2015 Şubat Anneleri

Canım Gözünaydın. Göremedim seni yazamadım.
Ben çok hava atmıştımya ne olacak sezeryan ağsından ama bende çok ağrı çekiyorum.
Benimde içimde işlemler uzun sürdüğünden heralde narkoz fazla verdiler sanırım omuz ve boynuma vurdu ağrılar.
Şimdi de 6 gün oldu bugün az biraz azaldı sanki ağrı. ama hiç yatmadım yatsaydım olmazdı belki.

Her gören erkek çocukları 10 20 gün geç doğuyor şubatsonunu bulur ddiyor Allahim Sen buyuksun ..

yok artık 20 gün geç doğan çocukmu olur Allah aşkına delirmiş bu millet

sen canını sıkma kuzum rabbimin dilediği saatte olacak hiç merak etme
bir bakmışsın yarın doğurmuşsun

Tahin Yağı hemen geçiriyormuş arkadaşım yeni doğum yaptı o söyledi

Ağladım. Şimdi yardımcı birini ayarlamaya çalışıyor. Dinlenememişim ben gerçekten. Habire bebişe bakıyorum nefes alıyo mu iyi mi falan diye.

Keske gelmeyeydin diyeydin fesubhanlhh illa dar etcekler.

Ben sana gel mi dedim kendin ciktin geldin 5 gün önce dedim. Ben nerden biliyim diyo.. Dedim ben nerden biliyim ne zaman dogurcam.. Tobe tobee.. Esimde kizdi demeyin ole strese sokmayin diye. Ama Esimbile dun gece 20 ggün sonra bile doğabilir dedi durdu.. Ben saatleri sayiyorum artik yaa

gozunaydin canim.sezeryan olmussun istiyordun ztn gonlune gore olmus. Gule gule buyut bebegini

canim sen kendine acimazsan baska kimse acimaz. Annene ablana agla acil binin gelin otobuse de. Esine de agla kiz bagir ama dinlenmen lazjm mutlaka. Kahvaltiyi hazirlasin bir zahmet. Ne rahatlik. Ameliyat oldn koskoca.
Sen istemeyi bilmeyince kimse umursamaz. Bu yorgunlukla sutun cekilir gider sonra cok uzulursun pisman olursn zamani dondiremezsin. Sadece bebegine emzirmeye odaklan baska sey yapma uyu dinlen.

kan yapıcı gıdalar almaya çalış
keşke annenler gelebilselermiş sonucta ameliyatlısın dinlenmen gerekiyor

Çağırıp duruyorum pazar gelin dedim hep Cumartesi tren bileti bulamadıklarını Söylüyorlar. Beşinci günü gelecekler. Ven ayılıp bayılıyorum onlar gezmede. Az önce Aradım dayımdalarmış. Dün de annem başka biryerdeydi. Bir de dedim buraya gelmeden bir hafta öncesinde hiçbiryerde gitme kimseyi öpme herkes hasta mikrop taşırsınız dedim ana dinleyen yok.

yok artık 20 gün geç doğan çocukmu olur Allah aşkına delirmiş bu millet

sen canını sıkma kuzum rabbimin dilediği saatte olacak hiç merak etme
bir bakmışsın yarın doğurmuşsun
Simdi esimin kuzeni geldi hanimi ilk oglunu 10 ikinci oglunu 20 gun gec dogurmus mus mus..

Allahim kizim bugun dogmustu nolur oglumda dogsun da bitsin biran once sıkıntilarim
Evde var deniyeyim o zaman canım çok teşekkür ederim.
kendi sutunu sur ve kurut. Acik kalsin gogsun hic nemli birakma hep acikta gez. Ne kadar mumkunse

Aaa sen ne zaman doğum yaptın?
Gözünaydın.
Sezaryen neden oldun? Bana hastanede çıkarken pansuman yaprılar sadece
Birde kız geceden sabaha kadar bebe uyur mu? Dr iki saatte bir uyandır emzir dedi bize. Hoş benimki gece hiç uyumuyor

Çok üzüldüm zaten inşallah sütüm olur.

