Valla bacım herkes doğurduAyrıca arkadaşlar esobadan snra kimler doğum yaptı geçmişi irdeleyemediğim için bilmiyorum ama RAbbim herkese analı babalı sağlıkla evlatlarını büyütmek nasip etsin inşAllah. Tek tek bilmediğim için isim nik alıntılayamadım herkesin gözüaydın olsun doğum bekleyenlerede RAbbm sabır versn kolaylık versn doğumlarında inşAllah
Allah analı babalı büyütsün canım :)Selam kızlar,
Paşam dünyaya geldi :)
Dün gece 1.30 gibi suyum geldi. Hemen hastaneye koştuk. 3 cm açıklığım varmış. Saat 5te doktorum geldi 6 cm açılma olmuş. Epidural istedim. Epidural yapıldı. 7.40da doğumhaneye girdik. 8.20de minnoşum doğdu :)
Darısı bekleyenlerin başına :)
Hala doguramadimmmm.
Dimm dimm dimmm
Kizlar 1 saattir belime öyle bi agri girdiki gecmiyo napsam bilemedim.
Uzaniyorum olmuyo oturunca hic olmuyo. Napim Ne agrisi bu???
Sıkıntı yapma kızHala doguramadimmmm.
Dimm dimm dimmm
Ben de içiyorum nesi varmış maltin?Neden Malt a izin vermediler. Ben içiyorum
Allah analı babalı büyütsün.sen de aldın kucağına şükür.sutunuz bol olsunKızlar odamızdayız çok şükür:)
3250 gr 50cm boyunda saçlı bir kızım var artık:) geldiğimde nst ye bağlandım. Sancım çok çıktı. Eğer sezaryen olmasaydıda bugün yarın doğurcakmışım:) hatta normal doğum yaptıralım dedi hemşire:) sondam çıktı. Tekrar ameliyathanede taktılar. Kesinlikle orda taktırın. Yazarım yine kızlar öpüyorum:)
Valla bacım herkes doğurduS serefraz85 le ben her zamanki gibi beklemedeyiz senden sonra baya doğuran var Şubat başı bekleyenler özellikle sanıyorum 15 ine yakın olanlar bekliyor daha siz büyütün azcık ta dönün sayfaya valla kimsecikler girmiyor
Göğüsleri düzenli olarak bir saat uyarmakta baslatiyormus.tikli gibi elin koynunda ovala dur oturduğun yerden.dun bi yerde okumuştum.Hala doguramadimmmm.
Dimm dimm dimmm
allahım sizinkide ayrı bir stres valla
saatlerin var artık
ha geldi ha gelecek diye bekliyorsun
belden alt karına doğru inen sancılar doğum sancısıymış en gerçeğinden
öyle tabi canım stres yok çok şükür gelsin artık demiyorum vardır vakti elbet ben son hazırlıklarımı yapıyorum şimdi yemek stoğu yapıyorumher bebeğin var bir vakti canım RAbbm sağlıkla vaktnde gelmeni nasip eder. Bende doğumdan önceki 2 gün stresliydm doğmuyor 39 haftam bitti fln die ama 1 gün sertleşmeler hafif ağrılar derkn ertesi gün sabah 4 te başladı doğum sancım hop birde baktım ki öğlene oğlum kollarımda çok garip bişi güzel bişi vakti gelnce hepsi çıkacak zaten ama son günleri beklemk cidden stresli sakn olmya gayret etmk lazım doğum snrası bol enerji lazım uykusz geceler fln off off ilk 3 gece ve 4 gndz boyunca hiiç uyuyamadm gözlermn altı hmn çöktü karardı bnm yeni yeni düzen kurulucak alışcak derkn enerji lazım o yzden bol bol dinlenin enerjı depolayın
Ö
öyle tabi canım stres yok çok şükür gelsin artık demiyorum vardır vakti elbet ben son hazırlıklarımı yapıyorum şimdi yemek stoğu yapıyorumAllah yardımcımız olsun
Hozunaydim masallah kizina da sana da...Kızlar odamızdayız çok şükür:)
3250 gr 50cm boyunda saçlı bir kızım var artık:) geldiğimde nst ye bağlandım. Sancım çok çıktı. Eğer sezaryen olmasaydıda bugün yarın doğurcakmışım:) hatta normal doğum yaptıralım dedi hemşire:) sondam çıktı. Tekrar ameliyathanede taktılar. Kesinlikle orda taktırın. Yazarım yine kızlar öpüyorum:)
Bel agrisi gecmiyo arada adet agrisi gibi agrida giriyo. Napsam Ama kizim gayet Hareketli fark edermi?
vallahi emzirmeye başlayınca süt olsun die süt yapan şeyleri yediriyorlar ya böyle dk başı su içiyorum fln tam damızlık oldum diyorum kndimi besiye çekiyorum süt olsun dieama dünyanın en güzel şeyi emzirmeeeeeeek rabbim herkese nasip etsin inşAllah.
kaç haftadır rüyamda oğlumu emziriyorum rüyada bile müthiş bir duyguymuş gerçeği kimbilir nasıldır
sen böyle yazınca imrendim..
bugün rüyamda bebek doğmuş 6 saatti uyuyormuş kucagıma alıyorum ne cok uyudun aç kaldın diye emzirmeye calışıyordum
Gozun aydin cnm Allah uzun omurler versin prensesine :))Kızlar odamızdayız çok şükür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?