2015 Şubat Anneleri

Of çok yorulmuşum ne gezdim bugün yok e bebek yok avm yok sevgi yolu karasularda inmiş ayağıma şu anda bile hala eve girmiş Değilim doğurmadan son turları atayım

Gez yavrum gez gucun varsa oturma zaman gecsin bari

Adet sancısı gibi sancılarım var. Bebekde kasıklarıma baskı yapıyor. Bugün biraz erken başladı.

Off ben bu gece dogurayim iyisi mi yoksa bu cocuk ve büyükler arasında gerilmekten sıyircam yeminle bi an once evime gtmek istiyorum.

mrserlis gözün aydın :) sen de kuzunu kucağına almışsın ne güzel Allahım sağlık sıhhat versin sanada bol bol süt :)

Belki de sıra sendedir canim
Biz böyle iyiydik aslında . Allah tan herşeyi hazır. Sağolsun arkadaş lar şeker hamurundan kurabiye yaptılar hastanede dağıtmak için masa süsleyecegiz doğuma giderken haber ver dediler inşallah unutmam eşimde evde yok

bana heycan bastı bugünde birşey olmasa yarin doktor karar verecek ne yapılacanı ilk defa böyle oldum ya ağrım çok az açılmamızın olduğnu nasıl bılecez ???

Hayırlı uğurlu olsun bol emişleri günleriniz olsun :) Gözünüz aydın...

Litchi canım ya senin yazdıklarını okuyunca senin sabrına şaşıyorum kahvaltı ve yemek işi de sende mi yapma artık elimde olsa gelip ben bakıcam sana benim ailemde eskişehirde trenle gelmek zorundalarmıymış yada sadece hızlı trenle mi gelebiliyorlar 5-6 tane tren var yada saat başı otobüs sen iyi olsan bile tarihin belliydi senin önceden gelebilirlerdi yada ameliyata girerken binseler bile sen ayılmadan ankarada olurlardı nasıl birşey bu anlamadım eşindki sorumsuzlukta başka bir gıcık durum sen hala yetişme telaşındasın seni üzmek için yazmıyorum ama yaşadıkların hiç normal değil canım nolursun biraz kendini ve kızını düşün gerçekten çok üzüldüm

hayırlı olsun darısı başımıza

allahım allahım sen doğurdun mu maşallah sana ve bebeğine :) ya bana da dua edin ne olur bir işaret istiyorum çok şey değil 40+1 oldum daha bizimki anca popo dayıyor orama burama :) bu arada iğne sıkıntı yaratmadı değil mi ?

@Rüya27 S serefraz85 canım ben sancaktepedeyim hastane çengelköyde tam mesafeyi bilmiyorum ama uzak birde şehirlerarası yol olmayınca trafik genelde de yollar hep dolu mesela bugün 20dk geldiğimiz yolu 1 saate gittik sinir harbiyle bakalım hakkımızda hayırlısı doğum için ya zeynep kamil ( şu özel oda olursa ) yada güneş hanım istiyorum sizler hemen doğsun istiyorsunuz ben en erken 12sinde bekliyorum bende bazen sert bir karın oluyor onun dışında hiçbir şey yok

AA sen hangi ara kucağına aldın maşallah.ALlah analı babalı büyütsün.hayırlı evlat olsun insallah

Bizimki normal sezeryana ek olarak bir de ameliyat oldu ya sanırım ondan bu kadar dağıldık. Ben de yatamıyorum ki yardım eden de yok sinir olmaya başladım herkese. Anestezi uzmanı bu ağrıların zamanla geçeceğini söyledi bakalım belki senin az kalmıştır benim de altıncı gün falan azalır belki.

Kızlar doğum hikayeleri kısmına ilk detaylı hikayesini yazan anne benim sanırım okumak isteyenler okuyabilir ama lütfen herkes maşaallah desinler okuyunca
Madallah cnm ya herseyi anlatiyosun yaziyosun genel anestesi oldun dimi sen uyanmakta falan zorluk cektinmi nasildi bubarada kasinyilar gectimi

Canim ya esin neden destek olmuyoki oyun oynama zamanimi sanki allah yardimcin olsun bazen kimsenin olmamasi daha iyi kafan rahat bakiyosun ama en azindan ilk bir hafta bi destegin olsaydinbiraz agrilarin azalir rahat ederdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…