2015 Şubat Anneleri

canim ben hastanede 4 gun kalicam, kizim olsa sadece bide oglum var :))))
esim en son çare i$i birakmaz herhalde

G
Gerçekten depresyona girmemek elde değil.
O girmeyenlerinde arkası sağlam ondan girmiyorlar.
Bir kere uykusuzluk başlı başına depresyon nedeni.

maddi durumunuz nasıl birini tutsanız 5 gün eşin eve gelene kadar kalabilecek

Cnm sızın durum nasıl farklıki ozel ebeyı banada sordular ama gerek duymadım ozel ebe eve de gelebılıomus sancı anında ama gerek gormedım ne bılıyım dedıgım gıbı sonradan da vazgectım

Canım nasılsın? Yazamadım sana. Emek hanım nasıl? Biz selin koyduk. Ben Süt derdindeyim başından beri dediğim gibi yanımda da kimse yok.
Aynıyım senle ama benim gündüz ablam geliyor. Süt derdi brnimkide doymuyor doymayınca ağlıyor. Mecbur mama veriyorum o da midesini rahatsız ediyor.
Kızım esmer cadı. Bana dünya güzeli görünüyor bilmiyorum güzel mi gerçekten.

Yardımcıya kaç para veriyorsun canım? Sabah sekiz öğleden sonra üç gelmesi için günde seksen lira iyi mi? Temizlik yok sadece mutfak işi yemek.
Canim bana 2 haftadir bi bayan geliyor. 8:30-17:00.haftada 2 gün. 85 tl veriyorum.simdilik temizlik,ütü,dolap düzenleme filan yapti.yarın doğum var:)bundan sonra yemek de yapacak.bebege de bakarim ben sen uyursun diyo.2 cocuk annesi ama oyle bebek bakicisi değil emanet edilir mi cocuk bilemedim

maddi durumunuz nasıl birini tutsanız 5 gün eşin eve gelene kadar kalabilecek
, esim gece 12 de geliyor eve,o saate kaadr evde bi yabanci nasil olur , turk birini zaten bulamam ..
o yuzden bu seçenegi hiç aklima bile getirmedim ..

ayrica o 5 gunde o kadar saat bekleyenin paarsini evrene kaadr esim kendi durur evde , maddi olarak ayniya çikar herhalde :))) esimin isi birakmasiyla : )

aynı şekildeyim bana yakın via hospital var orada 2 dr gittim ama güvenemedim gerçi doğuma nöbetçi kimse o giriyormuş ama sezeryan yanlısı gibi geldiler normal doğumun risklerini anlatmaya doyamadı birisi
Sezeryan kolaylarına gelıodur tabı aynı zamanda ıslerıne bı ara nabcam nerde dourcam dıe takıodumda su ara sıkıntı yapmıorum yapsam ne degıscek su saatten sonra dr dr gezıcek halımde yok beklemedeyız bakalım

Dünki muayenede doktor suyunda azalma var dedi. ben çok üzerinde durmadım son haftam diye ama netten okuyunca pek iç açıcı şeyler yazmadığını okudum. Suyunda azalma olan var mı?
Bana da aynisini dedi doktor. 38.haftadan sonra azalirmis. Dogum yaklasiyor.

dua ediyorum okullar kapaliyken dogum olsun diye, 20 subatda tatile giriyolar
tatilde daha kolay olur
kiz ilkokula gidiyor okulda devamsizlik iyi olmaz onun için
hem bakaninda okulda çocugu olur onada zor olur : (
hmm sezerjan olursan tarihi öne al ama normal herhalde senin ki

ben ise tek evde oturiyorum(eşim gece çalişiyor ) sizin yorumlara bakıyorum ve acıba bu bir sancı mi diyip durıyorum hiç stress yok azicik heycan var
Bende yalnızım. Annemlerde kalıyordum eşim olmayınca ama olmuyor insan kendi evini yatağını özlüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…