2015 Şubat Anneleri

Bizde de uykunun bi süresinden sonra oluyor :/
Sanki midesi bulanıyormuş gibi
Ağlama numarası yapıyor kendi kendine susuyor , kıvranma da var ayrıca
Ama benim daha 1buçuk gun oldu çözemedim henüz (

aboo Allah yardım etsin

tab canım bizde sıkıntı yok zaten çevre baskısı : )))
ilk bebek , ikisinden de yok sağlıklı olsunda başka ne isteriz

Bizde de uykunun bi süresinden sonra oluyor :/
Sanki midesi bulanıyormuş gibi
Ağlama numarası yapıyor kendi kendine susuyor , kıvranma da var ayrıca
Ama benim daha 1buçuk gun oldu çözemedim henüz (
Aynen anlattıkların gibi hergün huyu değişiyor bebişimin gece zaten hiç uyku yok napcaz bilmiyom

gözün aydın canım hayırlı olsun kızcen
sen nslsn, sezo sonrası ?

ben kv mi severim iyi kadındır , aramızda iyidir
ama o da , eşime kına gecesi yapmışlardı ayrıca orda çok ağlamıştı
ilk kez erkek annesinin ağladığını gördü bizim taraf : ))
acep beni istemiyor mu diye düşünmüştüm

Iyi bari birileri gelsinde çünkü ben 3 günden beri kıpırdayamıyom sanki sabah bile Ağladım dedim bi insan evladı yok kahvaltımı hazırlasın sonra Kalktım mecburen hazırladım yedim

hani size gelip sana bakacaktı
hastane de bile görmemiş
hep deneme, üzme kendini herkesin kendi ayıbı
Yok bana bakma işi fln yoktu da , bebeğe aştın takıp gitmek nedir yani . Daha yüzünü ancaa fotoğrafta görür terbiyesiz sütüm gelmişti gitti onun yüzünden şimdi uğraşıyoruz makinelerle

Iyi bari birileri gelsinde çünkü ben 3 günden beri kıpırdayamıyom sanki sabah bile Ağladım dedim bi insan evladı yok kahvaltımı hazırlasın sonra Kalktım mecburen hazırladım yedim

annem 38 + da gelir saolsunlar

Geçecek hepsi güzelim , karnım baya indi, dikişler iyileşsin inş eski halime dönmeme bi o engel . Doğurana kdrmış hepsi

Gozunaydin cnim. Bol sutlu bol emmeli gunler sizin olsun

Yok bana bakma işi fln yoktu da , bebeğe aştın takıp gitmek nedir yani . Daha yüzünü ancaa fotoğrafta görür terbiyesiz sütüm gelmişti gitti onun yüzünden şimdi uğraşıyoruz makinelerle

o zaman ben karıştırdım ,
ha kıyafet gönderme işi olmuştu bebeğe demi
kız boşver takma kafana , gene sana zarar
makineyle uğraşacağına , aklına getirme onu güzel güzel emzir ,
yeşil mercimekle dereotu güzel süt yapıyomuş
bi de kuru inciri kaynatıp suyunu içince çok süt yaparmış
sezeryan olan bi arkadaşım söylemişti, sütü gelmemiş de bu incir suyu iyi gelmiş

Günaydın kızlar yarın eşim eskişehir e gidiyor inşallah o gelene kadar doğum yapmam olursa cok üzülürüm yaw babası da olsun yanımızda
Daha vaktin varmış imzanda gördüğüme göre canm bnm sıkılma , hayırlısıyla bekler bebişin annesi

Geçecek hepsi güzelim , karnım baya indi, dikişler iyileşsin inş eski halime dönmeme bi o engel . Doğurana kdrmış hepsi
Dikisler de gecer 10-15 gunde.
Nolur takma baskalarini sutunu etkilemeleine izin verme. Ne ayip yaa

Saol btnm evet hatırladığın gibi :)
Allah ruh sağlığı düzgün insanlarla karşılaştırsın hepimizi

yapması gereken prosedürü gerçekleştirmiş sadece

Oglunu paylasamayan kv sorunu bizde de var. Daha digrusu torununu sahiplenme, annesiymis gibi davranma. 2 yasindaki cocuk o giderken aglasin diye bekledi zevk alacakti bundan. cocuk ozler babanneyi de anasi babasi yaninda niye aglasin yaa.
Simdi dogumda gelmeyin dedim acik acik. Illa bekliyorlar yakin yerde gorumcede. Gunubirlik de olsa gelip gideceklermis. Hastaneden cikacagimizda arayalim.dedim esime bilmem laf dinler mi.
Ben iki cocuguma da bakarim allahin izniyle kimse olmasin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…