2015 Şubat Anneleri

belki sende kolayca doğurursun pkass gibi
acaba günü geçince daha mı kolay çıkıyor bu bebekler

benim sezeryan nedenim gün geçmem değil ki daha 3 4 hafta önce sezeryan demişti cuma günü doktor netleştirdi sezeryan olacağımı ama işte planlı sezeryana karşı olduğundan sancı su birşey bekliyor.

kar varsa yurunmez tabivama evdeki hareketin yeter sana.

kalirsin bence 10 gun. Evde kucuk cocugum olmasa dogumdn once kimseyi istemem. Uzak mi annen cagirinca ayni gun gelebilirse sorun yok

benim sezeryan nedenim gün geçmem değil ki daha 3 4 hafta önce sezeryan demişti cuma günü doktor netleştirdi sezeryan olacağımı ama işte planlı sezeryana karşı olduğundan sancı su birşey bekliyor.
valla senin bu dr bi tane numune faman herhalde .. keske her dr onun gibi olsa
adama ben taaa burdan bi sempati duydu m :))))

kar varsa yurunmez tabivama evdeki hareketin yeter sana.

k
ne biliyim yaa yurumek gibi olurmuki
kar dun le bugun var , kar kalksa , benim gribim geçse sonra 1-2 hafta yuruyebilsem sonra gelse bu oglan ama soz biraz zaman KISITLI : )))

ben hafta sonu toptan 3-4 saat yürüyorum en az 1 haftanın acısını çıkararak :) onu günlere bölmüş sayıyorum

benim annem hala inanmıyor kız olduğuna , görmeden inanmam diyor
battaniyeyi mavi alacakmış , kardeşim pembe aldırmış : )))
benimki de günüm gelir doğmazsa iyice emin olur artık : )))

benim de kardeşim inanmıyor hala yüzük testi yüzünden.
ismini değiştirmeye karar verdik ayşin değil yağmur koyacağız dedim, ılgaz efe güzeldi diyor

valla senin bu dr bi tane numune faman herhalde .. keske her dr onun gibi olsa
adama ben taaa burdan bi sempati duydu m :))))

valla ilk başlarda ne yalan söyleyeyim bende öyle düşünüyordum da artık bekle bekle psikolojikman çocuk gelmek istemiyor herhalde.

su imzasindaki gun gelmeden doguraamdim derdine dusen hatunlar siz kaç aylik dogdunuz ne bu sabirsizlik :)))
herkes seseryan olunca onlarla kiyasliyor insan ister istemez. Ama nomali bekliyrsak 40 i doldurmak hatta gecmek cok normal. Ama burda dr.ar stres yaptiriyor insana gunun dolunca. Ben 40 in icinde dogursam diyorum bu yuzden

benim annem hala inanmıyor kız olduğuna , görmeden inanmam diyor
battaniyeyi mavi alacakmış , kardeşim pembe aldırmış : )))
benimki de günüm gelir doğmazsa iyice emin olur artık : )))
boşver valla ne zaman isterse o zaman gelsin sağlıkla

Usz
uzayıncada insan geriliyor ... Ama gunü gelmemiş ki miniğin daha annesi
Valla ben bekliyom sorun değil zaten de zorlanmıyorum dersem yalan söylemiş olurum çünkü insan ağırlaşıyor bide hep Sancı çeken ben bi anda hepsi kesildi sadece vajinal ağrım var o kadar tuhaf bi gebelik yaşıyorum

Sabah 08:30 diye geldik 14:30 da doguma giricem.serum takildi yatiyorum.
Niye ki serum taktilar.... ilsun canim saglik olsun hayirlisi ile kucagina alirsin Insaallah benimde haftaya 8 30 da ameliyatim.... hayirli haberlerin olsun.....

su imzasindaki gun gelmeden doguraamdim derdine dusen hatunlar siz kaç aylik dogdunuz ne bu sabirsizlik :)))
Takvime bakma benim son adet tarihim bile yok doktor bile düşük yaptığım günü sayıyor hiç regl olmadan tekrar hamile kaldım çünkü kağıtlarda 40 yazıyor eve git doğum başlayınca gel dedi belirsizlik beni sıkıyor

hey maşallah sende bendensin ama ben düşükten sonra adet oldum ondan sonra hamile kaldım o yüzden biliyorum son adet tarihimi :)

Insan son haftalarda hep felaket senaryolari yaziyoya yok bisey olur mu gormeden ölür müyüm faln diye kendimi nasil rahatlatcam bilmiyorum

Insan son haftalarda hep felaket senaryolari yaziyoya yok bisey olur mu gormeden ölür müyüm faln diye kendimi nasil rahatlatcam bilmiyorum

benimde aklıma geliyor
bana bişey olursa bebek ne olacak eşim ne olacak diye
hep kötü senaryolar
düşünmemeye çalışıyorum ama fikir işte

Hu huu bizim muayene nst bitti. Bugun dogurmuyorum o belli oldu
fyz35 benimkinin de daha gelcegi yok anacim gel tarihi haftaya kaydiralim suyu guzel rahim agzi kapali aciklik yok. Nstdee uc sanci cikti biri 80lerdeydi ama hissetmedim oyle bi agri bu haftayi da geciririz gibi dedi doktorcum ki o daha dursundan yana zaten. Bence de dursun persembden itibaren pazara kadar yokmus kongresi varmis yerine baskasi bakicakmis acil bisey olursa insallah oyle bisey olmaz kendi doktorumla dogurayim saglikla
minnakim bu hafta biraz kilo almis sukur 3300 gibi olmus boyunu olcturmedi bacaklari bi acayip acmis karistrmis birbirine zilli

sezeryan yapacağı kesinse neden sancı bekliyor ki
sezeryan nedenin neydi ki , bebek büyüktü biraz ondan mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…