bilemedimki canım yaa
istersen ara doktorunu sor ne yapayım diye
suyun veya kanaman gelmeyedebilir farketmezsin açılman olur ağrın olursa git doktora dedi bugün bana ebe
Eşim en fazla gazı için pışpışlar. Bebek uyumuyor benim sabaha kadar sorunum orda.ablan vs kimse mi yok senin eşinde mi yardımcı olmuyor
Vazgeçti artık kararlı görünce. K.peder çocuğa düzgün isim koyun dedi gittim k.valideye şikayet ettim. O da kızmış karışma diye daha ses çıkmadı.Oo bunu ogrendigim iyi oldu bizim durum daha farkli oldugumdan fiyatlar bundan cok daha farkli gerci ebe icin de ucret vericem ben disardan dogum destekcisi olarak katilacagi icin. Yarim bunlari net ogreneyim umarim 3 bucugu gecmez bizimki
Yaa senin de mi yarindi bi an kafam karsti hepmi bu tarhti yoksa aksi bi durum mu var kusrma bakma animsayamadm ccanım rabbim saglikla kurtarsn
oh bosver gittigi iyi olmus kalavalik da kasiyor biyerden sonra. Isim konusunda son bi onerisi oldu mu teyzenin
Çok yapmadım aslında ama iki gündür mide bulantım var ve kızım da sert hareketler ediyo belki dönmüştür die umut ediyorum annem dedi ki biz doğacağımız gün dönermişiz ondan ümitliyim son ana kadar beklemeyi düşünüyoruminşallah dönmüştür hiç döndürmek için egzersiz yaptın mı
Selam kızlar,
Paşam dünyaya geldi :)
Dün gece 1.30 gibi suyum geldi. Hemen hastaneye koştuk. 3 cm açıklığım varmış. Saat 5te doktorum geldi 6 cm açılma olmuş. Epidural istedim. Epidural yapıldı. 7.40da doğumhaneye girdik. 8.20de minnoşum doğdu :)
Darısı bekleyenlerin başına :)
Erkenciymiş senin çim çime Gününü bekliyordur annesi :)inşallah dönmüştür bebişin, benim ufaklık 22. haftasından sonra dönmüştü dr sürekli ters duruyor diyordu. bende bebek makat gelişi duruyor diye üzülüyordum. dr a sordum nasıl ters diye baş geliş duruyor doğuma hazır dedi ama benim kız gelmiyor.
Aynen Allahtan benim bir haftam kaldi vakit gecirmeye calisiyorum ama olmuyo vallabenimde aklıma geliyor
bana bişey olursa bebek ne olacak eşim ne olacak diye
hep kötü senaryolar
düşünmemeye çalışıyorum ama fikir işte
Aynı durumdayız. Bana da destek olacak insanlar var ama yok!Iyice ağırlaşınca yanında biri olsun istiyosun bak benim elimi kaldıracak halim yok ama ne gelenim bar ne gidenim kahvaltımı bile yeni Yaptım çünkü hazırlamaya dermanım yok
Kader işte burda devreye giriyor kaderimiz budur demekki en azından kv ne gitmişsin doğum yapınca 1 hafta zaten yeter benimde babam hasta annem ona BAKIYOR kv de doğumda hastaneye gelemez miş doğum yapınca da kalamazmış yanında gün içinde gelip gidermiş çok Lazım ya neyse annemde gelip kalamıcak ben kocam bebek üçümüz geçinip gideri artık şimdiden yemek depoluyorum mesela soğutup buzluğa koyuyorum en azından eşim ısıtır koyar veya bebeğe bakar ben koyarım napalım bize de bu Yazılmış yapacak birşey yokAynı durumdayız. Bana da destek olacak insanlar var ama yok!
38+3 teyim. Annemin hastalığı tekrarladı iki gün önce tekrar kemoterapi almaya başladı. Ayılıyor bayılıyor kusuyor ishal oluyor. Hastanelik olmuş yine dün akşam.
Moralim çok bozuk yalnız kalmıyım die kv me geldim bugün, burada da hiç rahat edemiyorum. Çok iyiler ama insanın evi gibisi yok, yatak değişince uyunmuyor bir kere.
Evimde en azından iki kişinin bulaşığını topluyorum, burda gelen giden, mutfak işi hiç bitmez. Yan gelip yatamıyorum yardım ediyorum. Hesapta rahat edeyim diye geldim.
Doğumdan sonra da kv en fazla bir hafta kalıp gider. Annem hasta bir yandan onu düşün bir yandan ben bebekle başbaşa kalacağım.
Anneme bakamadığım içinde vicdan azabı çekiyorum. Bir akraba geldi iki gün ilgilenecek. 5-6 aylık hamile olsam tereddütsüz gidicem ama şu an ne dermanım vaaarr ne de psikolojim kaldırıyor artık...
Millet hamileliğinin son haftalarında bile yalnız kalmıyor. Annesine yerleşiyor. Doğum sonrası haftalarca destek alıyor. Bebeği sadece emzirmek için aldım, alt değiştirme üst baş herşeyini haftalarca annem yaptı diyen bir sürü insan tanıyorum. Ne kadar şanslı olduklarını bir bilseler..
