2015 Şubat Anneleri

evet bildiğimiz 5 kilogram,tabi doğruluk payı ne kadar bilmiyorum herhalde 4ten aşşağı doğmayacak.
yok şeker vs birşey yok ya çok yaradı yediklerim ya da genetik bilemiyorum.
maa$alalh canim , saglikli olsunda kilolu daha iyi : )
e senin hastane kiyafetlerini kaç yas aldin 1 ay da kuçuk gelir

ne biliyim yaa yurumek gibi olurmuki
kar dun le bugun var , kar kalksa , benim gribim geçse sonra 1-2 hafta yuruyebilsem sonra gelse bu oglan ama soz biraz zaman KISITLI : )))
Yuruyebiliyorsan ne güzel.bana da Dr zor biliyorum ama 20 dk yürümeye çalış dedi ama ben yapamıyorum.bebis iki haftadır dayadı bi tarafını göğüs kafesine oyuluyo resmen.sirtimada vuruyor.evde zor dolasiyom.ama haftaya okul açılıyor mecbur yurucem.mecburiyet iyi olacak.belki o zamana iner de rahatlarim

hafif ağrilarim var ama dur bakalim ne olacak rüyamda ayın 3 de doğurmuştum
dogar dogarrr
benim pasam 40+3 de dogmustu :) sancimda hiç eksik olmuyordu, 1 cm açiklikda avrdi ama gelmiyordu bi turlu : )))) sonunda geldi tabi simdi 5 yasinda : ))))

kiz kardeşimde 5 kilo doğdu ama normal yapti annem benim kızım 3500 çıkıyor ultrasyonda ama doktor 3300 diyor zaten 500 gr ya eksik çikar ya fazla diyorlar tam net çikmiyormuş

canım ilk doğumları normal yaptırmıyorlar. benim kızkardeşimde 4 kilogram doğmuş,doktor normal doğumda daha çok zarar alırsın o yüzden gerek yok direk sezeryan en mantıklısı dedi. işte illaki ölçümlerde hata çıkacak az çok o yüzden riske atmaya gerek görmüyor doktorlar.

ahanda gidiyorum simdi çocuklari almaya, mecbur arabaya, ordan olula yuruyorum, merdiven çikiyuorum, yurumek yine neysede merdiven beni çok zorluyor : (((
ki$ olamsa okula oglen yururdum git gel bana yarim saat yapardi ne guzel ama nasip kismet isteeee

dogar dogarrr
benim pasam 40+3 de dogmustu :) sancimda hiç eksik olmuyordu, 1 cm açiklikda avrdi ama gelmiyordu bi turlu : )))) sonunda geldi tabi simdi 5 yasinda : ))))
ay ne güzel umarım bir sorun çıkmaz nst de sancı çikmadi zaten bugün sınır oldum olmayan şey nasıl çıkartsın makına da haklı

doğrudur mutlaka doktoru dinlemekte herzaman fayda var zaten

ay ne güzel umarım bir sorun çıkmaz nst de sancı çikmadi zaten bugün sınır oldum olmayan şey nasıl çıkartsın makına da haklı
hahah mak,ineyemi sinir oldun :)))
1 hafta ya kalmaz bence gelir

valla acayip kasiklarim sanciyor, gidip gorunucem ogleden sonra bakalim ne çikaack benim nst de

maa$alalh canim , saglikli olsunda kilolu daha iyi : )
e senin hastane kiyafetlerini kaç yas aldin 1 ay da kuçuk gelir

evet en önemlisi sağlık valla canım hastane çıkışkarım anca bir kere giydirilir diğerleri biraz daha büyükler ama onlarda fazla giydirilmez sanırım

hahah mak,ineyemi sinir oldun :)))
1 hafta ya kalmaz bence gelir

valla acayip kasiklarim sanciyor, gidip gorunucem ogleden sonra bakalim ne çikaack benim nst de
sen tercübelısın şanslı sın git baktir benim ilk bebışım zaten hastanede kadinlar daha doğurmadın mi dediler bana ya

Günaydın kızlar yarın eşim eskişehir e gidiyor inşallah o gelene kadar doğum yapmam olursa cok üzülürüm yaw babası da olsun yanımızda

