2015 Şubat Anneleri

Kizlar merhaba baya doguran olmus masallah darisi bizlerin basına ben bisey sormak istiyorum şuan 38.haftamdayim ishal oldum 4 gündür ve acayip mide yanmam var sizce bu normalmi yoksa doktora bi sormalimiyim..bide kan sulandirici kullananlar igneyi ne zaman biraktilar acaba

birgün önce bırakanda var doğma kadar yapanda.. değişiyor dr una göre

Gunaydin anneler. Hic birsey yapasim yok butun gun yatasim var. Ama yuruyus yapmam lazim yoksa hic dogmaz benim kiz.
Bugun doguracak olanlarin allah yardimcisi olsun.

Sağol canm benim. Inşallah hepimizin bebişlerinin sağlıklı uzun mutlu huzurlu Yılları olur. Hüseyin beyle devam di mi?

Yok kuzum biraktim huseyin beyi, dogum icin 6000 tl istedi kusura bakmasin da cusss derler adama ben de ozel bir hastanenin doktoruyla devam ediyorum memnunum zaten dogurdu dogurucam artik saglikla normal yollardan gelsin de bebisim baska sey istemem . Sen nasilsin bebisin nasil hersey yolunda mi kalbi iyi demi ?

Dikiş konusunda ağrı sızı normal 29 güne toplanıyormus insan korkma ama yine de kontrolünü yaptır , sen zaten konuya hakimsin ama dün rahat ettim dayanılmaz olursa diklomek iğne ,
İşitme testi salı günü Allah izin verirse .
Yesin teyzesi o güzelliği :)

Bnm kv hastaneye gelmiş bebeği görüp gitmiş. Inan babamdan utandım o kdr Saygıdeğer bi insan bnm yüzünden boyle insanlarla karşılaştı die, sen de takma ben taktım bı faydasını görmedim

Hickiriyodur cnm benim nst de oldu ole ust uste vurmalar kiz hickiriyo dedi
yok canim hiçkirma gibi deil siralamasi, daha hizli , karnim titriyor resmen, oyle hizli hiçkiramaz herhalde, hiçkirdiginda gobegimin altinda daamr atiyor gibi duyyom onu basi asagida ya asagidan geliyor :)

Aynen bende öyle hissettim geçende diuorumki sanki can cekisiyor ama normal tekmelerden hissedince geçti endisem
valla benimde aklima geldi aynen oyle bi derdimi var diye
ama ilk defa oldu ve geçti

ogleden sonraya yemegimi falan ayarlayabilirsem gidicem hastaneye bakalim

geçmis olsun canim niye bu kaadr çok odem varki acaba
tuzlumu yiyorsun yemeklerini : (

Günaydın kızlar. Hazırlık vakti:) hastaneye gidiyoruz. Dualarınızdan eksik etmeyin. Büyük ihtimalle hemen giremem. Ama ilk fırsatta bilgilendircem sizi. Allaha emanet olun.
Allah yardicmin olsun, bravo valla tuttun çocugu içerde sezeryan gunune kadar :))

@Seherabdul bende olmustu bi ara mide bulantisi tarzi biseyler sonra dr a gittigimde basi asagidaydi
insallah dönmü$tur canim
oglun kuçuk sezeryan senin için zor olur, amerikadaki dr da mi turklere ozenmis niye sezeryandan yana kii, ben sadece bizimkiler boyle szercik meraklisi saniyordum

Gunaydin anneler. Hic birsey yapasim yok butun gun yatasim var. Ama yuruyus yapmam lazim yoksa hic dogmaz benim kiz.
Bugun doguracak olanlarin allah yardimcisi olsun.
mattika dun benimde aklima geldi kiz buuu
ben ilk iki hamileligimde ozellikle ikincide çokk aktofdim, yurudugum yolalrin haddi hesabi yokdu,yanima cep teelfonumu alir maahlleyi turlar ke$fe çiakrdim (yeni tasinmistimda: ) )
bunda kipirdamiyom yerimden ,acaba zormu olurki dogumum diye dusundum dun gece ilk defa : (((

bugun de her yer kar , kar kalksinda yurumeye çalisicam, gunde 15 dk kadar yuruusem yeter belki , çocuklara yuruyemiyorum okul için hava çokkk soguk : ((((( ki$in hamilelik ne zormuss : ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…