2015 Şubat Anneleri

Sizin evdekiler nasıl oldu.düzeldi mi ateşleri.yazabildiği ne gore seni teğet geçti hastalıklar galiba
evdekiler esim disindakiler iyiler, ates iki gun surdu çocuklarda , kizin biseyi kalmadi oglanda tek tuk oksuuryor
benim burnum akiyor sadece simdilik , bide butun gun hapsuiruyorum bu gidisle hapsurarak dogurucam : ))))

aksam ustu 1 saaat kadar uyumustum koltukda simdide uyyamiyorum
biraz pc ye bakiyimda gozlerim acisin diye açtim, o zaman daha kolay uyyorum

kizlar ya benim karnim titrer gibi oluyor, yani bebek tekmeyi arka arkaya salliyor gibi
hani kapiya çalmak için yumruugumuuzu uç dort defa arka arkaya vururuz ya oyle bisey, en yakin bu tanimlamayi buldum valla napiyim
ilk defa oluyor, oyle tekmemi olurkiiii

Gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle büyüt inşallah

hayırlı olsun canım bebeğini güle güle büyüt inşallah.

Benimde öyle oluyordu canım anlatınca herkesin tuhafına gidiyordu dr bile şükür aldım kucağıma paşamı oluyormuş demekki buda bir tecrübe oldu banada

normal bu haftalarda benim de arada bir oluyor bazen de aşırı derecede geriliyor nefesim kesiliyor.

Benimde öyle oluyordu canım anlatınca herkesin tuhafına gidiyordu dr bile şükür aldım kucağıma paşamı oluyormuş demekki buda bir tecrübe oldu banada
oo dr bile $a$iriyorsa baya degisik bisey yapiyor bizim oglanlar :)
yaws çocuk içerde azer bulbul gibi titriyor sankiii

Hickiriyodur cnm benim nst de oldu ole ust uste vurmalar kiz hickiriyo dedi

Aynen bende öyle hissettim geçende diuorumki sanki can cekisiyor ama normal tekmelerden hissedince geçti endisem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…