2015 Şubat Anneleri

Hazır tüm ailem yanımdayken doğum yapsam keşke,cumartesi günü annemden başka kimse kalmayacak yine.. Ablam doğumuma gircek gitmeden olursa bebişim,strese girdim yahu :) tatilde olmazsa yaza kadar beklemek zorunda kalcaklar kızımı görmek için ,gurbeeett gözün kör olsun

@şerefnaz85

Canım doğurasın varsa yarın beraber doğuralım sen sezeryan sonrası aynı gün mü duş almıştın canım,ılık duş mu alınıyor,bidedikişlere bişey olmuyor mu? hemen korse gibi bişey takabildin mi?

Merhaba benimde muhtemel doğum tarihim 26 Şubat ama dün doktora gittim bebek dogum kanalina girmemiş dedi benim durumunda olan varmi

@InzaR benimde eve gelince kanamalarim az oldu seninki gibi hastanede o kadar coktuki ozellikle ilk yurumede sanirim depolari bitirdigimi dusunmustum... merak etme....

Valla derdin büyüğü şimdiymiş. Gece 1 den sabah 6 ya kadar ayaktaydım.o ağladı ben ağladım. Öyle kuru kuruya adını Emek koymakla olmuyormuş.
Benim yaralarım iyileşir mi bilmiyorum henüz hiç yatmadım

Bilmiyorum gerçekten her yolu deniyorum.

Benim de plasentam yaslanmis. Suyum azalmis. Dogumu bekliyoruz sabirsizlikla

Canim dogum oncesi plates,yuruyus vb yaptin mi? Ictigin yedigin ozel bisey oldu mu? Masallah. Bize de oyle kolay dogumlar nasip olur insallah.

Önce ememesinden 2.3haftadan itibaren gazindan ağlarlar sen de onlarla aglarsin.ama sonunda büyürler Allah omur verdikce.sen ağlama metanetli ol.sana sut için de toparlanman için de tek gereken şey uyku.ve sen ondan mahrumsun.oyalayamiyo evdekiler ara ara bi kaç saatliğine.yoksa sen mi tenezzül etmiyorsun.oyaliyorlarsa vermemezlik etme kiskanip sakin.ver uyu.

Canim dogum oncesi plates,yuruyus vb yaptin mi? Ictigin yedigin ozel bisey oldu mu? Masallah. Bize de oyle kolay dogumlar nasip olur insallah.

Evet hamilelik öncesi normal pilates yaptım
Hamile kalınca da 25inci haftadan sonra hamile pilatesi yaptım. Ve ben tembellik yapmadım hiç. Annemin evi dördüncü katta , asansör olduğu halde merdivenle indim çıktım. Gideceğim yerlere uzun yoldan gittim hep :)
Sın zamanlarda da hurma ya başlamıştım. Hatta sancılarım geldiğinde de yemeye devam ettim
Amiin inşaallah gerçekten çok kolaydı inanamıyorum hala. Sakın doğumdan korkmayın. Sadece kendinizi yönlendirmeyi bilin vede ne yapmanız gerektiğini :)
Güveniyorum KK ŞUBAT ANNELERI çok kolay ve güzel normal doğum yaparrr :))

Kısmet olursa yarın sabah 08:30 da doğuma çağırdı dr.Allah ın izniyle sorunsuz sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım inşallah.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Dualarınızı esirgemeyin
Hadi canım hayırlısıyla. Önce sen arkandanda ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…