2015 Şubat Anneleri

eşin işi bırakamıyorsa erken çıkar 5 gün sonuçta

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

ben doktor doktor gezdim valla offfff diyorum başka da birşey demiyorum

Ayy inanmiyorum sen de kavustun demek hayırlı olsun saglikla buyutun inşallah darisi bize

Iyi durdu konuşmadan diyordum ha

Of bura da olmasa patlarim kuzum ustume geliyor hersey burda

Cnm sızın durum nasıl farklıki ozel ebeyı banada sordular ama gerek duymadım ozel ebe eve de gelebılıomus sancı anında ama gerek gormedım ne bılıyım dedıgım gıbı sonradan da vazgectım

Sezeryan sonrasi normal dogum deniycez biz. Bunda riskler oldugu icin yapan yer destekleyen dr çok az ve fiyatları da yuksek genelde. Hazirda anestezi ekibi vb olmasi gerekiyor belli protokolleri var acil bi ameliyata dönme durumu olursa diye bir de iste hastane dr adi itibari icin de maliyet yuksek tutuluyor. Ki medivia bicok yere gore daha makul fiyatli

kesinlikle öyle cnm home sweet home

ah ne sweet home hem de gözümde tütüyor evim duzenim herseyim

Yarın kontrolüm var süsleme aksesuarlari haric hersey hazir bi de fotografci isim muallakta ilki sezeryandi ayarlmstik bunda nsl olur bilemiyorum diye kaldi netleşmedi bir gitmisken doğuruversem ne iyi olur aslında insan belli biseyden sonra ciktigi eve de sıgamıyor arkadaş hele çocukla oyy ki ne oyy.. cok stres oldum artık hersey batiyo bana

Allah yardımcımız olsun canım. Sezeryandan bahsettimi doktorun yada suni sancıdan ?
Canm ben Isvicredeyim. Burada sezeryandan bahsedilmiyor. Hatta cok rahatti doktor. Biraz sinir oldum. Diyor ki 12sinde gelirsin su sanci gelmesse. 12sinden sonra da 4gunde bir bakariz.

Gözünüz aydın allah analı babalı buyutsun ya musait olursan Epidural hakkında tecrübelerini yazarmisin Epidural yapılana nasıl di sonrası falan

Canm ben Isvicredeyim. Burada sezeryandan bahsedilmiyor. Hatta cok rahatti doktor. Biraz sinir oldum. Diyor ki 12sinde gelirsin su sanci gelmesse. 12sinden sonra da 4gunde bir bakariz.
Oksijen ve besini azalıyormuş ama bebeğin. Benİm doktorda perşembeye kadar kendi gelmezse suni sancı başlıycaz duruma göre ddi. Sezeryan hiç demedi ama suni sancı kar etmezse sonuç belli yani. Belki sendeki yaşlanma daha azdır. Beyazlıkları gösterdimi sana ? Ban gösterdi 6 da 1 i kadardı toplamda

Gozunaydin canim. Saglikla buyu. Bebegini ins. Bol sutlu gunler

Seninde gözün aydın canım. Maşallah kolay olmuş doğumun galiba. Sağlık sıhhatle huzurla büyüt bebeğini.

Kizlar asagidaki mesajimi dogum hikayeleri basliginda yazmistim gormezsiniz diye buraya kopyaliyorum boyle bir sey yapsak iyi olmaz mi ki

"Dogum yapan arkadaşlar kacinci haftalarinda hangi şekilde dogum yaptıklarını yazsa en azından. Kisaca bebis bilgileri de olabilir kilosu boyu cinsiyeti gibi. En azından kimler kaldi kimler kucagna aldi yavrusunu bilirdik bi listemiz olurdu"

canım eslaa meşgul yoksa listeye ekleme yapabiliriz

Ben varım canım. Canavar gibiyim tabiri caizse. Doymak kavramı yok önümde olanı bitirmek istiyorum. Gözümün önünde yoksa yemek yemeyi unutuyorum ama
Ben de doymaz oldum. Hele bu saatlerde acikiyorum. Yersem ya midem bulaniyor ya yaniyor. Yemesem de ac ac olmuyor

Ben de doymaz oldum. Hele bu saatlerde acikiyorum. Yersem ya midem bulaniyor ya yaniyor. Yemesem de ac ac olmuyor
Mide yanması berbat bişey zaten. Ama ben kendimi keşfettim portakal ve acı olan herşey midemi yakıyor. Bide tost yada kuru ekmek yemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…