2015 Şubat Anneleri

Gözünaydın canım.

Onemli olan oradaki kaslarin acildiginin bilincinde olup sakinlikle panige kapilmamak sanrm. Plates ben de yapiyorum. Umarim faydasini gorurum. Hurma ve ahududu agaci yaprak cayini deniyorum. 45dk yuruyus. Bakalm. Tavsiyesi olan var mi baska

Sen neden koşturuyorsun canım yaa bırak yapsınlar yapmıyorlarsada sende yapma bebeğinle kendinle ilgilen sonra pişman olursun canım kolay gelsin...

Kimse yok ki evde eşimden başka. O da bilgisayar oyunu oynuyor. Kahvaltı hazırlama yemekler bebişi besleme çok yoruldum ayrıca emzirme süresi ne kadar? Iki saat sürüyor bazen ama bebiş doymuyor mama verdik çok yoruldum yaw.

Merhaba benimde muhtemel doğum tarihim 26 Şubat ama dün doktora gittim bebek dogum kanalina girmemiş dedi benim durumunda olan varmi

Ben de 26 subatta dogurucam takvime gore. sali gittim doktora benimki de kanala girmemistiki normal zate daha erken. Bu sali yine gidicem bakalim ne durumda ama hala erken bence.

kan yapıcı gıdalar almaya çalış
keşke annenler gelebilselermiş sonucta ameliyatlısın dinlenmen gerekiyor

Bol tepik diye diye doğurdun valla hadi gözün Aydın beklicektik bak sende yan çizdin

ben hep diyordum mrserlis sezeryan olur diye
hayırla kavuştun yavruna
aramızda en ehvamlı sendin en başından beri
Sağlıkla büyüt yavrunu inş.

litchi al o bilgisayri at penceredenn
bu kadarda olmaz canim yaa,esin padisah seyi deil ya tovbe tovbee .. evde olmasa çalimak zorunda anliycamda senin ugrasip pnun bilgisayar oynamasi ne demek, canina yazik valla,nolursun artik itiraz et biseylere ..
dinlenemedigin için sutun az buyuk ihtimallee
mama verdiginde uyyodur yada duruyodur muhakkak o zaman ver esine sende uyu
sutun en buyuk ilaci su ve dinlenme , uyku .. sadece su içme yetmez tek absina
sen robot deilsin, herkes gibi canli kanali bi insan evladisin esine soyle biraz vijdanli olsun
guzellikden anlamiyorsa bagir çagir agla ama sana ayrdimci olsun ...

sezeryan olanlari okudukça iyice korkmaya absladim ben : ((
sezeryan olmak benim en buyuk fobim gibi bisey , kolay kolay yapmazlar ama ihtimalim sifirda deil sonuçta : (( kuçukde olsa var bi ihtimal bebeK SIKINTIYA girerse alirlar : (

ama almasinlarrr yaaa

Valla bbiyandan dogurasim var Biyandan gucum enerjim yok bikac eksik var ufak diye dursun bikac gun diyorum. Ne istedigimi bilmiyom yani. Kontrole diye gidip bi cirpida dogurup gelmek de fena olmaz ama ben ayni gun dus almistim dr demisti hatta. Dikisler Bandajliydi bisey olmadi. Korse degil de bikac gun sonra pamuklu kumas gibi yumusak biseylerle sarmistik biz

Zor dimi ilkinde bunye de alısık olmuyor tabi kolay degil rabbim bi an once duzene soksun. Dezavantajiniz destekcinizin olmayisi en sazindan bikac gun kisa.molalar bulmaniz lazim biz gerildikce bebeler de geriliyor malesef. Ben de ilkinde yatamamstim bisey olmuyo dikislere korkma rabbim dagina gore kar veriyo canim

Kısmet olursa yarın sabah 08:30 da doğuma çağırdı dr.Allah ın izniyle sorunsuz sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım inşallah.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Dualarınızı esirgemeyin

Kayınvalidem bizdeydi, annem babam kardeşlerim geldi. Annemle kardeşimde kalacak bugün. Sabah doğuma inşaAllah. Heycan gelmeye başladı. Çok az kaldı:)

Her ikiniz de saglikla kolaylikla kavusursunuz insallah dualarimiz sizinle rabbim yardimciniz olsun

Kiz tepikci dogurdun mu masallah ne guzel sen de kavustun hayirlisiyla. Saglikla buyut Yavrunu bol emisin insallah

Canim nolur kendini hirplma birak dunya sensiz dönsün. Bu sekilde kendine de bebene de yazik kimse sana madalya takmiycak esinden hayir yoksa hayri geccek vibirini bulsun bizahmet evladinin hatrina. Dinlenmezsen sut nasil olcak. Bol dus uyku ve gergin olmyan bir litchi= süt bunu unutma nolur

Annem geleli 5 gün oldu. Bi kkaç güne dogurdun dogurdun yoksa ben giderim KV gelir bakar sana dedi simdi

Ben gunumu bilmiyormusum guya .. 2 keredir hamilesin gununu bilmiyon diyip duruyo. Öldurcem kendimi

Biraz yürüyüş yaptik ama yorulmusum zor yurudum o yüzden. Geceden de uykusuzum iyice pilim bitti devrildim yatıyorum daha besigi kurcaz güya. Hala lodos var ugul ugul beynmi oydu kac gündür bas ağrısı da cabasi

Of çok yorulmuşum ne gezdim bugün yok e bebek yok avm yok sevgi yolu karasularda inmiş ayağıma şu anda bile hala eve girmiş Değilim doğurmadan son turları atayım

Uykusuz ve yorgunum duşumu da bugün alabildim ondan sanırım. Bir de süt gelsin diye habire emzirmeye çalıştım göğüslerim acıyor ne yapayım? Lansinoh sürüyorum ayva çekirdeği koydum az suyla bekliyorum. Iki ikibuçuk saat emziriyorum çok acıyor yaw. Şemsiyeme süresi kaç olmalı?

Her gören erkek çocukları 10 20 gün geç doğuyor şubatsonunu bulur ddiyor Allahim Sen buyuksun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…