2015 Şubat Anneleri

Kızlar süt gelmesi için humana still tee çay ,badem ceviz hurma yumurta ve bol su için.Göğüslerinize sıcak su tutun, bir havluya ütü basın koyun göğüslerinize.Ama herşeyden önce bol bol sütünüz olduğunu düşünün sakın pes etmeyin.

Ya ben bu doktora ne zaman internetten sıra alsam mazeret izni var diye randevuya yakın iptal ediyorlar randevumu dünde mesaj geldi 9 Şubat randevunuz iptal diye doktorda bana 10 gün sonra gel deyince 7 gün geçmiş bir bugün hastanede bari yakalarım gideyim dedim sabah 7.30 dan 9.30 a kadar ayakta bekledim sıra için neyse nst ye girdim geldim alelacele dedi tamam sıkıntı yok diye hemşiresi muayene var dedi doktor dedi ne zaman geldin en son dedim geçen hafta geldim ultrasonda bakalım dedi neyse bakıyor hemşiresine kızdı bu gören hafta ultrasona girmiş bir söylemiyorsunuz ultrason zararlı falan filan saymaya başladı benim tepem attı tabi dedim ben Size bugün değil önümüzdeki hafta sıra aldım ama yoksunuz diye bugün geldim dedim yok bir daha 15 günden önce gelme bilmem ne ya dedim ya izinlisiniz ya yoksunuz nerden bulucam ben sizi iki vesaitle geliyorum ben buraya hergün sizi kontrole mi geleceğim dedim yok takip et işte bilmem ne kafam kızgın kızgın çıktım odadan hayır işin garip tarafı doktor izin alıp duruyor takip etsen ne olacak ki eminim iki hafta sonra gidince de başka birşeye kızacak yine

dün gezip tozup gelince aynısı oldu bende de...
kafasını bastırıyor herhalde kemiğime bıçak saplıyorlar gibi oluyor ara ara; bir garip hareketler bir de eşim bile şaşırdı göbeğimi izlerken...

o ne gıcık doktormuş öyle

ay yok yaa benim doktorum o konuda çok hassas
eğer randevu aldığım saatte işi varsa arıyor hemen hemşiresi o saatte doktor bey yok daha erken veya daha geç gelebilirmisiniz diye kendisi saat veriyor
sadece 1 defa geri döndüm o da doğum raporu almaya gittiğimdeydi
acil ameliyata girmiş mecburen muayene olamadan döndüm ama hemşiresine tembihlemiş raporu ver diye hemşiresi verdi raporumu
maşallah o konuda hassas

seninkisi pişkinlik yapmış resmen
gıcık oluyorum öylelerine bende

Hayırlı olsun canım. Güzel saçlı kızını bolbolkokla

Ben yolardim o doktoru baska birine git bence artiste bak yaa yok oyleler falan.. dunyada bi doktor sizmi kaldibiz yaziklar olsun mesleginize duydugunuz saygiya dahada gelirsem 2 olsun ama bebegime bakmiosunuz bisi falan olduysada vebali üstünüze kalsin ne haliniz varsa görün doktorsunuz die kucuk daglari sizmi yarattiniz tavriniz kimee die abooww ben kesin yolarmisim o doktoruuuuu :)) bana bi kere kizmisto doktorum ama hakliydi bisi diyemedim ama boyle bi durumda hayatta susmazdim..

Canım bebeğin hayırlı olsun inşallah.

Bişeyler oluyor bana karnıma elektrik çarpıyor sanki kız eliyle oyuyor beni karnım kaskatı kesildi Bıçak sokuyorlar alttan :-(
canim ben bugun nst de sanci varken ayni dedigin gibiydi akrnim, tas gibiydi, ebe de ozellikle gosterdi bak dokun kasilma olunca boyle oluyor diye
ama bunlar hep normal olmasi gereken seyler, rahimin çok sii varmis,kisalip yumusayack açilacak çougu asagi itecek falan :))

Inşallah o gün Kontrolü ilk defa erken saate verdi 08:45 te kocamda diyo sanki doğuma Alcak tabi o tarihten önce bişey olursa gel dedi şimdilik bi sıkıntı Yok ama çok garipsedik saati

Belli olmaz canım olur mu olur sağlıklı bi sekilde alirsiniz kucaginiza inşallah yarin benim de aynı saatte var bakalim nasıl bizim oglus :)

kendimi gördüm sende

bir keresinde ölüyorum bacaklarımın kaşıntısından ama kızarıklığı bir görünüp kayboluyor tahminim ürtiker; neyse gittik acile çapa'ya; 2-3 ay olmuş nişanlanalı parmak yüzüğe alışmamış yara oluyor arada; bunu gördü tamam altın alerji yapmış cildiyeye git dedi ama bir ukala tavırlar bunun için vakit ayıramam falan(annem hocalarını tanıyor şikayet edeceğim görecek gününü neyse); dedim bu yüzüğü 3 aydır takıyorum ben olsa o zaman olurdu, sabun kalınca arada öyle oluyor.
neyse gittim cildiyeye; doktor ürtiker dedi; ilaç verdi. dedim dahiliyedeki nöbetçi dr yüzükten dedi; cildiyeci de sabun kaçmıştır benim de oluyor dedi
geri gittim dahiliyeye vizitteler çağırdım yanıma (daha öğrenciler bu arada); bir kız geldi bacağım kadar zaten ne sorununuz var sizin diye çıkışarak; sizinle değil sorunum dedim gitti; bak dedim bana bakan öğrenci doktora, sana iyilik olsun diye geldim; ürtikermiş yüzük de dediğim gibi sabun kalmıştır dedi; hani ben bilinçliyim de başkasına yanlış teşhis koyma öğren neyin ne olduğunu diye diyorum; dedim. çocuk kaldı öyle döndüm çıktım.

Allahim Sana yalvariyorum biran önceddoğum olsun.. Kafamdaki mevlit islerini biran evvel bitireyim ve evli evine koylu köyüne gitsin artik..

Bugünün annemden duydugum özlü sözü " senin analigin batsin"

analığın batsın mı neden öyle dedi ki
üzülme canım ya geçecek görmemişle kalacaksın inşallah

elbereth61 .!.:
analığın batsın mı neden öyle dedi ki
üzülme canım ya geçecek görmemişle kalacaksın inşallah
Kizima yemek yedirmek icin ugrasiyorum diye soyledi.. Yemiyosa yemesin birak deyip duruyor.. Zaten 1 .haftadir annemler geldi geleli cocuga yemek yedirmeye korkar oldum soyledigi laflar yuzunden.. Cocugun eline yesin diye meyve veriyorum annem yiyor elinden alip.. Surekli cocuga arka cikiyor.. Beni bastirmaya calisiyor cocuguma karsi.. Hava soguk annem disarda gezmek istiyor kizimla ben cocuk usur diyorum annem bi ton laf sayiyor karisma cocuga diye.. Bogazimi sıkıyolar resmen artik o derece doldum tastim

Allahim Sana yalvariyorum biran önceddoğum olsun.. Kafamdaki mevlit islerini biran evvel bitireyim ve evli evine koylu köyüne gitsin artik..

Bugünün annemden duydugum özlü sözü " senin analigin batsin"
Neye binaen söyledi.ya sen oz kızı misin yoksa uveylik mi var yav.

Destek olacağına köstek oluyor desene.hadi karışır anneler de seninkinin lafları da pek bi agir.fitratimi öyle.herkese karşı patpat konuşur ya bazı insanlar.annendir alismissindir ama yine de çok agir konuşuyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…