Bi mama bi sutumden veriyorum canm , çekmiyor makine ile sagiyorum. Evolvia markası
Yapiyo sanirim. Gece icmiyorum, bebisi duyamam diye. Dun ve bgn rezene ve papatya cayi da içiyorum, bebis tum gun uyudu. Ins sarilik olmaz,uyandirip emziriyorumPasiflora uykuda yaptımı canım
Kendini öyle şartlama , hemen gelicek bmm sütüm de .. Inş cok bol olurİnşallah bol bol sütün olurda mamaya gerek kalmaz,bende yarın sezeryan olucam hemen süt gelmiyormuş ya ondan sordum ...
Kendini öyle şartlama , hemen gelicek bmm sütüm de .. Inş cok bol olur
Erken degil mi dogum kanalina girmesi icin doktor ne dediMerhaba benimde muhtemel doğum tarihim 26 Şubat ama dün doktora gittim bebek dogum kanalina girmemiş dedi benim durumunda olan varmi
Valla derdin büyüğü şimdiymiş. Gece 1 den sabah 6 ya kadar ayaktaydım.o ağladı ben ağladım. Öyle kuru kuruya adını Emek koymakla olmuyormuş.Doğurunca bu dertler başlıyo dı mı :/ Allah kolaylık versin.. Doktorum hastaneye humana steel tea getir demişti, o sütü arttırıyor olabilir.
Canım maşallah maşallah sana da bebeğine de. inşallah bize de kolay bi doğum ve emen bebek nasip eder :)
Bilmiyorum gerçekten her yolu deniyorum.canım kardeşim de doymuyordu annemin de sütü varken teyzesiyle eniştesinin vefat haberini alınca birden kesilmişti kardeşim 1 haftalıkken biberonla mamaya başladık; memeyi de bırakmadı 4.5 yaşına kadar emdi.
ben de 13 günlük olana kadar annem görmemiş bile beni sağıp yollamış hep sütünü ve biberonla verildiği halde annemin memesini gördüğüm gibi emmeye başlamışım.
şimdi biberonlarda da bebek çekmeyince gelmiyor mama...
süt olsun diye de bol su-komposto... göğüslerin dolup akmıyorsa ılık duş ve sıcak suyla ıslatılmış bezlerle göğüslerini ıslat, kanalların açılsın. bir de dinlenmeye çalış.
bir geldin sayfalar doldu :)
Benim de plasentam yaslanmis. Suyum azalmis. Dogumu bekliyoruz sabirsizliklaBiz bugün kontrolümüze gittik. Plasentam yaşlanmaya başlamış perşembeye kadar geldi geldi. Gelmezse suni sancıyla doğumu başlatıcaz ddi. En korktuğum şey suni sancı. Umarım bebeğim perşembeden önce kendi gelir. Başı tam yerleşmemiş daha. Alttan muayeneyle baktı emin olmak için. Küçücük bi değişiklikte olsa arayıp haber vereceksin ddi. Hakkımızda hayırlısı olsun dua edin lütfen. Yürüyüş ve hurmaya ağırlık vercem. Benim gibi plasentasında kireçlenme olan varsa bana yazarsa sevinirim. Nasıl bi süreç riski varmı bilmiyorum . Sağlıkla gelsin inşaAllah. Sanırım haftaya bugüne kadar 3 kişilik bi aile olacağız.
Merhaba benimde muhtemel doğum tarihim 26 Şubat ama dün doktora gittim bebek dogum kanalina girmemiş dedi benim durumunda olan varmi
Canim dogum oncesi plates,yuruyus vb yaptin mi? Ictigin yedigin ozel bisey oldu mu? Masallah. Bize de oyle kolay dogumlar nasip olur insallah.Hepinizin mesajını okuyamadım
Eve gidince tek tek bakıcam
Allah hepinizden razı olsun
Hepinize benim gibi kolay bir doğum nasip etsin
Sancılarımız gelince bağırarak sesinizi ve kendinizi yormayın
Bol bol derin nefes alın
Pilates topunda oturarak tam açıklığım oldu benim
O sırada sırtıma masaj yaptı eşim
Ve kimse inanamıyordu sancılara verdiğim tepkilere
Ilk doğum ve böylesine kolay atlatmak mümkün değil diyorlardı
Doktorum bi saat hastaneden ayrıldı
Gelince epidural vericekti
Geldiğinde tam açıklığım olmuştu zaten
Gerek kalmadı
Bir tane Dikiş atıldı
Benim vajina yakınımda varis vardı , yırtılırsa durduramamaktan korktuğu için kontrol Amaçlı attı
Ama hiç bişe hissetmedim
Hala da sıkıntım yok
Bebeğim güzel Emiyor
Ayrıca bosuna o kadar kalmamış içerde
Saçları bi uzatmış bi uzatmış sormayın gitsin :)
Önce ememesinden 2.3haftadan itibaren gazindan ağlarlar sen de onlarla aglarsin.ama sonunda büyürler Allah omur verdikce.sen ağlama metanetli ol.sana sut için de toparlanman için de tek gereken şey uyku.ve sen ondan mahrumsun.oyalayamiyo evdekiler ara ara bi kaç saatliğine.yoksa sen mi tenezzül etmiyorsun.oyaliyorlarsa vermemezlik etme kiskanip sakin.ver uyu.Valla derdin büyüğü şimdiymiş. Gece 1 den sabah 6 ya kadar ayaktaydım.o ağladı ben ağladım. Öyle kuru kuruya adını Emek koymakla olmuyormuş.
Benim yaralarım iyileşir mi bilmiyorum henüz hiç yatmadım
Canim dogum oncesi plates,yuruyus vb yaptin mi? Ictigin yedigin ozel bisey oldu mu? Masallah. Bize de oyle kolay dogumlar nasip olur insallah.
Hadi canım hayırlısıyla. Önce sen arkandanda ben:)Kısmet olursa yarın sabah 08:30 da doğuma çağırdı dr.Allah ın izniyle sorunsuz sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım inşallah.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Dualarınızı esirgemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?