2015 Şubat Anneleri

canım gözün aydın,Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah,genel mi oldun epidural mi,sonrası nasıl? Yarında kısmetse ben sezeryan olucam...

Canim ya esin neden destek olmuyoki oyun oynama zamanimi sanki allah yardimcin olsun bazen kimsenin olmamasi daha iyi kafan rahat bakiyosun ama en azindan ilk bir hafta bi destegin olsaydinbiraz agrilarin azalir rahat ederdin

Bebişin altını falan açmada yardım ediyor o kadar. Oyun için odasına kapanıyor çağırıyorum sesimi bile duymuyor. Biryerim ağrıyor diyince ilacını iç diyor. Hep böyleydi zaten ekstra değişeceğini sanmıyorum ama ameliyat yüzünden hareketlerimkusıtlandı zorlanıyorum bni anlayan yok.

Sağol kuzum benim darısı başınıza hepinizin inşallah.

Dün akşam biraz dinlendim süt geldi . Ben de kendimi dinlendirmemenin Acısını çektim . Yanına biri gelsin ya da sen bi yardımcı al . Lütfen bunu yap
Canım nasılsın? Yazamadım sana. Emek hanım nasıl? Biz selin koyduk. Ben Süt derdindeyim başından beri dediğim gibi yanımda da kimse yok.

Annem geleli 5 gün oldu. Bi kkaç güne dogurdun dogurdun yoksa ben giderim KV gelir bakar sana dedi simdi

Ben gunumu bilmiyormusum guya .. 2 keredir hamilesin gununu bilmiyon diyip duruyo. Öldurcem kendimi
Anacim bunlarda kostek olucaksa hic gelmesinler kafa rahat olur en azindan ya deseydin muneccimmiyim normal bekliyosun sezo olsa tamam yani

dün akşamki sancılara benzer şeyler bugün sabahtan beri var
özellikle sol kasığımın orada batma mı desem bıçak sokulmasımı desem bilemediğim sancım var ne ayakta ne yürürken ne otururken ne yatarken geçmiyor
hareket etmemi engelliyor yattığım yerden kalkamıyorum bu ağrı yüzünden
yürürken elimle alttan destekliyorum sanki düşecekmiş gibi
göbeğim göğsümden 9 parmak ayrılmış
birde tuvalete gittiğimde sanki aylardır tutuyormuşum gibi gidiyorum ama 1 damla geliyor bitiyor o 1 damlada sanki çimden bişey kopmuş gibi pıt diye damlıyor
karnımın sertliği hala devam kız hareket ettikçe sanki çatıyı açmaya çalışır gibi kafa atıyor

bakalım ne zaman geçecek bu durum

en çok da sizin şu kokusunu anlatmanızı kıskanıyorum
rabbim inşallah bizede nasip eder bu duyguyu
bu arada okurken ağladım bende seninle
ben şimdiden ağlama krizlerine girdim sonum hayır olsun
Canım benim ağlarsan da mutluluktan ağla inşallah.Az kaldı sen de bekleyen diğer arkadaşlar da alacaksınız kucağınıza inşallah cennet kokulu bebiklerinizi

Sağol cnm ben dün 4 te yaptım iğneyi Allah yardım etti bugün 4 buçukta doğuma girdim tesadüf :)

Canım benim ağlarsan da mutluluktan ağla inşallah.Az kaldı sen de bekleyen diğer arkadaşlar da alacaksınız kucağınıza inşallah cennet kokulu bebiklerinizi

inşallah canım çok sağol dileklerin için
bende kafa gitti bu aralar herşeyi unutur oldum
senin eşin gelmişti değilmi yurtdışından

Kuzuuumm doğurmuşsuuunnn , Allah analı babalı büyütsün,Bol tepikler hepimize diye her güne başlattın bizi aldın oğluşunu kucağına :) Canım benim dikkat et bol bol dinlenmene bak bebiş uyurken.Öp teyzesi için de.

Merhaba aynı şikayetler bende de var ama doktor daha kanala girmemiş dedi şimdiye kadar girmesi gerekmiş benim gibi olan arkadaşlar varmı acaba

Geldi canım geldi.Sen de az daha sabret cimcimem, nasılsın?Çok merak ediyorum hepinizi fırsat buldukça girmeye çalışıyorum.

canım gözün aydın,Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah,genel mi oldun epidural mi,sonrası nasıl? Yarında kısmetse ben sezeryan olucam...
Allah yardımcın olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Geldi canım geldi.Sen de az daha sabret cimcimem, nasılsın?Çok merak ediyorum hepinizi fırsat buldukça girmeye çalışıyorum.
iyi hadi yanında olmuş doğumda
ben nasıl olayım ağrılar sancılar hangisi gerçek hangisi yalan söylüyor bilemiyorum ama hepsi yalancı çıktı yoksa şimdiye kadar çoktan doğururdum
uyuyamıyorum yatamıyorum hareket edemiyorum biran önce doğsun diye bakıyorum
ablam söz verdi doğumdan sonra ben 1 saat sırt üstü yatıp uyuyacağım o bebeğe bakacak

Merhaba aynı şikayetler bende de var ama doktor daha kanala girmemiş dedi şimdiye kadar girmesi gerekmiş benim gibi olan arkadaşlar varmı acaba

kaçıncı haftadasın
benim kanalda ama henüz çatı muayenesi olmadım

herşeyi kendin hallediyorsun bunu bildiklerinden ağırdan almışlar
inş.. çabucak toparlanırsın kimseyede gerek kalmaz

36+4 bende çatı muayenesi olmadım yarın dün gittim doktora normal doğum gibi duruyo kanala inmemiş daha dedi üzüldüm normal doğum istiyorum ama yarın tekrar gidicem nts ve cati muayenesi için

Hey allahim hepndua ediyorum bende amaliyattan sonra allahim kimseye muhtac etme beni hemen ayaklanim diye insallah sende tez zamanda toparlanirda insanlara muhtac olmazsin cnm

36+4 bende çatı muayenesi olmadım yarın dün gittim doktora normal doğum gibi duruyo kanala inmemiş daha dedi üzüldüm normal doğum istiyorum ama yarın tekrar gidicem nts ve cati muayenesi için

bol bol yürü daha vaktin var
yürüyüş çok önemli
birde normal doğum için egzersizler var netten bakabilirsin onlara
hareket bebeğin dönmesinede fayda sağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…