benBenim gibi doymak bilmeyen var mi?
Benim gibi doymak bilmeyen var mi?
canim ben hastanede 4 gun kalicam, kizim olsa sadece bide oglum var :))))cnm benimde kimsem yok diye bilirim benim annem gelmıcek ama kayinvaldem ve eşimin teyzesi gelcek şu anda evde benden başka kimsede yok ALLAHA emanetim gibi bir şey kizina eşin bakar diyecem meşbur oda seninle gelcek komşun iyise ona bırak eşinle konuş
Gerçekten depresyona girmemek elde değil.Valla bbiyandan dogurasim var Biyandan gucum enerjim yok bikac eksik var ufak diye dursun bikac gun diyorum. Ne istedigimi bilmiyom yani. Kontrole diye gidip bi cirpida dogurup gelmek de fena olmaz amaben ayni gun dus almistim dr demisti hatta. Dikisler Bandajliydi bisey olmadi. Korse degil de bikac gun sonra pamuklu kumas gibi yumusak biseylerle sarmistik biz
Zor dimi ilkinde bunye de alısık olmuyor tabi kolay degil rabbim bi an once duzene soksun. Dezavantajiniz destekcinizin olmayisi en sazindan bikac gun kisa.molalar bulmaniz lazim biz gerildikce bebeler de geriliyor malesef. Ben de ilkinde yatamamstim bisey olmuyo dikislere korkma rabbim dagina gore kar veriyo canim
Her ikiniz de saglikla kolaylikla kavusursunuz insallah dualarimiz sizinle rabbim yardimciniz olsun
Kiz tepikci dogurdun mu masallah ne guzel sen de kavustun hayirlisiyla. Saglikla buyut Yavrunu bol emisin insallah
Canim nolur kendini hirplma birak dunya sensiz dönsün. Bu sekilde kendine de bebene de yazik kimse sana madalya takmiycak esinden hayir yoksa hayri geccek vibirini bulsun bizahmet evladinin hatrina. Dinlenmezsen sut nasil olcak. Bol dus uyku ve gergin olmyan bir litchi= süt bunu unutma nolur
ooo tabi zor durum valahacanim ben hastanede 4 gun kalicam, kizim olsa sadece bide oglum var :))))
esim en son çare i$i birakmaz herhalde
maddi durumunuz nasıl birini tutsanız 5 gün eşin eve gelene kadar kalabilecekvalla benimki bi seçenek deildi,kimsem yokdu yanima gelecek ,5 sene oncede yokdu bugunde yok , ama bu sefer hastaneye ve gelecek arkadas ve komsularim var sukur Allahim kimseyi yalnizliklz kimsesizlikle SINAMASin ..
bakalim ben hastaneyken çocuklari napicaz .. benim tek aklimi kurcalayan bu konu , kizim bile gecen gun diyor annen sen hastanedeyken biz nolcaz diypr, 6 yasindaki çocuk bile biliyor ne kadar karisik durumda oldugumuzu ..
komsularim bakar ama esim istemez galiba . .
tek çaresiz oldugum konu bu su an : ((
yoksa dogum sancisidogurmasi,dikisi,sut gelmesi ,sariligi vs hiçbirini takmiyorum kafam çok rahat o konularda ..
Cnm sızın durum nasıl farklıki ozel ebeyı banada sordular ama gerek duymadım ozel ebe eve de gelebılıomus sancı anında ama gerek gormedım ne bılıyım dedıgım gıbı sonradan da vazgectımOo bunu ogrendigim iyi oldu bizim durum daha farkli oldugumdan fiyatlar bundan cok daha farkli gerci ebe icin de ucret vericem ben disardan dogum destekcisi olarak katilacagi icin. Yarim bunlari net ogreneyim umarim 3 bucugu gecmez bizimki
Yaa senin de mi yarindi bi an kafam karsti hepmi bu tarhti yoksa aksi bi durum mu var kusrma bakma animsayamadm ccanım rabbim saglikla kurtarsn
oh bosver gittigi iyi olmus kalavalik da kasiyor biyerden sonra. Isim konusunda son bi onerisi oldu mu teyzenin
Senin son haftammış canım Allah sağlıklı sıhhatli kolay Doğumlar nasip etsin inşallah :)Bende hala doğurmadım. Herşey hazır bi bebek eksik.
Bizimkiler dakik olacak galiba :)Ben de varim :)
Aynıyım senle ama benim gündüz ablam geliyor. Süt derdi brnimkide doymuyor doymayınca ağlıyor. Mecbur mama veriyorum o da midesini rahatsız ediyor.Canım nasılsın? Yazamadım sana. Emek hanım nasıl? Biz selin koyduk. Ben Süt derdindeyim başından beri dediğim gibi yanımda da kimse yok.
Canim bana 2 haftadir bi bayan geliyor. 8:30-17:00.haftada 2 gün. 85 tl veriyorum.simdilik temizlik,ütü,dolap düzenleme filan yapti.yarın doğum var:)bundan sonra yemek de yapacak.bebege de bakarim ben sen uyursun diyo.2 cocuk annesi ama oyle bebek bakicisi değil emanet edilir mi cocuk bilemedimYardımcıya kaç para veriyorsun canım? Sabah sekiz öğleden sonra üç gelmesi için günde seksen lira iyi mi? Temizlik yok sadece mutfak işi yemek.
, esim gece 12 de geliyor eve,o saate kaadr evde bi yabanci nasil olur , turk birini zaten bulamam ..maddi durumunuz nasıl birini tutsanız 5 gün eşin eve gelene kadar kalabilecek
bu lafin üzerine bende gidim bir ekmek arası yapayım
Sezeryan kolaylarına gelıodur tabı aynı zamanda ıslerıne bı ara nabcam nerde dourcam dıe takıodumda su ara sıkıntı yapmıorum yapsam ne degıscek su saatten sonra dr dr gezıcek halımde yok beklemedeyız bakalımaynı şekildeyim bana yakın via hospital var orada 2 dr gittim ama güvenemedim gerçi doğuma nöbetçi kimse o giriyormuş ama sezeryan yanlısı gibi geldiler normal doğumun risklerini anlatmaya doyamadı birisi
Bana da aynisini dedi doktor. 38.haftadan sonra azalirmis. Dogum yaklasiyor.Dünki muayenede doktor suyunda azalma var dedi. ben çok üzerinde durmadım son haftam diye ama netten okuyunca pek iç açıcı şeyler yazmadığını okudum. Suyunda azalma olan var mı?
değilsin tabi şuanda dana olsa yerim herhaldeYalniz olmadigima sevindim...
dua ediyorum okullar kapaliyken dogum olsun diye, 20 subatda tatile giriyolarooo tabi zor durum valaha
hmm sezerjan olursan tarihi öne al ama normal herhalde senin kidua ediyorum okullar kapaliyken dogum olsun diye, 20 subatda tatile giriyolar
tatilde daha kolay olur
kiz ilkokula gidiyor okulda devamsizlik iyi olmaz onun için
hem bakaninda okulda çocugu olur onada zor olur : (
amaninnn ne sezeryani kiz Allah korusunnnhmm sezerjan olursan tarihi öne al ama normal herhalde senin ki
Bende yalnızım. Annemlerde kalıyordum eşim olmayınca ama olmuyor insan kendi evini yatağını özlüyor.ben ise tek evde oturiyorum(eşim gece çalişiyor ) sizin yorumlara bakıyorum ve acıba bu bir sancı mi diyip durıyorumhiç stress yok azicik heycan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?