2015 Şubat Anneleri

normal 1000 dediler telefonda sordum yarın bir daha sorayım zeynep kamilde eğitime katılmak şart sen katıldın mı
Bnm bi arkadasım katılmıstı o anlstmıstı bıde bı arkadasım orada dogum yaptı ama o odada degıl sezeryan ile yaptı .3 aylık fılanken gece gıtmıstım ben zeynepkamıle mıde yanması ve hıc durmadan cıkarttıgım ıcın uc gun fılan ac kalmıstım bı gece dayanamayınca gıttık normal bi hastaneydi ama sezeryan olan arkadasım dogum yapıcak olanların bulundugu oda mı sancı odası mı ne cok kalabalıkmıs bırı yataktaysa ıkısı yatagın yanında oturarak sancı cekıo ole kalabalıl demıstı.ama o senın bahseyyıgın oda farklı.bıze yakın zeynepkamıl ama orası yogun bı hastane cengelkoyde yakın ama fıyat konusunda tutarsızlık yapmaları tuhafıma kactı acıkcası

Annem geleli 5 gün oldu. Bi kkaç güne dogurdun dogurdun yoksa ben giderim KV gelir bakar sana dedi simdi

Ben gunumu bilmiyormusum guya .. 2 keredir hamilesin gununu bilmiyon diyip duruyo. Öldurcem kendimi
Canını sıkma boşver. Ben anneme kayınvalideme çok yakın oturuyorum ama herşeyi tek başıma yaptım doğumda da kimsenin gelmesini istemiyorum. Gelip sadece canımı sıkacaklar. Tabi gelmeyin de diyemiyorum

o oynadigi her neyse atttt lutfen çok ciddiyimm
bende nazlanmasini beceremem pek kocada da anz çekecek bi tip yok ama bu dedigimi yaprdim .. o çocugu tek basina yapmadin sen
kocana gerçekten sinir oldum : (((

yarın sorayım yine sana da yazarım o oda olmazsa zeynep kamil istemem

yarın sorayım yine sana da yazarım o oda olmazsa zeynep kamil istemem
Dogum yaklastı bende hastane netlestıremedım tam ya beykoz da devlet hastanesınde olcak yada gunes hanımdı ama ondan vazgectım gıbı baska ozel hastanelerde var burada tavsıye edılen ama bırı ıı dıo bırı kotu guvenemıorum ki ne olck bılmıorum akısına bıraktım su aRa hayırlısı olsun hakkımızda

Aaaaaaa aynı gün sat tarihimiz; )

aynı şekildeyim bana yakın via hospital var orada 2 dr gittim ama güvenemedim gerçi doğuma nöbetçi kimse o giriyormuş ama sezeryan yanlısı gibi geldiler normal doğumun risklerini anlatmaya doyamadı birisi

gözün aydın canım :) bol tepikli değil bol sütlü emzirmeli günler olsun artık sana sağlıkla mutlulukla büyüsün kuzucun

tek bunu alıntıladım ama hepsini okudum ve eşine çok kızdım
söylensen azıcık emrivaki yapsan kendisi yapmıyorsa yine olmuyor mu? senin dinlenmen lazım canım ya gerekirse sen emzirirken ağzına yemeğini vermesi lazım; tamam oyun da oynasın da bu kadar soyutlanmak da fazla ama...

bugün de ben dolaştım belime bıçak saplanıyor gibi oluyor.
kız hala yukarıda benim kaburgamı deliyor resmen yemek için bile hafifçe eğilemiyorum ama bir yandan da ara ara pelvise baskı yapıyor.

Merhaba aynı şikayetler bende de var ama doktor daha kanala girmemiş dedi şimdiye kadar girmesi gerekmiş benim gibi olan arkadaşlar varmı acaba

36+5 te benim de girmemişti kanala; doktorum da herhangi bir şey demedi şimdiye girmesi lazımdı falan diye. ara ara aşağıya baskı uyguluyor kemiğimi acıtıyor onu sordum kanala girmeye çalışıyor dedi; girmiş mi dedim; yok dedi.

Oyalıyorlar ama içim rahat etmiyor. Sanki çaresi bende gündüz iyiyyiz de gece kimsr kalmıyor bende.Kv kaçtı.

Şükür kavuşturana. Senle ben doğurduk artık ve herkes doğurabilir.

ben kafaya koydum yarin acil e gidip sancim var diycem
yalan da deil var zaten adet sancisi gibi sanci ama olup geçiyor iste baksinlar , nst ye baglasinlar , merakdan çatliycam yoksa rahim agzi ne durumda ne var ne yok içerdee bilmek istiyorum

haftaya pazartesi dr randevum var ama o tansiyon , bebek kalbi dinleme yapiyor sadece bide açikliga bakiyorr, nst yapmiyor

Selam kızlar,
Paşam dünyaya geldi :)

Dün gece 1.30 gibi suyum geldi. Hemen hastaneye koştuk. 3 cm açıklığım varmış. Saat 5te doktorum geldi 6 cm açılma olmuş. Epidural istedim. Epidural yapıldı. 7.40da doğumhaneye girdik. 8.20de minnoşum doğdu :)

Darısı bekleyenlerin başına :)

Oo bunu ogrendigim iyi oldu bizim durum daha farkli oldugumdan fiyatlar bundan cok daha farkli gerci ebe icin de ucret vericem ben disardan dogum destekcisi olarak katilacagi icin. Yarim bunlari net ogreneyim umarim 3 bucugu gecmez bizimki

Kızlr bana da dua edin,yarın sezeryan olucam ...

Yaa senin de mi yarindi bi an kafam karsti hepmi bu tarhti yoksa aksi bi durum mu var kusrma bakma animsayamadm ccanım rabbim saglikla kurtarsn

Oyalıyorlar ama içim rahat etmiyor. Sanki çaresi bende gündüz iyiyyiz de gece kimsr kalmıyor bende.Kv kaçtı.

oh bosver gittigi iyi olmus kalavalik da kasiyor biyerden sonra. Isim konusunda son bi onerisi oldu mu teyzenin

Canını sıkma boşver. Ben anneme kayınvalideme çok yakın oturuyorum ama herşeyi tek başıma yaptım doğumda da kimsenin gelmesini istemiyorum. Gelip sadece canımı sıkacaklar. Tabi gelmeyin de diyemiyorum
ben ise tek evde oturiyorum(eşim gece çalişiyor ) sizin yorumlara bakıyorum ve acıba bu bir sancı mi diyip durıyorum hiç stress yok azicik heycan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…