2015 Şubat Anneleri

9 parmak mii naptin ya dogum kanalına girmisti demi senin bebek ne zmn çatı muayenesi bnde bacaklarimi kapatamıyorum 2 gündür

Hayırlı zamanda gelsin annesi inşallah, o şimdi büyüyor hala, dış dünyaya hazırlıklarını yapıyor.Psikolojik olarak rahatlatmaya çalış kendini canım benim, ılık ılık duşunu al.Hayırlı haberlerini bekliyorum kuzu.

Canım bende en son muayne mı cengelkoy gunes hanımda oldum normal dogum ucretı konusunda sana ne fıyat verdıler bana verdıklerı fıyat bıraz pahalı geldı mesela bı hafta muayneden ıkı hafta once aramıstım 750 tl ıdı gıtmeden ıkı gun once aradım sordum 850 dedıler oraya gıttım muayene oldum 1500 dedıler anlam veremedım yani.bıde bu zeynepkamıldekı oda ıcın egıtıme katılmak sart dımi.

daraldıkça duşa girer oldum zaten
eşim saat sayıyor son 4 saattir duş almadın diyor
hayırlı saatinde gelsin benim zorlamamla olmaz tabi rabbim en sağlıklı zamanda versin kucağıma inşallah

9 parmak mii naptin ya dogum kanalına girmisti demi senin bebek ne zmn çatı muayenesi bnde bacaklarimi kapatamıyorum 2 gündür

benim bacaklar açılalı 10 gün oluyor
valla kuzum 9 parmağım çok rahat girdi ama benim parmaklarım birazda ince normal parmaklarla 7-8 falandır

valla duydum onu hatta doktorumda bu yüzden geçen hafta yapmak istemedi doğumu hızlandırmasın dedi
perşembe günü yapacak bu yüzden

Yeni dogum yapan taze anneler varmıs okudum cok mutlu oldum Allah saglıkla buyutmenızı nasıp etsın ınsallah hayırlı olsun bebıslerınız gozlerınız aydın darısı bızlere insallah

Dünki muayenede doktor suyunda azalma var dedi. ben çok üzerinde durmadım son haftam diye ama netten okuyunca pek iç açıcı şeyler yazmadığını okudum. Suyunda azalma olan var mı?

Doktor özellikle yapmak istedi 37 haftanın içindesin şimdiye kanala inmeye başlaması lazım çok yukarda dedi korktum ( ilk doğumum tecrübesizim

Eşine bugünde ihtiyacın var canım tek başına olmadı bebeğiniz biraz tavır yap olurmu öyle yaaa emzirme süresi bebeğe bağlı bence süresini kendisi belirliyor canı ne zaman isterse biraz büyüsün düzen oluşur merak etme hep böyle olmayacak ama senin dinlenmen lazım yorgunluk haliyle sütünede yansır canım dikkat et kendine. ..

normal 1000 dediler telefonda sordum yarın bir daha sorayım zeynep kamilde eğitime katılmak şart sen katıldın mı

Her gören erkek çocukları 10 20 gün geç doğuyor şubatsonunu bulur ddiyor Allahim Sen buyuksun ..
yok canim yaa , 45 haftalik çocukmu olur
onu sallayan az destekli atsalar ya
onumuzdeki pazari bulmaz kucagina alirsin bence oglunu ..
erkek geç gelir kiz erken gelir resmen hurafe, benim ikiside ayni geldi tam gununde onu napicazz

enistede saglam abartiyor seni kizdirmak için soyluyor galiba : )
benimkinin hiç umrunda deil ne zaman gelecegi, ben soylemesem su kadar kaldi su kadar diye dunyadan ahberi yok
gece diyor ,31-32 haftalik faalanmiydin sen diyor : )))))

ysmnfth canim sag salim kavus bebegine insallah hayirli guzel dogumun bol bol sutun olsun

Dogum yapan diger arkadaslar gozunuz aydin bol.bbol.bol benim yerimede koklayin kuzucuklari

Bende persembe giricem ins doguma ikinci sezeryan olmama rahmen ayri bi korku ve heyecan var ilkinde bisey bikmeyince cok mutlu gitmistim ama simdi tirsiyorum ya ikinci kez sezo olanlar ilkine gore agrinfalan daha mi cok oluyo yoksa ilkiyle aynimi bilgi verebikirmisiniz

Dün akşam biraz dinlendim süt geldi . Ben de kendimi dinlendirmemenin Acısını çektim . Yanına biri gelsin ya da sen bi yardımcı al . Lütfen bunu yap

Yardımcıya kaç para veriyorsun canım? Sabah sekiz öğleden sonra üç gelmesi için günde seksen lira iyi mi? Temizlik yok sadece mutfak işi yemek.

Vay masallah ins az kalmıştır valla bende cok sıkıldım benimde sali çatı muayenem var bakalim ne dicek doktorumuz:)

Ağladım. Şimdi yardımcı birini ayarlamaya çalışıyor. Dinlenememişim ben gerçekten. Habire bebişe bakıyorum nefes alıyo mu iyi mi falan diye.
bebi$ iyiidr canim, niye iyi olmasin , kontrolleri yapilmistir n yolunda gitmeyen biseyler olsa dr soylerdi, rahatsiz olsa derdi olsa aglar , oda bi canli konu$mayi bilmiyor ama aglamsini iyi bilir merak etme
o uyyyunca sende uyu mutlaka ..
yardimci yi bulana kadar da esin tasin altina elini koysun bi zahmet yaa ..

Annem geleli 5 gün oldu. Bi kkaç güne dogurdun dogurdun yoksa ben giderim KV gelir bakar sana dedi simdi

Ben gunumu bilmiyormusum guya .. 2 keredir hamilesin gununu bilmiyon diyip duruyo. Öldurcem kendimi
tovbe euzubillahhh
kaynanan la aran nasil canim ? o gelse belki daha az rahatsiz ederdi zaten
nerden bilicen ki hangi gun dogacagini , erkek olsa bunu dinleyen anliycam ama anne olan bi kadin nasil diyebilrki bunuu

memeyi çocukmu birakmiyor canim ? o kadar emince uyyakalmiyormu?
yara olursa gogus uçlarin basin fena derde girer, kabir azabi gibi bisey o yaarlar (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…