Off kızlar yaa bebişim uyuyamıyor emziriyorum yatırıyorum sürekli kıvranıyor gaz desek uğraşıyorum bir türlü çıkaramıyor doğum yapan arkadaşlardan varmı bu durumda olan 4 gün sonra bir aylık olcaz bu arada
kayınvalidemle arabayla 15 dak mesafede oturuyorum. bulantılarımın olduğu dönemde annem memleketteydi kayınvalideme çok rahatsızım midem bulanıyor mutfağa giremiyorum açım dedim. yapacak birşey yok hamilelik bu böyle geçecek sende çok acayipsin dedi. oğlunada beni şikayet etmiş ben yüz vermeyince ben ne zaman nasılsın diye sorsam hep bana iyiyim diyor demiş
bu cinsiyet farklılığı bizde var. ilk çocukta da olmuştu çevredekiler bellimi olur ultrasonda dr yanılyor olabilir allah bilir deyince bir çelişki olmuyor değil. biz kıza odaklandık bide pipili doğarmıştabii önecelik sağlık. cinsiyetin önemi yok. rabbim herkese hayırlı, sağlıklı çocuklar nasip etsin
Aynen anlattıkların gibi hergün huyu değişiyor bebişimin gece zaten hiç uyku yok napcaz bilmiyomBizde de uykunun bi süresinden sonra oluyor :/
Sanki midesi bulanıyormuş gibi
Ağlama numarası yapıyor kendi kendine susuyor , kıvranma da var ayrıca
Ama benim daha 1buçuk gun oldu çözemedim henüz(
Kızlar odamızdayız çok şükür:)
3250 gr 50cm boyunda saçlı bir kızım var artık:) geldiğimde nst ye bağlandım. Sancım çok çıktı. Eğer sezaryen olmasaydıda bugün yarın doğurcakmışım:) hatta normal doğum yaptıralım dedi hemşire:) sondam çıktı. Tekrar ameliyathanede taktılar. Kesinlikle orda taktırın. Yazarım yine kızlar öpüyorum:)
:) ahh ahh bi ben bi Allah biliyoen azından eşin durumun farkında insan çocuğunun evine huzursuzluk sokmaya çalışır mı yaaa
iyi 1 ay dayanmış benim kv düğün günü arabanın ön koltuğuna kuruldu; şoför de eşimin çocukluk arkadaşıydı; "1-2 gündür ancak kabullenmeye başladım hep ağlıyordum kız annesi gibi, çok zormuş" dedi
Iyi bari birileri gelsinde çünkü ben 3 günden beri kıpırdayamıyom sanki sabah bile Ağladım dedim bi insan evladı yok kahvaltımı hazırlasın sonra Kalktım mecburen hazırladım yedimişte o ağır zamanımda da annemle kardeşim gelecekler
şimdi daha 37 de izne ayrılacam kendi işimi görürüm
hoş görülecek iş de yok da , kahvaltıdır yemektir falan
biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var, doğduğumda beri çalışıyorum sanki : )))
hayatımda öğrenciykenki yaz tatilleri dışında hiç evde olmadım
Yok bana bakma işi fln yoktu da , bebeğe aştın takıp gitmek nedir yani . Daha yüzünü ancaa fotoğrafta görür terbiyesiz sütüm gelmişti gitti onun yüzünden şimdi uğraşıyoruz makinelerlehani size gelip sana bakacaktı
hastane de bile görmemiş
hep deneme, üzme kendini herkesin kendi ayıbı
Allah kurtarsın hayatımSabah 08:30 diye geldik 14:30 da doguma giricem.serum takildi yatiyorum.
Iyi bari birileri gelsinde çünkü ben 3 günden beri kıpırdayamıyom sanki sabah bile Ağladım dedim bi insan evladı yok kahvaltımı hazırlasın sonra Kalktım mecburen hazırladım yedim
Geçecek hepsi güzelim , karnım baya indi, dikişler iyileşsin inş eski halime dönmeme bi o engel . Doğurana kdrmış hepsirüyamda doğum yapmışım karnım eski halinde deli gibi koşuyordum hızlı hızlı yürüyordumkuş gibi hafiflemişim oh diyorum eski enerjik halime dönmüşüm penguen gibi yürümüyorum diye seviniyordum
gözlerimi bi açtım ben ve göbeğim bütünleşmiş haldeyim hala sağdan sola dönmeye çalıştım bütün gücümle güldümhalime neyseki az kaldı
ayağa kalkmaya korkuyorum 5 dk ayakta kalsam belim kopuyor önceden akşama kadar iş yapsam banamısın demezdim bunu düşünüp durdum o da rüyama girmiş
son haftalar baya zormuş zaman geçmiyor sanki senelerdir hamileymişim gibiyim ağırlık, halsizlik yorgunluk
bunada şükür diyelim
Gozunaydin cnim. Bol sutlu bol emmeli gunler sizin olsunKızlar odamızdayız çok şükür:)
3250 gr 50cm boyunda saçlı bir kızım var artık:) geldiğimde nst ye bağlandım. Sancım çok çıktı. Eğer sezaryen olmasaydıda bugün yarın doğurcakmışım:) hatta normal doğum yaptıralım dedi hemşire:) sondam çıktı. Tekrar ameliyathanede taktılar. Kesinlikle orda taktırın. Yazarım yine kızlar öpüyorum:)
Yok bana bakma işi fln yoktu da , bebeğe aştın takıp gitmek nedir yani . Daha yüzünü ancaa fotoğrafta görür terbiyesiz sütüm gelmişti gitti onun yüzünden şimdi uğraşıyoruz makinelerle
Daha vaktin varmış imzanda gördüğüme göre canm bnm sıkılma , hayırlısıyla bekler bebişin annesiGünaydın kızlar yarın eşim eskişehir e gidiyor inşallah o gelene kadar doğum yapmam olursa cok üzülürüm yaw babası da olsun yanımızda
Dikisler de gecer 10-15 gunde.Geçecek hepsi güzelim , karnım baya indi, dikişler iyileşsin inş eski halime dönmeme bi o engel . Doğurana kdrmış hepsi
Saol btnm evet hatırladığın gibi :)o zaman ben karıştırdım ,
ha kıyafet gönderme işi olmuştu bebeğe demi
kız boşver takma kafana , gene sana zarar
makineyle uğraşacağına , aklına getirme onu güzel güzel emzir ,
yeşil mercimekle dereotu güzel süt yapıyomuş
bi de kuru inciri kaynatıp suyunu içince çok süt yaparmış
sezeryan olan bi arkadaşım söylemişti, sütü gelmemiş de bu incir suyu iyi gelmiş
yapması gereken prosedürü gerçekleştirmiş sadeceYok bana bakma işi fln yoktu da , bebeğe aştın takıp gitmek nedir yani . Daha yüzünü ancaa fotoğrafta görür terbiyesiz sütüm gelmişti gitti onun yüzünden şimdi uğraşıyoruz makinelerle
Doğum yaptın gittin unuttun beni vallaSaol btnm evet hatırladığın gibi :)
Allah ruh sağlığı düzgün insanlarla karşılaştırsın hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?