- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Bende beklemeyi düşünüyorum benim koz dönmemişti geçen hafta doktorda 39. Haftada gel sezeryana alalım dedi ben onu dinlemeyeceğim sancı ile dönen benek bile varken . Bende ne zaman doğum başlarsa o zaman gideceğim doktora ha o zamanda dönmezse el mecbur artıkValla hicbir fikrim yok. Bizimki hareket halinde arada bir kasilmalar oluyo ama sanci yok :) bekliycez.
Ben de dogurmadin, bebiş dogum kanalina girmiyor oyle bekliyorcanım ben hala doğurmadım doğmuyor benim ki bir türlü sancılarım var yürüyorum evde bir taraftan mide yanması çekiyorum
Bende de cok azaldi hareket, karnimim ellerdem tepki veriyor yoksa birsey yapmiyorGünlerimiz aynı peki bebek hareketlerinde azalma varmı ? Yani birgün çok hareketli birgün hareketsizburaları okudukça zaman yaklaştıkça paranoyak oldum resmen
Aynıyım senle ama benim gündüz ablam geliyor. Süt derdi brnimkide doymuyor doymayınca ağlıyor. Mecbur mama veriyorum o da midesini rahatsız ediyor.
Kızım esmer cadı. Bana dünya güzeli görünüyor bilmiyorum güzel mi gerçekten.
Nasıl
anladın bilemiyorum , dikişim oldu doğumda , bgn baktırmaya gittim acıyınca attı mı die sıkıntı ettim, normal geçecek dediler , ağrı kesici Yaptılar . Kendimi açıkcası tükenmiş hissediyorum tabi normal, bı yandan süt konusunda her kafadan bi ses bi yandan da gece panikle uyanıp nefes alıyor mu korkusu :) sanrm her şeyi abartılı yaşayan biriyim :) buna kanaat getirdim . Ama eminim herkeste oluyordur bunlar. Acemilik dielim . Beni düşünüp yazdığın için teşekkür ederim . Bu gece ilk kez balkona çıkıp bi kahve içtim şimdi dışarıyı izliyorum bebeği babaya teslim ettim :) malum nefes alıyor Mu die bakılması Şart :) sen nasılsın
Hamileliğim en zor zamanında yanımda olmayanlar arayıp sormayanlar şimdi kızıma büyük bir sevgi besliyorHayırdır ne diyor patavatsız insanlar sen kulak ardı et onları boşver tadını çıkar bir gün gibi geçip gidiyor hayat :)
Canim hic korkulacak bisey degil sonda rahat ol anlamiyosun bile belki biraz aci olursa oda dayanilmicak gibi degil hatta cok korkuyosan sole uyusturduktan sonra taksinlar olabiliyosaKalktım az bişi ekmek atıştırdım. Saatim 8:00 e kurulu. Tekrar uyumak ne mümkün. Tek korkum sonda yaaaa
Sutten kesip alicammiHamileliğim en zor zamanında yanımda olmayanlar arayıp sormayanlar şimdi kızıma büyük bir sevgi besliyor. Kayınvalidem, görümcem sürekli anlamsız sözler söyleyip beni geriyor. Geçen gün kayinvalidem bana gelmiş, öyle geliyor ki çocuğu sütten kesip alıp götürürüm çok hevesim var. Her görüşmemizde sürekli bebeği ilk ben kucağıma alacağım diyor. Rüyasında görüyormuş evde ki tabağın mikserin adını sare koymuş
Yaa odemmi o el uyusmalari falan sislik yok cok az ama 2 kolumda benden bagimsiz bisi tutamiorum yapamiorum sinirlerim bozuluyorGeceler ah geceler modundan çıkmak istiyorum artk. Komple elim kolum uyusuyor artik parmak köklerim tas kesiliyor odemden agridan zonklmadan uyuyamiyom kiviramiyorum tuvalette donumu bile cekmek için bukemiyorum yaoyle bi acayiplesiyor ki her gece bi saatir buz tutuyom bana misin demiyor namussuz off idrar testi isteyip baktrcam bugun aşırı bu ödem çünkü hasta gibiyim resmen vücudum devreleri yakmis durumda. Bir de cenemi sıkmaya basladim sanirim uykuda dis cene agrısi cek isin yoksa oyyy ne zormus. Kizimda boyle degildim hic ne rahattim
Ama ac olman gerekmiomu sanki son 12 saat yemek yeme diolar die biliodum...Kalktım az bişi ekmek atıştırdım. Saatim 8:00 e kurulu. Tekrar uyumak ne mümkün. Tek korkum sonda yaaaa
Ya benimde kasintilarim ilk kizima gore daha fazla halsizlik cok ilk kizimda hic yoktu odem desen 3. Aydan beri sisim onu katmiyorum bile acaba 2. Gebeliklere ozel biseymi bu ya ilk kizimda bende atom karinca gibiydim bunda surunuyorumGeceler ah geceler modundan çıkmak istiyorum artk. Komple elim kolum uyusuyor artik parmak köklerim tas kesiliyor odemden agridan zonklmadan uyuyamiyom kiviramiyorum tuvalette donumu bile cekmek için bukemiyorum yaoyle bi acayiplesiyor ki her gece bi saatir buz tutuyom bana misin demiyor namussuz off idrar testi isteyip baktrcam bugun aşırı bu ödem çünkü hasta gibiyim resmen vücudum devreleri yakmis durumda. Bir de cenemi sıkmaya basladim sanirim uykuda dis cene agrısi cek isin yoksa oyyy ne zormus. Kizimda boyle degildim hic ne rahattim
Ya benimde kasintilarim ilk kizima gore daha fazla halsizlik cok ilk kizimda hic yoktu odem desen 3. Aydan beri sisim onu katmiyorum bile acaba 2. Gebeliklere ozel biseymi bu ya ilk kizimda bende atom karinca gibiydim bunda surunuyorum
Yaa odemmi o el uyusmalari falan sislik yok cok az ama 2 kolumda benden bagimsiz bisi tutamiorum yapamiorum sinirlerim bozuluyoresim masaj yapio surekli o biraz ii gelio ama biraz iste.. dis sikmayi ben hamileligimin basindan beridir istemeddn yapiorum sabah cenem agrio dedigin gibi dis etlerimde mahvoldu disimde gitti bi tane dogumdan sonra bide disci serüvenimiz var yani gecmis olsun ((
günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar
şafak çanakkale oley
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?