Canım Gözünaydın. Göremedim seni yazamadım.Sağol canım benim. sezeryan arkasından ameliyat olayından mı nedir canım acayip yanıyor. Yani şöyle söyliyeyim hastanede epiduralin etkisiyle bişey hissetmiyodum ama evde çok yorgun hissediyorum yaramıyorum kalkamıyorum heryerim acıyor. En Saçma acı ağrı da omuzlarındaydı. Karın içi basıncını baskıyla değiştirdikleri için sezeryan sonrası bu ağrı görülüyormuş. Sanki pencereleri açarsın cereyanda kalırsın tutulur ta öyle bişey. Ilk zamanlar omuzlarda başladı şimdi göğsümde. Nefes bile almamı Zorlaştırıyor.
Göğsümü sıkanlar hemşireler Dr lar ama o kadar çok geldiler sıktılar ki sinir oldum. Emzirmeye Önem veriyorlarmış ee biz de veriyoruz germekten stres yapmaktan başka bir işe yaramadı yaptıkları.
Her gören erkek çocukları 10 20 gün geç doğuyor şubatsonunu bulur ddiyor Allahim Sen buyuksun ..
Tahin Yağı hemen geçiriyormuş arkadaşım yeni doğum yaptı o söylediUykusuz ve yorgunum duşumu da bugün alabildim ondan sanırım. Bir de süt gelsin diye habire emzirmeye çalıştım göğüslerim acıyor ne yapayım? Lansinoh sürüyorum ayva çekirdeği koydum az suyla bekliyorum. Iki ikibuçuk saat emziriyorum çok acıyor yaw. Şemsiyeme süresi kaç olmalı?
litchi al o bilgisayri at penceredenn
bu kadarda olmaz canim yaa,esin padisah seyi deil ya tovbe tovbee .. evde olmasa çalimak zorunda anliycamda senin ugrasip pnun bilgisayar oynamasi ne demek, canina yazik valla,nolursun artik itiraz et biseylere ..
dinlenemedigin için sutun az buyuk ihtimallee
mama verdiginde uyyodur yada duruyodur muhakkak o zaman ver esine sende uyu
sutun en buyuk ilaci su ve dinlenme , uyku .. sadece su içme yetmez tek absina
sen robot deilsin, herkes gibi canli kanali bi insan evladisin esine soyle biraz vijdanli olsun
guzellikden anlamiyorsa bagir çagir agla ama sana ayrdimci olsun ...
Keske gelmeyeydin diyeydin fesubhanlhh illa dar etcekler.
Tahin Yağı hemen geçiriyormuş arkadaşım yeni doğum yaptı o söyledi
Ben de varim :)Bir ben mi kaldım doğum yapmayan Şubat annesi :) abouvvvv
gozunaydin canim.sezeryan olmussun istiyordun ztn gonlune gore olmus. Gule gule buyut bebeginiBenim de 9 gibi sancılarım vardı hastaneye geldik 4 e kadar sancı çektim açılma olmadı bir türlü. Sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim Allahıma binlerce kez şükür çok merak ediyordum ya hani ilk kim şubat annesi olacak diye galiba ben oldum :) darısı bekleyenlerin başına öpüyorum hepinizi :)
Canım çok sağol. Selin çok tatlı maşallahSezeryan sonrasında miyom alınınca çok kanamam olmuş o yüzden de sanırım bu kadar halsiz kaldım. Hastanede epiduralin etkisiyle beni Görenler özellikle kv iyisin iyisin dedi durdu. Başkaları sararıyormuş ben sarsmamışım. Aynaya bakıyorum bembeyazım. Neyse onlar da bişey demek icin konuştu sanırım. Ama evde herşey bana bakıyor. Annem babam hala gelmedi kendileri Dünya'nın öbür ucu Eskişehir'den gelecekler de tren bileti bulamamışlar. Yardımcı konusunda adım attık umarım kısa zamanda bulurum.
canim sen kendine acimazsan baska kimse acimaz. Annene ablana agla acil binin gelin otobuse de. Esine de agla kiz bagir ama dinlenmen lazjm mutlaka. Kahvaltiyi hazirlasin bir zahmet. Ne rahatlik. Ameliyat oldn koskoca.Kimse yok ki evde eşimden başka. O da bilgisayar oyunu oynuyor. Kahvaltı hazırlama yemekler bebişi besleme çok yoruldum ayrıca emzirme süresi ne kadar? Iki saat sürüyor bazen ama bebiş doymuyor mama verdik çok yoruldum yaw.
kan yapıcı gıdalar almaya çalış
keşke annenler gelebilselermiş sonucta ameliyatlısın dinlenmen gerekiyor
Simdi esimin kuzeni geldi hanimi ilk oglunu 10 ikinci oglunu 20 gun gec dogurmus mus mus..yok artık 20 gün geç doğan çocukmu olur Allah aşkına delirmiş bu millet
sen canını sıkma kuzum rabbimin dilediği saatte olacak hiç merak etme
bir bakmışsın yarın doğurmuşsun
kendi sutunu sur ve kurut. Acik kalsin gogsun hic nemli birakma hep acikta gez. Ne kadar mumkunseEvde var deniyeyim o zaman canım çok teşekkür ederim.
