9 parmak mii naptin ya dogum kanalına girmisti demi senin bebek ne zmn çatı muayenesi bnde bacaklarimi kapatamıyorum 2 gündürdün akşamki sancılara benzer şeyler bugün sabahtan beri var
özellikle sol kasığımın orada batma mı desem bıçak sokulmasımı desem bilemediğim sancım var ne ayakta ne yürürken ne otururken ne yatarken geçmiyor
hareket etmemi engelliyor yattığım yerden kalkamıyorum bu ağrı yüzünden
yürürken elimle alttan destekliyorum sanki düşecekmiş gibi
göbeğim göğsümden 9 parmak ayrılmış
birde tuvalete gittiğimde sanki aylardır tutuyormuşum gibi gidiyorum ama 1 damla geliyor bitiyor o 1 damlada sanki çimden bişey kopmuş gibi pıt diye damlıyor
karnımın sertliği hala devam kız hareket ettikçe sanki çatıyı açmaya çalışır gibi kafa atıyor
bakalım ne zaman geçecek bu durum
bol bol yürü daha vaktin var
yürüyüş çok önemli
birde normal doğum için egzersizler var netten bakabilirsin onlara
hareket bebeğin dönmesinede fayda sağlAr
Çatı muayenesi ninde etkisi oluyormuş bebegin doğumu baslatmesinda doğrumu bilginiz varmi
Hayırlı zamanda gelsin annesi inşallah, o şimdi büyüyor hala, dış dünyaya hazırlıklarını yapıyor.Psikolojik olarak rahatlatmaya çalış kendini canım benim, ılık ılık duşunu al.Hayırlı haberlerini bekliyorum kuzu.iyi hadi yanında olmuş doğumda
ben nasıl olayım ağrılar sancılar hangisi gerçek hangisi yalan söylüyor bilemiyorum ama hepsi yalancı çıktı yoksa şimdiye kadar çoktan doğururdum
uyuyamıyorum yatamıyorum hareket edemiyorum biran önce doğsun diye bakıyorum
ablam söz verdi doğumdan sonra ben 1 saat sırt üstü yatıp uyuyacağım o bebeğe bakacak
Canım bende en son muayne mı cengelkoy gunes hanımda oldum normal dogum ucretı konusunda sana ne fıyat verdıler bana verdıklerı fıyat bıraz pahalı geldı mesela bı hafta muayneden ıkı hafta once aramıstım 750 tl ıdı gıtmeden ıkı gun once aradım sordum 850 dedıler oraya gıttım muayene oldum 1500 dedıler anlam veremedım yani.bıde bu zeynepkamıldekı oda ıcın egıtıme katılmak sart dımi.@Rüya27 S serefraz85 canım ben sancaktepedeyim hastane çengelköyde tam mesafeyi bilmiyorum ama uzak birde şehirlerarası yol olmayınca trafik genelde de yollar hep dolu mesela bugün 20dk geldiğimiz yolu 1 saate gittik sinir harbiyle bakalım hakkımızda hayırlısı doğum için ya zeynep kamil ( şu özel oda olursa ) yada güneş hanım istiyorum sizler hemen doğsun istiyorsunuz ben en erken 12sinde bekliyorum bende bazen sert bir karın oluyor onun dışında hiçbir şey yok
Hayırlı zamanda gelsin annesi inşallah, o şimdi büyüyor hala, dış dünyaya hazırlıklarını yapıyor.Psikolojik olarak rahatlatmaya çalış kendini canım benim, ılık ılık duşunu al.Hayırlı haberlerini bekliyorum kuzu.
