2015 Şubat Anneleri

Benim de 9 gibi sancılarım vardı hastaneye geldik 4 e kadar sancı çektim açılma olmadı bir türlü. Sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim Allahıma binlerce kez şükür çok merak ediyordum ya hani ilk kim şubat annesi olacak diye galiba ben oldum :) darısı bekleyenlerin başına öpüyorum hepinizi :)

Allah analı babalı Büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla mutlulukla büyüt Bebeğini :)

anaaaammmm hayırlı olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

ya ben hala sancı nasıl bişey emin olamıyorum
ablam bu gidişle sen evde doğurursun diyor

anaaaammmm hayırlı olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

ya ben hala sancı nasıl bişey emin olamıyorum
ablam bu gidişle sen evde doğurursun diyor
Canım benim düzensiz ama yavaş yavaş başladı sanki ilkinde sancısız gitmiştim ama bunda dün sırayla bir sağ bir sol tarafıma Ağrı giriyordu bacağıma vuruyordu ama düzensiz olduğu için çok da dikkat etmedim doğrusu .. Bugün henüz bir belirti yok bakalım ben Günü'nde gelsin baş aşağı dönsün de bu anneciği de ameliyat korkusundan ölmesin istiyorum hayırlısı

çok sevindim tatlı kızına kavuştun hayırlı olsun.doğum süreci normal de olsa sezoda olsa zor.ama meyvesi o kadar tatlı ki bütün acıları unutturuyor..bol sütlü günler..

Canım benim çok teşekkür ederim. Duaların için de Allah Razı olsun. Çabucak yazamıyorum evde ger iş bana bakıyor. Yardımcı tutacaktık tutamadık. Çok yoruluyorum ameliyatı falan unuttum da şu kulunç mu deniyor yel girmesi mi deniyor ona benzeyen bişey heryerimi ağrıtıyor. Sezeryandan sonra olurmuş güya.

Dr lar da sıkıp durdu. Mama verdiler doymuyor diye tutturdular habire çikolata yiyorum Malt almıştım içmeme izin vermediler.

Canım çok sağol. Selin çok tatlı maşallah Sezeryan sonrasında miyom alınınca çok kanamam olmuş o yüzden de sanırım bu kadar halsiz kaldım. Hastanede epiduralin etkisiyle beni Görenler özellikle kv iyisin iyisin dedi durdu. Başkaları sararıyormuş ben sarsmamışım. Aynaya bakıyorum bembeyazım. Neyse onlar da bişey demek icin konuştu sanırım. Ama evde herşey bana bakıyor. Annem babam hala gelmedi kendileri Dünya'nın öbür ucu Eskişehir'den gelecekler de tren bileti bulamamışlar. Yardımcı konusunda adım attık umarım kısa zamanda bulurum.

Kıyamam agrin var demek tez sifa versn rabbm inşallah bi an once gecer de ayaklanirsn. Melegin napiyor adapte oldunuz mu birbirinze canim

Bebiş çok tatlı teyzesi ona bakınca ağrı kalmıyor dicem ama sadece şu kulunç ağrısı çok fazla. Nefesimi bile kesiyor. Ayaklandm ilk baştan beri. Hiç yatamadım ki. Çağırdığım halde gelmedi daha kimse. Eşim de ik yardımcı değil ama yine de bebişin altını falan Değiştiriyor. Süt için ne yapıcam çok tedirgin etti Dr lar.

Hayirli olsun gecmis olsun bol sutlu emisli olsun :)

Canim ya cok sukur iyi haberini aldik cok mErak ettik seni Bebeginle sen iyi olun da gerisi muhim degil...

İyiyiZ canım hiçkimsem yoktu ki yardım eden. Bir de sürekli yol geçen ganı gibiydi hastane odam. Ziyaretçi değil hemşire ve Dr lar. Ilgi göstericez diye çok abartmışlardı. Telefon çantada kalmış ben eğilip kalkamıyorum eşimden istedim o da vermedi kaldım o yüzden haber veremedim hemen.

Kızlar doğum hikayeleri kısmına ilk detaylı hikayesini yazan anne benim sanırım okumak isteyenler okuyabilir ama lütfen herkes maşaallah desinler okuyunca
Maşallah cnm okudum ne güzel yazmışsın darısı biz doğurmayanların başına kokla oğluşunu benim için

Evde her işe koşturmaktan bugün anca duşa girebildim o da bel dakika
Sen neden koşturuyorsun canım yaa bırak yapsınlar yapmıyorlarsada sende yapma bebeğinle kendinle ilgilen sonra pişman olursun canım kolay gelsin...

Gözün aydın canım kulübün her sabah günaydın ve bol tepikler diyen kibar annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…