böyle annelere de söylenecek birşey yok ne diyeyim seni düşünmese bile oğlunun hatrına kendini kontrol etmeye çalışır insanbiraz sorunları var oğlunu paylaşamıyor. zaten evlendikten 1 ay sonra itiraf etti ben kabullenemiyorum diye. hamile kalmadan önce sürekli bebek soruyordu her görüştüğümüzde bana mahallede akrabada ne kadar hamile varsa onları söylüyordu. kaynım evlendi 10 gün sonra benimde hamile olduğum ortaya çıkınca bunalıma girdi. ilk 3-4 ay hiç aramadı sormadı. son 3 aydır dilinden düşürmüyor durmadan saçma sapan konuşuyor. yaptıklarından dolayı iyi niyet göremiyorum malesef.
Rabbim yardımcın olsun canım boşver sen boşvermeye çalış :) bakalım bugün kontrolüm var benim kızçem dönmüş mü ?Hamileliğim en zor zamanında yanımda olmayanlar arayıp sormayanlar şimdi kızıma büyük bir sevgi besliyor. Kayınvalidem, görümcem sürekli anlamsız sözler söyleyip beni geriyor. Geçen gün kayinvalidem bana gelmiş, öyle geliyor ki çocuğu sütten kesip alıp götürürüm çok hevesim var. Her görüşmemizde sürekli bebeği ilk ben kucağıma alacağım diyor. Rüyasında görüyormuş evde ki tabağın mikserin adını sare koymuş
şaka gibi kadınkayınvalidemle arabayla 15 dak mesafede oturuyorum. bulantılarımın olduğu dönemde annem memleketteydi kayınvalideme çok rahatsızım midem bulanıyor mutfağa giremiyorum açım dedim. yapacak birşey yok hamilelik bu böyle geçecek sende çok acayipsin dedi. oğlunada beni şikayet etmiş ben yüz vermeyince ben ne zaman nasılsın diye sorsam hep bana iyiyim diyor demiş
İnşsllah bugün belli olur kontrolüm var bakalım hayırlısı Allahtan :)inşallah dönmüştür
niye dönmesin , ben hiç anlamamıştım döndüğünü mesela
inşallah dönmüştür hiç döndürmek için egzersiz yaptın mıRabbim yardımcın olsun canım boşver sen boşvermeye çalış :) bakalım bugün kontrolüm var benim kızçem dönmüş mü ?
en azından eşin durumun farkında insan çocuğunun evine huzursuzluk sokmaya çalışır mı yaaaAnladım senin kaynananda manyakbenimki gibi bak kadın bana diyor ki ben doğurcak mışım o hastaneye gelemezmiş basıyormuş onu hastane eve de gündüz gelip gidermiş ( kalmasın zaten ben istemiyorum ) doğumdan sonrada baharda ben evde kalıp çocuk bakcakmışım o oğluyla gezmeye gitcekmiş oğlu onu götürecekmiş dedim oğlun yerse beni bırakıp gider Allahtan kocam yanında diyor ki ben karımı kızımı bırakıp gitmem seni kocan götürsün düşün yani kadın huzur bozmak için herşeyi yapıyor bi kere aç mısın demedi hamile halime kızımı sevmeye gelcekmiş gelme daha iyi
inşallah dönmüştür bebişin, benim ufaklık 22. haftasından sonra dönmüştü dr sürekli ters duruyor diyordu. bende bebek makat gelişi duruyor diye üzülüyordum. dr a sordum nasıl ters diye baş geliş duruyor doğuma hazır dedi ama benim kız gelmiyor.Rabbim yardımcın olsun canım boşver sen boşvermeye çalış :) bakalım bugün kontrolüm var benim kızçem dönmüş mü ?
Kayınpeder yok mubiraz sorunları var oğlunu paylaşamıyor. zaten evlendikten 1 ay sonra itiraf etti ben kabullenemiyorum diye. hamile kalmadan önce sürekli bebek soruyordu her görüştüğümüzde bana mahallede akrabada ne kadar hamile varsa onları söylüyordu. kaynım evlendi 10 gün sonra benimde hamile olduğum ortaya çıkınca bunalıma girdi. ilk 3-4 ay hiç aramadı sormadı. son 3 aydır dilinden düşürmüyor durmadan saçma sapan konuşuyor. yaptıklarından dolayı iyi niyet göremiyorum malesef.
