2015 Şubat Anneleri

valla kizlar ben iki dogum sonrasindada sorun fln yasamadim
kimse olmadi yanimdan ne bu çocuk aç diyen oldu ne mama ver diyen oldu .. hatta ikincide kapimi Allahin kulu açmadi bende temizlik derdine falan du$medim : )))) arada kocam soyleniyordu o kaadr ama oda butun i$teydi zaten : ) sehre yeni tasinmistim konu komsu yokdu Allahin kulunu tanimiyordum .. meme ucu yarasi disinda da hiç sorunum olmadi, 1. çocuk 19 aylikdi bu arada ikinci dogdugunda .. 8 aylik hamileyken tasindim geldim bu sehre ond abile sorun yasamadim :)) kendi kendime kaç haftada yerlestirdim kartonlari yavas yavasz :)))

hayırlı olsun kiskandim bende daha tik yok off

Kan şekeri düştüğü için verdiler bnm bebeğime de . Süt sağma makinesi de göğsümü şişirdi, bebe çekince gelmiyor da.. Bence biraz rahatlamamz lazım. 2/3 haftada oturur dedi bebek hemşiresi . Bnm eşimin ailesi yine yaptı yapacağını o
Bebişin Doğdu mu canım? Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Bizim doğum günümüz seninkiyle aynı.
Evet canm aynı gün doğum yaptık =) IYİ olmanı istiyorum Litchi lütfen SEN kendine özen göster

Süt için ben incir,elma kompostosu,Malt ve Milk tea diye.bir çay aldım.onları içiyorum Hee birde helva.
Bugün arttı sanki.
Ağrı içinde bana hastanede sıcak su torbası koymuşlardı iyi geldi

helal vallaha bence yardim güzel birşey ama güzel yapilirsa gereksiz gerilim yaşamaktansa öyle daha güzel

Biraz yürüyüş yaptik ama yorulmusum zor yurudum o yüzden. Geceden de uykusuzum iyice pilim bitti devrildim yatıyorum daha besigi kurcaz güya. Hala lodos var ugul ugul beynmi oydu kac gündür bas ağrısı da cabasi
Iyi durdu konuşmadan diyordum ha

Bu açılmayı söyleyen doktor değil. Bu benim başından beri gittiğim doktorum. Gösterdi ekranda beyaz parlaklıkları. Hep diyordu zaten ocak sonu şubat başı olacak doğum tahminen 4-5 şubat diyordu. Plasentanın durumunu görerek söylüyordu demekki

Evde var deniyeyim o zaman canım çok teşekkür ederim.
Hayatım e vitamini kapsülü verdi doktor , delip içindeki yağı suruyorsun, ise yarar inş ben de başladım . Bella bee göğüs kremi bir de bnm aldıklarım. Babe krem almıştım hastaneden Bella bee dediler ona geçtim

Gozun aydin cnm allah anali babali buyutsun

paşan hoşgeldi annesi :) kuzunun hayırlı bir ömrü olsun seninde bol bol sütün

Süt için ben incir,elma kompostosu,Malt ve Milk tea diye.bir çay aldım.onları içiyorum Hee birde helva.
Bugün arttı sanki.
Ağrı içinde bana hastanede sıcak su torbası koymuşlardı iyi geldi
dün tv de sütlaç önerdiler ve aylar önceden sunu yaz miştim 1tatli kaşığı isirganotu 1 tatlı kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı kimyon ve 200 ml su demlıceksın umarim yardimi olur

helal vallaha bence yardim güzel birşey ama güzel yapilirsa gereksiz gerilim yaşamaktansa öyle daha güzel
valla benimki bi seçenek deildi,kimsem yokdu yanima gelecek ,5 sene oncede yokdu bugunde yok , ama bu sefer hastaneye ve gelecek arkadas ve komsularim var sukur Allahim kimseyi yalnizliklz kimsesizlikle SINAMASin ..

bakalim ben hastaneyken çocuklari napicaz .. benim tek aklimi kurcalayan bu konu , kizim bile gecen gun diyor annen sen hastanedeyken biz nolcaz diypr, 6 yasindaki çocuk bile biliyor ne kadar karisik durumda oldugumuzu ..
komsularim bakar ama esim istemez galiba . .
tek çaresiz oldugum konu bu su an : ((

yoksa dogum sancisidogurmasi,dikisi,sut gelmesi ,sariligi vs hiçbirini takmiyorum kafam çok rahat o konularda ..

cnm benimde kimsem yok diye bilirim benim annem gelmıcek ama kayinvaldem ve eşimin teyzesi gelcek şu anda evde benden başka kimsede yok ALLAHA emanetim gibi bir şey kizina eşin bakar diyecem meşbur oda seninle gelcek komşun iyise ona bırak eşinle konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…