Allah yardimcin olsun cnaim, sagliklica gelsin bebeisinnKızlr bana da dua edin,yarın sezeryan olucam ...
neye karar verecek dr, dogum sekline mi ?bana heycan bastı bugünde birşey olmasa yarin doktor karar verecek ne yapılacanı ilk defa böyle oldum ya ağrım çok az açılmamızın olduğnu nasıl bılecez ???
Bnm bi arkadasım katılmıstı o anlstmıstı bıde bı arkadasım orada dogum yaptı ama o odada degıl sezeryan ile yaptı .3 aylık fılanken gece gıtmıstım ben zeynepkamıle mıde yanması ve hıc durmadan cıkarttıgım ıcın uc gun fılan ac kalmıstım bı gece dayanamayınca gıttık normal bi hastaneydi ama sezeryan olan arkadasım dogum yapıcak olanların bulundugu oda mı sancı odası mı ne cok kalabalıkmıs bırı yataktaysa ıkısı yatagın yanında oturarak sancı cekıo ole kalabalıl demıstı.ama o senın bahseyyıgın oda farklı.bıze yakın zeynepkamıl ama orası yogun bı hastane cengelkoyde yakın ama fıyat konusunda tutarsızlık yapmaları tuhafıma kactı acıkcasınormal 1000 dediler telefonda sordum yarın bir daha sorayım zeynep kamilde eğitime katılmak şart sen katıldın mı
Canını sıkma boşver. Ben anneme kayınvalideme çok yakın oturuyorum ama herşeyi tek başıma yaptım doğumda da kimsenin gelmesini istemiyorum. Gelip sadece canımı sıkacaklar. Tabi gelmeyin de diyemiyorumAnnem geleli 5 gün oldu. Bi kkaç güne dogurdun dogurdun yoksa ben giderim KV gelir bakar sana dedi simdi
Ben gunumu bilmiyormusum guya .. 2 keredir hamilesin gununu bilmiyon diyip duruyo. Öldurcem kendimi
o oynadigi her neyse atttt lutfen çok ciddiyimmBebişin altını falan açmada yardım ediyor o kadar. Oyun için odasına kapanıyor çağırıyorum sesimi bile duymuyor. Biryerim ağrıyor diyince ilacını iç diyor. Hep böyleydi zaten ekstra değişeceğini sanmıyorum ama ameliyat yüzünden hareketlerimkusıtlandı zorlanıyorum bni anlayan yok.
yarın sorayım yine sana da yazarım o oda olmazsa zeynep kamil istememBnm bi arkadasım katılmıstı o anlstmıstı bıde bı arkadasım orada dogum yaptı ama o odada degıl sezeryan ile yaptı .3 aylık fılanken gece gıtmıstım ben zeynepkamıle mıde yanması ve hıc durmadan cıkarttıgım ıcın uc gun fılan ac kalmıstım bı gece dayanamayınca gıttık normal bi hastaneydi ama sezeryan olan arkadasım dogum yapıcak olanların bulundugu oda mı sancı odası mı ne cok kalabalıkmıs bırı yataktaysa ıkısı yatagın yanında oturarak sancı cekıo ole kalabalıl demıstı.ama o senın bahseyyıgın oda farklı.bıze yakın zeynepkamıl ama orası yogun bı hastane cengelkoyde yakın ama fıyat konusunda tutarsızlık yapmaları tuhafıma kactı acıkcası
Dogum yaklastı bende hastane netlestıremedım tam ya beykoz da devlet hastanesınde olcak yada gunes hanımdı ama ondan vazgectım gıbı baska ozel hastanelerde var burada tavsıye edılen ama bırı ıı dıo bırı kotu guvenemıorum ki ne olck bılmıorum akısına bıraktım su aRa hayırlısı olsun hakkımızdayarın sorayım yine sana da yazarım o oda olmazsa zeynep kamil istemem
Aaaaaaa aynı gün sat tarihimiz; )yok canim yaa , 45 haftalik çocukmu olur
onu sallayan az destekli atsalar ya
onumuzdeki pazari bulmaz kucagina alirsin bence oglunu ..