Iyice ağırlaşınca yanında biri olsun istiyosun bak benim elimi kaldıracak halim yok ama ne gelenim bar ne gidenim kahvaltımı bile yeni Yaptım çünkü hazırlamaya dermanım yok
Off ben bu gece dogurayim iyisi mi yoksa bu cocuk ve büyükler arasında gerilmekten sıyircam yeminlebi an once evime gtmek istiyorum.
dün akşamki sancılara benzer şeyler bugün sabahtan beri var
özellikle sol kasığımın orada batma mı desem bıçak sokulmasımı desem bilemediğim sancım var ne ayakta ne yürürken ne otururken ne yatarken geçmiyor
hareket etmemi engelliyor yattığım yerden kalkamıyorum bu ağrı yüzünden
yürürken elimle alttan destekliyorum sanki düşecekmiş gibi
göbeğim göğsümden 9 parmak ayrılmış
birde tuvalete gittiğimde sanki aylardır tutuyormuşum gibi gidiyorum ama 1 damla geliyor bitiyor o 1 damlada sanki çimden bişey kopmuş gibi pıt diye damlıyor
karnımın sertliği hala devam kız hareket ettikçe sanki çatıyı açmaya çalışır gibi kafa atıyor
bakalım ne zaman geçecek bu durum
bence hiç bi sorun yok , gunduz bisey olsada esin isten gelir
4-5 saate de dogurmazzsin zaten :)))
ilk dogum olunca bi 10 saati gozden çiakr, her cm e 1 saat ortalama sure veriyor doktorlar :)
yani bu bi genelleme tabide , bak oburda sezeryan olmayanlar 39. haftada hep ebkliyoalr sendede sorun olamz insalalh, beraber doguralim senle ayin 20 sinden sonra :)
bu cinsiyet farklılığı bizde var. ilk çocukta da olmuştu çevredekiler bellimi olur ultrasonda dr yanılyor olabilir allah bilir deyince bir çelişki olmuyor değil. biz kıza odaklandık bide pipili doğarmışbugün bende kendi kendime ya erkek doğarsa dedim
acil durum ismi buldum bi tane
olurda erkek olursa , Tunahan koyarım heralde dedim ,
saçma ama etkileniyorum işte napimm : )))
Kayınpederim var. Zaten bir tek onun ilgisine inanıyorum.Kayınpeder yok mu
Aynen öyle . ALLAH kuvvetini veriyor, bir neden olmadıkça şansını denemeli insan. Doktor beni de kandırmak istedi yapamazsın die moralimi bozmaya çalıştı iyi ki bırakmışm bu doktora gelmişimo doktorlari zaten alip sezeryan yapicannnn , bahane araayip duiruyolar sanki onlar ikiniyorr dogumda Allahim yaarbbimmm
biraz sorunları var oğlunu paylaşamıyor. zaten evlendikten 1 ay sonra itiraf etti ben kabullenemiyorum diye. hamile kalmadan önce sürekli bebek soruyordu her görüştüğümüzde bana mahallede akrabada ne kadar hamile varsa onları söylüyordu. kaynım evlendi 10 gün sonra benimde hamile olduğum ortaya çıkınca bunalıma girdi. ilk 3-4 ay hiç aramadı sormadı. son 3 aydır dilinden düşürmüyor durmadan saçma sapan konuşuyor. yaptıklarından dolayı iyi niyet göremiyorum malesef.
Kızlar odamızdayız çok şükür:)
3250 gr 50cm boyunda saçlı bir kızım var artık:) geldiğimde nst ye bağlandım. Sancım çok çıktı. Eğer sezaryen olmasaydıda bugün yarın doğurcakmışım:) hatta normal doğum yaptıralım dedi hemşire:) sondam çıktı. Tekrar ameliyathanede taktılar. Kesinlikle orda taktırın. Yazarım yine kızlar öpüyorum:)
Kızlar odamızdayız çok şükür:)
3250 gr 50cm boyunda saçlı bir kızım var artık:) geldiğimde nst ye bağlandım. Sancım çok çıktı. Eğer sezaryen olmasaydıda bugün yarın doğurcakmışım:) hatta normal doğum yaptıralım dedi hemşire:) sondam çıktı. Tekrar ameliyathanede taktılar. Kesinlikle orda taktırın. Yazarım yine kızlar öpüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?