Merdiven beni de zorluyor.benim de ev 4.kat.asansör yok.evi tutarken zorunlu spor olur doğuma iyi olur diye düşündüm ama çoğu vakit pişman olduğumu da itiraf ediyim.inşallah ise yarar doğumda.

dün üniversiteden arkadaşlarla buluştuk eşim yanlız gidemezsin (otobüsle 1-1,5 saat ) diye beni götürdü kızlar tuvalete bile yanlız bırakmadılar ayrılınca eşimin yanına kadar götürdüler aman yanlız olmaz diye biraz yürüdük aman kolumuza gir :) :) dünyadaki tek doğuran benmişim gibi hissediyorum :) ayrıca face, whatshap ve tel.den herkes nasılsın kendine dikkat et vs ilgi manyağı olaraktan dolanıyorum :)

Sutten kesip alicammi sanirim psikilojik destege ihtiyaci var sende deseydun ya canim kimse kucaga alamaz alismasin ole falan biseyler soleseydin yani kafayinyemis
söyledim zaten kimseye veremem diye. zaten hamile olduğumu duyunca çok huzursuzluk çıkardı. şimdi de böyle garip şeyler söyleyip canımı sıkıyor.

Adam'ı arıyorum çok yağmur yapıyo dikkat et arabayı yavaş kullan dicem daha alo demeden aşko iyimisiniz bak bişey yok demi Sancı yok demi geleyim mi diyo dur bi beeee diye bağırmışım sus bi dinle dedim :) ben onu soruyom hava köyü bide sahil kenarına gidiyo ikide bir diye o beni konuşturmuyo sancım olsa sancım var dedirtmeyecek dedim ben sana msj atcam sancım var diye aramıcam

Merdiven beni de zorluyor.benim de ev 4.kat.asansör yok.evi tutarken zorunlu spor olur doğuma iyi olur diye düşündüm ama çoğu vakit pişman olduğumu da itiraf ediyim.inşallah ise yarar doğumda.
bende 4. kattayım eşime nolur 4 olmasın diye yalvarmıştım ama sonuç böyle oldu

söyledim zaten kimseye veremem diye. zaten hamile olduğumu duyunca çok huzursuzluk çıkardı. şimdi de böyle garip şeyler söyleyip canımı sıkıyor.
Anladım senin kaynananda manyak benimki gibi bak kadın bana diyor ki ben doğurcak mışım o hastaneye gelemezmiş basıyormuş onu hastane eve de gündüz gelip gidermiş ( kalmasın zaten ben istemiyorum ) doğumdan sonrada baharda ben evde kalıp çocuk bakcakmışım o oğluyla gezmeye gitcekmiş oğlu onu götürecekmiş dedim oğlun yerse beni bırakıp gider Allahtan kocam yanında diyor ki ben karımı kızımı bırakıp gitmem seni kocan götürsün düşün yani kadın huzur bozmak için herşeyi yapıyor bi kere aç mısın demedi hamile halime kızımı sevmeye gelcekmiş gelme daha iyi

kendince sana takılıyor olabilir mi yada çok mu iyimser bir yorum yaptım
biraz sorunları var oğlunu paylaşamıyor. zaten evlendikten 1 ay sonra itiraf etti ben kabullenemiyorum diye. hamile kalmadan önce sürekli bebek soruyordu her görüştüğümüzde bana mahallede akrabada ne kadar hamile varsa onları söylüyordu. kaynım evlendi 10 gün sonra benimde hamile olduğum ortaya çıkınca bunalıma girdi. ilk 3-4 ay hiç aramadı sormadı. son 3 aydır dilinden düşürmüyor durmadan saçma sapan konuşuyor. yaptıklarından dolayı iyi niyet göremiyorum malesef.

kayınvalidemle arabayla 15 dak mesafede oturuyorum. bulantılarımın olduğu dönemde annem memleketteydi kayınvalideme çok rahatsızım midem bulanıyor mutfağa giremiyorum açım dedim. yapacak birşey yok hamilelik bu böyle geçecek sende çok acayipsin dedi. oğlunada beni şikayet etmiş ben yüz vermeyince ben ne zaman nasılsın diye sorsam hep bana iyiyim diyor demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…