9 parmak mii naptin ya dogum kanalına girmisti demi senin bebek ne zmn çatı muayenesi bnde bacaklarimi kapatamıyorum 2 gündür
Cati mua
Doktor özellikle yapmak istedi 37 haftanın içindesin şimdiye kanala inmeye başlaması lazım çok yukarda dedi korktumdaraldıkça duşa girer oldum zaten
eşim saat sayıyor son 4 saattir duş almadın diyor
hayırlı saatinde gelsin benim zorlamamla olmaz tabi rabbim en sağlıklı zamanda versin kucağıma inşallah
benim bacaklar açılalı 10 gün oluyor
valla kuzum 9 parmağım çok rahat girdi ama benim parmaklarım birazda ince normal parmaklarla 7-8 falandır
valla duydum onu hatta doktorumda bu yüzden geçen hafta yapmak istemedi doğumu hızlandırmasın dedi
perşembe günü yapacak bu yüzden
Eşine bugünde ihtiyacın var canım tek başına olmadı bebeğiniz biraz tavır yap olurmu öyle yaaaKimse yok ki evde eşimden başka. O da bilgisayar oyunu oynuyor. Kahvaltı hazırlama yemekler bebişi besleme çok yoruldum ayrıca emzirme süresi ne kadar? Iki saat sürüyor bazen ama bebiş doymuyor mama verdik çok yoruldum yaw.
normal 1000 dediler telefonda sordum yarın bir daha sorayım zeynep kamilde eğitime katılmak şart sen katıldın mıCanım bende en son muayne mı cengelkoy gunes hanımda oldum normal dogum ucretı konusunda sana ne fıyat verdıler bana verdıklerı fıyat bıraz pahalı geldı mesela bı hafta muayneden ıkı hafta once aramıstım 750 tl ıdı gıtmeden ıkı gun once aradım sordum 850 dedıler oraya gıttım muayene oldum 1500 dedıler anlam veremedım yani.bıde bu zeynepkamıldekı oda ıcın egıtıme katılmak sart dımi.
yok canim yaa , 45 haftalik çocukmu olurHer gören erkek çocukları 10 20 gün geç doğuyor şubatsonunu bulur ddiyor Allahim Sen buyuksun ..
Dün akşam biraz dinlendim süt geldi . Ben de kendimi dinlendirmemenin Acısını çektim . Yanına biri gelsin ya da sen bi yardımcı al . Lütfen bunu yap
Vay masallah ins az kalmıştır valla bende cok sıkıldım benimde sali çatı muayenem var bakalim ne dicek doktorumuz:)daraldıkça duşa girer oldum zaten
eşim saat sayıyor son 4 saattir duş almadın diyor
hayırlı saatinde gelsin benim zorlamamla olmaz tabi rabbim en sağlıklı zamanda versin kucağıma inşallah
benim bacaklar açılalı 10 gün oluyor
valla kuzum 9 parmağım çok rahat girdi ama benim parmaklarım birazda ince normal parmaklarla 7-8 falandır
valla duydum onu hatta doktorumda bu yüzden geçen hafta yapmak istemedi doğumu hızlandırmasın dedi
perşembe günü yapacak bu yüzden
Allah yardımcın olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
bebi$ iyiidr canim, niye iyi olmasin , kontrolleri yapilmistir n yolunda gitmeyen biseyler olsa dr soylerdi, rahatsiz olsa derdi olsa aglar , oda bi canli konu$mayi bilmiyor ama aglamsini iyi bilir merak etmeAğladım. Şimdi yardımcı birini ayarlamaya çalışıyor. Dinlenememişim ben gerçekten. Habire bebişe bakıyorum nefes alıyo mu iyi mi falan diye.
tovbe euzubillahhhAnnem geleli 5 gün oldu. Bi kkaç güne dogurdun dogurdun yoksa ben giderim KV gelir bakar sana dedi simdi
Ben gunumu bilmiyormusum guya .. 2 keredir hamilesin gununu bilmiyon diyip duruyo. Öldurcem kendimi
memeyi çocukmu birakmiyor canim ? o kadar emince uyyakalmiyormu?Uykusuz ve yorgunum duşumu da bugün alabildim ondan sanırım. Bir de süt gelsin diye habire emzirmeye çalıştım göğüslerim acıyor ne yapayım? Lansinoh sürüyorum ayva çekirdeği koydum az suyla bekliyorum. Iki ikibuçuk saat emziriyorum çok acıyor yaw. Şemsiyeme süresi kaç olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?