2015 Şubat Anneleri

Valla bacım herkes doğurdu S serefraz85 le ben her zamanki gibi beklemedeyiz senden sonra baya doğuran var Şubat başı bekleyenler özellikle sanıyorum 15 ine yakın olanlar bekliyor daha siz büyütün azcık ta dönün sayfaya valla kimsecikler girmiyor

Allah analı babalı büyütsün canım :)

Hala doguramadimmmm.

Dimm dimm dimmm

allahım sizinkide ayrı bir stres valla
saatlerin var artık
ha geldi ha gelecek diye bekliyorsun

Kizlar 1 saattir belime öyle bi agri girdiki gecmiyo napsam bilemedim.
Uzaniyorum olmuyo oturunca hic olmuyo. Napim Ne agrisi bu???

belden alt karına doğru inen sancılar doğum sancısıymış en gerçeğinden

Allah analı babalı büyütsün.sen de aldın kucağına şükür.sutunuz bol olsun

her bebeğin var bir vakti canım RAbbm sağlıkla vaktnde gelmeni nasip eder. Bende doğumdan önceki 2 gün stresliydm doğmuyor 39 haftam bitti fln die ama 1 gün sertleşmeler hafif ağrılar derkn ertesi gün sabah 4 te başladı doğum sancım hop birde baktım ki öğlene oğlum kollarımda çok garip bişi güzel bişi vakti gelnce hepsi çıkacak zaten ama son günleri beklemk cidden stresli sakn olmya gayret etmk lazım doğum snrası bol enerji lazım uykusz geceler fln off off ilk 3 gece ve 4 gndz boyunca hiiç uyuyamadm gözlermn altı hmn çöktü karardı bnm yeni yeni düzen kurulucak alışcak derkn enerji lazım o yzden bol bol dinlenin enerjı depolayın

iremguzum canım stres yapma daha 1 günün var cidden ne olacağı belli olmz sen bizden tecrübelisn yav bize akıl verene noldu dualarımız siznle herks sağlıkla doğuracak. Bu arada senn pipili döndü mü doğum nerede nasıl olacak brlli mi?

ysmnfth hayırlı olsun canım göznaydın senn 3250lılık 50 cm kara kızını bnm 3500luk 50 cm kara oğluma alacam madem aynılar hem bnm oğlanda büyk oldu gn farkı attı madem herşy tmmdır
kaynanalık mod on bnde

Bu arada kizlar benim Dr un akibeti belli oldu. Hasta kardan birileri kadini dövmeye kalkmis saldirmislar.. Kadininda onuruna dokunmuş ve resti çekmiş hastaneye .. Yönetim istifa etmesin diye ikna etmiş ama bir süre izin vermişler. Netice itibariyle dehaftaya pazartesi yine ggöreve basliyormus.. Herşey iyi hoş ta o vakitte ben 40+ 6 oluyorum saka gibi

allahım sizinkide ayrı bir stres valla
saatlerin var artık
ha geldi ha gelecek diye bekliyorsun

belden alt karına doğru inen sancılar doğum sancısıymış en gerçeğinden

Bel agrisi gecmiyo arada adet agrisi gibi agrida giriyo. Napsam Ama kizim gayet Hareketli fark edermi?

Ö
öyle tabi canım stres yok çok şükür gelsin artık demiyorum vardır vakti elbet ben son hazırlıklarımı yapıyorum şimdi yemek stoğu yapıyorum Allah yardımcımız olsun

Ö

öyle tabi canım stres yok çok şükür gelsin artık demiyorum vardır vakti elbet ben son hazırlıklarımı yapıyorum şimdi yemek stoğu yapıyorum Allah yardımcımız olsun

vallahi emzirmeye başlayınca süt olsun die süt yapan şeyleri yediriyorlar ya böyle dk başı su içiyorum fln tam damızlık oldum diyorum kndimi besiye çekiyorum süt olsun die ama dünyanın en güzel şeyi emzirmeeeeeeek rabbim herkese nasip etsin inşAllah.

Hozunaydim masallah kizina da sana da...

Bel agrisi gecmiyo arada adet agrisi gibi agrida giriyo. Napsam Ama kizim gayet Hareketli fark edermi?

bilemedimki canım yaa
istersen ara doktorunu sor ne yapayım diye
suyun veya kanaman gelmeyedebilir farketmezsin açılman olur ağrın olursa git doktora dedi bugün bana ebe

kaç haftadır rüyamda oğlumu emziriyorum rüyada bile müthiş bir duyguymuş gerçeği kimbilir nasıldır
sen böyle yazınca imrendim..
bugün rüyamda bebek doğmuş 6 saatti uyuyormuş kucagıma alıyorum ne cok uyudun aç kaldın diye emzirmeye calışıyordum

pazara gittim bugün
herkes sen bu akşam doğurursun dedi
hatta ne geziyosun pazarda doğurcan bu karın ne diyenler oldu
bende bu kadar insansınız doğurmaya kalksam illa biri doğurtur o zaman sorun yok dedim
ama çok fena gaza geldim
keşke doğursam

Canım cidden öleymiş emzirmek farklı bir duyguymuş hele senin kokunu biliyorda gelip iyice sokuluyor ya göğsüne off dünyalar senin oluyor bnm oğlum hastanede o anne yanındaki yattıkları bebişlerin kuvezinde yatmadı uyudu yatırdık uyandı en son çare annem yastık üstüne koydu bnm yanıma koydu öle bana sokularak uyudu. Dedik evdeki beşikte yatmazsa yandık die ama şükür evdeki beşiğinde uyuyor. İnşAllah vakti geldiğinde sende tadaacaksın bunları =)

Gozun aydin cnm Allah uzun omurler versin prensesine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…