2015 Şubat Anneleri

Bana da aynisini dedi doktor. 38.haftadan sonra azalirmis. Dogum yaklasiyor.
Günlerimiz aynı peki bebek hareketlerinde azalma varmı ? Yani birgün çok hareketli birgün hareketsiz buraları okudukça zaman yaklaştıkça paranoyak oldum resmen

Mide yanması berbat bişey zaten. Ama ben kendimi keşfettim portakal ve acı olan herşey midemi yakıyor. Bide tost yada kuru ekmek yemek.
Evet hic cekilmiyor. Bu saatte ne yersem yakiyor. Ama gunduz dedigin gibi belli seyler daha cok yakiyor. Neyse az kaldi gececek bunlar da

Canim öncelikle gecmis Olsun hayirli olsun. Rabbim yardimcin Olsun.
Süt icin su emzirme caylari varya ondan ic ben ilkinde ictim Cok ise yariiydu sicak sicak günde 2 kere 1 er litre demliyordum gercekten Cok süt yapiyo burda hastanelerde o caylardan muhakkak iciriyorlar dene derim. Ben simdiden aldim koydum. Allah yardimcin Olsun ins.

Mide yanması berbat bişey zaten. Ama ben kendimi keşfettim portakal ve acı olan herşey midemi yakıyor. Bide tost yada kuru ekmek yemek.
mayali seyler yakiyor canim
pogaca ye bak noluyor bogazindan geçtigi an basliyor mide yanmasi
ben bazen yiyorum, lokmami bitirimeden kizimdan ilacimi istiyorum :))))))) belli yani midem yanacak

utum birikmisti onu yapayim dedim, utu benimi utuledi çamasirlari mi utuledi mullakdayim valla belim koptuu
bide buharli utu az zamanda dunyayi utuluyor, otekinden olsa nolcakdi acaba halimmm

Banyomu yaptım çıktım. Sabaha hazırız Allahın izniyle ama uykum yok:) uyu diye diretiyolar yarın bütün gün yatıcam zaten diyorum bende. Hatta yarınki paramparça dizisinin mevzusunu yapıyorum:) kızım uslu olursa inşaAllah dizimide izlerim diyorum:)

Hadi artık gelsin bebiş

Gözünüz aydın allah analı babalı buyutsun ya musait olursan Epidural hakkında tecrübelerini yazarmisin Epidural yapılana nasıl di sonrası falan

Saolasın canım cümlemizinki inşallah. Epidural bende oldukça işe yaradı. Epidurali aldıktan sonra uyudum bile çok hatırlamıyorum. Çünkü önceki 2 gün viral enfeksiyon kapmıştım ne yemek ne uyku sıfır enerji ile girdim doğuma ve sancılarım bi anda hızlandı aralarda dinlenemiyodum. Epidurali alınca sancıları çok çok az hissettim. Tek sorun açılma tamamlandıktan sonra ıkınma evresinde oldu. Bayağı bi ıkınmada sorun yaşadım ama şükür eninde sonunda geldi bebem :)

hayırlı olsun canım, gözün aydın
bol sütler : )))

hayırlı olsun canım, gözün aydın

dereotu, yeşil mercimek benim duyduğum en iyi süt gıdası
bi de humana diye bi çay mı ne varmış , pek övüyolar

Allah yardımcın olsun canım ya
doğumdan önce diyodun zaten yalnız kalırım diye , maalesef öyle oldu
annenler en kısa zamanda gelirler ve yardımcı olurlar inşallah

Ay maşallah analı babalı sağlıklı huzurlu bol sütlü büyüyün.Ben de bir gün böyle kaybolup 4-5 saatte doğurup gelmek istiyorum,harikasınız...

Valla böle doğuranları okudukça özeniyorum pff Rabbim bebeklerinize sağlık sizede bol bol süt versin banada birazcık uyku çok Yürüdüm bugün hiç etkilemedi ama sanıyorum biraz uzansam iyi olacak bebişim dinlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…