Kendimi geçtim, annem iyi olsun bana muhtaç olmasın başka bir şey istemiyorum artık. İçimi dökesim gelmiş birden...
Melike kız en önce sen doğum yapacqktın sözde Hepimiz yaptık sen duruyorsun. Hayırlısı ile al oğluşunu sende kucağımaUff cnm cok sıkılıor hic agri sizi bisi yok sadece çabuk yoruluorum nefes almakta zorlaniorm o kadar :) ve cok sabirsizim hemen kucagima almak istiorum erenimi ama nazli oglum beni uzuyor gelmiyor
Bizim şansımıza demek insan çok üzülüyor. Benim babam da görmeye gelmedi hastaneyeBiz de mutfak için bir kadın tuttuk bakalım sabah başlıycak. Benim ablam sadecetelefonla aradı. Bebişin kesin dünya tatlısıdır. Allah yavrularımızı korusun inşallah.
Unutmdiim =) unutamaam kara seeeevdaaaanDoğum yaptın gittin unuttun beni valla
Konuşmak dahi istemiyorum dedi, Allah indan bulsun . Terbiyesiz işte kıskançlık yapıyorBiz hastanede 1,5 gün kaldık bize kimse de gelmedi yasağolsun dayım annemle çocukları getirmiş aksam vakti Nasil mutlu olmuştum anlatamam ağrı sizi kalmamıştı.. Zaten olması gereken insanlar ikiletmeden yanina geliyorlar arıyorlar soruyorlar.gereksiz insanlar da habire arıza çıkarıyorlar hayatımızın dışında kaldıkları için olay çıkararak dahil olmaya çalışıyorlar.onlara dışarda kalmaları yeter de artar zaten.bence de hic takma kafama sonuçta senin suçun değil ki böyle olması..esin ne diyor bu duruma merak ettim annesi niye öyle çekip gitmiş.
Cidden hapsini yapın. Sanki yaşadığın hayat bitiyor bambaşka bir hayatı yaşamaya başlıyorsun.haha çok haklısın
doğuranlar perişanladı iyice
rahatlığın son dönemeci iyi değerlendirmek lazım
çarşamba izne ayrılıyorum ,
gezecem, tozacam, yatacam , yemek yicemmm
Benimde kayinpeder dedikoducu kaynanam normalKayınpederim var. Zaten bir tek onun ilgisine inanıyorum.
ben kv mi severim iyi kadındır , aramızda iyidir
ama o da , eşime kına gecesi yapmışlardı ayrıca orda çok ağlamıştı
ilk kez erkek annesinin ağladığını gördü bizim taraf : ))
acep beni istemiyor mu diye düşünmüştüm
cok gecmis olsun annene canim. Ilk hafta bakan olsa yeter. Fazla karisiyorlar uzun durunca. Okadar uzun anne destegi de iyi degil bebekle basbasa kalinca daha iyi farkediyor insan anne oldugunuAynı durumdayız. Bana da destek olacak insanlar var ama yok!
38+3 teyim. Annemin hastalığı tekrarladı iki gün önce tekrar kemoterapi almaya başladı. Ayılıyor bayılıyor kusuyor ishal oluyor. Hastanelik olmuş yine dün akşam.
Moralim çok bozuk yalnız kalmıyım die kv me geldim bugün, burada da hiç rahat edemiyorum. Çok iyiler ama insanın evi gibisi yok, yatak değişince uyunmuyor bir kere.
Evimde en azından iki kişinin bulaşığını topluyorum, burda gelen giden, mutfak işi hiç bitmez. Yan gelip yatamıyorum yardım ediyorum. Hesapta rahat edeyim diye geldim.
Doğumdan sonra da kv en fazla bir hafta kalıp gider. Annem hasta bir yandan onu düşün bir yandan ben bebekle başbaşa kalacağım.
Anneme bakamadığım içinde vicdan azabı çekiyorum. Bir akraba geldi iki gün ilgilenecek. 5-6 aylık hamile olsam tereddütsüz gidicem ama şu an ne dermanım vaaarr ne de psikolojim kaldırıyor artık...
Millet hamileliğinin son haftalarında bile yalnız kalmıyor. Annesine yerleşiyor. Doğum sonrası haftalarca destek alıyor. Bebeği sadece emzirmek için aldım, alt değiştirme üst baş herşeyini haftalarca annem yaptı diyen bir sürü insan tanıyorum. Ne kadar şanslı olduklarını bir bilseler..
Kendimi geçtim, annem iyi olsun bana muhtaç olmasın başka bir şey istemiyorum artık. İçimi dökesim gelmiş birden...
Zor ama en guzel duygu di mi. Mis gibi kokuyordur ayy ozendim ben de.Cidden hapsini yapın. Sanki yaşadığın hayat bitiyor bambaşka bir hayatı yaşamaya başlıyorsun.
Hayat boyu çok sorumluluk aldım ama böylesini yeni gördüm.
Derin bir hüzün var,başka yerde büyük bir mutluluk.
Kafa pazar yeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?