2015 Şubat Anneleri

böyle annelere de söylenecek birşey yok ne diyeyim seni düşünmese bile oğlunun hatrına kendini kontrol etmeye çalışır insan

Rabbim yardımcın olsun canım boşver sen boşvermeye çalış :) bakalım bugün kontrolüm var benim kızçem dönmüş mü ?

şaka gibi kadın

en azından eşin durumun farkında insan çocuğunun evine huzursuzluk sokmaya çalışır mı yaaa

Rabbim yardımcın olsun canım boşver sen boşvermeye çalış :) bakalım bugün kontrolüm var benim kızçem dönmüş mü ?
inşallah dönmüştür bebişin, benim ufaklık 22. haftasından sonra dönmüştü dr sürekli ters duruyor diyordu. bende bebek makat gelişi duruyor diye üzülüyordum. dr a sordum nasıl ters diye baş geliş duruyor doğuma hazır dedi ama benim kız gelmiyor.

Kayınpeder yok mu

Iyice ağırlaşınca yanında biri olsun istiyosun bak benim elimi kaldıracak halim yok ama ne gelenim bar ne gidenim kahvaltımı bile yeni Yaptım çünkü hazırlamaya dermanım yok

işte o ağır zamanımda da annemle kardeşim gelecekler
şimdi daha 37 de izne ayrılacam kendi işimi görürüm
hoş görülecek iş de yok da , kahvaltıdır yemektir falan
biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var, doğduğumda beri çalışıyorum sanki : )))
hayatımda öğrenciykenki yaz tatilleri dışında hiç evde olmadım

Off ben bu gece dogurayim iyisi mi yoksa bu cocuk ve büyükler arasında gerilmekten sıyircam yeminle bi an once evime gtmek istiyorum.

canım son zamanlar duygular değişti, sinirler harap oldu resmen bende çok gerginim dün hıç kıra hıçkıra ağladım resmen. sabret moralimizi yüksek tutmalıyız bebekler için.

aynı şikayetler bende de var artık çok zorlanıyorum. adet sancısı gibi sancılar bacaklarda uyuşma. baen bebek çıkıverecek gibi geliyr . c.tesi dr kontrolünde söyledim bebek doğum pozisyonunu almış yakın doğum o bakımdan dedi. hadi hayırlısı artık. ben de işleri güçleri bitirmeye çalışıyorum. kıl tüy işlerini hallettim dün. yarında evi temizlettiriyorum ondan sonra çok beklemeden gelsin istiyorum gerçekten artık zor oluyor kendime yetmiyorum maalesef

22/02 geçiyor hep içimden nedense

bugün bende kendi kendime ya erkek doğarsa dedim
acil durum ismi buldum bi tane
olurda erkek olursa , Tunahan koyarım heralde dedim ,
saçma ama etkileniyorum işte napimm : )))
bu cinsiyet farklılığı bizde var. ilk çocukta da olmuştu çevredekiler bellimi olur ultrasonda dr yanılyor olabilir allah bilir deyince bir çelişki olmuyor değil. biz kıza odaklandık bide pipili doğarmış tabii önecelik sağlık. cinsiyetin önemi yok. rabbim herkese hayırlı, sağlıklı çocuklar nasip etsin

o doktorlari zaten alip sezeryan yapicannnn , bahane araayip duiruyolar sanki onlar ikiniyorr dogumda Allahim yaarbbimmm
Aynen öyle . ALLAH kuvvetini veriyor, bir neden olmadıkça şansını denemeli insan. Doktor beni de kandırmak istedi yapamazsın die moralimi bozmaya çalıştı iyi ki bırakmışm bu doktora gelmişim

Kızlar odamızdayız çok şükür:)
3250 gr 50cm boyunda saçlı bir kızım var artık:) geldiğimde nst ye bağlandım. Sancım çok çıktı. Eğer sezaryen olmasaydıda bugün yarın doğurcakmışım:) hatta normal doğum yaptıralım dedi hemşire:) sondam çıktı. Tekrar ameliyathanede taktılar. Kesinlikle orda taktırın. Yazarım yine kızlar öpüyorum:)

Meraba ahaliiiii
Nasılsınız , keyifler nasıl
Şöyle bi göz attım sezeryana girenler olmuş
Ama henüz haber veren yok
Sağ salim kavuşsunlar birbirlerine inşaallah , hasret bitsin artık
Bu arada cinsiyet konuşmuşsunuz
Asya ilk Doğdu eşim bakmış kızmı diye , düşünün o kadar kurt düşürdü herkes içimize

Off kızlar yaa bebişim uyuyamıyor emziriyorum yatırıyorum sürekli kıvranıyor gaz desek uğraşıyorum bir türlü çıkaramıyor doğum yapan arkadaşlardan varmı bu durumda olan 4 gün sonra bir aylık olcaz bu arada

iyi 1 ay dayanmış benim kv düğün günü arabanın ön koltuğuna kuruldu; şoför de eşimin çocukluk arkadaşıydı; "1-2 gündür ancak kabullenmeye başladım hep ağlıyordum kız annesi gibi, çok zormuş" dedi

Maşallah sizeeee
Çok güzel bir haber bu
En yakın zmanda iyileşmen dileğiyle
Minik kuzuyu kokluyorum bol bol :)

gözün aydın canım :) maşallah doktor tam zamanlama yapmış yani aferin
allah analı babalı büyütsün; bol bol sütün olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…