2015 Şubat Anneleri

Insallah herseyin kolay güzel gecer saglicakla yavrunu alirsin kucagina.

Allah kolaylık versin canım yarın sende bebeğine kavuşuyorsun hayırlısıyla

Uff cnm cok sıkılıor hic agri sizi bisi yok sadece çabuk yoruluorum nefes almakta zorlaniorm o kadar :) ve cok sabirsizim hemen kucagima almak istiorum erenimi ama nazli oglum beni uzuyor gelmiyor

Uff cnm cok sıkılıor hic agri sizi bisi yok sadece çabuk yoruluorum nefes almakta zorlaniorm o kadar :) ve cok sabirsizim hemen kucagima almak istiorum erenimi ama nazli oglum beni uzuyor gelmiyor

Vallahi ben doğuranları görünce ne yalan söyleyyeim gidip güzelce uyuyayım sabah geç uyanayım pazatates kızartıp süper bi kahvaltı yapayım,sonra çıkıp yürüyeyim pastalar yiyeyim filan diye düşündüm :)

Kızlr bana da dua edin,yarın sezeryan olucam ...
Allah yardımcın olsun.kolaylıkla sağlıkla al inşallah kucagina

Kizlar ben dogurdum cok sukur darisi bekleyenlerin basina.. 3500 gr normal dogum hastanedeyim
Gözünüz aydın.Allah sağlıkla güle güle büyütmeyi nasip etsn

Sen de yarin kucağına aliyormussun inşallah.Allah yardımcı olsun

Nasıl
Cherish nasılsın canım doğum Yapalı seni pek bi durgun hissediyorum nedense durumlar Nasil ?
anladın bilemiyorum , dikişim oldu doğumda , bgn baktırmaya gittim acıyınca attı mı die sıkıntı ettim, normal geçecek dediler , ağrı kesici Yaptılar . Kendimi açıkcası tükenmiş hissediyorum tabi normal, bı yandan süt konusunda her kafadan bi ses bi yandan da gece panikle uyanıp nefes alıyor mu korkusu :) sanrm her şeyi abartılı yaşayan biriyim :) buna kanaat getirdim . Ama eminim herkeste oluyordur bunlar. Acemilik dielim . Beni düşünüp yazdığın için teşekkür ederim . Bu gece ilk kez balkona çıkıp bi kahve içtim şimdi dışarıyı izliyorum bebeği babaya teslim ettim :) malum nefes alıyor Mu die bakılması Şart :) sen nasılsın

Nasi bi rahatlik cnm buu bende heran sancim gelirde dogururmuyum die bekliorum :))

Iyi ki burası ve sizler var yoksa bu acemilik cok zor . Tecrübeli anneler saolsun , düşünceli dostlar da en az o kdr

Hayırlı olsun canm gözün Aydın
Neden Malt a izin vermediler. Ben içiyorum
Bitki karışımı bi kapsül verdiler bana hastanede , humana sanrm markası , rezene meryem otu mu onlardan bişeyler var içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…