erkek geç gelir kiz erken gelir resmen hurafe, benim ikiside ayni geldi tam gununde onu napicazz
enistede saglam abartiyor seni kizdirmak için soyluyor galiba : )
benimkinin hiç umrunda deil ne zaman gelecegi, ben soylemesem su kadar kaldi su kadar diye dunyadan ahberi yok
gece diyor ,31-32 haftalik faalanmiydin sen diyor : )))))
aynı şekildeyim bana yakın via hospital var orada 2 dr gittim ama güvenemedim gerçi doğuma nöbetçi kimse o giriyormuş ama sezeryan yanlısı gibi geldiler normal doğumun risklerini anlatmaya doyamadı birisiDogum yaklastı bende hastane netlestıremedım tam ya beykoz da devlet hastanesınde olcak yada gunes hanımdı ama ondan vazgectım gıbı baska ozel hastanelerde var burada tavsıye edılen ama bırı ıı dıo bırı kotu guvenemıorum ki ne olck bılmıorum akısına bıraktım su aRa hayırlısı olsun hakkımızda
Benim de 9 gibi sancılarım vardı hastaneye geldik 4 e kadar sancı çektim açılma olmadı bir türlü. Sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim Allahıma binlerce kez şükür çok merak ediyordum ya hani ilk kim şubat annesi olacak diye galiba ben oldum :) darısı bekleyenlerin başına öpüyorum hepinizi :)
Kimse yok ki evde eşimden başka. O da bilgisayar oyunu oynuyor. Kahvaltı hazırlama yemekler bebişi besleme çok yoruldum ayrıca emzirme süresi ne kadar? Iki saat sürüyor bazen ama bebiş doymuyor mama verdik çok yoruldum yaw.
dün akşamki sancılara benzer şeyler bugün sabahtan beri var
özellikle sol kasığımın orada batma mı desem bıçak sokulmasımı desem bilemediğim sancım var ne ayakta ne yürürken ne otururken ne yatarken geçmiyor
hareket etmemi engelliyor yattığım yerden kalkamıyorum bu ağrı yüzünden
yürürken elimle alttan destekliyorum sanki düşecekmiş gibi
göbeğim göğsümden 9 parmak ayrılmış
birde tuvalete gittiğimde sanki aylardır tutuyormuşum gibi gidiyorum ama 1 damla geliyor bitiyor o 1 damlada sanki çimden bişey kopmuş gibi pıt diye damlıyor
karnımın sertliği hala devam kız hareket ettikçe sanki çatıyı açmaya çalışır gibi kafa atıyor
bakalım ne zaman geçecek bu durum
Merhaba aynı şikayetler bende de var ama doktor daha kanala girmemiş dedi şimdiye kadar girmesi gerekmiş benim gibi olan arkadaşlar varmı acaba
Oyalıyorlar ama içim rahat etmiyor. Sanki çaresi bendeÖnce ememesinden 2.3haftadan itibaren gazindan ağlarlar sen de onlarla aglarsin.ama sonunda büyürler Allah omur verdikce.sen ağlama metanetli ol.sana sut için de toparlanman için de tek gereken şey uyku.ve sen ondan mahrumsun.oyalayamiyo evdekiler ara ara bi kaç saatliğine.yoksa sen mi tenezzül etmiyorsun.oyaliyorlarsa vermemezlik etme kiskanip sakin.ver uyu.
ablan vs kimse mi yok senin eşinde mi yardımcı olmuyorOyalıyorlar ama içim rahat etmiyor. Sanki çaresi bendegündüz iyiyyiz de gece kimsr kalmıyor bende.Kv kaçtı.
Şükür kavuşturana. Senle ben doğurduk artık ve herkes doğurabilir.Benim de 9 gibi sancılarım vardı hastaneye geldik 4 e kadar sancı çektim açılma olmadı bir türlü. Sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim Allahıma binlerce kez şükür çok merak ediyordum ya hani ilk kim şubat annesi olacak diye galiba ben oldum :) darısı bekleyenlerin başına öpüyorum hepinizi :)
evet cnmneye karar verecek dr, dogum sekline mi ?
altdan muayene eder açiklik için
Neden Malt a izin vermediler. Ben içiyorumDr lar da sıkıp durdu. Mama verdiler doymuyor diye tutturdular habire çikolata yiyorum Malt almıştım içmeme izin vermediler.
Olmuyor eşim. Hem beceremiyor hemde bende aşırı sinirliyim.ona karşı ne yapsa batıyor.ablan vs kimse mi yok senin eşinde mi yardımcı olmuyor
Canım bende en son muayne mı cengelkoy gunes hanımda oldum normal dogum ucretı konusunda sana ne fıyat verdıler bana verdıklerı fıyat bıraz pahalı geldı mesela bı hafta muayneden ıkı hafta once aramıstım 750 tl ıdı gıtmeden ıkı gun once aradım sordum 850 dedıler oraya gıttım muayene oldum 1500 dedıler anlam veremedım yani.bıde bu zeynepkamıldekı oda ıcın egıtıme katılmak sart dımi.
Kızlr bana da dua edin,yarın sezeryan olucam ...
Oyalıyorlar ama içim rahat etmiyor. Sanki çaresi bendegündüz iyiyyiz de gece kimsr kalmıyor bende.Kv kaçtı.
ben ise tek evde oturiyorum(eşim gece çalişiyor ) sizin yorumlara bakıyorum ve acıba bu bir sancı mi diyip durıyorumCanını sıkma boşver. Ben anneme kayınvalideme çok yakın oturuyorum ama herşeyi tek başıma yaptım doğumda da kimsenin gelmesini istemiyorum. Gelip sadece canımı sıkacaklar. Tabi gelmeyin de diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?