Banyomu yaptım çıktım. Sabaha hazırız Allahın izniyle ama uykum yok:) uyu diye diretiyolar yarın bütün gün yatıcam zaten diyorum bende. Hatta yarınki paramparça dizisinin mevzusunu yapıyorum:) kızım uslu olursa inşaAllah dizimide izlerim diyorum:)
Allah kolaylık versin canım yarın sende bebeğine kavuşuyorsun hayırlısıylaBanyomu yaptım çıktım. Sabaha hazırız Allahın izniyle ama uykum yok:) uyu diye diretiyolar yarın bütün gün yatıcam zaten diyorum bende. Hatta yarınki paramparça dizisinin mevzusunu yapıyorum:) kızım uslu olursa inşaAllah dizimide izlerim diyorum:)
Yalniz olmadigima sevindim...
Hayirli olsun Allah saglicakla buyutmeni nasip etsin ins :)Kizlar ben dogurdum cok sukur darisi bekleyenlerin basina.. 3500 gr normal dogum hastanedeyim
Kizlar ben dogurdum cok sukur darisi bekleyenlerin basina.. 3500 gr normal dogum hastanedeyim
Uff cnm cok sıkılıor hic agri sizi bisi yok sadece çabuk yoruluorum nefes almakta zorlaniorm o kadar :) ve cok sabirsizim hemen kucagima almak istiorum erenimi ama nazli oglum beni uzuyor gelmiyor
İnşaAllah canım. Senin profil resminden yapmıştık biz geçen sene. Eşim ben ve kızım:) görünce sen geliyosun aklıma:)Allah kolaylık versin canım yarın sende bebeğine kavuşuyorsun hayırlısıyla
Hayırlı olsun bebişin gözün AYDIN kurtulmuşsun darısı bizim başımızaMide yanması sorununu bende yaşıyorum inşallah doğumdan sonra geçer.
Allah yardımcın olsun.kolaylıkla sağlıkla al inşallah kucaginaKızlr bana da dua edin,yarın sezeryan olucam ...
Selam kızlar,
Paşam dünyaya geldi :)
Dün gece 1.30 gibi suyum geldi. Hemen hastaneye koştuk. 3 cm açıklığım varmış. Saat 5te doktorum geldi 6 cm açılma olmuş. Epidural istedim. Epidural yapıldı. 7.40da doğumhaneye girdik. 8.20de minnoşum doğdu :)
Darısı bekleyenlerin başına :)
Gözünüz aydın.Allah sağlıkla güle güle büyütmeyi nasip etsnKizlar ben dogurdum cok sukur darisi bekleyenlerin basina.. 3500 gr normal dogum hastanedeyim
Sizin evdekiler nasıl oldu.düzeldi mi ateşleri.yazabildiği ne gore seni teğet geçti hastalıklar galibageçer canim yani geçiyorr :)
Sen de yarin kucağına aliyormussun inşallah.Allah yardımcı olsunBanyomu yaptım çıktım. Sabaha hazırız Allahın izniyle ama uykum yok:) uyu diye diretiyolar yarın bütün gün yatıcam zaten diyorum bende. Hatta yarınki paramparça dizisinin mevzusunu yapıyorum:) kızım uslu olursa inşaAllah dizimide izlerim diyorum:)
anladın bilemiyorum , dikişim oldu doğumda , bgn baktırmaya gittim acıyınca attı mı die sıkıntı ettim, normal geçecek dediler , ağrı kesici Yaptılar . Kendimi açıkcası tükenmiş hissediyorum tabi normal, bı yandan süt konusunda her kafadan bi ses bi yandan da gece panikle uyanıp nefes alıyor mu korkusu :) sanrm her şeyi abartılı yaşayan biriyim :) buna kanaat getirdim . Ama eminim herkeste oluyordur bunlar. Acemilik dielim . Beni düşünüp yazdığın için teşekkür ederim . Bu gece ilk kez balkona çıkıp bi kahve içtim şimdi dışarıyı izliyorum bebeği babaya teslim ettim :) malum nefes alıyor Mu die bakılması Şart :) sen nasılsınCherish nasılsın canım doğum Yapalı seni pek bi durgun hissediyorum nedense durumlar Nasil ?
Nasi bi rahatlik cnm buu bende heran sancim gelirde dogururmuyum die bekliorum :))Vallahi ben doğuranları görünce ne yalan söyleyyeim gidip güzelce uyuyayım sabah geç uyanayım pazatates kızartıp süper bi kahvaltı yapayım,sonra çıkıp yürüyeyim pastalar yiyeyim filan diye düşündüm :)
Iyi ki burası ve sizler var yoksa bu acemilik cok zor . Tecrübeli anneler saolsun , düşünceli dostlar da en az o kdrAyy inanmiyorum sen de kavustun demek hayırlı olsun saglikla buyutun inşallah darisi bize
Of bura da olmasa patlarim kuzum ustume geliyor hersey burda
Sezeryan sonrasi normal dogum deniycez biz. Bunda riskler oldugu icin yapan yer destekleyen dr çok az ve fiyatları da yuksek genelde. Hazirda anestezi ekibi vb olmasi gerekiyor belli protokolleri var acil bi ameliyata dönme durumu olursa diye bir de iste hastane dr adi itibari icin de maliyet yuksek tutuluyor. Ki medivia bicok yere gore daha makul fiyatli
ah ne sweet home hem de gözümde tütüyor evim duzenim herseyim
Geçti canm ben de . Sıkılma ona . Mide rahatlıyorMide yanması sorununu bende yaşıyorum inşallah doğumdan sonra geçer.
Hayırlı olsun canm bnmKizlar ben dogurdum cok sukur darisi bekleyenlerin basina.. 3500 gr normal dogum hastanedeyim
Hayırlı olsun canm gözün AydınSelam kızlar,
Paşam dünyaya geldi :)
Dün gece 1.30 gibi suyum geldi. Hemen hastaneye koştuk. 3 cm açıklığım varmış. Saat 5te doktorum geldi 6 cm açılma olmuş. Epidural istedim. Epidural yapıldı. 7.40da doğumhaneye girdik. 8.20de minnoşum doğdu :)
Darısı bekleyenlerin başına :)
Bitki karışımı bi kapsül verdiler bana hastanede , humana sanrm markası , rezene meryem otu mu onlardan bişeyler var içindeNeden Malt a izin vermediler. Ben içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?