senin rahmin maasalalhi var canim, zirhli kapi gibi desene :)))))Hu huu bizim muayene nst bitti. Bugun dogurmuyorum o belli oldu
fyz35 benimkinin de daha gelcegi yok anacim gel tarihi haftaya kaydiralim suyu guzel rahim agzi kapali aciklik yok. Nstdee uc sanci cikti biri 80lerdeydi ama hissetmedim oyle bi agri bu haftayi da geciririz gibi dedi doktorcum ki o daha dursundan yana zaten. Bence de dursun persembden itibaren pazara kadar yokmus kongresi varmis yerine baskasi bakicakmis acil bisey olursa insallah oyle bisey olmaz kendi doktorumla dogurayim saglikla
minnakim bu hafta biraz kilo almis sukur 3300 gibi olmus boyunu olcturmedi bacaklari bi acayip acmis karistrmis birbirine zilli
Sagol canım.tahlil falan yapildi.Allah yardımcın olsun.saglikla al kucagina niye gecikti.
HahaHu huu bizim muayene nst bitti. Bugun dogurmuyorum o belli oldu
fyz35 benimkinin de daha gelcegi yok anacim gel tarihi haftaya kaydiralim suyu guzel rahim agzi kapali aciklik yok. Nstdee uc sanci cikti biri 80lerdeydi ama hissetmedim oyle bi agri bu haftayi da geciririz gibi dedi doktorcum ki o daha dursundan yana zaten. Bence de dursun persembden itibaren pazara kadar yokmus kongresi varmis yerine baskasi bakicakmis acil bisey olursa insallah oyle bisey olmaz kendi doktorumla dogurayim saglikla
minnakim bu hafta biraz kilo almis sukur 3300 gibi olmus boyunu olcturmedi bacaklari bi acayip acmis karistrmis birbirine zilli
ah kiyamam canim yaaaYa ben yerimi yurdumu aradigima bir an once dogursam derdindeyim yoksa evimde olsaydim dursun durabldgi kadar acelem yok. Ama ciddi manada bunaldim burda sigamiyom yere goge geriliyom habire. Neyse haftaya kadar bekleriz inşallah doktorumuzy hayrlisiyla hayrli zamnda rabbim nasip etsin
Cnm esim bana medikalcilerden silikon bisi aldi basta mide bulandirdi 1 2 gun ama sonra coook iii geldiAy sorms ya zaten dislerim çürük kırık icinde bi de sıktıkca ceneyi daha beter agriyor zalim disler. Disciye gitmek de mesele iki cocukla
aha bi doguramayan daha :))))))))))Hahadoğuramayanlar biz
Aman bekleriz napalım artık bende doğuramazsam bu hafta 9 Şubat'ta tekrar gitcem ne zaman çağırdı seni ?
Kilosu iyi maşallah ben korkuyom açıkçası kilosundan dolayı normal yapamazsam diye 3750 di çünkü
imzayi senmi kaldiriyorsun kendi mi giidyor canim ? merak ettiimde :)günüm bitti bugün ama kizimin geleceğe yok doktor 1 hafta da bekleyelim diyor hayırlısı
en doğrusu bu zaten çok iyi bir doktormuş EGE ve annesi çok şanslıbenim sezeryan nedenim gün geçmem değil ki daha 3 4 hafta önce sezeryan demişti cuma günü doktor netleştirdi sezeryan olacağımı ama işte planlı sezeryana karşı olduğundan sancı su birşey bekliyor.
ben birşey yapmadim kendi gitti =) ama kizim gelmedi ki dahaimzayi senmi kaldiriyorsun kendi mi giidyor canim ? merak ettiimde :)
Hii ondan o zaman ablama 12 saat hic bisi yemiceksin dedi die hatirliorum da cbm ondan dedinBana 6 saat aç olman yeter dediler. Açlığa dayanamıyorum migren hastasıyım dedim.
bence hiç bi sorun yok , gunduz bisey olsada esin isten gelirhe canım eşim akşam evde oluyor
doğum başlasa annemgilde çıkar gelirler
planlı sezeryana karşı o yüzden bebeğin gelmesini bekliyor. dediğine göre durduğu hergün altın değerinde içeride,bizde bekliyoruz bakalım. herkes aynı şeyi söylüyor sezeryan yapacaksa niye sancı bekliyor saçma diyorlar ama doktora göre bunlar saçma değil doğasını bozmaya gerek yokmuş bu arada kilosu birazcık iri değil tamam son günler ölçümler yanlış oluyor ama en son ölçümde 5 kilo çıktı. bilmiyorum ne kadar doğacak.sezeryan yapacağı kesinse neden sancı bekliyor ki
sezeryan nedenin neydi ki , bebek büyüktü biraz ondan mı ?
him gunu geçince otomatikman kalkiyor herhalde bilgisayar beyni bu kadar olurben birşey yapmadim kendi gitti =) ama kizim gelmedi ki daha
nasil yaniii, bildigimiz 5 kg MU ? :))))))planlı sezeryana karşı o yüzden bebeğin gelmesini bekliyor. dediğine göre durduğu hergün altın değerinde içeride,bizde bekliyoruz bakalım. herkes aynı şeyi söylüyor sezeryan yapacaksa niye sancı bekliyor saçma diyorlar ama doktora göre bunlar saçma değil doğasını bozmaya gerek yokmuş bu arada kilosu birazcık iri değil tamam son günler ölçümler yanlış oluyor ama en son ölçümde 5 kilo çıktı. bilmiyorum ne kadar doğacak.
en doğrusu bu zaten çok iyi bir doktormuş EGE ve annesi çok şanslı
him gunu geçince otomatikman kalkiyor herhalde bilgisayar beyni bu kadar olur
nasil yaniii, bildigimiz 5 kg MU ? :))))))
sende diyabet mi vardi kiz hep akrsitirorum kimde vardi kimde yokdu
kiz kardeşimde 5 kilo doğdu ama normal yapti annem benim kızım 3500 çıkıyor ultrasyonda ama doktor 3300 diyor zaten 500 gr ya eksik çikar ya fazla diyorlar tam net çikmiyormuşplanlı sezeryana karşı o yüzden bebeğin gelmesini bekliyor. dediğine göre durduğu hergün altın değerinde içeride,bizde bekliyoruz bakalım. herkes aynı şeyi söylüyor sezeryan yapacaksa niye sancı bekliyor saçma diyorlar ama doktora göre bunlar saçma değil doğasını bozmaya gerek yokmuş bu arada kilosu birazcık iri değil tamam son günler ölçümler yanlış oluyor ama en son ölçümde 5 kilo çıktı. bilmiyorum ne kadar doğacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?