2015 Şubat Anneleri

ne oyunuymuş yaw, çocuğundan ve eşinden önce gelen
ben ta burdan sinir oldum

Günaydın kızlar , sanki topikteki herkes doğurmuş gibi geliyor Gözüme yada çok konuşanlar bebişler gelince yok oldu

Doktor özellikle yapmak istedi 37 haftanın içindesin şimdiye kanala inmeye başlaması lazım çok yukarda dedi korktum ( ilk doğumum tecrübesizim

zamanlarımız hemen hemen aynı benim doktorum kanal konusunda hiç bişey demedi bana , kafası aşağıda dönmüş dedi sadece , çrş. randevum var sorayım bende

Günaydın kızlar. Hazırlık vakti:) hastaneye gidiyoruz. Dualarınızdan eksik etmeyin. Büyük ihtimalle hemen giremem. Ama ilk fırsatta bilgilendircem sizi. Allaha emanet olun.

Allah yardımcın olsun canım
herşey çok kolay olur inşallah , hayırlısıyla

zamanlarımız hemen hemen aynı benim doktorum kanal konusunda hiç bişey demedi bana , kafası aşağıda dönmüş dedi sadece , çrş. randevum var sorayım bende
37 den sonra söylüyor genelde canım ben Ağrı çektim mesela o zaman kanala girmiş hala çeliyorum o ağrıyı bacaklarımı kapattamıyorum ama kızın gelmeye niyeti yok

Günaydın kızlar. Hazırlık vakti:) hastaneye gidiyoruz. Dualarınızdan eksik etmeyin. Büyük ihtimalle hemen giremem. Ama ilk fırsatta bilgilendircem sizi. Allaha emanet olun.

Haydi hayırlı vuslatlar kuzumm

Günaydın kızlar , sanki topikteki herkes doğurmuş gibi geliyor Gözüme yada çok konuşanlar bebişler gelince yok oldu

Bi sen kaldin iste

Hadi git doğurda gel

ay umidim vardi ne guzel de zerre belirti yok ki tuvalete bi umit gidiyorum suydu nisandi bisey gelsim nerdee. Kasilma bile yok iki gundur

haha çok haklısın
doğuranlar perişanladı iyice
rahatlığın son dönemeci iyi değerlendirmek lazım
çarşamba izne ayrılıyorum ,
gezecem, tozacam, yatacam , yemek yicemmm

37 den sonra söylüyor genelde canım ben Ağrı çektim mesela o zaman kanala girmiş hala çeliyorum o ağrıyı bacaklarımı kapattamıyorum ama kızın gelmeye niyeti yok

hım
bi de kızlar erken gelir derler
hiç belli olmuyor ya
bir çok hurafe de bu topikte çürüdü ha

inşallah dönmüştür
niye dönmesin , ben hiç anlamamıştım döndüğünü mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…