2015 Şubat Anneleri

annem 38 + da gelir saolsunlar
benimde 38 + geleceklerdi gelmeyin dedim çünkü sıkıntımız yok ne kadar geç gelirlerse o kadar geç giderler mantığı var :) insanlar evlerinden gelecekler ne kadar rahat etselerde evleri gibi olmaz diye düşünüyorum sağolsunlar hep soruyorlar gerçi eskişehirden gelecekler 4-5 saate yanımda olurlar birazda ona güveniyorum
kızlar birde şu su gelme işi benim korkum haline geldi ya yolda foshhhh diye suyum gelirse :)

Gercekten ağır geldi ya. Psikolojik Rahatsızlığı var ben biliyorum oğlu biliyor ama millete reZil olduk hep .. Artık geldi sütüm şükür umrumda değil
sutun olsun bebegin emsin. Millet ne yaparsa yapsin. Oh mis.
Ben de sutum olsun, oglumla da az cok ilgilenebileyim yeter diyorum. Kim ne yaparsa yapsin diyorum. Ins guzel olur bundan sonrasi

Bnm kv hastaneye gelmiş bebeği görüp gitmiş. Inan babamdan utandım o kdr Saygıdeğer bi insan bnm yüzünden boyle insanlarla karşılaştı die, sen de takma ben taktım bı faydasını görmedim

Biz hastanede 1,5 gün kaldık bize kimse de gelmedi ya sağolsun dayım annemle çocukları getirmiş aksam vakti Nasil mutlu olmuştum anlatamam ağrı sizi kalmamıştı.. Zaten olması gereken insanlar ikiletmeden yanina geliyorlar arıyorlar soruyorlar.gereksiz insanlar da habire arıza çıkarıyorlar hayatımızın dışında kaldıkları için olay çıkararak dahil olmaya çalışıyorlar.onlara dışarda kalmaları yeter de artar zaten.bence de hic takma kafama sonuçta senin suçun değil ki böyle olması..esin ne diyor bu duruma merak ettim annesi niye öyle çekip gitmiş.

O yanma bende de var 9 aydır ama doğurduğunun ertesi gunü gecıyor

Benim 2. Hamileligimde başlamıştı mide yanması,bebek doğunca geçer dediler.1 hafta oldu 1 ay oldu 3 ay oldu,yok geçmedi.. Gastrolojiye gittim en son dayanamadım da,endoskopi yaptılar gastrit olmusum.. İste bunlar hep stresten kaynaklanıyor.üzerine bir de 3. Hamilelik gelince midem iyice çıldırdı. O yüzden hiçbir şeye üzülmeyin takmayin kafanızı bacılar

Haftaya pazartesi benm de kontrolum Ayin 9u oluyor. Dogum icin goz diktigim ikinci tarih o gün ya nasip hadi :)

canim gozun aydin masallah kuzuna saglikla buyut

Hayirli Olsun canim gözün aydin. Saglikla aldin kucagina.

L limonya medivia yı aradım 850 fakat değişiklik olacak dediler bende geçen sorduğumda 1000 demiştiniz dedim muhasebeyle görüşmek istedim ama müdür toplantıdaymış görüşemedim benden bilgiler bu kadar

Canım geç oldu bRZ ama hayırlı olsun gözünuz aydın musmutlu bi ömrü olur inşallah selin hanimin:) msjlarinin tamamını okuyamadim ama hersey yolunda heralde

Keşke ben 9 unda doğursam ya çok istiyorum çünkü benim doğum günüm bana Dünya'nın en güZel an Anlamlı hediyesi olur inşallah öle olur kız aynı gün doğurur muyuz bide
Haftaya pazartesi benm de kontrolum Ayin 9u oluyor. Dogum icin goz diktigim ikinci tarih o gün ya nasip hadi :)

canim gozun aydin masallah kuzuna saglikla buyut

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün

Inşallah canm. Mama yaptım bir iki kere şırıngayla vermeye çalıştım bunları yazarken bile ağlıyorum be Biçim işse. Düzelmem lazım.
Canım süt yorgunluktan stresten çok etkileniyor neden eşin yardım etmiyor ya o bebek ikinizin değil mi ayrıca senin birde farklı bir ameliyatın daha oldu. Ailen nie yanında değil Allah sabır güç kuvvet versin yardmcn olsun inş.