Canım sıcak duş al sık sık birde rezene çayı aktardan aldır bak gör nasıl oluyor süt mutlaka sıcak duş al göğüslerine tut sıcak sıcak
Günde bir kez duş alıyorum ama bizim pansuman derdi olduğundan eskisi gibi her dk banyo yapamıyorum.

[QUyorgunlukları , post: 39192232, member: 522935"]Ağladım. Şimdi yardımcı birini ayarlamaya çalışıyor. Dinlenememişim ben gerçekten. Habire bebişe bakıyorum nefes alıyo mu iyi mi falan diye.[/QUOTE]
Bu yorgunlukla sütungfelsefe geri gidecek. Niye sen kahvalti derdindesin. Niye ugrasiyosun çocuk disindaki işlerle .yapma Birak. Sadece çocuğuna bak.. Yoksa ppatlaman yakindir..

Yeter ama ya bu annenlerdeki ve elindeki vicdansizlik niye

Canım nasılsın? Yazamadım sana. Emek hanım nasıl? Biz selin koyduk. Ben Süt derdindeyim başından beri dediğim gibi yanımda da kimse yok.

[QUyorgunlukları , post: 39192232, member: 522935"]Ağladım. Şimdi yardımcı birini ayarlamaya çalışıyor. Dinlenememişim ben gerçekten. Habire bebişe bakıyorum nefes alıyo mu iyi mi falan diye.
Bu yorgunlukla sütungfelsefe geri gidecek. Niye sen kahvalti derdindesin. Niye ugrasiyosun çocuk disindaki işlerle .yapma Birak. Sadece çocuğuna bak.. Yoksa ppatlaman yakindir..

Yeter ama ya bu annenlerdeki ve elindeki vicdansizlik niye[/QUOTE]

Bizimkiler beni sormak için hep eşimi aramış o da iyi olduğumu söylemiş Durmuş. Bizimkiler de ondan rahat sanırım. Ama insan evladını merak etmez mi canım: kaç kere gelin dedim yok hala gezme derdindeler, ablam bir telefon etti o kadar.

canım süt azken doymuyorken uyumuyordu 15 dk bir uyanıp meme istiyordu ama dün gece 01 buçukta uyudu deliksiz uyanmadı alıp meme veriyorum ama alıyor snra kendisi uyandı sabaha karşı azana yakındı emzirdik alt açtık geri uyudu. Artık yavaş yavaş saat düzenine gelir canım birden gelmez bu akşmda 3 saat uyudu 2 saat olunca aldım emzirmk için ağzına aldırtamadım memeyi oynadım ettim uyanmadı bnde bıraktım snra kndi uyandı 3.saat sonunda emzirdim. Sütüm arttı duşa girince ve mememde birikmeye başladı iremguzum tabiriyle memeler baş kaldırdı resmen dolunca çok sertleşiyor ağrıyor. Muhakkak duşa girin kızlar sütü arttırıyor.

Benim çatı kemikleri içe basık olduğu için bebiş takılır vakum kullanmk zorunda kalır bebişe riski varmış vakumun die sezo oldum en acilinden hemde sancılar başlamıştı nişan gelmişti çünkü.

Doğum hikayesi sayfasına yazdım canım detay okumk istersen bakaiblrsn.

Kiyamam canim ya. Burdan elimizdrn gelen birsey olsa keske. Sen moralini bozma. Sut moralle de cok ilgili. Inandiktan sonra gelir bol bol. Allah yardimcin olsun

Inşallah canm. Mama yaptım bir iki kere şırıngayla vermeye çalıştım bunları yazarken bile ağlıyorum be Biçim işse. Düzelmem lazım.

Inşallah canm. Mama yaptım bir iki kere şırıngayla vermeye çalıştım bunları yazarken bile ağlıyorum be Biçim işse. Düzelmem lazım.
Gerekiyorsa mama verirsin ac kalacak degil ya. Ama sut konusunda inancini yitirme eninde sonunda emzirecegim bu gecici bir surec diye dusun.
Oku kendine. Lohusayken okunmaz derler ama dua niyetine oku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…