Günlerimiz aynı peki bebek hareketlerinde azalma varmı ? Yani birgün çok hareketli birgün hareketsizBana da aynisini dedi doktor. 38.haftadan sonra azalirmis. Dogum yaklasiyor.
Evet hic cekilmiyor. Bu saatte ne yersem yakiyor. Ama gunduz dedigin gibi belli seyler daha cok yakiyor. Neyse az kaldi gececek bunlar daMide yanması berbat bişey zaten. Ama ben kendimi keşfettim portakal ve acı olan herşey midemi yakıyor. Bide tost yada kuru ekmek yemek.
Sen benden 1 gün öndesin. Sağlıkla kavuşalım inş.yavrularımızaEvet hic cekilmiyor. Bu saatte ne yersem yakiyor. Ama gunduz dedigin gibi belli seyler daha cok yakiyor. Neyse az kaldi gececek bunlar da
Hastanenin emzirme uzmanları habire kontrol ediyorlardı bir saat emdikten sonra yatırınca ağlıyorsa doymamış demektir mama vericez diyorlardı. Mama vermesinler diye ne kadar emzirdiğini söylemedim ama yine açtı bebiş mama verdiler
mayali seyler yakiyor canimMide yanması berbat bişey zaten. Ama ben kendimi keşfettim portakal ve acı olan herşey midemi yakıyor. Bide tost yada kuru ekmek yemek.
Valla sen bna bakma nasıl sa üZerimde bi enerji var şimdi ütü Yaptım oturdum geçmişe bakıyodum sizden ne haber
Hadi artık gelsin bebişBanyomu yaptım çıktım. Sabaha hazırız Allahın izniyle ama uykum yok:) uyu diye diretiyolar yarın bütün gün yatıcam zaten diyorum bende. Hatta yarınki paramparça dizisinin mevzusunu yapıyorum:) kızım uslu olursa inşaAllah dizimide izlerim diyorum:)
Mide yanması sorununu bende yaşıyorum inşallah doğumdan sonra geçer.Mide yanması berbat bişey zaten. Ama ben kendimi keşfettim portakal ve acı olan herşey midemi yakıyor. Bide tost yada kuru ekmek yemek.
Gözünüz aydın allah analı babalı buyutsun ya musait olursan Epidural hakkında tecrübelerini yazarmisin Epidural yapılana nasıl di sonrası falan
Benim de 9 gibi sancılarım vardı hastaneye geldik 4 e kadar sancı çektim açılma olmadı bir türlü. Sezeryanla oğlumu dünyaya getirdim Allahıma binlerce kez şükür çok merak ediyordum ya hani ilk kim şubat annesi olacak diye galiba ben oldum :) darısı bekleyenlerin başına öpüyorum hepinizi :)
geçer canim yani geçiyorr :)Mide yanması sorununu bende yaşıyorum inşallah doğumdan sonra geçer.
Saolasın canım cümlemizinki inşallah. Epidural bende oldukça işe yaradı. Epidurali aldıktan sonra uyudum bile çok hatırlamıyorum. Çünkü önceki 2 gün viral enfeksiyon kapmıştım ne yemek ne uyku sıfır enerji ile girdim doğuma ve sancılarım bi anda hızlandı aralarda dinlenemiyodum. Epidurali alınca sancıları çok çok az hissettim. Tek sorun açılma tamamlandıktan sonra ıkınma evresinde oldu. Bayağı bi ıkınmada sorun yaşadım ama şükür eninde sonunda geldi bebem :)
Bebiş çok tatlı teyzesiona bakınca ağrı kalmıyor dicem ama sadece şu kulunç ağrısı çok fazla. Nefesimi bile kesiyor. Ayaklandm ilk baştan beri. Hiç yatamadım ki. Çağırdığım halde gelmedi daha kimse. Eşim de ik yardımcı değil ama yine de bebişin altını falan Değiştiriyor. Süt için ne yapıcam çok tedirgin etti Dr lar.
Kimse yok ki evde eşimden başka. O da bilgisayar oyunu oynuyor. Kahvaltı hazırlama yemekler bebişi besleme çok yoruldum ayrıca emzirme süresi ne kadar? Iki saat sürüyor bazen ama bebiş doymuyor mama verdik çok yoruldum yaw.
Selam kızlar,
Paşam dünyaya geldi :)
Dün gece 1.30 gibi suyum geldi. Hemen hastaneye koştuk. 3 cm açıklığım varmış. Saat 5te doktorum geldi 6 cm açılma olmuş. Epidural istedim. Epidural yapıldı. 7.40da doğumhaneye girdik. 8.20de minnoşum doğdu :)
Darısı bekleyenlerin başına :)
hiç geçmeyecek gibi geliyor.geçer canim yani geçiyorr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?