belki sende kolayca doğurursun pkass gibi
acaba günü geçince daha mı kolay çıkıyor bu bebekler
kar varsa yurunmez tabivama evdeki hareketin yeter sana.mattika dun benimde aklima geldi kiz buuu
ben ilk iki hamileligimde ozellikle ikincide çokk aktofdim, yurudugum yolalrin haddi hesabi yokdu,yanima cep teelfonumu alir maahlleyi turlar ke$fe çiakrdim (yeni tasinmistimda: ) )
bunda kipirdamiyom yerimden ,acaba zormu olurki dogumum diye dusundum dun gece ilk defa : (((
bugun de her yer kar , kar kalksinda yurumeye çalisicam, gunde 15 dk kadar yuruusem yeter belki , çocuklara yuruyemiyorum okul için hava çokkk soguk : ((((( ki$in hamilelik ne zormuss : ((
kalirsin bence 10 gun. Evde kucuk cocugum olmasa dogumdn once kimseyi istemem. Uzak mi annen cagirinca ayni gun gelebilirse sorun yokc.tesi ev temizlendi güzel oldu
tertemiz
camlar kendine geldi, cama benzediler
izne ayrılınca da kızın kıyafetlerini yerleştirrim tamamdır
annem doğurmana yakın geleyim diyor
ne zaman doğuracağımı bilmiyorum dedim , doktorda mı bilmiyor dedi , bilmiyor heran olabilir normal istiyorsan gün veremem dedi dedim,
sonrasında daha çok kalmak istiyor, yalnız kalabilirim heralde 10 gün falan de mi
valla senin bu dr bi tane numune faman herhalde .. keske her dr onun gibi olsabenim sezeryan nedenim gün geçmem değil ki daha 3 4 hafta önce sezeryan demişti cuma günü doktor netleştirdi sezeryan olacağımı ama işte planlı sezeryana karşı olduğundan sancı su birşey bekliyor.
su imzasindaki gun gelmeden doguraamdim derdine dusen hatunlar siz kaç aylik dogdunuz ne bu sabirsizlik :)))
ne biliyim yaa yurumek gibi olurmukikar varsa yurunmez tabivama evdeki hareketin yeter sana.
k
mattika dun benimde aklima geldi kiz buuu
ben ilk iki hamileligimde ozellikle ikincide çokk aktofdim, yurudugum yolalrin haddi hesabi yokdu,yanima cep teelfonumu alir maahlleyi turlar ke$fe çiakrdim (yeni tasinmistimda: ) )
bunda kipirdamiyom yerimden ,acaba zormu olurki dogumum diye dusundum dun gece ilk defa : (((
bugun de her yer kar , kar kalksinda yurumeye çalisicam, gunde 15 dk kadar yuruusem yeter belki , çocuklara yuruyemiyorum okul için hava çokkk soguk : ((((( ki$in hamilelik ne zormuss : ((
benim annem hala inanmıyor kız olduğuna , görmeden inanmam diyor
battaniyeyi mavi alacakmış , kardeşim pembe aldırmış : )))
benimki de günüm gelir doğmazsa iyice emin olur artık : )))
sen sayilmazsin sekerim istisnalar kaideyi bozmaz :)kız benim takvimmi kaldı allasen40+1 olduk artık
valla senin bu dr bi tane numune faman herhalde .. keske her dr onun gibi olsa
adama ben taaa burdan bi sempati duydu m :))))
herkes seseryan olunca onlarla kiyasliyor insan ister istemez. Ama nomali bekliyrsak 40 i doldurmak hatta gecmek cok normal. Ama burda dr.ar stres yaptiriyor insana gunun dolunca. Ben 40 in icinde dogursam diyorum bu yuzdensu imzasindaki gun gelmeden doguraamdim derdine dusen hatunlar siz kaç aylik dogdunuz ne bu sabirsizlik :)))
benim annem hala inanmıyor kız olduğuna , görmeden inanmam diyor
battaniyeyi mavi alacakmış , kardeşim pembe aldırmış : )))
benimki de günüm gelir doğmazsa iyice emin olur artık : )))
Valla ben bekliyom sorun değil zaten de zorlanmıyorum dersem yalan söylemiş olurum çünkü insan ağırlaşıyor bide hep Sancı çeken ben bi anda hepsi kesildi sadece vajinal ağrım var o kadar tuhaf bi gebelik yaşıyorumUsz
uzayıncada insan geriliyor ... Ama gunü gelmemiş ki miniğin daha annesi
Niye ki serum taktilar.... ilsun canim saglik olsun hayirlisi ile kucagina alirsin Insaallah benimde haftaya 8 30 da ameliyatim.... hayirli haberlerin olsun.....Sabah 08:30 diye geldik 14:30 da doguma giricem.serum takildi yatiyorum.
Takvime bakma benim son adet tarihim bile yoksu imzasindaki gun gelmeden doguraamdim derdine dusen hatunlar siz kaç aylik dogdunuz ne bu sabirsizlik :)))
Takvime bakma benim son adet tarihim bile yokdoktor bile düşük yaptığım günü sayıyor hiç regl olmadan tekrar hamile kaldım çünkü kağıtlarda 40 yazıyor eve git doğum başlayınca gel dedi belirsizlik beni sıkıyor
bence sorun olmaz esin vardir nasilsa yalniz sayilmazsin
doguracak olursanda atlar gelir hemen annen
Insan son haftalarda hep felaket senaryolari yaziyoya yok bisey olur mu gormeden ölür müyüm faln diye kendimi nasil rahatlatcam bilmiyorum
benim sezeryan nedenim gün geçmem değil ki daha 3 4 hafta önce sezeryan demişti cuma günü doktor netleştirdi sezeryan olacağımı ama işte planlı sezeryana karşı olduğundan sancı su birşey bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?