Aaa sen ne zaman doğum yaptın?Selam güzel annişler napıyorsnz.
Benden sonra kimler doğum yaptı geçmişi okuyamadım da herkes iyidir inşAllah.
Bizi merak edenler varsa biz bebişe bebiş bize alışmaya çalışıyoruz.
hastaneden çıktık cuma öğlen 13 de eve geldik. O gece oğluş bizi hiç uyutmadı hep emmek istedi memede uyudu yatırdık bebişe uyandı böyle böyle sabah ettik. Dün sabah ise annem beni yıkadı ayakta öle kısacana duş aldırdı sütümde artsın die hemde hast. şeyi gitsin üstümden die cidden çok iyi geldi kızlar ayrıca sütede çok etkili ya öle koca karı önerileri diyip geçmeyin doğum yapan herkes sezo bile olsak duşu alın bak sütü arttırıyor sütü getiriyor. Süt arttıp bebek doyunca uyuma süreleri de uzuyor. Bu gece oğluşum 1buçukta emzirdim uyudu sabah 5.30 da uyandı maşallah subhanallah snrada emzirdim alt açtım derken 7 de uyudu 8.30 da uyandı öle öle zmnları uzatıyor hem o dinlenmiş oluyor hemde ben.
Dikişlere gelince daha önceden de sezryn olanlara ve şimdide sezryn doğuranlara sormak istiyorum dikişlerinizi nasıl muhafaza ettiniz? Hastanede bana 2. gün pansumn yaptı hemşire ve su geçirmz pansumn yaptım dedi evde yıkanabilirsin dedi. Snrada dilek hoca açık tutulup dikişlerin temiz ve kuru tutulmasını öneriyor dedi. Ama açıkcası üstündeki bandajı çıkartıp batikon sürüp ölece açık bırakadark muhafaza etmek bni tedirgin ediyor hayatımda ilk kez ameliyat olmuş biriyim çokta cahilim bu onuda bana öneride bulunurmusunz?
Fb ocak annelerinde bir anneye dr.u sen böyle kapalı tut bnyo yaparbilirsin ama demiş onunkide su geçirmzmiş. Sonrada 1 hafta snra gel biz açıp pansuman yapalım demiş ilk bi hafta kapalı kalsın demiş.
gozunaydin canim.sezeryan olmussun istiyordun ztn gonlune gore olmus. Gule gule buyut bebegini
canim sen kendine acimazsan baska kimse acimaz. Annene ablana agla acil binin gelin otobuse de. Esine de agla kiz bagir ama dinlenmen lazjm mutlaka. Kahvaltiyi hazirlasin bir zahmet. Ne rahatlik. Ameliyat oldn koskoca.
Sen istemeyi bilmeyince kimse umursamaz. Bu yorgunlukla sutun cekilir gider sonra cok uzulursun pisman olursn zamani dondiremezsin. Sadece bebegine emzirmeye odaklan baska sey yapma uyu dinlen.
Günde bir kez duş alıyorum ama bizim pansuman derdi olduğundan eskisi gibi her dk banyo yapamıyorum.Canım sıcak duş al sık sık birde rezene çayı aktardan aldır bak gör nasıl oluyor süt mutlaka sıcak duş al göğüslerine tut sıcak sıcak
Aaa sen ne zaman doğum yaptın?
Gözünaydın.
Sezaryen neden oldun? Bana hastanede çıkarken pansuman yaprılar sadece
Birde kız geceden sabaha kadar bebe uyur mu? Dr iki saatte bir uyandır emzir dedi bize. Hoş benimki gece hiç uyumuyor
Kiyamam canim ya. Burdan elimizdrn gelen birsey olsa keske. Sen moralini bozma. Sut moralle de cok ilgili. Inandiktan sonra gelir bol bol. Allah yardimcin olsunÇok üzüldüm zateninşallah sütüm olur.
Bu yorgunlukla sütungfelsefe geri gidecek. Niye sen kahvalti derdindesin. Niye ugrasiyosun çocuk disindaki işlerle .yapma Birak. Sadece çocuğuna bak.. Yoksa ppatlaman yakindir..[QUyorgunlukları , post: 39192232, member: 522935"]Ağladım. Şimdi yardımcı birini ayarlamaya çalışıyor. Dinlenememişim ben gerçekten. Habire bebişe bakıyorum nefes alıyo mu iyi mi falan diye.
Aaa sen ne zaman doğum yaptın?
Gözünaydın.
Sezaryen neden oldun? Bana hastanede çıkarken pansuman yaprılar sadece
Birde kız geceden sabaha kadar bebe uyur mu? Dr iki saatte bir uyandır emzir dedi bize. Hoş benimki gece hiç uyumuyor
Kiyamam canim ya. Burdan elimizdrn gelen birsey olsa keske. Sen moralini bozma. Sut moralle de cok ilgili. Inandiktan sonra gelir bol bol. Allah yardimcin olsun
Gerekiyorsa mama verirsin ac kalacak degil ya. Ama sut konusunda inancini yitirme eninde sonunda emzirecegim bu gecici bir surec diye dusun.Inşallah canm. Mama yaptım bir iki kere şırıngayla vermeye çalıştım bunları yazarken bile ağlıyorum be Biçim işse. Düzelmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?