Allah analı babalı Büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla mutlulukla büyüt Bebeğini :)Benim de 9 gibi sancılarım vardı hastaneye geldik 4 e kadar sancı çektim açılma olmadı bir türlü. Sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim Allahıma binlerce kez şükür çok merak ediyordum ya hani ilk kim şubat annesi olacak diye galiba ben oldum :) darısı bekleyenlerin başına öpüyorum hepinizi :)
Benim de 9 gibi sancılarım vardı hastaneye geldik 4 e kadar sancı çektim açılma olmadı bir türlü. Sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim Allahıma binlerce kez şükür çok merak ediyordum ya hani ilk kim şubat annesi olacak diye galiba ben oldum :) darısı bekleyenlerin başına öpüyorum hepinizi :)
Canım benim düzensiz ama yavaş yavaş başladı sanki ilkinde sancısız gitmiştim ama bunda dün sırayla bir sağ bir sol tarafıma Ağrı giriyordu bacağıma vuruyordu ama düzensiz olduğu için çok da dikkat etmedim doğrusu .. Bugün henüz bir belirti yok bakalım ben Günü'nde gelsin baş aşağı dönsün de bu anneciği de ameliyat korkusundan ölmesin istiyorumanaaaammmm hayırlı olsun kuzum Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza
ya ben hala sancı nasıl bişey emin olamıyorum
ablam bu gidişle sen evde doğurursun diyor
çok sevindim tatlı kızına kavuştun hayırlı olsun.doğum süreci normal de olsa sezoda olsa zor.ama meyvesi o kadar tatlı ki bütün acıları unutturuyor..bol sütlü günler..
Aynı ağrılar bende de oluyor canım omuz sırt göğüs kafesimduş iyi geliyor hergün mutlaka giriyorum bugün 5. Günümüz bugünlere çok şükür...
ben de ayniyim hareket edemiyorum ama tadini cikarmaya calisiyorum.iste kendi capimda :)
ben de subatin ilk haftasi gelse diyorum ama nasip artik. Hayirlisi. Hic bakma millete yetisirsin her turlu
ne kadar hareketli olirsan iyi agrilar icin. Ama hareket de zor diyorsun. Bir an once gecer ins.
Sadece bir ebe ilgilenmisti bnim emzirmemle on kisi ellemesin canim aa
Canım geçmiş olsun, gözün aydın.
Sağlıklı, mutlu bir bebek hayırlı bir evlat olsun inşallah Selin bebemiz.
Sezeryan sonrası ablamda zor toparladı, biran önce geçer inşallah da bebeğinle rahat rahat ilgilenirsin.
Selin nasıl, akıllı duruyor mu annesi ?
Bende onu diyorum istanbulda olsam nolacakdı diye, orda şehir içinde alıyormuşsun yolu bişey olsa herhangi bir hastaneye girebilirmişsin. Ama şimdi şehirlerarası yolmuş da bilmem neymiş.
Yaw benim dışımda herkes panik sanki onlar doğuracak
Kıyamam agrin var demek tez sifa versn rabbm inşallah bi an once gecer de ayaklanirsn. Melegin napiyor adapte oldunuz mu birbirinze canim
Hayirli olsun gecmis olsun bol sutlu emisli olsun :)Benim de 9 gibi sancılarım vardı hastaneye geldik 4 e kadar sancı çektim açılma olmadı bir türlü. Sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim Allahıma binlerce kez şükür çok merak ediyordum ya hani ilk kim şubat annesi olacak diye galiba ben oldum :) darısı bekleyenlerin başına öpüyorum hepinizi :)
Çokteşekkürler. Amiiiiin inşallah. Evet sezeryan malesef. Dönmedi bir türlü kızım. Ama hayırlısı olsun.Hayrlı olsun evladını sağsağlim kucağına al inşallah sezeryan dimi
Ayy canim benim gozun aydin. Saglikli uzun mutlu huzurlu yillari olsun bebisinin
Ya sorma. . Allah isteyen herkese versininşallah canım yaa,bebişin nasıl,ne tatlıdır o şimdi,kaç saate bir uyanıyor yada uyuyor mu
Canim ya cok sukur iyi haberini aldik cok mErak ettik seni Bebeginle sen iyi olun da gerisi muhim degil...
Maşallah cnm okudum ne güzel yazmışsın darısı biz doğurmayanların başına kokla oğluşunu benim içinKızlar doğum hikayeleri kısmına ilk detaylı hikayesini yazan anne benim sanırım okumak isteyenler okuyabilirama lütfen herkes maşaallah desinler okuyunca
Sen neden koşturuyorsun canım yaa bırak yapsınlar yapmıyorlarsada sende yapma bebeğinle kendinle ilgilen sonra pişman olursun canım kolay gelsin...Evde her işe koşturmaktan bugün anca duşa girebildim o da bel dakika
Gözün aydın canım kulübün her sabah günaydın ve bol tepikler diyen kibar annesi...Benim de 9 gibi sancılarım vardı hastaneye geldik 4 e kadar sancı çektim açılma olmadı bir türlü. Sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim Allahıma binlerce kez şükür çok merak ediyordum ya hani ilk kim şubat annesi olacak diye galiba ben oldum :) darısı bekleyenlerin başına öpüyorum hepinizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?