Madallah cnm ya herseyi anlatiyosun yaziyosun genel anestesi oldun dimi sen uyanmakta falan zorluk cektinmi nasildi bubarada kasinyilar gectimi

Evet canım genel istedim annem belden bir uygulama yaptırmadı istememişti. İlk kez anestezi aldım zaten ben ayılmam öle kötü olmadı şükür sadece ilk ameliyathanede bana seslendiler ismimi duyunca gözlerimi açmaya çabaladım ve nefes almaya çabaladım alamadım boğulur gibi 2-3 kez ses çıkardım nefes alamadığım için oradaki dr.lar birden alma nefesi burnundan al ağzından ver fln dediler o şekilde yapınca düzelmişim. Odaya çıkışımı hatırlamıyorum mesela ama odada oğluşumun ağladığını ilk emzirmeyi hatırlıyorum sonrasında fotocunun çekim yaptığını fln hatırlamıyorum. Saat 12 de doğmuş oğlum ben 13-13.30 snrasını net hatırlıyorum o aralarda işte ayılıyordum sersemlik vardı yavaş yavaş geçti etkisi. İlk gecede gaz çıkardım ertesi güne katı gıdaya başladılar büyük abdestini yapmk lazımmış ben onu yapana kadar özellikle son gece gaz sancısı gibi sancı çekmektn öldüm yürüdüm o gece bol bol geldim wcde ıkındım gaz çıkıyordu ama içimdeki sancı geçmiyordu. Taburcu olacağım günün sabahı kahvaltıdan snra şükür çıktım wc ye ve rahtladım. Eve geldiğim akşmda gittim wcye büyük için, büyük abdestim gelince yine gaz sancısı gibi sancılar oluyor. içerden bağırsaklar mesane fln dışarı çıktığı için yerleşme içeride tekrar eski fonk haline gelmesi fln zmn alıyormuş o yüzden her gün yürü bol sıvı al fln diyorlar ben 3. kez büyük abdeste dün çıktım cidden onu yapınca içerisinde acayıp rahtlama oluyor insanın. Dün bandajını açtık dikişlerimin batikonladık gazlı bezle hafif yanlardan tutturduk sadece öle açık çamaşır giydim üstüne biraz sağ biraz soldan annemle eşim kızarıklık gibi bişi var diyorlar ben dikişlerimi iyice eğilip zorlamamk için bakmadım bile. Tek stresim inş çabuk iyileşir dikişlerim açılma iltihap fln olmaz. Dr. zaten ilaç vermişti çıkarken antibiyotik onu kullanıyorum ağrı olunca parol içiyorum. Bazen oluyor ağrı dikişler arada sıcaklık hissediyorum. En çok yatakta yatarken korkuyorum dikişlerden birde bebiş uyanınca yatakta doğrulup kalkıp onu emzirirken yada onu yatırırken dikişlerimi zorlamaktn korkuyorum inş hayırlısı olsun hepimiz için.

Ayrıcaaaaa cidden kaşıntılarım geçti canım şu anda hiç kaşıntım yok, mide yanmam yok benim inşAllah seninde geçer doğumdan hemen sonra.

kiz kardeşimde 5 kilo doğdu ama normal yapti annem benim kızım 3500 çıkıyor ultrasyonda ama doktor 3300 diyor zaten 500 gr ya eksik çikar ya fazla diyorlar tam net çikmiyormuş

Canım sen öle abartmalarına bakma ya bizi 9 ay boyunca tombiş bebek olacak die şartlanırdı oğlum 3500 doğdu kociş bir sinirilendi dr.a bu na mı abarttı okadr die. Çünkü oğlum 3500 olmasına rağmen öle tobarlak gibi değil yani ince uzun bacakları parmkları fln insan alt değiştirmeye korkuyor bişi olacak die :)

Ayrıca doğumdan snra kilo kaybı oluyormuş bize doğum kilosu 3500 dediler hastaneden çıkarken 3300 olarak yazdılar ilk 1 hafta kilo kaybı olması normalmış birde böyle bişi varmış. Ayrıca bizim dr. doğuma girmeden baktığında 3700 -4 kiloya yakın bu bebiş demişti ama çok fazla yanıldı 3500 doğdu oğlum kndide söyledi kiloda bni çok yanılttı die o yüzden takmayın kilolara bazende zayıf bebek diyorlar usden bile fazlasıyla doğuyor. Önemli olan sağlıkla dğmaları ve kndileri doğumu başlatarak doğmaları sezo bile olacak olsak ki bnmde öle oldu zaten son dk golu gibi oldu sezo olmam psikolojik olarak hala hazmedemedim bunu hiç hazır değilmişim sezo doğuma hep kndimi normale şartladığım için bundan snra çocuk sahibi olurken hep sıkıntı olacak bnm için ya sezo olacak yada ssvd takipçilerinden biri olucam bnde.

Allah bunu nasip etmiş napalım kara kuzumun mis kokusunu içime bi kere çektin mi tüm herşey geçip bitiyor
Herkes inş hayırlısıyla kavuşur meleğine çok güzel bişiymiş bebeğinin yanında olması

Ayrıca arkadaşlar esobadan snra kimler doğum yaptı geçmişi irdeleyemediğim için bilmiyorum ama RAbbim herkese analı babalı sağlıkla evlatlarını büyütmek nasip etsin inşAllah. Tek tek bilmediğim için isim nik alıntılayamadım herkesin gözüaydın olsun doğum bekleyenlerede RAbbm sabır versn kolaylık versn doğumlarında inşAllah

Kizlar 1 saattir belime öyle bi agri girdiki gecmiyo napsam bilemedim.
Uzaniyorum olmuyo oturunca hic olmuyo. Napim Ne agrisi bu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…