey yolunda giderse benim esim de girecek rabbim bize de nasip etsin

Bugünde doguramadim..

yarina ya nasip kuzum

Öldüm bittim bebisin esyalarina yer açtım dolaplrda temizledim yerlestrdim
Kendi duzenin olmayınca onu oraya bunu buraya sıkıştırmak zor oluyor neyse gecici bi duzen kurdum şükür. Aksama da park yatagi kurcaz bi siler tozunu alirim nevresmleri geçiririm inşallah. Oto koltugu ana kucagi zimbirtisi da bi su silinse iyi olcak butun bunları halledersem yarina doğurmaya hazırım dermisim

Bugun doguran yok sanırım gerci daha vakit var bakalım. Sıra fyz35 senindi bugun ama pek niyetin yok anladim :)

Elim ayağım deli gibi sisiyor nefret ettim su odemden ve çürük ağrılarından ya

Hastane icin uygun terlik almadim bir de hasta bezi hala. Niyeyse onu almya cok useniyom ya. pkasss sana gerekti mi o zimbrti

Bugünde doguramadim..
Irem, dün 2012de ipekyolunda doğum yapan biriyle konuştum da o da ilk açıldığında çok iyiydi dedi, hatta bir ebe varmış çok iyiymiş. Ama artık bozdular hastane çok pis sakıngitme dedi. Sen geldin aklıma. Acaba sende ilk açıldığı yıla mı denk gelmiştin?

Amiiin inşallah.
Ben zorla uyandırıyorum
Yaşlılara göre hiç doymaz bebekler de sen emzirdikçe stresin de azalır canım öpüldün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…