Gözünaydın canım.Benim de 9 gibi sancılarım vardı hastaneye geldik 4 e kadar sancı çektim açılma olmadı bir türlü. Sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim Allahıma binlerce kez şükür çok merak ediyordum ya hani ilk kim şubat annesi olacak diye galiba ben oldum :) darısı bekleyenlerin başına öpüyorum hepinizi :)
Onemli olan oradaki kaslarin acildiginin bilincinde olup sakinlikle panige kapilmamak sanrm. Plates ben de yapiyorum. Umarim faydasini gorurum. Hurma ve ahududu agaci yaprak cayini deniyorum. 45dk yuruyus. Bakalm. Tavsiyesi olan var mi baskaEvet hamilelik öncesi normal pilates yaptım
Hamile kalınca da 25inci haftadan sonra hamile pilatesi yaptım. Ve ben tembellik yapmadım hiç. Annemin evi dördüncü katta , asansör olduğu halde merdivenle indim çıktım. Gideceğim yerlere uzun yoldan gittim hep :)
Sın zamanlarda da hurma ya başlamıştım. Hatta sancılarım geldiğinde de yemeye devam ettim
Amiin inşaallah gerçekten çok kolaydı inanamıyorum hala. Sakın doğumdan korkmayın. Sadece kendinizi yönlendirmeyi bilin vede ne yapmanız gerektiğini :)
Güveniyorum KK ŞUBAT ANNELERI çok kolay ve güzel normal doğum yaparrr :))
Sen neden koşturuyorsun canım yaa bırak yapsınlar yapmıyorlarsada sende yapma bebeğinle kendinle ilgilen sonra pişman olursun canım kolay gelsin...
Merhaba benimde muhtemel doğum tarihim 26 Şubat ama dün doktora gittim bebek dogum kanalina girmemiş dedi benim durumunda olan varmi
Canım çok sağol. Selin çok tatlı maşallahSezeryan sonrasında miyom alınınca çok kanamam olmuş o yüzden de sanırım bu kadar halsiz kaldım. Hastanede epiduralin etkisiyle beni Görenler özellikle kv iyisin iyisin dedi durdu. Başkaları sararıyormuş ben sarsmamışım. Aynaya bakıyorum bembeyazım. Neyse onlar da bişey demek icin konuştu sanırım. Ama evde herşey bana bakıyor. Annem babam hala gelmedi kendileri Dünya'nın öbür ucu Eskişehir'den gelecekler de tren bileti bulamamışlar. Yardımcı konusunda adım attık umarım kısa zamanda bulurum.
Bol tepik diye diye doğurdun vallaBenim de 9 gibi sancılarım vardı hastaneye geldik 4 e kadar sancı çektim açılma olmadı bir türlü. Sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim Allahıma binlerce kez şükür çok merak ediyordum ya hani ilk kim şubat annesi olacak diye galiba ben oldum :) darısı bekleyenlerin başına öpüyorum hepinizi :)
Benim de 9 gibi sancılarım vardı hastaneye geldik 4 e kadar sancı çektim açılma olmadı bir türlü. Sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim Allahıma binlerce kez şükür çok merak ediyordum ya hani ilk kim şubat annesi olacak diye galiba ben oldum :) darısı bekleyenlerin başına öpüyorum hepinizi :)
Hadi sağlıkla doğur inşallah canım Allah kolaylık versinKayınvalidem bizdeydi, annem babam kardeşlerim geldi. Annemle kardeşimde kalacak bugün. Sabah doğuma inşaAllah. Heycan gelmeye başladı. Çok az kaldı:)
litchi al o bilgisayri at penceredennKimse yok ki evde eşimden başka. O da bilgisayar oyunu oynuyor. Kahvaltı hazırlama yemekler bebişi besleme çok yoruldum ayrıca emzirme süresi ne kadar? Iki saat sürüyor bazen ama bebiş doymuyor mama verdik çok yoruldum yaw.
Bende hala doğurmadım. Herşey hazır bi bebek eksik.Bir ben mi kaldım doğum yapmayan Şubat annesi :) abouvvvv
Ya sorma. . Allah isteyen herkese versin
@şerefnaz85
Canım doğurasın varsa yarın beraber doğuralımsen sezeryan sonrası aynı gün mü duş almıştın canım,ılık duş mu alınıyor,bidedikişlere bişey olmuyor mu? hemen korse gibi bişey takabildin mi?
Valla derdin büyüğü şimdiymiş. Gece 1 den sabah 6 ya kadar ayaktaydım.o ağladı ben ağladım. Öyle kuru kuruya adını Emek koymakla olmuyormuş.
Benim yaralarım iyileşir mi bilmiyorum henüz hiç yatmadım
Kısmet olursa yarın sabah 08:30 da doğuma çağırdı dr.Allah ın izniyle sorunsuz sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım inşallah.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Dualarınızı esirgemeyin
Kayınvalidem bizdeydi, annem babam kardeşlerim geldi. Annemle kardeşimde kalacak bugün. Sabah doğuma inşaAllah. Heycan gelmeye başladı. Çok az kaldı:)
Benim de 9 gibi sancılarım vardı hastaneye geldik 4 e kadar sancı çektim açılma olmadı bir türlü. Sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim Allahıma binlerce kez şükür çok merak ediyordum ya hani ilk kim şubat annesi olacak diye galiba ben oldum :) darısı bekleyenlerin başına öpüyorum hepinizi :)
Bebiş çok tatlı teyzesiona bakınca ağrı kalmıyor dicem ama sadece şu kulunç ağrısı çok fazla. Nefesimi bile kesiyor. Ayaklandm ilk baştan beri. Hiç yatamadım ki. Çağırdığım halde gelmedi daha kimse. Eşim de ik yardımcı değil ama yine de bebişin altını falan Değiştiriyor. Süt için ne yapıcam çok tedirgin etti Dr lar.
Annem geleli 5 gün oldu. Bi kkaç güne dogurdun dogurdun yoksa ben giderim KV gelir bakar sana dedi simdi
Ben gunumu bilmiyormusum guya .. 2 keredir hamilesin gununu bilmiyon diyip duruyo. Öldurcem kendimi
Valla bbiyandan dogurasim var Biyandan gucum enerjim yok bikac eksik var ufak diye dursun bikac gun diyorum. Ne istedigimi bilmiyom yani. Kontrole diye gidip bi cirpida dogurup gelmek de fena olmaz amaben ayni gun dus almistim dr demisti hatta. Dikisler Bandajliydi bisey olmadi. Korse degil de bikac gun sonra pamuklu kumas gibi yumusak biseylerle sarmistik biz
Zor dimi ilkinde bunye de alısık olmuyor tabi kolay degil rabbim bi an once duzene soksun. Dezavantajiniz destekcinizin olmayisi en sazindan bikac gun kisa.molalar bulmaniz lazim biz gerildikce bebeler de geriliyor malesef. Ben de ilkinde yatamamstim bisey olmuyo dikislere korkma rabbim dagina gore kar veriyo canim
Her ikiniz de saglikla kolaylikla kavusursunuz insallah dualarimiz sizinle rabbim yardimciniz olsun
Kiz tepikci dogurdun mu masallah ne guzel sen de kavustun hayirlisiyla. Saglikla buyut Yavrunu bol emisin insallah
Canim nolur kendini hirplma birak dunya sensiz dönsün. Bu sekilde kendine de bebene de yazik kimse sana madalya takmiycak esinden hayir yoksa hayri geccek vibirini bulsun bizahmet evladinin hatrina. Dinlenmezsen sut nasil olcak. Bol dus uyku ve gergin olmyan bir litchi= süt bunu unutma nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?