2015 Şubat Anneleri

rüyamda doğum yapmışım karnım eski halinde deli gibi koşuyordum hızlı hızlı yürüyordum kuş gibi hafiflemişim oh diyorum eski enerjik halime dönmüşüm penguen gibi yürümüyorum diye seviniyordum
gözlerimi bi açtım ben ve göbeğim bütünleşmiş haldeyim hala sağdan sola dönmeye çalıştım bütün gücümle güldüm halime neyseki az kaldı
ayağa kalkmaya korkuyorum 5 dk ayakta kalsam belim kopuyor önceden akşama kadar iş yapsam banamısın demezdim bunu düşünüp durdum o da rüyama girmiş
son haftalar baya zormuş zaman geçmiyor sanki senelerdir hamileymişim gibiyim ağırlık, halsizlik yorgunluk
bunada şükür diyelim

kar varsa yurunmez tabivama evdeki hareketin yeter sana.

kalirsin bence 10 gun. Evde kucuk cocugum olmasa dogumdn once kimseyi istemem. Uzak mi annen cagirinca ayni gun gelebilirse sorun yok

yok uzak değil annem 4-5 saatte yanımda olur
aslında bende kafamı şöyle iyi bi dinlemek istiyorum
kp. görümcemin yanımda kalmasını istedi ama kabul etmedim
ben rahat etmek istiyorum , aylardır bu iznin hayalindeyim
evimde vakit geçirmek istiyorum , evimin hanımı olacam dedim : ))

benim de kardeşim inanmıyor hala yüzük testi yüzünden.
ismini değiştirmeye karar verdik ayşin değil yağmur koyacağız dedim, ılgaz efe güzeldi diyor

bugün bende kendi kendime ya erkek doğarsa dedim
acil durum ismi buldum bi tane
olurda erkek olursa , Tunahan koyarım heralde dedim ,
saçma ama etkileniyorum işte napimm : )))

yok canim hiçkirma gibi deil siralamasi, daha hizli , karnim titriyor resmen, oyle hizli hiçkiramaz herhalde, hiçkirdiginda gobegimin altinda daamr atiyor gibi duyyom onu basi asagida ya asagidan geliyor :)
O bana da oluyo, sanki elektrik çarpmış gibi titriyo kızım :))

neden erkek diyorlar ki ayrıntılı da kız çıktıysa çokta dğişmez

ayrıntılıdaki doktor söylemedi bende unuttum sormayı ama kendi doktorum 2 kere baktı kız dedi , ilkinde bacağını tam açmıştı biz bile gördük kukusunu : )
işte hurafelerden , bulantı olmaması sivri karın vs.

Niye ki serum taktilar.... ilsun canim saglik olsun hayirlisi ile kucagina alirsin Insaallah benimde haftaya 8 30 da ameliyatim.... hayirli haberlerin olsun.....
Sagol canım.seninde Allah yardimcin olsun.dun geceden beri aç bekliyorum.ondan takildi.

gözün aydın canım; yarın öbür gün gelmezse beklesin pazartesiye kadar
bizimki de geçen hafta sırtını dönmüştü yüzünü göstermedi

kalırsın canım ben ankara'dayım ailem istanbul'da yarın kardeşim gelecek ama başka zamanı yok hazır dershane-okul ikisi birden tatildeyken cumaya da dönecek zaten.

ddoğumdan önce ben de istemiyorum kimseyi yanımda kv gel desem gelir ama yok mümkün olduğu adar az kalsın zaten yanımda...

bugün bende kendi kendime ya erkek doğarsa dedim
acil durum ismi buldum bi tane
olurda erkek olursa , Tunahan koyarım heralde dedim ,
saçma ama etkileniyorum işte napimm : )))

eşimin ilk görev yeri efeler taburuydu oradan efe; ılgaz da hep hayalimdi ilk çocuğuma koyacağım diye ama kıza koydurmadı eşim erkek olursa hemfikirdik o yüzden daha hamile bile değilken :)

bizimki kesin erkek ama hurafeden ziyade bazen diyorum kı doğsa ne yaparız kendimizi erkekğe alıştırdık doğunca bi şok yaşarsak diye hani bazen duyuyoruz ya farklı cinsiyet doğan bebekleri insan etkileniyor ister istemez

Günlerimiz aynı peki bebek hareketlerinde azalma varmı ? Yani birgün çok hareketli birgün hareketsiz buraları okudukça zaman yaklaştıkça paranoyak oldum resmen
Var. Hatta bugun doktora gideyim diyorum. Evet ya paranoyaga bagladim

su imzasindaki gun gelmeden doguraamdim derdine dusen hatunlar siz kaç aylik dogdunuz ne bu sabirsizlik :)))

Ya ben yerimi yurdumu aradigima bir an once dogursam derdindeyim yoksa evimde olsaydim dursun durabldgi kadar acelem yok. Ama ciddi manada bunaldim burda sigamiyom yere goge geriliyom habire. Neyse haftaya kadar bekleriz inşallah doktorumuzy hayrlisiyla hayrli zamnda rabbim nasip etsin

banada çok diyen oldu memelekete git orda doğur büyükşehir rahat edersin diye ama insanın evi gibisi olmuyor ana evi olsada
sende dişini sık bakalım az kaldı hayırlısıyla doğuralım
ben kendi eivmde bile bazen bunalıyorum hormonlar altüst ediyor adamı

hurafelere göre benim kardeşim de erkek olmalıydı pkass ın kızı da sivri göbeğe göre :)

yüzük testinde babam hiç yanılmamıştır; bir kuzenime doğana kadar kız dedi doktor babam erkek demişti erkek oldu. gerçi ben doktora utanmadan bunu söyledim son 2 kontrole kadar ben söylemeden kendisi bakıyordu da sormuyorum ben de

erkek denip kız çıkan duymadım da bizim ailede 2 tane doğana kadar kız denip erkek doğuran kuzenim var
pembe pembe doldurdular 3 yaşında pembe hırka giyiyordu çocuklar

o da ne kötü olur tekrar o kadar masrafta insanı zorlar mecbur giydirmişlerdir pembeleri ama şimdi ayrıntılıda daha net cıkıyor cinsiyet tersi çıkacağını sanmam

Iyice ağırlaşınca yanında biri olsun istiyosun bak benim elimi kaldıracak halim yok ama ne gelenim bar ne gidenim kahvaltımı bile yeni Yaptım çünkü hazırlamaya dermanım yok

herkes seseryan olunca onlarla kiyasliyor insan ister istemez. Ama nomali bekliyrsak 40 i doldurmak hatta gecmek cok normal. Ama burda dr.ar stres yaptiriyor insana gunun dolunca. Ben 40 in icinde dogursam diyorum bu yuzden
o doktorlari zaten alip sezeryan yapicannnn , bahane araayip duiruyolar sanki onlar ikiniyorr dogumda Allahim yaarbbimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…