Of çok yorulmuşum ne gezdim bugün yok e bebek yok avm yok sevgi yolu karasularda inmiş ayağıma şu anda bile hala eve girmiş Değilimdoğurmadan son turları atayım
Uykusuz ve yorgunum duşumu da bugün alabildim ondan sanırım. Bir de süt gelsin diye habire emzirmeye çalıştım göğüslerim acıyor ne yapayım? Lansinoh sürüyorum ayva çekirdeği koydum az suyla bekliyorum. Iki ikibuçuk saat emziriyorum çok acıyor yaw. Şemsiyeme süresi kaç olmalı?[/QUOT]
Canim Biraz da olsa emiyorsa o kadar uzun emzirmye ugrasip bebegi de lkendini de yormasan mi. Normalde iyice emdiginden eminsek 15 20 dk yeterli diye biliyorum iki saat cok ne zaman ara vercen de dinlncek goguslerin sut dolcak. Hastanenin dogum servsini arayip destek de alablrsn bu konuda.
Ağladım. Şimdi yardımcı birini ayarlamaya çalışıyor. Dinlenememişim ben gerçekten. Habire bebişe bakıyorum nefes alıyo mu iyi mi falan diye.
Ilk annelik bisey oolursa korkusu Oluyo illa aama evham yapip gerilme daha da zaten stres topuna donmussun rabbim korur onu
Ben sana gel mi dedim kendin ciktin geldin 5 gün önce dedim. Ben nerden biliyim diyo.. Dedim ben nerden biliyim ne zaman dogurcam.. Tobe tobee.. Esimde kizdi demeyin ole strese sokmayin diye. Ama Esimbile dun gece 20 ggün sonra bile doğabilir dedi durdu.. Ben saatleri sayiyorum artik yaa
rabbim gonul darligini kaldirsin canim insallah tez vakitte kurtrsin da annen de gitsin kafani dinle. Bekledikce gecmiyo xaman
Adet sancısı gibi sancılarım var. Bebekde kasıklarıma baskı yapıyor. Bugün biraz erken başladı.
Biz böyle iyiydik aslındaBelki de sıra sendedir canim
Benim de 9 gibi sancılarım vardı hastaneye geldik 4 e kadar sancı çektim açılma olmadı bir türlü. Sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim Allahıma binlerce kez şükür çok merak ediyordum ya hani ilk kim şubat annesi olacak diye galiba ben oldum :) darısı bekleyenlerin başına öpüyorum hepinizi :)
hayırlı olsun darısı başımızaBenim de 9 gibi sancılarım vardı hastaneye geldik 4 e kadar sancı çektim açılma olmadı bir türlü. Sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim Allahıma binlerce kez şükür çok merak ediyordum ya hani ilk kim şubat annesi olacak diye galiba ben oldum :) darısı bekleyenlerin başına öpüyorum hepinizi :)
Benim de 9 gibi sancılarım vardı hastaneye geldik 4 e kadar sancı çektim açılma olmadı bir türlü. Sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim Allahıma binlerce kez şükür çok merak ediyordum ya hani ilk kim şubat annesi olacak diye galiba ben oldum :) darısı bekleyenlerin başına öpüyorum hepinizi :)
Canım Gözünaydın. Göremedim seni yazamadım.
Ben çok hava atmıştımya ne olacak sezeryan ağsından ama bende çok ağrı çekiyorum.
Benimde içimde işlemler uzun sürdüğünden heralde narkoz fazla verdiler sanırım omuz ve boynuma vurdu ağrılar.
Şimdi de 6 gün oldu bugün az biraz azaldı sanki ağrı. ama hiç yatmadım yatsaydım olmazdı belki.
Madallah cnm ya herseyi anlatiyosun yaziyosun genel anestesi oldun dimi sen uyanmakta falan zorluk cektinmi nasildi bubarada kasinyilar gectimiKızlar doğum hikayeleri kısmına ilk detaylı hikayesini yazan anne benim sanırım okumak isteyenler okuyabilirama lütfen herkes maşaallah desinler okuyunca
Gerekiyorsa mama verirsin ac kalacak degil ya. Ama sut konusunda inancini yitirme eninde sonunda emzirecegim bu gecici bir surec diye dusun.
Oku kendine. Lohusayken okunmaz derler ama dua niyetine oku.
Canim ya esin neden destek olmuyoki oyun oynama zamanimi sanki allah yardimcin olsun bazen kimsenin olmamasi daha iyi kafan rahat bakiyosun ama en azindan ilk bir hafta bi destegin olsaydinbiraz agrilarin azalir rahat ederdinKimse yok ki evde eşimden başka. O da bilgisayar oyunu oynuyor. Kahvaltı hazırlama yemekler bebişi besleme çok yoruldum ayrıca emzirme süresi ne kadar? Iki saat sürüyor bazen ama bebiş doymuyor mama verdik çok yoruldum yaw.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?