Gercekten ağır geldi ya. Psikolojik Rahatsızlığı var ben biliyorum oğlu biliyor ama millete reZil olduk hep .. Artık geldi sütüm şükür umrumda değilDikisler de gecer 10-15 gunde.
Nolur takma baskalarini sutunu etkilemeleine izin verme. Ne ayip yaa
Hastaneye geldi mi geldi o, aynenyapması gereken prosedürü gerçekleştirmiş sadece
benimde 38 + geleceklerdi gelmeyin dedim çünkü sıkıntımız yok ne kadar geç gelirlerse o kadar geç giderler mantığı var :) insanlar evlerinden gelecekler ne kadar rahat etselerde evleri gibi olmaz diye düşünüyorum sağolsunlar hep soruyorlar gerçi eskişehirden gelecekler 4-5 saate yanımda olurlar birazda ona güveniyorumannem 38 + da gelir saolsunlar
sutun olsun bebegin emsin. Millet ne yaparsa yapsin. Oh mis.Gercekten ağır geldi ya. Psikolojik Rahatsızlığı var ben biliyorum oğlu biliyor ama millete reZil olduk hep .. Artık geldi sütüm şükür umrumda değil
Bnm kv hastaneye gelmiş bebeği görüp gitmiş. Inan babamdan utandım o kdr Saygıdeğer bi insan bnm yüzünden boyle insanlarla karşılaştı die, sen de takma ben taktım bı faydasını görmedim
O yanma bende de var 9 aydır ama doğurduğunun ertesi gunü gecıyor
Hahadoğuramayanlar biz
Aman bekleriz napalım artık bende doğuramazsam bu hafta 9 Şubat'ta tekrar gitcem ne zaman çağırdı seni ?
Kilosu iyi maşallah ben korkuyom açıkçası kilosundan dolayı normal yapamazsam diye 3750 di çünkü
Kızlar odamızdayız çok şükür:)
3250 gr 50cm boyunda saçlı bir kızım var artık:) geldiğimde nst ye bağlandım. Sancım çok çıktı. Eğer sezaryen olmasaydıda bugün yarın doğurcakmışım:) hatta normal doğum yaptıralım dedi hemşire:) sondam çıktı. Tekrar ameliyathanede taktılar. Kesinlikle orda taktırın. Yazarım yine kızlar öpüyorum:)
3250 gr 50cm boyunda saçlı bir kızım var artık:) geldiğimde nst ye bağlandım. Sancım çok çıktı. Eğer sezaryen olmasaydıda bugün yarın doğurcakmışım:) hatta normal doğum yaptıralım dedi hemşire:) sondam çıktı. Tekrar ameliyathanede taktılar. Kesinlikle orda taktırın. Yazarım yine kızlar öpüyorum:)
Canım geç oldu bRZ ama hayırlı olsun gözünuz aydın musmutlu bi ömrü olur inşallah selin hanimin:) msjlarinin tamamını okuyamadim ama hersey yolunda heraldeİyiyiZ canım hiçkimsem yoktu ki yardım eden. Bir de sürekli yol geçen ganı gibiydi hastane odam. Ziyaretçi değil hemşire ve Dr lar. Ilgi göstericez diye çok abartmışlardı. Telefon çantada kalmış ben eğilip kalkamıyorum eşimden istedim o da vermedi kaldım o yüzden haber veremedim hemen.
Daha vaktin varmış imzanda gördüğüme göre canm bnm sıkılma , hayırlısıyla bekler bebişin annesi
Haftaya pazartesi benm de kontrolum Ayin 9u oluyor. Dogum icin goz diktigim ikinci tarih o gün ya nasip hadi :)
canim gozun aydin masallah kuzuna saglikla buyut
Keşke ben 9 unda doğursam ya çok istiyorum çünkü benim doğum günümbana Dünya'nın en güZel an Anlamlı hediyesi olur inşallah öle olur kız aynı gün doğurur muyuz bide
Inşallah o gün Kontrolü ilk defa erken saate verdi 08:45 te kocamda diyo sanki doğuma Alcak tabi o tarihten önce bişey olursa gel dedi şimdilik bi sıkıntı Yok ama çok garipsedik saatiHadi bakalım inşallah :)
Gunaydin canim sancın agrin ne durumda esin geldi dimi
Canım süt yorgunluktan stresten çok etkileniyor neden eşin yardım etmiyor ya o bebek ikinizin değil mi ayrıca senin birde farklı bir ameliyatın daha oldu. Ailen nie yanında değil Allah sabır güç kuvvet versin yardmcn olsun inş.Inşallah canm. Mama yaptım bir iki kere şırıngayla vermeye çalıştım bunları yazarken bile ağlıyorum be Biçim işse. Düzelmem lazım.
Madallah cnm ya herseyi anlatiyosun yaziyosun genel anestesi oldun dimi sen uyanmakta falan zorluk cektinmi nasildi bubarada kasinyilar gectimi
kiz kardeşimde 5 kilo doğdu ama normal yapti annem benim kızım 3500 çıkıyor ultrasyonda ama doktor 3300 diyor zaten 500 gr ya eksik çikar ya fazla diyorlar tam net çikmiyormuş
Cnm hayırlı olsun allah anali babali buyutsun :)Sağol cnm ben dün 4 te yaptım iğneyi Allah yardım etti bugün 4 buçukta doğuma girdim tesadüf :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?