Ben de 37 bitene kadar calistim. Dr muayene etti cumt hic gelmeye niyeti yok o kadar da calistin dedi :))
Bakalim sen evde yatabilecek misin
Nst bağlandı. Sonda takıldı. Bekliyorum:) dua edin kızlarrrr
Al beni vur sana işteHaydi hayırlı vuslatlar kuzumm
Bi sen kaldin iste
ay umidim vardi ne guzel de zerre belirti yok ki tuvalete bi umit gidiyorum suydu nisandi bisey gelsim nerdee. Kasilma bile yok iki gundur
Bnm kv hastaneye gelmiş bebeği görüp gitmiş. Inan babamdan utandım o kdr Saygıdeğer bi insan bnm yüzünden boyle insanlarla karşılaştı die, sen de takma ben taktım bı faydasını görmedim
Günaydın kızlar , sanki topikteki herkes doğurmuş gibi geliyor Gözümeyada çok konuşanlar bebişler gelince yok oldu
Tezleri yıktık iştehım
bi de kızlar erken gelir derler
hiç belli olmuyor ya
bir çok hurafe de bu topikte çürüdü ha
Kı sende doğuramadın hadi oğlan seninki anlarım ama bizimkiler kız olduğu halde niyeti yok doktor bile gelme dedicıxx hala tık yok bendekendimi hiç konuşmaya enerjik görmüyorum ara sıra girip okuyorum o kadar.
Kı sende doğuramadın hadi oğlan seninki anlarım ama bizimkiler kız olduğu halde niyeti yok doktor bile gelme dedi9 Şubatta çağırdı tam takvimin son günü sıkılıyormuş insan ya valla ağırlık bi yandan belim taşımıyor çocuğu
Tezleri yıktık iştebanada herkes oğlan heralde seninki diyo Kafayı yemişler artık
kızım sezeryan olucam ama doktorum illaki normal doğum sancısı tattıracak banabekliyorum bir işaret ağrı sızı sanki bugün ağrım var akşama kontrolüm var bakalım yine ne diyecek
yalnizlik ve 10 gun derken? dogumdan oncemi sonramic.tesi ev temizlendi güzel oldu
tertemiz
camlar kendine geldi, cama benzediler
izne ayrılınca da kızın kıyafetlerini yerleştirrim tamamdır
annem doğurmana yakın geleyim diyor
ne zaman doğuracağımı bilmiyorum dedim , doktorda mı bilmiyor dedi , bilmiyor heran olabilir normal istiyorsan gün veremem dedi dedim,
sonrasında daha çok kalmak istiyor, yalnız kalabilirim heralde 10 gün falan de mi
uzayıncada insan geriliyor ... Ama gunü gelmemiş ki miniğin daha annesiKı sende doğuramadın hadi oğlan seninki anlarım ama bizimkiler kız olduğu halde niyeti yok doktor bile gelme dedi9 Şubatta çağırdı tam takvimin son günü sıkılıyormuş insan ya valla ağırlık bi yandan belim taşımıyor çocuğu[/QUO
yalnizlik ve 10 gun derken? dogumdan oncemi sonrami
ben ikisindede yalnizim tabiki kalabilirsin :)
Gözün aydın canım. Maşallah bebeğine.Kizlar ben dogurdum cok sukur darisi bekleyenlerin basina.. 3500 gr normal dogum hastanedeyim
bence sorun olmaz esin vardir nasilsa yalniz sayilmazsinizne ayrılcam ya
annem doğuma yakın geleyim sonrasında daha uzun kalırım diyor
yani izinle annem gelesiye kadar 10 gün , doğum öncesi
Valla ne desem ki şimdi inşallah kurtulursun artıkkızım sezeryan olucam ama doktorum illaki normal doğum sancısı tattıracak banabekliyorum bir işaret ağrı sızı sanki bugün ağrım var akşama kontrolüm var bakalım yine ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?