hayırlı olsun kiskandim bende daha tik yok offSelam kızlar,
Paşam dünyaya geldi :)
Dün gece 1.30 gibi suyum geldi. Hemen hastaneye koştuk. 3 cm açıklığım varmış. Saat 5te doktorum geldi 6 cm açılma olmuş. Epidural istedim. Epidural yapıldı. 7.40da doğumhaneye girdik. 8.20de minnoşum doğdu :)
Darısı bekleyenlerin başına :)
Kan şekeri düştüğü için verdiler bnm bebeğime de . Süt sağma makinesi de göğsümü şişirdi, bebe çekince gelmiyor da.. Bence biraz rahatlamamz lazım. 2/3 haftada oturur dedi bebek hemşiresi . Bnm eşimin ailesi yine yaptı yapacağını oHastanenin emzirme uzmanları habire kontrol ediyorlardı bir saat emdikten sonra yatırınca ağlıyorsa doymamış demektir mama vericez diyorlardı. Mama vermesinler diye ne kadar emzirdiğini söylemedim ama yine açtı bebiş mama verdiler
Evet canm aynı gün doğum yaptık =) IYİ olmanı istiyorum Litchi lütfen SEN kendine özen gösterBebişin Doğdu mu canım? Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Bizim doğum günümüz seninkiyle aynı.
bebege vermiyorsanda ev islerini buyur yapsin canimOlmuyor eşim. Hem beceremiyor hemde bende aşırı sinirliyim.ona karşı ne yapsa batıyor.
Süt için ben incir,elma kompostosu,Malt ve Milk tea diye.bir çay aldım.onları içiyorum Hee birde helva.Bebiş çok tatlı teyzesiona bakınca ağrı kalmıyor dicem ama sadece şu kulunç ağrısı çok fazla. Nefesimi bile kesiyor. Ayaklandm ilk baştan beri. Hiç yatamadım ki. Çağırdığım halde gelmedi daha kimse. Eşim de ik yardımcı değil ama yine de bebişin altını falan Değiştiriyor. Süt için ne yapıcam çok tedirgin etti Dr lar.
helal vallaha bence yardim güzel birşey ama güzel yapilirsa gereksiz gerilim yaşamaktansa öyle daha güzelvalla kizlar ben iki dogum sonrasindada sorun fln yasamadim
kimse olmadi yanimdan ne bu çocuk aç diyen oldu ne mama ver diyen oldu .. hatta ikincide kapimi Allahin kulu açmadi bende temizlik derdine falan du$medim : )))) arada kocam soyleniyordu o kaadr ama oda butun i$teydi zaten : ) sehre yeni tasinmistim konu komsu yokdu Allahin kulunu tanimiyordum .. meme ucu yarasi disinda da hiç sorunum olmadi, 1. çocuk 19 aylikdi bu arada ikinci dogdugunda .. 8 aylik hamileyken tasindim geldim bu sehre ond abile sorun yasamadim :)) kendi kendime kaç haftada yerlestirdim kartonlari yavas yavasz :)))
Iyi durdu konuşmadan diyordum haBiraz yürüyüş yaptik ama yorulmusum zor yurudum o yüzden. Geceden de uykusuzum iyice pilim bitti devrildim yatıyorum daha besigi kurcaz güya. Hala lodos var ugul ugul beynmi oydu kac gündür bas ağrısı da cabasi
Allah yardımcımız olsun canım. Sezeryandan bahsettimi doktorun yada suni sancıdan ?Benim de plasentam yaslanmis. Suyum azalmis. Dogumu bekliyoruz sabirsizlikla
Bu açılmayı söyleyen doktor değil. Bu benim başından beri gittiğim doktorum. Gösterdi ekranda beyaz parlaklıkları. Hep diyordu zaten ocak sonu şubat başı olacak doğum tahminen 4-5 şubat diyordu. Plasentanın durumunu görerek söylüyordu demekkiPlasentanın yaşlandığını nasıl anladı canım? Bu doktorun seni daha öncede açılman var diye panikletmişti başka doktorda açılman olmadığını öğrenmiştin sanki. Acaba yine başka bi doktora görünsen mi??
