2015 Şubat Anneleri

Gezdim tozdum geldim. Yoruldum uyku bastrdi uzanayim dedim yattgmdan beri hafif bi agri var altta adet agrisi gibi. Emin de olamıyorum kiz oynuyor icerde çünkü bi de normlde de cok regl sancim olmaz benm bu hafif tonda bisey gibi geliyor bilemedim simdi biseyim yoktu yatana kadar belki de kandirmaca yapiyordur rahim

annene çok geçmiş olsun canım; rabbim şifa versin tez zamanda inşallah...

benim de kimsem yok bir eşim var; kv, annem farklı şehirdeler... en fazla 15 gün falan biri olsa yanında yeter doğumdan sonra o da.
annem çalışıyor da istesem kv kalır kırkım çıkana kadar ama ben istemiyorum. en çok ilgi isteyeceğim zamanda eşimi kimseyle paylaşamam.

cok gecmis olsun annene canim. Ilk hafta bakan olsa yeter. Fazla karisiyorlar uzun durunca. Okadar uzun anne destegi de iyi degil bebekle basbasa kalinca daha iyi farkediyor insan anne oldugunu

Aynen azi karar cogu zarar. Allah hepimize guc kuvvet ve anlayisli destek es versin yeter. Lohusalikta en yakinin bile fazla oluyor bazen zaten değişik bi dunyadasn milleti cekemiyon senden daha lohusa oluveriolar bi de tam evlere senlik

Rabbim anali babali saglicaka buyusun benim kizda haftaya bugun insaallah... epiduralmi spinalmi oldun rahatmiydi....

Melike kız en önce sen doğum yapacqktın sözde Hepimiz yaptık sen duruyorsun. Hayırlısı ile al oğluşunu sende kucağıma
Çok çektin sende.
Dimi yaa gayet iyiyim hic hamile gibi deilim evdeyim bekliorm oyle gelsin oglusum die.. ama sanirim hastanedeki ilaclarin etkisi bunlar.. hepiniz patir patir dogurdunuz valla nasi imreniorum nasi yavrumu kucagima almak istiorim bilemezsin.. sagligiyla dogsun diorum ama bakalim son 10 günümüz ins gelir yavrum bu 10 gun icinde kucagimaaa :) sen nasilsin kizin nasi alistinizmi birbirinize :) hicbir sorun yoktur ins..

senin doğum geldi bacım sancılar geçmiyor hiç baksana
belki yarın belki yarından da yakın

Ne yaptın gidebildinmi hastaneye
gittim gittimm ..

direk nst ye bagladilar, baglaamdan once dogum olacaksa da olur bu haftada dogumunu durdurùayiz dediler,nasil tirstim dogurcam diye :))

10-15 dk da bi kasilmam oldu, iki kere 100 gordum ama 100 deyken dikkat ettim sancim yokdu karnim sertdi sadece
onun disinda 50 civari çikiyordu diger kasilmalar

yetersiz bu kasilmalar dedi ebe,hemen gorunmuyor falan dedi dogum

rahim de açilma yok ama yumusaklik var dedi, zamanla kisalip sonrada açilacak herhalde :)
haftaya pazarteside dr randevum var bide o bakar açilma varmi diye, sonrasi Allah kerim 38 hafta oluyor zaten ...

galiba dinlenirsem yaatrsam mart i bulur benim dogum :)))

bu haftada gunde 10-15 tane kasilma normalmis, rahim doguma hazirlaniyorùmsu çalisiyormuss

Eşim en fazla gazı için pışpışlar. Bebek uyumuyor benim sabaha kadar sorunum orda.
ben mi olaya farklı bakıyorum anlayamadım ki canım ya, şimdi senin dinlenmen yani uyuman lazım sen uyuduğunda eşin çıkarsın göğsünü bebeği emzirsin ne bileyim robot değilsin ki uyku olmayınca gergin olursun bu da herşeye yansır

evet doğum sancısı çekerken bile dönermiş hayırlısı olsun canım ya

Bazen doktor dövenlere hak veresim geliyor

aynen bazıları hakediyor
bugün biriyle konuştum
benim doktoruma gidiyormuş cumartesi benim doktorumun diğer doktora bağırmasından korkmuş bu doktor çok fena demiş doktor değiştirmiş
doktorumun diğer doktora bağırma sebebide şu
bir doğum olmuş
bebekte down sendromu varmış
diğer doktor bunu farketmemiş gebelik boyunca
doğum anında farkedip hemen benim doktorumu çağırmışlar doğuma
o farketmiş bağırmış sen bunu nasıl farketmezsin bu hatayı nasıl yaparsın diye
doğumhaneden dışarı duyulmuş sesler
şimdi bu aileye nasıl anlatacaksın bu durumu onların yaşayacağı şoku hiç düşünemedinmi falan diye bağırmış
bütün koridor onların sesine odaklandı diyor
saf korkmuş doktordan bağırıyor diye
adam haklı da bağırıyor ne yapsın
diğer doktor ne yaptı acaba o aileyle merak ettim doğrusu

Ben aldim kullandm kaldirdim artik igde yapanlar cok bak ordan

zaten çok kullanılacak bişey değil bikaç gün kullanılır
ben lohusa tacı olarak değil normal taç olarak bakıyorum daha sonra kullanmazsam yeğenime vereceğim

ben gittigidiyordan aldım resmını de koyayım. senı beklıyorum cımcıme dogum için nedense. sanki sen doğurcan sonra ben. öle hissediyorum.Eki Görüntüle 1398614

güle güle kullan canım güzelmiş bunlar
ay hayırlısı biran önce doğsunlar o zaman ama zaten en kötü 17 günüm var

Bişeyler oluyor bana karnıma elektrik çarpıyor sanki kız eliyle oyuyor beni karnım kaskatı kesildi Bıçak sokuyorlar alttan :-(

Neden acaba hep aynı şeyi hissediyoruz Bıçak sokuyo biri sanki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…