2015 Şubat Anneleri

Ben de 37 bitene kadar calistim. Dr muayene etti cumt hic gelmeye niyeti yok o kadar da calistin dedi :))
Bakalim sen evde yatabilecek misin

biraz yatayım ya çok yoruldum
hemen gelmesin o da biraz büyüsün
daha erken kuzucuma : ))

dun aksam komsum bugunden için sana ugramaya çalisicam dedi
1 saattir ev i$i yapiyorum, bana her gun biri gelse gunde 5 km yurumus kadar enerji harcarim belki :)))))

Haydi hayırlı vuslatlar kuzumm

Bi sen kaldin iste

ay umidim vardi ne guzel de zerre belirti yok ki tuvalete bi umit gidiyorum suydu nisandi bisey gelsim nerdee. Kasilma bile yok iki gundur
Al beni vur sana işte adam bile sıkıldı git çıkar şunu artık diyo pkass ın yaptığını yapcam en sonunda

Bnm kv hastaneye gelmiş bebeği görüp gitmiş. Inan babamdan utandım o kdr Saygıdeğer bi insan bnm yüzünden boyle insanlarla karşılaştı die, sen de takma ben taktım bı faydasını görmedim

hani size gelip sana bakacaktı
hastane de bile görmemiş
hep deneme, üzme kendini herkesin kendi ayıbı

Günaydın kızlar , sanki topikteki herkes doğurmuş gibi geliyor Gözüme yada çok konuşanlar bebişler gelince yok oldu

cıxx hala tık yok bende kendimi hiç konuşmaya enerjik görmüyorum ara sıra girip okuyorum o kadar.

yine gececiydim malum 4 mesaisi ne iş yaw
herkes bebeğin o saatte uyanır senin diyor
kızım mı uyandırıyor beni ki acep
hiç de anlamıyorum

cıxx hala tık yok bende kendimi hiç konuşmaya enerjik görmüyorum ara sıra girip okuyorum o kadar.
Kı sende doğuramadın hadi oğlan seninki anlarım ama bizimkiler kız olduğu halde niyeti yok doktor bile gelme dedi 9 Şubatta çağırdı tam takvimin son günü sıkılıyormuş insan ya valla ağırlık bi yandan belim taşımıyor çocuğu

c.tesi ev temizlendi güzel oldu
tertemiz
camlar kendine geldi, cama benzediler
izne ayrılınca da kızın kıyafetlerini yerleştirrim tamamdır
annem doğurmana yakın geleyim diyor
ne zaman doğuracağımı bilmiyorum dedim , doktorda mı bilmiyor dedi , bilmiyor heran olabilir normal istiyorsan gün veremem dedi dedim,
sonrasında daha çok kalmak istiyor, yalnız kalabilirim heralde 10 gün falan de mi

kızım sezeryan olucam ama doktorum illaki normal doğum sancısı tattıracak bana bekliyorum bir işaret ağrı sızı sanki bugün ağrım var akşama kontrolüm var bakalım yine ne diyecek

Tezleri yıktık işte banada herkes oğlan heralde seninki diyo Kafayı yemişler artık

benim annem hala inanmıyor kız olduğuna , görmeden inanmam diyor
battaniyeyi mavi alacakmış , kardeşim pembe aldırmış : )))
benimki de günüm gelir doğmazsa iyice emin olur artık : )))

kızım sezeryan olucam ama doktorum illaki normal doğum sancısı tattıracak bana bekliyorum bir işaret ağrı sızı sanki bugün ağrım var akşama kontrolüm var bakalım yine ne diyecek

belki sende kolayca doğurursun pkass gibi
acaba günü geçince daha mı kolay çıkıyor bu bebekler

yalnizlik ve 10 gun derken? dogumdan oncemi sonrami
ben ikisindede yalnizim tabiki kalabilirsin :)

Usz
uzayıncada insan geriliyor ... Ama gunü gelmemiş ki miniğin daha annesi

yalnizlik ve 10 gun derken? dogumdan oncemi sonrami
ben ikisindede yalnizim tabiki kalabilirsin :)

izne ayrılcam ya
annem doğuma yakın geleyim sonrasında daha uzun kalırım diyor
yani izinle annem gelesiye kadar 10 gün , doğum öncesi

izne ayrılcam ya
annem doğuma yakın geleyim sonrasında daha uzun kalırım diyor
yani izinle annem gelesiye kadar 10 gün , doğum öncesi
bence sorun olmaz esin vardir nasilsa yalniz sayilmazsin
doguracak olursanda atlar gelir hemen annen

Valla ne desem ki şimdi inşallah kurtulursun artık kavuş demi ama çok bekledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…