Kizlar merhaba baya doguran olmus masallah darisi bizlerin basına ben bisey sormak istiyorum şuan 38.haftamdayim ishal oldum 4 gündür ve acayip mide yanmam var sizce bu normalmi yoksa doktora bi sormalimiyim..bide kan sulandirici kullananlar igneyi ne zaman biraktilar acaba
Ben de 37 bitene kadar calistim. Dr muayene etti cumt hic gelmeye niyeti yok o kadar da calistin dedi :))günaydın bacılarım
son 2 günüm
bi geçeydi
(( doğuma değil izne : )))
Sağol canm benim. Inşallah hepimizin bebişlerinin sağlıklı uzun mutlu huzurlu Yılları olur. Hüseyin beyle devam di mi?
Dikiş konusunda ağrı sızı normal 29 güne toplanıyormus insan korkma ama yine de kontrolünü yaptır , sen zaten konuya hakimsin ama dün rahat ettim dayanılmaz olursa diklomek iğne ,Eskiden yazıların daha neşeli gelirdi okuyunca ne bileyim simdi farklı , tam olarak da aciklayamiyorum ama öyle hissettim iste..
Dikiş konusu çok fena.bende de var 1 hafta oldu doğum Yapalı ama hala istediğim gibi degilim yarin randrvum var normal mi acaba doktoruna soracagim. Sana Bisey sorcam tatlım hamilelikteki gibi bel ağrıların devam ediyor mu?
Sut konusunda.kimseye kulak asmamani ve aklına geldikçe bebeğini emzirmen gerektiğini söyleyebilirim nacizane tavsiyelerim bunlar..
Hastaneden eve geldiğimiz gün dedim bi banyo yapiyim. Bebeğimi de emzirip yan yatirmistim yatağa.banyodan bi çıktım ki bebek Nasil olmuşsa dönmüş bi de kusmuş boğazına kaçmış mosmor olmuş nefes alamıyor.. Ne yapabilir ki insan o durumda?panikle sırtını sivazladim hafiften vurdum sırtına gaz çıkarır gibi çok sükur kendine geldi. Kızımın kusma problemi var maalesef ben de evham yapıyorum nefes alıyor mu diye.ablası doğduğu günden 9 aylık olasiya kustu bakalım bu ufaklikta Nasil olacak..
Eşinin sana yardımcı olmasına sevindim,yoksa birden sorumluluk yüklenmek insana agir geliyor,bizimki daha alt değiştirme işlemlerine filan girişmedi ama,bazen bebeği kucağına alıyor,bu da Bisey
Bu arada işitme testi yaptirdiniz mi?bizim 8:40ta randevumuz var hem genel olarak bi bakılacak hem de işitme testini yaptıracağız.bizden haberler boyle iste cherish teyzesi
Allah kolaylık versin canım sende bizlere dua et şimdiden gözün aydınNst bağlandı. Sonda takıldı. Bekliyorum:) dua edin kızlarrrr
sondadann korkuyordun nasıldı acıdı mıNst bağlandı. Sonda takıldı. Bekliyorum:) dua edin kızlarrrr
Bnm kv hastaneye gelmiş bebeği görüp gitmiş. Inan babamdan utandım o kdr Saygıdeğer bi insan bnm yüzünden boyle insanlarla karşılaştı die, sen de takma ben taktım bı faydasını görmedimHamileliğim en zor zamanında yanımda olmayanlar arayıp sormayanlar şimdi kızıma büyük bir sevgi besliyor. Kayınvalidem, görümcem sürekli anlamsız sözler söyleyip beni geriyor. Geçen gün kayinvalidem bana gelmiş, öyle geliyor ki çocuğu sütten kesip alıp götürürüm çok hevesim var. Her görüşmemizde sürekli bebeği ilk ben kucağıma alacağım diyor. Rüyasında görüyormuş evde ki tabağın mikserin adını sare koymuş
yok canim hiçkirma gibi deil siralamasi, daha hizli , karnim titriyor resmen, oyle hizli hiçkiramaz herhalde, hiçkirdiginda gobegimin altinda daamr atiyor gibi duyyom onu basi asagida ya asagidan geliyor :)Hickiriyodur cnm benim nst de oldu ole ust uste vurmalar kiz hickiriyo dedi
O yanma bende de var 9 aydır ama doğurduğunun ertesi gunü gecıyorcanım ben hala doğurmadım doğmuyor benim ki bir türlü sancılarım var yürüyorum evde bir taraftan mide yanması çekiyorum
valla benimde aklima geldi aynen oyle bi derdimi var diyeAynen bende öyle hissettim geçende diuorumki sanki can cekisiyor ama normal tekmelerden hissedince geçti endisem
valla ben dun 1 saat uyudum ayne gecede 1 saat uyyamadim dÖNDÛM DURDUM yatakda, grami $a$miyor haksizlik yok benim uyku duzeninde :)Gunduz uyuyunca gece sabahliyorum. Offf...
geçmis olsun canim niye bu kaadr çok odem varki acabaGeceler ah geceler modundan çıkmak istiyorum artk. Komple elim kolum uyusuyor artik parmak köklerim tas kesiliyor odemden agridan zonklmadan uyuyamiyom kiviramiyorum tuvalette donumu bile cekmek için bukemiyorum yaoyle bi acayiplesiyor ki her gece bi saatir buz tutuyom bana misin demiyor namussuz off idrar testi isteyip baktrcam bugun aşırı bu ödem çünkü hasta gibiyim resmen vücudum devreleri yakmis durumda. Bir de cenemi sıkmaya basladim sanirim uykuda dis cene agrısi cek isin yoksa oyyy ne zormus. Kizimda boyle degildim hic ne rahattim
Allah yardicmin olsun, bravo valla tuttun çocugu içerde sezeryan gunune kadar :))Günaydın kızlar. Hazırlık vakti:) hastaneye gidiyoruz. Dualarınızdan eksik etmeyin. Büyük ihtimalle hemen giremem. Ama ilk fırsatta bilgilendircem sizi. Allaha emanet olun.
mattika dun benimde aklima geldi kiz buuuGunaydin anneler. Hic birsey yapasim yok butun gun yatasim var. Ama yuruyus yapmam lazim yoksa hic dogmaz benim kiz.
Bugun doguracak olanlarin allah yardimcisi olsun.
Hayırlısıyla doğsun minikNst bağlandı. Sonda takıldı. Bekliyorum:) dua edin kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?