Hayatım e vitamini kapsülü verdi doktor , delip içindeki yağı suruyorsun, ise yarar inş ben de başladım . Bella bee göğüs kremi bir de bnm aldıklarım. Babe krem almıştım hastaneden Bella bee dediler ona geçtimEvde var deniyeyim o zaman canım çok teşekkür ederim.
Bende de hiç tık yoktu son ana kadar hatta karnım hiç inmedi, doğumhaneye giderken bile tepemdeydi.. İnşallah hayırlı zamanda alırsın kucağına...hayırlı olsun kiskandim bende daha tik yok off
Gozun aydin cnm allah anali babali buyutsunSelam kızlar,
Dün gece 1.30 gibi suyum geldi. Hemen hastaneye koştuk. 3 cm açıklığım varmış. Saat 5te doktorum geldi 6 cm açılma olmuş. Epidural istedim. Epidural yapıldı. 7.40da doğumhaneye girdik. 8.20de minnoşum doğdu :)
paşan hoşgeldi annesi :) kuzunun hayırlı bir ömrü olsun seninde bol bol sütünSelam kızlar,
dün tv de sütlaç önerdiler ve aylar önceden sunu yaz miştim 1tatli kaşığı isirganotu 1 tatlı kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı kimyon ve 200 ml su demlıceksın umarim yardimi olurSüt için ben incir,elma kompostosu,Malt ve Milk tea diye.bir çay aldım.onları içiyorum Hee birde helva.
Bugün arttı sanki.
Ağrı içinde bana hastanede sıcak su torbası koymuşlardı iyi geldi
inşallah aminBende de hiç tık yoktu son ana kadar hatta karnım hiç inmedi, doğumhaneye giderken bile tepemdeydi.. İnşallah hayırlı zamanda alırsın kucağına...
ama yardımcı olabileceği şeyler vardır yönlendir yapsın o da işe yarasın koca adam birşeyler yaparOlmuyor eşim. Hem beceremiyor hemde bende aşırı sinirliyim.ona karşı ne yapsa batıyor.
I
Inşallah btnm
valla benimki bi seçenek deildi,kimsem yokdu yanima gelecek ,5 sene oncede yokdu bugunde yok , ama bu sefer hastaneye ve gelecek arkadas ve komsularim var sukur Allahim kimseyi yalnizliklz kimsesizlikle SINAMASin ..helal vallaha bence yardim güzel birşey ama güzel yapilirsa gereksiz gerilim yaşamaktansa öyle daha güzel
cnm benimde kimsem yok diye bilirim benim annem gelmıcek ama kayinvaldem ve eşimin teyzesi gelcek şu anda evde benden başka kimsede yok ALLAHA emanetim gibi bir şey kizina eşin bakar diyecem meşbur oda seninle gelcek komşun iyise ona bırak eşinle konuşvalla benimki bi seçenek deildi,kimsem yokdu yanima gelecek ,5 sene oncede yokdu bugunde yok , ama bu sefer hastaneye ve gelecek arkadas ve komsularim var sukur Allahim kimseyi yalnizliklz kimsesizlikle SINAMASin ..
bakalim ben hastaneyken çocuklari napicaz .. benim tek aklimi kurcalayan bu konu , kizim bile gecen gun diyor annen sen hastanedeyken biz nolcaz diypr, 6 yasindaki çocuk bile biliyor ne kadar karisik durumda oldugumuzu ..
komsularim bakar ama esim istemez galiba . .
tek çaresiz oldugum konu bu su an : ((
yoksa dogum sancisidogurmasi,dikisi,sut gelmesi ,sariligi vs hiçbirini takmiyorum kafam çok rahat o konularda ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?