Hadi hayirli haberlerle gel cnmBiz doktra gidiyoruz teyzeler
yagmur var istanbulda bu sabah kimbilir kopru trafigi ne sahanedir
Bebişin altını falan açmada yardım ediyor o kadar. Oyun için odasına kapanıyor çağırıyorum sesimi bile duymuyor. Biryerim ağrıyor diyince ilacını iç diyor. Hep böyleydi zaten ekstra değişeceğini sanmıyorum ama ameliyat yüzünden hareketlerimkusıtlandı zorlanıyorum bni anlayan yok.
Bana 6 saat aç olman yeter dediler. Açlığa dayanamıyorum migren hastasıyım dedim.Ama ac olman gerekmiomu sanki son 12 saat yemek yeme diolar die biliodum...
Allah yardımcın olsun canımGünaydın kızlar. Hazırlık vakti:) hastaneye gidiyoruz. Dualarınızdan eksik etmeyin. Büyük ihtimalle hemen giremem. Ama ilk fırsatta bilgilendircem sizi. Allaha emanet olun.
Doktor özellikle yapmak istedi 37 haftanın içindesin şimdiye kanala inmeye başlaması lazım çok yukarda dedi korktum( ilk doğumum tecrübesizim
Doktor özellikle yapmak istedi 37 haftanın içindesin şimdiye kanala inmeye başlaması lazım çok yukarda dedi korktum( ilk doğumum tecrübesizim
Hadi git doğurda gelGunaydin canim sancın agrin ne durumda esin geldi dimi
Günaydın kızlar. Hazırlık vakti:) hastaneye gidiyoruz. Dualarınızdan eksik etmeyin. Büyük ihtimalle hemen giremem. Ama ilk fırsatta bilgilendircem sizi. Allaha emanet olun.
37 den sonra söylüyor genelde canım ben Ağrı çektim mesela o zaman kanala girmiş hala çeliyorum o ağrıyı bacaklarımı kapattamıyorum ama kızın gelmeye niyeti yokzamanlarımız hemen hemen aynı benim doktorum kanal konusunda hiç bişey demedi bana , kafası aşağıda dönmüş dedi sadece , çrş. randevum var sorayım bende
Günaydın kızlar. Hazırlık vakti:) hastaneye gidiyoruz. Dualarınızdan eksik etmeyin. Büyük ihtimalle hemen giremem. Ama ilk fırsatta bilgilendircem sizi. Allaha emanet olun.
Kizlar ben dogurdum cok sukur darisi bekleyenlerin basina.. 3500 gr normal dogum hastanedeyim
Günaydın kızlar , sanki topikteki herkes doğurmuş gibi geliyor Gözümeyada çok konuşanlar bebişler gelince yok oldu
Hadi git doğurda gel
Vallahi ben doğuranları görünce ne yalan söyleyyeim gidip güzelce uyuyayım sabah geç uyanayım pazatates kızartıp süper bi kahvaltı yapayım,sonra çıkıp yürüyeyim pastalar yiyeyim filan diye düşündüm :)
37 den sonra söylüyor genelde canım ben Ağrı çektim mesela o zaman kanala girmiş hala çeliyorum o ağrıyı bacaklarımı kapattamıyorum ama kızın gelmeye niyeti yok
Iyi ki burası ve sizler var yoksa bu acemilik cok zor . Tecrübeli anneler saolsun , düşünceli dostlar da en az o kdr
Bende beklemeyi düşünüyorum benim koz dönmemişti geçen hafta doktorda 39. Haftada gel sezeryana alalım dedi ben onu dinlemeyeceğim sancı ile dönen benek bile varken . Bende ne zaman doğum başlarsa o zaman gideceğim doktora ha o zamanda dönmezse el mecbur artıkiki gündür hareketleri çok sert ve midem bulanıyo acaba döndü mü diyorum bende ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?