Benim de 9 gibi sancılarım vardı hastaneye geldik 4 e kadar sancı çektim açılma olmadı bir türlü. Sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim Allahıma binlerce kez şükür çok merak ediyordum ya hani ilk kim şubat annesi olacak diye galiba ben oldum :) darısı bekleyenlerin başına öpüyorum hepinizi :)
Canım benimYüreği güzel kendi güzel arkadaşım benim
Canim ya esin neden destek olmuyoki oyun oynama zamanimi sanki allah yardimcin olsun bazen kimsenin olmamasi daha iyi kafan rahat bakiyosun ama en azindan ilk bir hafta bi destegin olsaydinbiraz agrilarin azalir rahat ederdin
Sağol kuzum benim darısı başınıza hepinizin inşallah.Canim iyi olmanza cok sevindim saglikla buyut selin hanimigüzel kuzundan da haber ver bize olur mu
Allahim o kadar mutlu oldum ki adına kendim dogum yapmis gibi sabrin meyvesini ne güzel aldin bak darisi bizlere insallah
oy kiyamam cok gecmis olsun cumleten tez iyilesin e mi
ne guzel yazmissin duygularini duygulndim okurken saglikla buyut melegini canim
Canım nasılsın? Yazamadım sana. Emek hanım nasıl? Biz selin koyduk. Ben Süt derdindeyim başından beri dediğim gibi yanımda da kimse yok.
Anacim bunlarda kostek olucaksa hic gelmesinler kafa rahat olur en azindan ya deseydin muneccimmiyim normal bekliyosun sezo olsa tamam yaniAnnem geleli 5 gün oldu. Bi kkaç güne dogurdun dogurdun yoksa ben giderim KV gelir bakar sana dedi simdi
Ben gunumu bilmiyormusum guya .. 2 keredir hamilesin gununu bilmiyon diyip duruyo. Öldurcem kendimi
Canım benim ağlarsan da mutluluktan ağla inşallah.Az kaldı sen de bekleyen diğer arkadaşlar da alacaksınız kucağınıza inşallah cennet kokulu bebiklerinizien çok da sizin şu kokusunu anlatmanızı kıskanıyorum
rabbim inşallah bizede nasip eder bu duyguyu
bu arada okurken ağladım bende seninle
ben şimdiden ağlama krizlerine girdim sonum hayır olsun
Sağol cnm ben dün 4 te yaptım iğneyi Allah yardım etti bugün 4 buçukta doğuma girdim tesadüf :)allahım allahım sen doğurdun mu maşallah sana ve bebeğine :) ya bana da dua edin ne olur bir işaret istiyorum çok şey değil40+1 oldum daha bizimki anca popo dayıyor orama burama :) bu arada iğne sıkıntı yaratmadı değil mi ?
Canım benim ağlarsan da mutluluktan ağla inşallah.Az kaldı sen de bekleyen diğer arkadaşlar da alacaksınız kucağınıza inşallah cennet kokulu bebiklerinizi
Kuzuuumm doğurmuşsuuunnn , Allah analı babalı büyütsün,Bol tepikler hepimize diye her güne başlattın bizi aldın oğluşunu kucağına :) Canım benim dikkat et bol bol dinlenmene bak bebiş uyurken.Öp teyzesi için de.Benim de 9 gibi sancılarım vardı hastaneye geldik 4 e kadar sancı çektim açılma olmadı bir türlü. Sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim Allahıma binlerce kez şükür çok merak ediyordum ya hani ilk kim şubat annesi olacak diye galiba ben oldum :) darısı bekleyenlerin başına öpüyorum hepinizi :)
inşallah canım çok sağol dileklerin için
bende kafa gitti bu aralar herşeyi unutur oldum
senin eşin gelmişti değilmi yurtdışından
Geldi canım geldi.Sen de az daha sabret cimcimem, nasılsın?Çok merak ediyorum hepinizi fırsat buldukça girmeye çalışıyorum.inşallah canım çok sağol dileklerin için
bende kafa gitti bu aralar herşeyi unutur oldum
senin eşin gelmişti değilmi yurtdışından
Allah yardımcın olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallahcanım gözün aydın,Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah,genel mi oldun epidural mi,sonrası nasıl? Yarında kısmetse ben sezeryan olucam...
iyi hadi yanında olmuş doğumdaGeldi canım geldi.Sen de az daha sabret cimcimem, nasılsın?Çok merak ediyorum hepinizi fırsat buldukça girmeye çalışıyorum.
Merhaba aynı şikayetler bende de var ama doktor daha kanala girmemiş dedi şimdiye kadar girmesi gerekmiş benim gibi olan arkadaşlar varmı acaba
Çağırıp duruyorum pazar gelin dedim hep Cumartesi tren bileti bulamadıklarını Söylüyorlar. Beşinci günü gelecekler. Ven ayılıp bayılıyorum onlar gezmede. Az önce Aradım dayımdalarmış. Dün de annem başka biryerdeydi. Bir de dedim buraya gelmeden bir hafta öncesinde hiçbiryerde gitme kimseyi öpme herkes hasta mikrop taşırsınız dedim ana dinleyen yok.
36+4 bende çatı muayenesi olmadım yarın dün gittim doktora normal doğum gibi duruyo kanala inmemiş daha dedi üzüldümiyi hadi yanında olmuş doğumda
ben nasıl olayım ağrılar sancılar hangisi gerçek hangisi yalan söylüyor bilemiyorum ama hepsi yalancı çıktı yoksa şimdiye kadar çoktan doğururdum
uyuyamıyorum yatamıyorum hareket edemiyorum biran önce doğsun diye bakıyorum
ablam söz verdi doğumdan sonra ben 1 saat sırt üstü yatıp uyuyacağım o bebeğe bakacak
kaçıncı haftadasın
benim kanalda ama henüz çatı muayenesi olmadım
Hey allahim hepndua ediyorum bende amaliyattan sonra allahim kimseye muhtac etme beni hemen ayaklanim diye insallah sende tez zamanda toparlanirda insanlara muhtac olmazsin cnmBebişin altını falan açmada yardım ediyor o kadar. Oyun için odasına kapanıyor çağırıyorum sesimi bile duymuyor. Biryerim ağrıyor diyince ilacını iç diyor. Hep böyleydi zaten ekstra değişeceğini sanmıyorum ama ameliyat yüzünden hareketlerimkusıtlandı zorlanıyorum bni anlayan yok.
36+4 bende çatı muayenesi olmadım yarın dün gittim doktora normal doğum gibi duruyo kanala inmemiş daha dedi üzüldümnormal doğum istiyorum ama yarın tekrar gidicem nts ve cati muayenesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?