Aynı durumdayız. Bana da destek olacak insanlar var ama yok!
38+3 teyim. Annemin hastalığı tekrarladı iki gün önce tekrar kemoterapi almaya başladı. Ayılıyor bayılıyor kusuyor ishal oluyor. Hastanelik olmuş yine dün akşam.
Moralim çok bozuk yalnız kalmıyım die kv me geldim bugün, burada da hiç rahat edemiyorum. Çok iyiler ama insanın evi gibisi yok, yatak değişince uyunmuyor bir kere.
Evimde en azından iki kişinin bulaşığını topluyorum, burda gelen giden, mutfak işi hiç bitmez. Yan gelip yatamıyorum yardım ediyorum. Hesapta rahat edeyim diye geldim.
Doğumdan sonra da kv en fazla bir hafta kalıp gider. Annem hasta bir yandan onu düşün bir yandan ben bebekle başbaşa kalacağım.
Anneme bakamadığım içinde vicdan azabı çekiyorum. Bir akraba geldi iki gün ilgilenecek. 5-6 aylık hamile olsam tereddütsüz gidicem ama şu an ne dermanım vaaarr ne de psikolojim kaldırıyor artık...
Millet hamileliğinin son haftalarında bile yalnız kalmıyor. Annesine yerleşiyor. Doğum sonrası haftalarca destek alıyor. Bebeği sadece emzirmek için aldım, alt değiştirme üst baş herşeyini haftalarca annem yaptı diyen bir sürü insan tanıyorum. Ne kadar şanslı olduklarını bir bilseler..
Kendimi geçtim, annem iyi olsun bana muhtaç olmasın başka bir şey istemiyorum artık. İçimi dökesim gelmiş birden...
cok gecmis olsun annene canim. Ilk hafta bakan olsa yeter. Fazla karisiyorlar uzun durunca. Okadar uzun anne destegi de iyi degil bebekle basbasa kalinca daha iyi farkediyor insan anne oldugunu
Ne yaptın gidebildinmi hastaneyevalla benimde aklima geldi aynen oyle bi derdimi var diye
ama ilk defa oldu ve geçti
ogleden sonraya yemegimi falan ayarlayabilirsem gidicem hastaneye bakalim
Rabbim anali babali saglicaka buyusun benim kizda haftaya bugun insaallah... epiduralmi spinalmi oldun rahatmiydi....Kızlar odamızdayız çok şükür:)
3250 gr 50cm boyunda saçlı bir kızım var artık:) geldiğimde nst ye bağlandım. Sancım çok çıktı. Eğer sezaryen olmasaydıda bugün yarın doğurcakmışım:) hatta normal doğum yaptıralım dedi hemşire:) sondam çıktı. Tekrar ameliyathanede taktılar. Kesinlikle orda taktırın. Yazarım yine kızlar öpüyorum:)
Dimi yaa gayet iyiyim hic hamile gibi deilim evdeyim bekliorm oyle gelsin oglusum die.. ama sanirim hastanedeki ilaclarin etkisi bunlar.. hepiniz patir patir dogurdunuz valla nasi imreniorum nasi yavrumu kucagima almak istiorim bilemezsin.. sagligiyla dogsun diorum ama bakalim son 10 günümüz ins gelir yavrum bu 10 gun icinde kucagimaaa :) sen nasilsin kizin nasi alistinizmi birbirinize :) hicbir sorun yoktur ins..Melike kız en önce sen doğum yapacqktın sözde Hepimiz yaptık sen duruyorsun. Hayırlısı ile al oğluşunu sende kucağıma
Çok çektin sende.
Gezdim tozdum geldim. Yoruldum uyku bastrdi uzanayim dedim yattgmdan beri hafif bi agri var altta adet agrisi gibi. Emin de olamıyorum kiz oynuyor icerde çünkü bi de normlde de cok regl sancim olmaz benm bu hafif tonda bisey gibi geliyor bilemedim simdi biseyim yoktu yatana kadar belki de kandirmaca yapiyordur rahim
bende istiyorum 22 sini kismet bakalim :)22/02 geçiyor hep içimden nedense
gittim gittimm ..Ne yaptın gidebildinmi hastaneye
Ben aldim kullandm kaldirdim artik igde yapanlar cok bak ordanben hala lohusa tacı ve terliği bulamadım
ben hala lohusa tacı ve terliği bulamadım
ben mi olaya farklı bakıyorum anlayamadım ki canım ya, şimdi senin dinlenmen yani uyuman lazım sen uyuduğunda eşin çıkarsın göğsünü bebeği emzirsin ne bileyim robot değilsin ki uyku olmayınca gergin olursun bu da herşeye yansırEşim en fazla gazı için pışpışlar. Bebek uyumuyor benim sabaha kadar sorunum orda.
evet doğum sancısı çekerken bile dönermiş hayırlısı olsun canım yaÇok yapmadım aslında ama iki gündür mide bulantım var ve kızım da sert hareketler ediyo belki dönmüştür die umut ediyorum annem dedi ki biz doğacağımız gün dönermişiz ondan ümitliyim son ana kadar beklemeyi düşünüyorum
Bazen doktor dövenlere hak veresim geliyor
Ben aldim kullandm kaldirdim artik igde yapanlar cok bak ordan
ben gittigidiyordan aldım resmını de koyayım. senı beklıyorum cımcıme dogum için nedense. sanki sen doğurcan sonra ben. öle hissediyorum.Eki Görüntüle 1398614
Arkadaşım yapıyor face de sayfası var hattaben hala lohusa tacı ve terliği bulamadım
Neden acaba hep aynı şeyi hissediyoruzGezdim tozdum geldim. Yoruldum uyku bastrdi uzanayim dedim yattgmdan beri hafif bi agri var altta adet agrisi gibi. Emin de olamıyorum kiz oynuyor icerde çünkü bi de normlde de cok regl sancim olmaz benm bu hafif tonda bisey gibi geliyor bilemedim simdi biseyim yoktu yatana kadar belki de kandirmaca yapiyordur rahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?